Melodifestivalen Del 4.

1. Agnes "Love Love Love" - Har aldrig gillat Agnes och detta framträdande bekräftade ännu en gång varför jag ite gör det. Låten var mesig och hon kan värken sjunga eller röra sig på scen.

2. Star Pilots "Higher" - Kärlek till denna låten. Killens röst var sjukt cool. Riktig power. Roligt med lite dansframträdande också. Up beat och man ville bara sjunga och dansa med.

3. Susanne Alfvengren "Du Är Älskad Där Du Går" - Vacker ballad men mycket tråkig att titta på.

4. Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng "Killing Me Tenderly" - När jag först hörde titeln på låten så tänkte jag direkt på låten "Killing me softly" och efter att ha hört låten var det verkligen som om att man blev killed softly. Anna är en go tjej och helt underbart vacker men den där norskan?!?! Får man gå klädd så med brösten som hänger ut? Barn tittar på detta programmet. Det är ingen tid till att ragga karar på. Hennes klädsel förstörde låten.

5. Thorleifs "Sweet Kissin' In The Moonlight" - Jag trodde jag skulle dö. Nått av det fjantigast jag hört och tittat på.

6. Sarah Dawn Finer "Moving On" - Var det bara jag som fick en liten Lejonkungen flashback? Solen som steg upp, dansarna, hennes klänning och till slut när hon åkte upp i taket. Jo det var baske mig Simba på lejonklippan. Tyckte väldigt mycket om denna låt. Den byggdes upp på ett bra sätt och hennes röst är helt otrolig.

7. Next 3 "ESTA NOCHE" - Ännu en låt som inte var på svenska. Vad tror de egentligen? Om man är med i den SVENSKA melodifestivalen ska man sjunga på svenska eller engelska och inte nått annat språk. Tycker det borde bli regel på det. Annars var det en låt som inte passade in utan de borde vara med i lilla melodifestivalen. Såg bara löjligt ut med en massa gamla fjortisar på scen.

8. Malena Ernman "La Voix" - Skrattade igenom låten för det mesta. Klarar inte av opera.



Det var allt från mig denna lördag. Godnatt!

280209

Eftersom både mamma och pappa är i Göteborg har jag ansvaret förr Winnie. Vi gick ut på en lång och hätlig promenad tack vare brorsan. Hade nte planerat att vara ute så länge men det var riktigt skönt.






Från Mocks till Pancakes till Irish Coffee

Igår var det sista dagen vi hade mocks. Äntligen är det över! Silken lättnad! Vissa gick bra medans vissa gick mindre bra men jag är nöjd. Jag gjorde mitt bästa och försökte att inte döda mig med plugg. Sen blev det en liten get-together med klassen där vi diskuterade våran klassresa =) Efter exams sticker vi på vår senior trip. Yippi! Bort från Sverige och allt som har med skolan att göra ;P
Efteråt gick jag och Viktoria och åt pankakor hos hennes farmor. GUD VA DE VAR GODA! =D Precis vad som behövdes efter en vecka av mocks. Det har varit rena tortyren men nu är det över =)

På kvällen som vanligt blev det en Irish. De är så himla goda!



Såg på Livräddarna från Bondi Beach på TV4 Fakta. Det är rena baywatch fast på riktigt. Alla livräddarna är killar som är ett stort plus! Snygga, vältränade, het dialekt och räddar liv. Finns det nått bättre? Tror inte det. Helt kär i det programmet.

Sorry...

...för usel uppdatering här på bloggen. Denna veckan har vi mocks och all tid spenderas till plugg. Nu är det tre kvar iaf. Hälften är gjorda. Engelskan gick jättebra. Psykologin som fruktades gick väl inte så bra men det var räknat. Svenskan hoppas jag att jag får allt rätt. Swe B after all ;P Imorn är det den värsta dagen och jag har fått huvudvärk. Både historia och biologi. Rena tortyren. Har inte alls höga förväntningar på några av dem och sen på fredag blir det matte där jag inte heller har höga förväntningar. Sen är det HELG!! Den ljuva efterlängtade helgen då alla mocks är klara och man kan sova ut dagen long!

Efter mocken idag gick Viktoria och jag och fikade. Efter 3 timmar i ett examrum så behöver man kaffe. Testade en islatte. Mycket gott. Vet inte om den toppar en chai fast inget toppar en chai egentligen ;)



Nu blir det mer historiaplugg (om hjärnan håller d.v.s.)

Ciao!

Psykologimock!

Gaaaah jag blir galen!!! HAta hata hata psykologi!!! Kan inget!!!


Academy Awards 2009 Red Carpet

Har suttit och tittat på lite av Red Carpet från Oscars Galan som var i natt och har spanat in några favoriter.





Natalie Portman var lätt min favorit. Såg så elegant ut i sin klänning. Det vackraste paret var så klart sköna Heidi och Seal. Inge tal om saken. Nu blir det plugg!

Ciao!

Oscars Galan!

