Öppet Hus

Precis kommit hem fån öppet hus och gud vad NÖJD man är! Alla IB-elever gjorde ett fantastiskt jobb. Många av niorna har blivit riktigt intresserade av IB. Skit kul! Om alla som vi snackat med idag väljer att gå IB, ja då blir det nog rekord i klass-storlek nästa år. Det fanns många som kom fram till en och undrade var man kunde hitta SP eller NV men då vände man på det och sa att IB är mycket bättre för där kan de ju läsa både natur och samhäll ämnen. Hehe lite manipulation där ;P funkar alltid.
Passade på att gå runt lite för att se hur SP och NV sålde sitt program och det var nästan tomt i deras klassrum!! Sen när man kom in i IB-klassrumen var det packat! Helt otroligt. Vi gjorde så mycket reklam. Fanns tre killar från IB1 som gick runt och gjorde reklam för CAS. De hade var sin bokstav (C, A, S)på sina tröjor och sen var de utklädda till något som skulle föreställa nått inom CAS. Ja det är svårt att förklara om man inte var där. Såg lite töntigt ut men väldigt effektfullt! De drog en massa till IB ;) Trodde aldrig att det fanns så många som var intresserade. Blev mycket frågor från föräldrarna och vi gladligen svarade på alla. Nä jag gillar IB. Har varit lite tveksam till det innen eftersom det är rätt så mycket arbete men efter att ha sett hur vi sålde det så lät det hur roligt som helst. Jag hade lätt valt IB efter att ha gått på vårt Öppet Hus. Bra jobbat säger jag till er som var med!
Får CAS för detta också YES! Är snart klar med alla mina timmar. Ska försöka bli klar med allt innan Jul så att man kan njuta av att ligga på stranden i Egypten på Julafton =P

Dags att ta en liten tupplur nu. Blev inte mycket sömn inatt. Mathilde var ju här och vi såg på Saw V. Dålig film. Rekommenderas inte. Handligen var dålig...eller...det fanns rättare sagt ingen handling och slutet var ju inget slut. Kass. Fast det kommer säkert att bli en till. Tveksam om jag kommer se den dock. Filmerna går ju bara neråt. Varför ska de alltid vara så att ettan är alltid bäst? Uppföljare brukar aldrig ha samma sting i sig. Eller vad tycker ni? Finns det nån film- serie där uppföljaren är bättre? Saw 1 är iaf grymt bra! Watch it, if you havn'r already. If you have then watch it again!

Kram

Kommentarer
Postat av: Mathilde

Hey, du behöver ju inte skryta om att du inte fick mycket sömn hunny! Det var faktiskt lite privat det där! Näää bara skämta!

HATA SLUTET!

2008-11-16 @ 14:35:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0