Dagen efter...

...vaknade vi halv 12. Åt lite frukost. Fy fan vad det satt gott!
Blev lite television efteråt och sen promenerade vi till busstationen. På vägen hem när Viktoria hade åkt iväg så går Winnie och jag där. Helt plötsligt stannar Winnie och sätter sig. Jag drar i kopplet men hon flyttar sig inte. Konstig turkhund. Sen börjar hon få sånna jäkla stomachcontractions som man får när man ska spy. Resultatet blev ju också att hon spydde. Vad är det med min hund egentligen?? Kan hon sluta äta gräs och äta den mat hon får hemma. De skulle nog hjälpa. Samtidigt tycker jag synd om henne. Hon är så himla deprimerad. Hon saknar mamma och pappa som fortfarande är i soliga Egypten. Får retsms lite då och då, "Sitter på soldäck. 35 grader varmt." Tack pappa. Här är det ju allt från soligt.
Så att Winnie skulle må lite bättre tänkte jag kela lite me henne. Det uppskattade hon minsann! =D Kanske bara behöver leka med henne lite oftare så blir hon gladare. Eller vad tror ni?


  

Bestulen

Födelsedagsfest igår hos Ben. Grattis till honom btw! Hade väldigt trevligt men kvällen gick inte direkt enligt planerna om man kan säga så...
Kvällen började med att Viktoria kom hem hit och vi gjorde oss redo. Åkte in till Höör. Träffade en himlans massa folk. Mycket trevligt. Planen var att ta vi skulle ta sista tåget till Lund som gick 00:45 från Höör. Klockan blev 00:15 och jag stod borta vid några buskar...min väska stod utanför huset då jag ser en kille (vill inte skriva nått namn) kolla i den. Såg inte riktigt vad han gjorde men en hand gick ner iaf...Jag stod helt frusen, bara tittade. Sa inget utan bara stod och glodde (vafaaan??) Sen när jag kom ur 'shocken' gick jag till väskan...kollade i den och plånboken bar borta!!! Nu jävlar! Fick tag i killen och kollade igenom hans fickor men ingen plånbok där inte. Konstigt som fan. Grejen är att jag visste inte om plånboken låg i väskan innan han tittade i den. Väskan hade ju legat i ett rum under hela tiden jag var där. Vem som helst kunde ju ha tagigt den. Pengar, id, bankkort, bibliotekskort (det är viktigt om man går IB =P), mm. Everything was gone. Vi hann inte stanna och leta efter den och söka igenom allihopa på festen. Var ju tvugna till att hinna med tåget. Sex av oss började gå till stationen. Jävligt kallt. Stackars Viktoria var tvungen till att ta av sig skorna och gå barfota genom frost och allt. Usch. Tyckte synd om henne även om jag var i shocktillstånd. Tänkte att jag får ta tag i detta med plånboken nästa dag. Iaf vi kom till stationen och tryckte ut biljetterna. Allt var klart och det stod ett tåg på andra sidan som skulle till Malmö...(helt jävla självklart att det var vårt tåg) Men alla sa att det inte var rätt tåg och att vi stod på rätt sida förutom Viktoria. Hon ville gå över till tåget på andra sidan. Jag var inte med i denna diskution (A) Fortfarande shockad över plånboken och bara följde va de andra gjorde. De stannade, så jag stannade. Så klart hade de andra fel. Inget annat tåg kom och vi var fast i Höör. Kan det bli värre? Borde ha lyssnat på Viktoria. Kommer att göra det nu hela tiden! =D Eftersom det var sista tåget till Lund så satt vi där. Kalla, shockade och trötta. Ringde brorsan och sa att han var tvungen till att hämta Viktoria och mig i Höör. Han var inte glad. Förstår jag. Men efter 45 minuter kom han. Vad de andra gjorde efteråt har jag ingen aning om...hoppas att de kom hem säkert.
Sen var det ju det där med plånboken. Brorsan ville hem till Ben och leta efter den. Så dit åkte vi. I bilen ringde Ben och sa att han hade hittat den! Lycka!
Plånboken hämtades med alla kort kvar dock var mina cash (80kr) borta. Synd men jag var ändå glad att de hade hittat den. Fan asså när jag får tag på den personen som stal mina pengar! Kommer inte få det kul. You don't mess with me!
Jaja men vi kom hem och då var det sängen direkt. Helt frusen. Inte långt från frossa kan jag medge. Har aldrig varit så kall innan. Riktigt läskigt.