I natt händer det allt saker! Det är Oskars Galan! Detta är den mest efterlängtande gala för mig. Om man får en Oscar då är man verkligen en A-list Actor/Actress. Fy fan vad jag vill ha en när jag bli äldre. Det är mitt mål i livet. Att få en Oscar i kategorin "Leading Actress". Det skulle vara helt underbart!!! En dröm som slår in.
Oscars Galan tar ju plats i den kända Kodak Theatre. Sommaren 07' gjorde jag och familjen en dunderresa till Amerika. Vi var på båda sidorna av landet. Resan tog en 15 dagar eller nått och det var full rulle hela tide. Det har varit den bästa resan vi gjort. Älskar Amerika. Det finns så himla mycket att se. Man var ju lite jet lagd när vi kom till New York. Somnade vid 8 tiden och vaknade vid 6 och var pigg som en mört. Sen när vi flög vidare till San Fransisco blev det ännu mer sömnbrist. Där somnade jag runt 4 på eftermiddagen första dagen. Mådde skit också kan jag medge men det stoppade inte mig. Jag var i Amerika och jag skulle göra det bästa av det. Efter nån dag blev det bättre eftersom vi spenderade mer tid i Kalifornien så man vande sig. Hur som helst, The Kodak Theatre. Vi var inne på en guide tur i teatern och jag ska berätta för er att man blir fett lurad på TV. Teatern är inte stor. Satt på Beyoncé seat gjorde jag också ;) (Ni kommer väl ihåg när hon var där för filmen Dreamgirls) De hade plaserat stora bilder på vissa kändisar för att visa var de satt under den senast Oscars Galan och jag satte mig då på Beyoncés säte. Häftigt. Vi fick gå bakom scenen och se hur de gör sig redo innan de går ut för att presentera. Det var helt sjukt. Tyvärr fick vi inte ta några bilder där inne. Hade varit kul med lite bilder när man sitter där vid alla kändisar. Fast L.A. gjorde mig riktigt besviken. Det är en sån stor och stökig stad. Finns inte tunnelbanor så man sitter i kö i nästan en timme bara för att komma nån kilometer. Luften var så dålig så att man höll på att spy. Nä, där vill jag inte bo. Bor mycket hellre i Santa Barbara. ;)

Är det nån som ska sitta uppe och se galan? Hur mycket jag än vill så kan jag inte. Måste sova. Har min engelska exam imorn. =S Wish me luck!


Jag tyckte att denna bilden var rätt cool. Även om jag tog fottot på ett väldans dåligt sätt är den lite unik ;)

World's Greatest SUPERSTAR


Nån dag ska den bytas ut mot en riktig ;) Nu blir det mer plugg. Har spenderat hela dagen till min Psykologi Internal och nu är den äntligen klar. Ska läsa ut engelskaboken nu så att jag är förberedd inför imorn!

Ciao!

Melodifestivalen Del 3.

1. Velvet "The Queen" - Låten var väl inte så värst bra men själva uppträdandet var bra. Ett showframträdande. Hon liknade en stor tårta med den där saken (har ingen aning om vad man ska kalla det) men hennes blus var rätt tjusig.

2. Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox "I Got You" - Haha ja vad ska man säga. Skrattade igenom låten. Tyckte det var härligt med Jamaicanen som sprang runt där och rappade lite. Rätt catchy låt också.

3. Molly Sanden "Så Vill Stjärnorna" - Fin ballad fast rätt tråkig. Visst har 16åringen en otrolig röst men låten tog aldrig fart förens de sista 20 sekunderna. En besvikelse.

4. E.M.D. "Baby Goodbye" - Härlig låt! Har tyckt att EMD har varit löjliga innan med sina smörlåtar men denna låten var ju riktigt bra. Förvånat bra. Och uppträdandet var roligt. Ingen har gjort nått liknande innan med frack och käpp. De ägde scenen.

5. Mikael Rickfors "Du Vinner Över Mig!" -  Är det bara jag som tycker att han är den sötaste gubbe som finns? Låten var ju rockig och i högt tempo. I like!

6. Maja Gullstrand "Här För Mig Själv" - Tråkigaste låt jag någonsin hört. No comment. Vill inte vara taskigare än så.

7. Sofia "Alla" - Jaha vad gör Greklands bidrag i Sverige kan man fråga sig. Om hon hade varit med i den Grekiska deltävlingen hade jag röstat på henne för låten var ju rätt bra men den ska absolut inte representera Sverige. Vad fasen tänkte hon med den låten?

8. BWO "You're Not Alone" - Jag gillar BWO. Tycker att alla deras låtar som varit med i Melodifestivalen har varit bra. Detta var en lugnare låt men det gjorde den inte till dåligare. Den får tummen upp! (Y)

Petra Mede är som vanligt på hög nivå. Bruden är häftig och är inte rädd för att vara elak. Vill träffa henne nån gång.

