Måndag

Sovmorgon! (eller okej kanske inte men för oss som skippade TOK var det sovmorgon. Lektionen är ju värdelös) Satte klockan på halv 11. Engelskan börjar halv ett om vi nu skulle ha det. Man vet ju aldrig nu för tiden med den nya läraren. Hon är inte fast anställd än så hon kommer inte till alla lektioner. I alla fall så antar jag att vi inte har engelska och fortsätter sova. Sen får jag ett sms av Stina där hon ville jag skulle ringa och att det var viktigt. Fösta tankarna var "Fuck! Vad har jag gjort nu?" Textar tillbaka och säger att hon får ringa (no money on the phone). Stina ringer och berättar att vi inte har matteprovet imorn! YIPPI!!! Hade ju inte pluggat för det ändå. Det har blivit uppskutet till nästa tisdag. Sen har vi tydligen ingen matte hela denna veckan. Kan det bli bättre??? Blev sjukt glad och tänkte att nu har jag en leding dag framför mig. Sen ringer Viktoria och berättar att vi HAR engelska!! All lycka gick bort och man var tvungen till att göra sig redo för skolan. Suck.
Kommer till skolan, går upp de hemska trapporna till klassrummet och ser att bara Viktoria och läraren sitter där inne. Hmmm...vart är de andra 4? Seraj åt tydligen, Ben gjorde någon lumpen sak,  och Molina och Kris hade gått upp i rök. Så ja det var bara Viktoria och jag själv. Sika duktiga elever vi är ;) Man kan ju säga att det var en väldigt långtråkig lektion. Började snacka om historia istället för litteratur. Eller okej läraren pratade, Viktoria lyssnade (tror jag iaf =P) och jag dagdrömde. Ovanligt? Man måste göra det lite smidigt för att få läraren att tro att man lyssnar så nån gång då och då kommer lite småljud ut från munnen som "Ahaaaa....oooooh.....reeeealllyyy....wooooow...mmmm..." Ja det låter töntigt men det funkar! Ni borde testa det. Efter lektionen hängde jag med Viktoria hem för lite fika och plugg. Visste redan då att det inte skulle bli nått pluggande. Hur som helst fikade vi och drack thé (stavas det så? :S) Alltid trevligt. Såg de sissta avsnitten av Summer Heights High också. Så bra det är!! Har ni inte sett den dokumentär/serien så borde ni. Klockan blev fem och det var först då som matteboken öppnades. Försökte lista ut ett tal men det sket sig. Palla matte? Sen var det så mörkt så det blev dags att ta bussen hem. Mycket trevligt var det iaf. Älskar den familjen! =)

Sen när jag kommer hem så ger Fredrik mig en present. Brorsan ger mig en present??? Vad har hänt?? Kan ni gissa vad det var?...Det var en adventskalender med High School Musical på. HAHA! Två flugor i en smäll där! HSM är faktiskt bra okej?! =P Han var väldigt tydlig med att jag inte fick öppna första luckan förens den 1:a December. Och jag fick heller inte äta alla på en gång. En lucka varje dag. Visst låter brorsan som en mamma? Men hur kul är det att äta enligt reglerna. Har ju aldrig följt regler innan. Varför börja nu? Tsss jaja får se hur det blir med kalendern hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0