Bortsett från allt de så var det en riktigt trevlig kväll!

(Tyvärr tog jag inga bilder på festen. Trodde inte att jag hade kameran med mig som jag tydligen hade...jaja sånt händer.)
Jag och Viktoria
(Har tyvärr inga bilder från festen. Glömde kameran)

Vilken kväll!

Fredrik och jag är på kickboxingen. Jag ska precis sätta knät i magen på honom då Fredrik säger:
"Fan ska jag ta en McFlurry eller en Sunday?" (vi skulle käka på donken efteråt)
Jag försöker att konsentrera mig men det gick inte. Skrattattack.
Lite senare blev en kille knäad mellan bena...tack o lov att det INTE var jag denna gången. Stackars kille. Han bara pladask föll på marken. Ouch. Synd om killar ibland.
ååååh det var nått annat Fredrik sa under träningen som var roligt men det är glömt. Minnet är ju inte de bästa. Iaf efter tränignen blev det ju då donken. Ostburgare och milkshake för min del. Jävligt gott! Var ju tvungen till att äta tbx fettet som man precis tränat bort ;)
Vi bestämde oss för att göra en liten stakeout utanför Delphi. (Studentlägenheter för er som inte vet) Så dit åkte vi och skulle se på Fredriks lägenhet som han får 1:a december (YES, DÅ BLIR JAG ENSAM BARN I HUSET!) Fina lägenheter var det. Måste sett lite kusligt ut för de studenter som var där. Utanför fönstret stod ju vi parkerade, kränkte McDonalds och stirrade.
Tog inte lång tid innan maten var uppäten. Hungriga var vi ju. På väg hem så tänkte vi ta en liten genväg. Kommer fram till slutet av vägen och DET ÄR VÄGARBETE!! Blockerade hela jävla vägen. Owned. Jaja fanns ju inte mycket man kunde göra. Var bara att vända om och köra tbx till stora vägen. Rockade loss till Basshunter hela vägen hem sen. Veti fan vad Fredrik gjorde för dance-move. Liknade nått mellan en drunknande fågel och ett barn med special needs... Underhållande var det.

Nä nu ska jag duscha och sen mysa lite med Winniepee

pusshaj!

Egoister

Finns det nått att gilla om sånna?

Svar: Verligen inte!

Hur kul är det att lyssna på nån som hela tiden håller på "När jag var liten...Jag tyckte inte om det...Han stötte ju fan på mig...jag ville inte...jag är så klantig...stackars mig...blablablablabalbalbalaaaaaa!!" Det går in i ena örat och ut i det andra. Fattar de inte att man inte vill lyssna på dem? Att vi bryr oss inte vad du åt till frukost eller gjorde för 10 år sen. Skaffa er ett liv! Det ska alltid vara "jag,jag,jag,jag" Orka? Och varför ska de alltid vara så högljuda?!?!?! De kommer in i rummet och bara börja skrikprata bara för att alla ska kolla på dem. Och sen bara "NEEEJ GUD hehe Varför tittar ni på mig?" LOOOOL! Jävla losers asså. Tror de att det är tufft att göra så? Det är ju fan bara löjligt och barnsligt. Sluta kräva uppmärksamhet! De blir ju ett stort fett skämt.

Om man håller på så, är det ju inte konstigt att man inte har några vänner. Ingen pallar med en. Lite råd till egoister ...hmm...ehmm...äsch palla ge dem råd. De får fan lista ut själva vad de är för fel med dem. De förtjänar helt enkelt inte min tid. Kan snacka om detta i evigheter men det orkar jag inte ;)

There you go. Lite damp från mig =)

Kickboxing snart! Yippi!! Behöver få ut min ilska. Stackars brorsan som får ta all the kicks and punches. Oh well =D