Lördag

Idag åkte familjen in till Malmö för att äta mat. Trodde det skulle bli Jensens eftersom vi älskar det stället men surprise surprise så var det fullt med en lång kö som vanligt. Man ska nog gå dit på vardagar för då är det inte mycket folk. Det blev en annan restaurang istället men den var minst lika bra. Pub/Restaurang. Mycket god mad hade de. Allt fick man ner i magen. Hehe. Titta bara så läckert ;)




Melodifestivalen ikväll. Molly, EMD, Velvet och BWO är några som är med. Ska nån annan se på det? Fuck har fortfarande inte pluggat. Äsch det gör jag imorn ;) Have a nice Saturday!



Let's Go Back To The 90's!

Denna låten och dansen var allt länge sen man dansa till. Haha silka minnen xD

Ny Mobil!

Yes! Äntligen har jag fått min efterlängtade julklapp =D Nämnligen en ny mobil. En Samsung bleve det denna gång. Riktigt snygg är det. Riktigt nöjd. Var tvungen till att gå ifån min gamla som egentligen är pappas fast han har låtit mig använda den. Men nu har jag min nya egna and it feels great. Den har så mycket funktioner. Fattar ingenting. Jaja det får väl ta sin tid innan jag kommer in i det. Så idag blev det alltså en mobilshopping dag. Efter hämtade vi upp mamma och stack till Espresso House. Mums. Har varit besatt av det stället ända sen jag flyttade tillbaka till Sverige. Chai Latte!! Tvingade föräldrarna till att prova det. Pappa gav den godkänt medans mamma tyckte den var för söt. Pfft. Eller jag håller med att idag var den väldigt söt. Men smakade fortfarande gott ;P Ikväll blir det På Spåret. Final!! Haha sliken nerd I am. Nej men det kan vara kul ibland =) Shiiit plugget då?!?! Asså fy fan mocks börjar på måndag och här har jag bara chillat hela lovet. Får börja plugga imorn...


My new baby!


Just det! Jag glömde berätta att jag var hos frissan igår. Klipptes och färgades. Eftersom den mörkbruna färgen hade blivit mer ljusbrunt/röd (efter julen i Egypten) så ville jag ha det tillbaka till det gamla mörka. Klippte upp det en rejäl bit också. Skitnöjd blev jag =)


Carolyn Thomas

Jag har precis suttit och tittat på ett program på TV4 Fakta som handlade om plastic surgery. Personen som det handlade om var Carolyn Thomas. Detta är hennes historia:

On December 5, 2003, Carolyn Thomas and her mother Janice Reeves were attacked by Carolyn's abusive ex-boyfriend. Carolyn's abuser shot and killed Janice Reeves, Carolyn's mother and shot Carolyn in the face with a .44 magnum. He then left Carolyn for dead. Carolyn did not die, she is a survivor.

Carolyn has endured 17 months of surgeries and countless trips between her home in Waco and her doctors in Houston, In between, with the help of Dione Jackson, her counselor from Waco's Family Abuse Center, Thomas began building a national reputation as a woman who not only survived a horrific attack from an abusive boyfriend but found the courage to speak out against domestic violence. She has made appearances on Oprah and Larry King Live and appeared in Jet and people magazines speaking out on the behalf of women in turmoil all over. Speaking engagements have taken her all across Texas and beyond and she is planning a charitable foundation, through which she will help other women escape the hell she shared with Terrence Kelly for a decade.



Denna kvinnan är otrolig. En sån styrka hon har. Jag hade aldig klarat av att leva efter en sån händelse. Hon är en sann inspiration till alla. I slutet av programmet började jag gråtá. Det bara kom. Utan varning eller någon ting. Man brukar kunne känna när man ska börja gråta men det gjorde jag inte. Det var som om kroppen bara öppnade alla "gråtluckor" utan varning.
Programmet visade alla olika operationer hon gjorde som krävdes för att ge henne ett så normalt ansikte som läkarna kunde. Jag finner inga ord som kan berätta hur duktiga dessa läkarna är. Om ni vill läsa mer om henne och hur hon ser ut nu är det bara att googla hennes namn. Jag rekommenderar er att göra det. Den mest intressanta livshistoria jag någonsin hört.

It's Alive!

Laptopen min lever. Det måste den göra. Antingen det eller så spökar det. Men spöken finns inte så laptopen måste alltså leva. Eller så håller jag på att bli galen. I natt precis klockan 03:00 vaknade jag av att saken satte på sig själv. Locket är nere och så det är omöjligt att sätt på den utifrån. Alltså lever min laptop. Detta har hänt förut. Saken sätter på sig själv mitt i natten och jag vaknar med detsamma och blir livrädd. En laptop ska väl inte kunna sätta på sig själv? Detta är och kommen nog förbli ett mysterium. 

