Biologi

På biologin så pratar vi om "Human Nutrition and Health". Mycket intressant faktiskt. Idag blev det en hel del snack om mat, vad en healthy diet ska inehålla och var i världen alla olika sorters mat kommer ifrån. Sen kom vi in på Atkins dieten och hur dålig den egentligen är. Visst man förlorar fett genom att bara äta fett men det är väldigt dåligt för kroppen.

 "I'd rather be fat with my carbs than go on the Atkins diet!"

                                                                                    - Läraren
Håller med.

 "All this fat talk makes me want one of those sugary things from mormors"

                                                                                                               - Viktoria

Tror inte riktigt att Viktoria fattade poängen med lektionen. Vi skulle som sagt INTE vela äta nått fett efteråt men tydligen så blev Viktoria bara mer sugen =P
Just det! Visste ni att ischoklad is made from urea? (a.k.a. piss!) Tänker aldrig mer äta ischoklad nu. Typiskt eller hur? Varför var läraren tvungen till att berätta det för oss nu precis innan jul när man vill äta det. Grrr. Fast jaja finns inte så mycket man kan göra förutom att acceptera att allt vi äter (ja i princip allt) är gjort utav något äckligt. Sen för att bara ge er lite kunskap som man inte behöver veta så finns det 90kg kött per person i Amerika. Det är inte lite kött det. Nu kan nu grubbla över detta lite medans jag gör läxan.

ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0