Tjejkväll

Chips, godis, prinsesstårta, läsk, film, lite sömn, och fyra tokiga tjejer. Kan det bli bättre? Jo okej det kan det säkert men igår va riktigt kul. Hämtade tjejerna med Winnie på busstationen...eller ja...mötte dem på vägen iaf =) Råkade komma iväg lite långsamt...menmen de hittade vägen. Kom hem och Stina tog en dusch medans vi andra var i köket och åt lite. Sen blev det skräck! Mirrors. Sjukt läskig film. Lilla söta Stina som inte förstod nått, "Vem fick han det paketet av?" "Vad sa han?" " Varför gör han så?" "JAG FATTAR INTE!?!" HAHAHA! Höll på att dö av skratt =D Emma täckte ögonen med sin scarf, Viktoria gömde sig bakom filten, Stina hade sin hoodie och jag tittade intensivt på filmen. Vem är rädd för speglar liksom? =P Eller faktiskt efter den filmen så började man undra lite på speglar. Finns det nått bakom spegeln? Spegeln ser ju allt. Har de ett minne som kan komma ihåg allt? oj nu låter jag helt psycho haha men den filmen får en att verkligen börja undra. Viktoria och Emma gillade inte slutet medans Stina och jag gjorde. Ja ni får helt enkelt se den och bestämma själva vad ni tycker =)
Efter den filmen diskuterade vi den lite just om de här med speglar (Ja vi alla går IB och måste ha en nördig TOK discussion om det =P) Efter ett tag blev det dags för nästa film. Death Race. OTROLIGT BRA! åååååh kärlek till den filmen! Perfekt film om man gillar bilfilmer med action. ;)
What else? Hmmm...sen hände det inte så mycket. Såg på ett fängelse dokumentär på TV4 Fakta runt 3 på morgonen. Väldigt intressant. Gillar sånna dokumentärer. Fångarna uppdelade i sina grupper : hispanics, whites, blacks, asians...Hur de lever, vad de gör under dagarna, fights...hehe I like it! Tror faktiskt att man gillar dokumentärer eftersom det är verklighet. Det finns inget manus eller nån regissör som sägar vad man ska göra. Allt är verkligt. Man får se hur grym vår värld verkligen är och se hur bra man egentligen har det här i trygga hemmet. Det kan alltid vara värre! Be happy with what you got!

Hur har erat lov varit so far?

Nä nu blir det plugg! Yay... EE, TOK, Psychology, Svenska HERE I COME!

ciao!

Shopping

Idag åkte jag och Fredrik och shoppade. Var ju tvungen till att hitta en snygg topp till Halloweenfesten på lördag. Vi kom iväg lite sent eftersom någon försov sig... (det är ju lov för fan!) Efter lite delayed time så kom vi iväg. En topp hittade jag allt! Riktigt nöjd. Blev en snygg mask och ett par häftiga örhängen också. Så nu har jag min outfit klar! Whoppi! Lunch/middag på Jensens blev det också. Mums.

Eftersom jag har hela huset till mig själv så kommer Viktoria, Stina och Emma hit om nån timme. Har köpt mycket gott till kvällen. Prinsesstårta låg ju först på listan ;) annars blir Viktoria inte glad =P Nä nu måste huset städas och kläder ska bort från golvet och in i garderoben (de som får plats iaf) Hoppas ni alla har en bra kväll!
Have a good one!



ciao!

Usch!

Klockan var runt 19:00. Gick ner för trappan till hallen. Kickboxing ikväll ju. Går på mattan och PLASK! Det var mjukt och gewigt under foten. Tittar ner och ser att hunden har SPYTT!!! Behöver inte gå in på detaljer men FY FAAAAAN! Kunde se det härliga gräset hon hade slukat i sig under skogspromenaden imorse. Men som sagt, klumpig som man är går ju så klart rätt på det. Jag är blind. Skrek en massa ord sen som inte ska nämnas (A) Sockarna som jag hade på mig kan jag ju säga är history nu. Long gone. Usch. Brorsan kommer springandes ner och ser vad Winnie gjort. Eftersom jag vägrade att ta upp det fick han göra det istället. hehe. Trodde jag skulle spy själv. Längesen man har sett nått så äckligt. Blev stressigt sen eftersom vi hade kickboxing som började 20:00. Men vi kom i tid iaf =)

Här har ni en bild på den lilla luringen



Nu har jag precis duschat. Feeling fresh. Blir ju sjukt svettig efter varje träning. Härligt! Kämpar som fan! ;)

Brorsan och jag hade tänkt se på lite film nu så ni får ha en fortsatt bra kväll darlings!

ciao!