Slumdog Millionaire

Innan vet jag att jag har skrivit att Slumdog Millionaire ser ut att vara en sjukt dålig film. En indisk kille som spelar Vem Vill Bli Millionär. Låter ju dötrist. Kan lika gärna göras en film som handlar om en hoppande hare. Låter lika interessant. Har inte fattat hur den kan ha vunnit så mycket priser och är nu nominerad till en massa Oscars. Ikväll såg jag filmen med mamma och pappa. Jag kan säga såhär, det är en av de bästa och mest spännande film som någonsin gjorts. Den är så hemsk samt så vacker. Killen som har huvudrollen är bara 18 år. Ett år äldre än jag! Shit! Skådespeleriet är så trovärdigt och man känner riktigt för personerna. Nä asså jag är helt tagen. Hoppas den vinner mycket mer priser, speciellt Oscars. Det är den värd. Så gå och se den eller alternativt ladda ner den ;) Ni kommer inte bli besvikna.


Melodifestivalen Del 2.

Ärligt talat tyckte jag att första deltävlingen var betydligt bättre än denna. Varför skickades inte Markoolio vidare??? Hallå svenska fålket!! Har ni ingen humor? Dåligt. Han var ju så ironisk med fiolspelaren och skridskoåkaren vilket gjorde låten helt fantastisk! Han förödmjukade hela Melodifestilan. Nått av det bästa jag sett på länge. Sen var det de där finlandsvenskorna. Discolåt men man ska aldig använda orden Gimmie Gimmie Gimmie om man inte är med i ABBA. Den andra låten fattade jag inte vad de hade där att göra. Lasse nått hette han. Skämmer ut sig själv. Jennifer Brown kopierade melodin till en gammal kärlekslåt. Fan att jag inte kommer på vilken det är. Stort minus poänt fick hon för det av mig. Vem var det sen? Låt 4...Ja, just det! H.E.A.T. Den låten var helt okej. Lite löjligt men acceptabel. Sjöng även med lite till den när den gick vidare. Sen var det Markoolio. Honom har jag redan berättat om. Låt 6 var lilla Amy. Förlåt till er som tycker om henne men tjejen är dålig. Hon kan ju sjunga lite smått men passar in på Lilla Melodifestivalen. Låt 7 var den där trion. Country music! Jag älskar country men dessa tjejerna gjorde inget för mig. Tråkigt framträdande och inge lyft i låten alls. Sist men absolut inte minst hade vi favoriten Måns. Han är helt underbar. Visst var låten inte den bästa. Tycker att hans låt Cara Mía var betydligt bättre. Men det är ju Måns och han ger ju show! Real entertainment! Hoppas han vinner hela skitet. Tror att vi åtminstonde har en chans med honom i Eurovision. Sen kan vi ju inte glömma bort the HOST! Petra Mede. Är det bara jag som tycker att hon är bäst? Hon får så mycket kritik om att hon är taskig och blabla men so what? Hon är ju roligt-taskig. Älskar hennes kommentarer. Klänningen hon hade på sig var intressant. Lite småtjusig. Tycker det var bra att hon fortsatte att vara lite taskig efter alla sagt till henne att inte vara det. Hon kör sin grej och hon gör det jävligt bra. Punkt.


Nelly

Var precis inne på Nellys hemsida och blev helt tagen av tre rosa klänningar. Nelly har en väldigt snygg kollektion fast jag har aldig köpt nått från dem. Måste bara dela med mig av dessa klänningarna. De är så söta.



Afro here I come!

Morning!

How's it going? Idag ska jag in till stan och dansa afro igen. Förhoppningsvis kan jag göra nått aktivt varje dag under lovet så idag och imorn blir det afro. Sen får vi se vad annat Gerda har att erbjuda. Vad ska ni hitta på idag? Förutom afron har jag inget planerat. No life. Plugg? Usch nej det vill jag inte. Har aldrig plugga på en lördag innan så varför börja nu? Det blir mys med föräldrarna ikväll också. Inte mig emot. Vi har alltid lika trevligt.

Nu ska jag dra. Vill inte missa bussen.

Ciao!


Alla Hjärtans Dag

Happy Valentine's Day alliphopa!

Jaha då var det lördag. Vad är Alla Hjärtans Dag förresten? Vad gör den till en speciell dag? Hände nått den 14:e februari som vi firar? Helt seriöst, jag har inte den blekast aning om vad alla <3 dag betyder. Varför ska man spendera den dagen med sin pojk/flickvän? Man kan väl lika gärna spendera den med familj och vänner. I.a.f. vi som är singel...
Hur är denna dag olik från alla andra dagar på året? Man kankse har en romantisk middag och ger rosor till varann och choklad blablabla men det kan man göra på vilken dag som helst, inte sant? Egentligen är väl den 14:e februari likadan som den 14:e oktober? Så vad gör den 14:e februari till något speciellt? Det är frågan det. Det kanske har nått med historia att göra. Nått kärlekspar(?) som blev kära...eller whatever. För mig är det en helt normal lördag.

Anyways...jag hade tänkt ta och sova nu. Godnatt!


Fredagen den 13:e

Good evening my fellow citizens!

