Gymnasiemässa

Gymnasiemässan var idag. Stod där i 4 timmar och försökte få folk att bli intresserade av IB. Mycket mer än förväntat var intresserade och frågade mycket frågor så det var riktigt kul. Sen blev man totalt dissad av vissa. Man hoppar ut glatt med ett stort leende och säger "Hej! Är ni intresserade av att gå IB på Katedralskolan?" En del sa i.a.f. att de inte var det men vissa bara ignorerade en som om man inte fanns!! Hur dåligt är inte det?? Här tar vi tid bort från skolan för att hjälpa de små niorna om vad de ska söka till och så ignorerar dem en! Kasst. Vissa ville man inte ens fråga för man såg på stilen och attityden att de absolut inte ville gå på värken Katte eller IB. Men de som glatt lyssnade gjorde också att vi tyckte om att berätta om vårt program. o0o0oo0 sen var det en kille som verkligen dissade Stina och mig. Vi som sagt gick fram till honom glatt och berättade lite om IB. Det ända han säger är "Finns där snygga tjejer?" HALLÅÅ!!?!?! WTF?? Du har ju två stycken som står precis framför dig!! Men tydligen gick inte hans intelligens så långt. Tycker inte om att kalla folk för 'fula' men han var jäkligt ful! Så klart kunde man ju inte säga det till honom (även om jag verkligen ville) och sa istället "ööööh...det är väl bara du som kan avgöra det..." sen sket vi i honom. Dålig still asså.  Men mässan gick vidare och jag är rätt stolt över vad vi på Katte gjorde. Sålde skolan bra. Alla tre program. Speciellt IB ;) We were invincible! haha...Nä men vi var duktiga. Får 4 timmars CAS nu! YES!

Sen vill jag bara påpeka det här med fjortisar. Emma och jag diskuterade det och pekade ut dem bland alla nior (hehe jaja lite kul får man ha)
Hur man känner igen en fjortis(tjejer):

*Stor och tjock dunjacka (helst ska den vara röd)
*Håret är uppsprayat så att de ser stelt ut och väldigt slitet
*Stövlar (helst bruna eller svarta) med benvärmare - vita (okej det kanske inte är så farligt. Har ju själv det men med allt annat de har på sig så blir det fjortis)
*Så mycket puder/foundation så att ansiktet ser orange ut
*Maskara som klumpar ögonfransarna (över och under)
*Oversized örhängen
*Bär på en väska som är större än en själv
*Skrattar högt och tydligt när de går förbi killar
*Omogna
 
Voila!

Ja det var min fredag. Ska gå ner till Winnie nu. Sen är det ju Idol! Rock tema, det får man inte missa!

ciao!

Kommentarer
Postat av: stinis

hheehe,

o de med bratsen xD

2008-11-07 @ 18:25:48
Postat av: meng

Glöm inte rougen.. ingen fjortis utan alldeles för mycket rouge i helt fel nyans och på helt fel plats.

2008-11-08 @ 23:08:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0