Lördag

Jaha då var det lördag. Vad händer idag? För min del inte ett piss. Perfekt att börja med TOK då men guuud palla? Har ju en hel vecka på mig...
Brorsan är på jobbet, hunden latar sig och jag ser på TV. Ovanligt.
Jag vill göra nått nytt!!! Nått som jag aldrig gjort innan. Några förslag på roliga saker man kan hitta på?
Just det!! Nu ska jag ta och kolla på alla bilder från Berlin som finns på nån konstig websida.

Lite bilder som jag tog:

       
             


                       

Jag vill tillbaka till Berlin! =D <3

Taken

Rekomenderar verkligen denna film! Spännande, action, crime, och så klart Liam Neeson!


Egypten, Afro och Pizza

Mamma och pappa åkte till Egypten för några timmar sen. De firar 20 års jubileum! Ett STORT GRATTIS! =D Det som är bra med detta är att de är borta i 9 dagar. Yippi! Blir brorsan, jag och lilla winnie så klart hemma. Party!!!...haha I wish. Kommer inte bli nån fest här inte. Grannarna hade rapporterat det till föräldrarna direkt och ja då kan man ju bara säga byebye till deras förtroende. Hur som helst kommer det att bli skönt utan dem. DET ÄR LOV JU NÄSTA VECKA OCKSÅ! Herreguuuud kan det bli bättre? =D
 

Grattis! <3


Afro idag ju. Var lika roligt som alltid =D
Dans steg : Fågeln, Lejonkungen, Senegal, Tarzan, SOLEN, Funky, Rengbågen... Kärlek till Afro!

Kom hem och då var det pizza med grabbarna. Brorsan har nämnligen bjudit hit Sebbe och Johan på lite mys. Pizzan var otroligt god. Hawaii så klart ;) only the best. Sebbe kränkte fan hela pizzan. haha =D Fast det gjorde ju Fredrik med. Konversationer med killar är rätt intressant...Johan och Fredrik snacka om mobiler, tax, ekonomi, flygning, aktier...medans Sebbe och jag bara lyssna och la till lite kommentarer när det passade...
Nu ser de på 'The Rock' där ute och jag ligger här i min lilla säng. Ni känner väl till 'The Rock'? med Nicholas Cage, Ed Harris och Sean Connery. Om ni inte gör det ja då missar ni ut på den bästa filmen som gjorts. Om ni inte har den så får ni baske mig ta och ladda ner den! ;) Det dånar som fan i huset. Den där stubben till surround soundet är på och det känns som en jordbävning. No joke. Snart får de va tysta för jag måste sova (A) vissa har ju faktiskt skola imorn. Fast ingen biologi på morgonen - bara HL. Suckers!
Nä nu ska jag säga godnatt till pojkarna

natti!


Love Tree

För några veckor sen i födelsedagspresent fick jag ett Love Tree av Emma. Tacktacktack jag älskar den! Nu har den vattnats och blommat ut =D Står prydligt i mitt rum och den är bara sååå söt! Eller vad tycker ni?


<3
<3

Provet!

Hade provet tidigt idag. Gick helt okej. Kan ju alltid gå bättre men förhoppningsvis så får jag minst en fyra. Hoppas!
Vi var 4 personer i rummet. Stina, Anna, Koc och jag. Koc satt ensam medans vi andra satt runt de runda bordet (låter lite som King Arthur style) Efter en timme blev jag klar. Eftersom de andra inte var det och läraren inte var där så passade jag på att ta en liten tupplur. Det var skööööönt!! =D Behövde verkligen sova. Sen blev man väckt av Stina som snodde min penna. Grrr på dig unge =P Och DÅ spanade ögonen in en härlig soffa som var plaserad bakom Stina. Traskade dit som en zombie och föll pladask! Tänkte vila lite till innan nästa lektion började. När man vaknade igen så stod läraren där. Pinsamt. Fast hon är rätt chill och bara skrattade. Tog mitt prov och sen gick.
Ja så kan det gå till när man har biologi prov =D

Vad mer har hänt idag...hmmm...åh just det. Psykologin inställd igen. Typiskt. Bestämde mig för att ta en liten shopping tur innan bussen hemmåt gick. Fick shoppa ensam. Alla andra var tråkiga =P Men några snygga plagg blev det allt!
Afro ikväll WOHOOO!!! Can't wait! =D Vill bara dansa loss!