Har inte bloggat så mycket den sista tiden. So what? Deal with it. Idag är det en väldigt läskig dag. Fredagen den 13:e! Dun dun duuuun. Har nått läskigt hänt er? Mig har inge läskigt hänt. Har varit en rätt lugn dag. Ingen skola och första dagen på sportlovet. Whoppi!
Afron igår var grymt kul. Har inte gått på länge så det var skönt att shaka loss lite igen. =)

Hade inte suttit helt fel att se denna skräckisen idag. Hade varit passande. Har gjorts många Friday the 13th och inte har man sett nån av dem. Ajabaja. Fast nu ska den äntligen ses! (när brorsan har laddat ner den d.v.s.)




Trevlig kväll med föräldrarna är det i.a.f. Vi är inne på våran andra Irish. Kaffet är lite kallt men det går att få ner ändå ;) Let's Dance har vi sett. Morgan är fan bäst. Han och Laila. Spelar ingen roll vilken av dem som vinner bara det blir någon av de två. Kitty åkte ut. Helt okej. Hon har gjort sitt. Tack och hej. Melodifestivalen kommer imorn och Måns ska sjunga. Hoppas han går vidare till final (säger jag nu innan jag ens hört låten)

Ni får ha en fortsatt bra fredagskväll.

Onsdag

Idag när man vaknade var det helvitt ute. Blev riktigt glad av det. Snön har äntligen kommit i rejäla mängder. Första tanken var PULKA! fast sen kom jag på att vi har skola så den idén gick åt pipan. Det är ju fortfarande vinter så helt förvånad får man inte vara. Även om man vill att våren ska komma så kan man inte glömma att det bara är Februari. Eller bara och bara. Det är inte långt kvar tills Exams nu =S. Först mocks nu veckan efter lovet och sen blir det bara pluggpluggplugg till den 22:e Maj när Exams har slutat. Fan vad det ska firas då! Champagne anyone?

Åt lunch idag med Stina på Lunds Nation. Det ni! Kör universitetsstilen redan nu ;) Har inte lunchat med henne på hur länge som helst så det var riktigt kul. Hade väldigt mysigt. God mat också eller vad säger du Stina ;)
Sen var det Swedish Commentary. Den gick super. Känner på mig en sjua =) Eller det hoppas jag annars är det ju pinsamt. Svenska som första språk men har det som andra språk. höhö.







Måndag

Idag hade jag min English Commentary...och det gick bra. Tackar som frågar ;P Var så himla nervös. De spelar ju in hela skitet på band också som ska skickas in till IBO. Läskigt. Dikten jag fick var ju så klart den kortaste vilket också gör den till den svåraste...Tur man har eller? Läraren tyckte till och med synd om mig haha. Fast jag var bara glad att det inte blev en viss annan dikt som jag fattar noll av. Stackars den killen som kommer få den. Jag säger bara lyckta till till Seraj och Kris.

Vet ni vad jag kom och tänka på som jag kan göra för att få mina sista CAS timmar? Jag hade tänkt kolla om jag kan lära ut HSM dansen till ISLK. Skulle vara sjukt kul. Jag antar att de gillar filmen samt dansen. Det är faktiskt rätt rolig dans. Barnslig men rolig. Ska se om Darrell tycker det är en bra idé. För nån afrikansk dans tänker jag ta mig fan inte lära dem. Har ingen musik för det, men HSM har jag all musik till ;) Sound good?



Nu blev jag törstig. So long suckaaaaas

Ny bloggdesign!

Äntligen har jag fått min egen bloggdesign! Vad tycks? Känns skönt att inte ha den gamla tråkiga. Visar ju inte ens personlighet. Den underbara tjejen som gjort det är min nära vän Elise. Visste ni att hon gör bloggdesiger? Behöver ni hjälp är det bara att frånga henne.

Elise tack så hemskt mycket! Jag älskar den =D

HSM3

Igår såg jag den tredje HSM. Gud vilken bra film!! Den är inte det minsta töntig och barnslig som de andra två är. Alla dansnummren är helt fantastiska och advancerat. Perfekt! Favoriten är nog "The boys are back" med Zac och Corbin. Helt otroligt. Nu har man alltså blivit kär i Zac all over again. Hur gör han det? Varje gång jag ser en film med honom faller jag direkt. Det är han ögon som drar in en. Farligt farligt. Den där Vanessa är lyckligt lottad. Det kommer ut en fyra detta år eller nästa fast inte med samma personer. Lite synd men vi ska inte vara ledsna för det. Jag är säker på att den kommer bli minst lika bra.

Jag brukar ha en liten tradition att jag lär mig danserna och låtarna till varje HSM eftersom de är så söta. Tycker ni jag ska göra det med den tredje också? Kommer bli en utmaning men en utmaning jag kommer klara av förhoppningsvis.



 





Melodifestivalen börjar ikväll. Vem ska se på det? Jag tycker det bara har gått utför de senaste åren fast jag ska ändå se det. Känner att det hör till. Brorsan kommer hem på middag nu ikväll och sen kommer han vela se film (det vill han alltid) fast det går inte. För ikväll är det Melodifestivalen som gäller!

Pizza och Bio...på en torsdag!