Biologi plugg = sömn

Imorn har jag ett av de största biologi proven någonsin. Har studerat rätt bra tycker jag (för att vara mig) men sen händer det...när man ligger i sängen med laptopen i knät och biologi boken öppen, tittar på clips från youtube om de vi har prov på för att försöka lära sig nått, SÅ SOMNAR MAN! Typiskt. Har hänt nu två dagar i rad. Igår så var jag inne på Enzymes och sen helt plötsligt plopp så sov man. Idag var det The Male Reproductive System. Kan ni fatta att jag somnar när det handlar om sånt? Inte likt mig =P Måste vara grymt trött...
Sen när man vaknar så har man ingen aning om vad som hänt. I princip har ju inget hänt bara att man har förlorat en timme (en timme som man hade behövt när det har med biologiplugg att göra) sen hjälper det ju inte att komma tillbaka in i studierna när man har en viss liten stina på msn som skickar roliga clips hela tiden =P haha älskar dig stina. You brighten my day!
Palla plugga mer? Har ju pluggat nu i två dagar! ftw! Jaja hur som helst vi får se hur det går på provet imorn. Måste ju få minst en fyra annars blir det inte kul.

ciao!

Skolfotto!?!

Gick upp 8:30 idag. Gjorde mig i ordning lite smått. Tänkte att det var en helt normal tisdag så det blev inte så mycket smink och håret såg inte så värst stylat ut. Kommer till skolan. Går upp de där jävla trapporna till KV31. Viktoria kommer fram till mig helt panikslagen och säger "Visste du att skolfottot skulle tas idag?!" SKOLFOTTO?!?!?! VAFAN?! SEN NÄR? Ingen hade berättat för oss att det skulle tas idag! Vår klass var i Berlin då skolan tog det så de sköt upp vårt tills tydligen idag. Har inte stått på fronter eller någonting. Blev totalt chockad när jag hörde det. Hade jag smink med mig? Så klart inte. Brukar ju aldrig ha med mig det till skolan (fast nu kanske jag borde.) För att göra saken bättre så regnade det nästan hela dagen så det hjälpte inte direkt situationen med de lilla smink man hade på sig och håret behöver vi inte ens tala om. Det såg helt dött ut kl 14:00 då vi skulle ta fottot. Man fick göra det bästa av sitiationen helt enkelt. La på ett falskt leende. Sen var inte alla med på fottot heller. Dåligt. Det är ju sissta året!  Vill de inte vara med i katalogen? Konstigt. Fast på ett sätt fårstår jag eftersom ingen var beredd på det...men ändåååå, ingen såg bra ut. Hur som helst togs fottot. Fick en liten titt på det efteråt och wow...inga kommentarer. Fotografen stötte på Viktoria efteråt. Grymt kul! Det var svårt att hålla sig från att skratta. Både Emma och jag höll på att dö medans stackars Viktoria fick lyssna på den flintskallige fotografen som gjorde ett dåligt försök till att prata engelska. haha. Sen blev det Espreso House. Viktoria och jag kände att vi behövde nått gott att dricka efter en rätt stressig/deprimerande dag. Gott var det och kul hade vi. Det har vi alltid =)
Sen bar det hemmåt där man stötte på lilla Elise på bussen.
Nä nu fan måste jag plugga biologi. Har ju stort prov på torsdag. Wish me luck!

ciao!