Igår mötte jag Viktoria i Malmö på SF. Hämtade biljetterna och sedan gick vi vidare till Pizza Hut. Det gav goda minnen. Berlin ring a bell? ;) Deras pizzor är nog det godaste som finns och man blir så glad av att äta dem. Vi konstaterade att de lägger nån sorts drog i pizzan som gör att man blir extre hyper. Iaf i våra pizzor.

                                                                                                          Hawaii!!

                                                                                     Söta Viktoria med sin pepperoni

                                                               Vem sa att man måst se graciös ut när man äter?

När vi blivit mätta och belåtna var det dags att gå mot biosalongen. Filmen var jättebra. Mycket rolig humor och en bra story. Kate hade sjukt fint hår. Gillar henne men lugg, hon ser mycket sötare ut då. Anne var som vanligt mycket vacker. Sika spratt de spelar på varandra! Fick några skrattattacker under filmen. Ska inte berätta vad som händer om ni vill se den. Rekommenderar den starkt.

                                                                                               Påväg tillbaks till Lund

                                                                                                  


Efter Viktoria åkt med sin buss blev jag kvar i regniga Lund i väntan på att min buss skulle komma. Har nog aldrig sett Lund så tomt innan. Man såg knappt en människa ute. Tyckte det var rätt kul att en joggare kom springandes förbi. Vem är ute och springer klockan 12 på natten när det regnar? Galning. Fast whatever floats his boat. Tyckte det var lite underligt bara. Eller?


Nu sitter mamma, pappa och jag och ser På Spåret. Eller de tittar och jag lyssnar. Mysig fredagskväll är det iaf. Jag väntar bara på min Irish Coffee som mamma lovat hon ska göra snart ;) Gotta looove the Irish.

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll!

Grupptryck

Kärleken;

Har du hittat den rätta killen? - Nej

Har du en kille just nu? - Nej

Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? Ja 

På rumpan? - Varför inte?

Kyssa dig på munnen? - Ja

Kyssa dig på kinden? - Ja

Är du kär? - Nej

Har du vart ihop med någon för inte så längesedan? - Nej


Skolan;

Går du i skolan? - Ja

Har du någon gång skolkat? - no comment

Har du varit i skolan idag? - Ja


Annat;

Hur mår du just nu? Rätt trött fast taggad inför ikväll =)

Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - Jadå

Har du piercat dig? - Ja

I så fall, vart? - Öronen (I know how boring)


Telefon/mobil;

Vem ringde du senast? - Viktoria

Vem ringde dig senast? - Stina

Vem sms:a till dig senast? - En annan Stina

Vem sms:a du till senast? - Viktoria


Övrigt;

Är du hungrig just nu? - Nej

Vad är klockan nu? - 16:15

Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? - Skånetrafiken (Kollar in busstider. Jag spenderar inte min tid där för skojs skull. Bara så att ni vet ;) )


Familj;

Hur länge sen var det du träffa din mamma? - Sex timmar sen

Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 14 timmar sen kanske



Övrigt;

Gillar du punk-stilen? - Nej

Har du sminkat dig idag? - Ytterst lite

I så fall, vad för smink? - puder

Vad har du för bh/topp på dig just nu? - vit spets

Hur ser den ut?- vad med vit spets är inte tydligt?


Musik;

Lyssnar du på musik just nu? - Nej

I så fall, vilken låt för tillfället?- ...

Vad gillar du för musik? - Lite av allt


Kläder;

Har du fler än 4 linnen? - Ja

Har du fler än 3 jeans? - Ja

Har du fler än 5 tröjor? - Ja

Har du någon märkes väska? - Ja

Har du ReStErÖdS-trosor? -Va?

Har du en vit bh/topp? - Ja

Har du en svart bh/topp? - Ja

Har du märkes jeans? - Nej

Har du märkes tröja? - Ja

Var brukar du handla kläder? -H&M, Ginat., MQ..


Smink & Hår;

Använder du mascara? - Ja

Andväder du Wax? - Nej

Använder du kajal ? - Nej

Använder du hårspray? - Ibland

Använder du volymspray? - Nej

Andänder du mouse? - Nej

Använder du deodorant? - Ja

Använder du skiinspray? - Nej

Använder du parfym? - Ja

Använder du ögonfransböjare? - Nej

Använder du täckstift? - Nej

Använder du läppglans/läppstift? - Ja

Andänder du brunkräm? - Nej

Använder du rouge? - Nej

Noppar du ögonbrynen? - Ja

Uppsatt hår eller hängande? - Hängande

Plattar/lockar du håret varje dag? - Aldrig. Det är naturellt.

Duschar du varje dag - Ja

Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej

Smörjer du in hela kroppen varje dag?- Nej. Dåligt jag vet.

Målar du naglarna - Rätt ofta


Jaha det var det. Tråkiga svar jag gav men det gick inte att göra det roligare. Nu ska jag göra mig redo inför kvällen.

Ciao!


Bride Wars

Ikväll blir det bio med Viktoria =) Vi ska se Bride Wars. Anne Hathaway och Kate Hudson är damerna som har huvudrollerna. Ser ut att vara en riktigt rolig film. Får hoppas att den lever upp till alla förväntningar. Ni kan läsa om den och se trailern HÄR.





Hund som inredare?

Winnie är väldigt underlig när det kommer till sovställningar och hur hon "dekorerar" sin säng. Den ser alltid annornlunda ut varje morgon. Ibland kan man inte fatta att hon är en hund för de ställningarna hon lägger sig i kan inte vara normala. Har aldrig sett nån annan hund som lägger sig som henne. Måste ta bilder nån gång när hon ligger knasigt.


Hon kaske ska fundera på att bli hundinredare?

Efter att ha stört henne tillräckligt mycket och läskat henne med godis ställde hon sig äntligen upp. För jag ville leka.


Winnie har skaffat blåa linser...


Come and get it if you can


Graaaawwrr!


Jäkla pedofil till hund


Rör ej!


Duktig vovva

Sen fick hon såklart den. SÅ taskig är jag inte. Nä nu ska jag se klart på matchen Liverpool-Everton. Just nu är det 0-0 men vem vet vad som händer. Kan det bli förlängning och straffar? Dun dun duuuuuun. Ser nån annan på matchen?

Onsdag

CASmötet idag gick skitbra! Han var mycket imponerad med min portfolio och sa att han kommer använda min för att visa alla IB1orna att så ska en portfolio se ut! Gud va glad man blev! Vi snackade i 50minuter!! 50! Vi borde egentligen bara prata i 15-20 men vi hade så trevligt och började prata om annat. Var faktiskt rätt skönt att kunna släppa det där spända pratet och ha en rolig konversation. Clear the air. 
Psykologin var som vanligt dödstråkigt. Fattar inte poängen med att ens gå kill de lektionerna. Vi lär oss inget. Bara får en jäkla massa papper som vi ska läsa och sen göra lite uppgifter på. Lärorikt right? Pfft. 



Svenskan var egentligen bara en timme men kändes mycket längre. Viktoria och Ben hade sina orals som de missade medans Seraj och jag satt på datorn och internetshoppade. Eller okej det var jag som gjorde det och han bara tittade på. Fast det var rätt kul. Sen blev det fika på hålan och sen till sist matte. 

Det var alltså min onsdag. Intressant eller hur.
 

Bara för att jag kan

Hahahaha jag veeeet det blir tjatigt om att jag pratar om 24 hela tiden men jag är kär i den serien och känner att jag bara måste Det är min rättighet.
De nya personerna som ser säsong två har precis fått sina tre första frågan. Den först frågan var " I vilket land börjar serien?" Det kunde jag direkt. Det är ju South Korea. Rätt roligt hur de svarar Tyskland, Frankrike, Iran, Afghanistan och USA. Haha det är det här som får mig att känna mig kunnig. Film är nått som sitter skarpt i huvet. Tyvärr är det också allt.

Jag är patetisk.

CAS

...portfolio first draft är klart nu! Yes! 19 sidor! Snacka om vad det har plågat en denna eftermiddagen/kvällen. Nu är man redo för mötet med en viss surpuppa imorn. Förhoppningsvis biter han inte av mig huvudet. Tydligen missade två personer sitt möte med honom idag och han blev inte glad...Nä han är egentligen inte så farlig. En brittisk liten snubbe helt enkelt som har en förmåga att få sina elever livrädda för honom. Det är allt.
Vi fick vårt Mock Exam Schedule idag. Ser rätt bra ut. Inga klagomål. En mock varje dag på morgonen förutom på torsdagen, då har jag två. Så det blir pluggplugg på lovet. Och efter mocks så blir det pluggplugg till final exams som vi har i maj. Can't wait...(!) Ska fira som faen efter min sista exam!

Btw!! Säsong två har börjat nu av 24 för er som kanske vill se det =)

Tisdag

Godmorgon!

Vaknade för bara nån minut sen och det första jag gör är att sätta mig vid datorn och bloggar. Addicted or what? Jag var tvungen till att sätta på Tvn för att kolla hur långt de har kommit på 24. Avsnittet som visas nu är mellan 14:00-15:00. Det är bara en tio timmar kvar nu ungefär. Är det någon av er som följer maratonet föresten? Hade varit grymt coolt. Det är ju en riktig utmaning att kunna sitta uppe och titta på TV i 24 timmar. Talk about respect!
Nä nu kurrar magen. Frukosten väntar. Ha en bra dag!

Kram


Nostalgi

"Vem kommer inte in på systemet? Hunden, katten, glassen, hunden, katten, glassen, hunden, katten, glassen...OCH CARRO!"

Haha får mig att skratta varje gång. =)


P.S. Asså gud!! Dessa personer som tävlar genom att se på 24 fick innan tre frågor som de skulle svara på innan de fortsatte. Måste säga att det är rätt kul att se hur dåligt minne de har. Hur svårt är det att komma ihåg vilken tidpunkt serien började? Färgen på Jacks hus? Vad Jack hörde i telefonen med Richard? Inte svårt eller hur? Eller det kanske det är om man inte har sett serien innan...there's a point taken into consideration. Jaja skitsamma. Det är kul i.a.f. I'm a know-it-all när det kommer till 24 (A)

JUST DET! Min kära farmor fyller ju år idag! Grattis grattis farmor! 85 is a big(old höhö) one.