Läskigt smal

Ikäll var det träning igen. Blev som vanligt mycket svettandes. Den salen som vi brukar vara i renoverades så vi fick va i en annan där de höll på med aerobics innan vi kom. Brorsan och jag tittade på lite när de höll på att stretcha (de hade i princip slutat). I gruppen så såg vi en massa olika figurer. Gamla och unga, långa och korta. Vissa var smala och andra ett snäpp större. Men sen såg vi en tjej som verkligen stod ut bland folket. Hon var sjukligt smal och såg inte hälsosam ut. Inte mycket fett där inte. Bara skin och ben. Lite läskigt faktiskt. Visst har man sett anorektiska personer förut men detta var verkligen 'smal' på en annan nivå. Brorsan sa t.o.m. "Jag skulle ju kunna bryta henne på mitten med bara en hand"
Okej kanske inte med bara en hand men det såg absolut inte omöjligt ut att bryta av henne på mitten. Hennes armar!!! Herreguuuud!! Man blir äcklad. Det är taskigt att säga så men så är det. Det är äckligt att vara så smal. Kommer nog aldrig kunna förstå varför man vill se ut så. Nu snackar jag ju inte bara om sjukligt smala personer men också sjukligt feta. Hur kan man låta det gå så långt? Finns det inget i hjärnan som säger t ex. "Stop nu har du ätit för mycket" eller "Kom igen och ät nu, du är ju hungrig!" Nej jag kan inte förstå mig på det. Kan ni?
Bortsett från detta så gick träningen bra. Fick dock kramp i höften när vi skulle stretcha och det har fortfarande inte gått över =( 
I bilen på väg hem lyssnar vi såklart på NRJ och låten "Put your hands up for Detroit" spelades. Det blev högsta volym direkt och händerna upp i taket (iaf jag. Brorsan körde ju men en hand fick han allt upp) Sen var det dags för mig att dansa solo där jag visade mina grymt bra moves till ett försök att göra en robotdans med armarna. Mislyckades totalt men ge mig några månader så ska det nog funka till slut ;)
Oj, klockan har hunnit bli över 12. Borde ta och sova nu så att man blir frisk till imorn då man har engelska med den där jävla läraren.
pusshej!

Engelska

Idag är det en stresstig dag och det kommer bli en stressig vecka också (sen är det ju lov! Gud så härligt! =D)
Har precis skrivit klart en engelska uppsats som säkert gick åt pipan. Vet ju inte ens vad det vad man skulle skriva om. Har frågat alla i klassen om de visste vad det vad vi skulle skriva men ingen visste. Det ända vi visste var att vi skulle skriva en kommentar på några sidor i en bok som vi läst...men vilka sidor det var visste ingen. Efter mycket diskuterande så bestämde vi oss att kommentera på de sidor vi själva valt. Förhoppningsvis är det rätt sidor men med läraren vi har så vet man inte mycket. Hon borde ju fan ta och skriva ner de sidor vi ska kommentera på så att vi inte glömmer men tror inte att hennes hjärnceller räcker så långt. Tur nog så ska vi bara ha henne i en vecka till för sen flyttar hon till england och vad hon ska göra där vet nog ingen. Allt jag säger är bara stackars england.  Gissa vad vi ska få för lärare istället?....en tjej som inte alls har nån erfarenhet what so ever med att lära ut engelsk litteratur. Hon gick tydligen på lunds universitet där hon fick sitt diplom i PSYKOLOGI!! VAD FAN HAR EN PSYKOLOGI LÄRARE ATT GÖRA PÅ EN ENGELSKA LEKTION?!?! Och just det berättade jag att hon är från Zambia och kan knappt engelska...
Har en känsla av att det kommer bli mycket klagande de närmsta veckorna. (iaf från mig)
Nä nu blir det Psykologi Internal Assessment - Biologi - Svenska

ciao!

Första inlägg! =D

Hallå allihopa!

Jag har spenderat några veckor nu att läsa alla sortens olika bloggar och tänkte att det skulle vara roligt att starta en egen.
Okej...så första inlägget...var ska jag börja? Idag (eller man kan ju säga igår eftersom klockan är efter midnatt) så spenderades dagen inte till någon nytta alls. Borde ha studerat men det sket sig totalt. Oh well, det får göras imorn istället =)
Var det någon som tittade på Speedway Grand Prix förresten? Jag kan bara säga att det nått av det mest spännande som någonsin setts på TVn här hemma. Pappa och jag satt fastklistrade i soffan från kl 19:00-23:00. Man sitter och skriker som galningar på alla som kör och kul var det! Tyckte att det var synd att Johnsson(låg fyra) körde på Lindgren (låg tvåa) i semi-finalen som slutade med att Johnsson blev diskvalificerad och Lindgren tappade platsen att komma med till final. Grattis får man allt säga till Dansken Nicki som vann hela skitet och till Polacken som vann $120 000 och dagens race.
Undra vad han kommer göra med alla pengar. Har själv funderat på saken och kommit fram till att jag hade nog spenderat det på ett litet beach house i Santa Barbara. Det hade inte suttit fel =D

Nu ska tänderna borstas och sen kallar den varma sängen! 
Godnatt på er!

Carro


RSS 2.0