24 MARATON!

På TV 400 kör de ett 24 Maraton som börjar kl. 20:00. Om jag inte hade haft skola denna veckan hade jag lätt suttit uppe i sex dagar och bara tittat på 24. Det är värt det. Vi har redan alla säsongerna och jag har sett dem många gånger bara för att det är den bästa serien. Tror jag berättat det tidigare. Fast jag hade ändå suttit uppe bara för att se hur det är att vara vaken i 24 timmar straight ;)
Tydligen så är det fem olika lag (två i varje) som ska tävla om pengar genom att sitta uppe i 24 timmar och se på en säsong var tills alla 6 säsonger har visats.

Nu börjar det!!!

Ny hårtorkare!

Bara för att jag vill dela med mig av min nya, superheta, ascoola, pyttelilla hårtorkare som jag fick av mamma här om dagen. Det står att den ska ge extra volym till håret. Får hoppas att det stämmer. Annars ska jag stämma de lögnhalsarna.



Cheers!

Edward Scissorhands

I fredags gick filmen Edward Scissorhands på TV. Hann inte se den då så vi spelade in den och nu har jag äntligen sett den. Måste säga att den var inte alls vad jag väntat mig. Hade trott att Edward var en mördare som sprang runt och skar halsen av alla men icke. Den var rätt rolig faktiskt. Behöver jag ens skriva att Johnny spelar rollen bättre än bäst? Han har talang den killen (mannen?). Winona var riktigt söt. Gillade hennes hårfärg. Lite röd/blont. Väldigt gulligt och passade henne. Tim Burton är ju så klart skaparen som vi alla vet. The man is a genius! Filmen gjordes år 1990 vilket gör den nästan 20 år gammal! Damn! Detta är nog den ända filmen jag sett Johnny i som jag inte blivit attracted till honom. Eller vänta. Nu ljuger jag. Jag tar tillbaks det. Jo, jag fall pladask för den där oskyldiga, snälla, roliga, och lite farliga karaktären. Ååååh! Johnny!! Har inte han nån bror om är 20 år yngre nånstans? Man vill ju bara ha honom. Usch nu kom tjejen ut i mig. höhö.

Mycket bra film!


Störigt

Nått som går mig riktigt på nerverna och får mig att garva som in i är när folk på t ex. bilddagboken lägger upp bilder på sig själva när de ler och skriver under "Jag vet inte hur jag ska klara av det här. Btw jag ser skitful ut på bilden hehe." Detta är ju bara skitsnack och det hoppas jag att ni också fattar annars så är det inge poäng med detta inlägg. Det som de små barnen (ja jag kallar de barn även om de är 15-19 år för att det är barnsligt att skriva sånt) egentligen skriver är "Det är så himla synd om mig, snälla kan inte alla som läser detta kommentera och säga nått snällt. Jag lägger upp en bild där jag ser jättesöt ut och hoppas att ni skriver att jag är söt och att ni bryr er om mig." 
Jag vet inte vad ni tycker om detta men jag tycker att det är nått av det mest patetiska saker man kan göra. Ibland som anonym kommenterar jag på bilden bara för skoj skull och håller med personen, jag skriver att det är en ful bild på henne (oftast tjejer) och att hon borde mogna till sig. Egentligen så skriver jag ju inge elakt eftersom hon skrev det först. Jag bara håller med. Det är väl inte fel? Jag menar inte att tjejerna är fula för det är de absolut inte, utan jag vill bara hålla med det som de skriver. Sen brukar jag gå in igen på samma bilddagbok och ser att de svarat med "Vem fan tror du att du är? Asså du har ingen rätt att skriva så. Varför är du anonym? Är du rädd eller??!?!?" Okej för det första fattar jag inte varför hon är så chockad. Det var ju hon som skrev så om sig själv. För det andra har jag all rätt att skriva vad jag vill. Om de ville kan de sätta sin bdbk till begränsad. För det tredje kommenterar jag anonymt bara för att make a point. Det är ju inte så att jag vill börja gräla med dem. Vill bara se hur de reagerar när nån håller med om vad de skriver om sig själva. Borde nästan göra ett experiment av detta. Fast resultaten kommer nog bli rätt tråkiga eftersom alla kommer bli arga. Pffft.

Vad har vi lärt oss av detta då? Skriv aldrig nått som du du vet inte stämmer. Behöver inte bara vara om utseende, utan helt allmänt. Och om du skriver nått så som många tjejer gör på bdbken, var redo att acceptera att vissa kanske kommer hålla med er. Bli inte chockade. Då skämmer ni bara ut er själva.

Mitt liv är helt förstört! Jag pallar inte med det mer!!
Jag vet att bilden är skitful men det var den ända jag hade. (A)

Point proven?


RSS 2.0