Chris Brown

Jag är riktigt avundsjuk nu. Två av mina kompisar i Belgien har nyligen varit på en av Chris Browns konserter. Inte nog med det men de hade VIP TICKETS OCH FICK TRÄFFA HONOM BACKSTAGE OCH TA BILDER!!!!!! AAAAAH! Tror att jag dör av avundsjuka. Hur ofta händer det liksom? CHRIS BROWN FFS!! Att de fick ta enskilda bilder med honom är ju helt otroligt. Det brukar man inte få. Det är oftast gruppfoto men dessa tjejer fick sig var sin bild med honom. Undra hur de lyckades med det. 

Jag är avundsjuk.

Viktökning

Nytagna bilder på Jessica Simpson när hon uppträde 24th annual Chili Cook Off har skapat en stor skandal. Senast jag såg Jessica såg hon ut såhär:


Nu ser hon ut såhär:




Personligen fattar jag inte vad allt skvaller handlar om. Hon är ju inte fet. Bara för att hon inte är lika spiksmal som hon var innan betyder inte att hon är fet som alla skvallertidningar säger. Jag tycker att hon ser betydligt mer hälsosam ut nu än innan. Hon har ett större leende på läpparna än vad hon någonsin haft tidigare. Sktisamma om hon har lagt på sig några kilon. Det är hennes eget val. Hon kanske inte gillade vara så smal som hon va innan. Hennes tränare säger "She has curves where a woman needs to have curves. We all go a little bit up and a little bit down. But she's healthy, I think if more people looked the way she looks now, the world would be a lot healthier."  Jag håller med. Det här idealet att alla ska vara size 0 är så gammalt. Seriöst. Det är inte inne att vara supersmal längre. Unga tjejer svälter sig dagligen för att se ut som ett sklett. Det är helt fruktansvärt. Alla är byggda olika. Vissa är byggda smala medans vissa är byggda större. Det är bara att acceptera. En person som är byggd större kommer aldrig kunna bli en size 0. Jag menar inget ont med det, det är sanningen. Deras ben och sklett är byggt större bara. Har inget med fett att göra som många tror. Stör mig som fan på detta! Vi behöver fler kurviga kvinnor i rampljuset för att bevisa att man ser mer hälsosam ut med kött på kroppen. Go Jessica! Nu respekterar jag henne. Hoppas att fler Hollywoodstjärnor går upp i vikt snart. Vissa ser ju riktigt läskiga ut.

Det finns vissa som inte alls tycker som jag och det respekterar jag fullkomligt. Vi har alla olika synpunkter. Det är därför jag skriver om det. Hur ser ni på det?

Mysteriet...löst?

I våran trädgård har vi ett staket som ska stoppa Winnie från att springa iväg samt för att skydda alla blommor och växter. Detta staketet har behövt höjas ungefär tre gånger innan bara för att hon på något vis lyckas komma bakom staketet. Idag när jag kom hem, gissa vem som står bakom staketet bland alla växter? På något vis har hon lyckats ta sig över IGEN. Rätt konstigt eftersom pappa hade höjt staketet för bara några timmar sen och ändå lyckas hon.



Efter en rejäl undersökning av hur hon kunde komma över kom vi på att hon inte hade kommit över, utan smitit in under. Staketet är inte alls så stabilt eftersom det har blivit så högt så hon kryper alltså under. En smart liten luring. Nu är det mysteriet löst. Fast vem vet om hon kanske hitter ett annat sätt att komma till andra sidan...DUN DUN DUUUUUUUN

Onsdag

Dagen började med en sjukt lång promenad i skogen med pappa och Winnie. Tog två timmar. Jesus Christ! Så långt har man inte gått den senast veckan sammanlagt. Även om det var kyligt så var det rätt nice. En av backarna var en riktig "pulshöjare" som pappa kallar det, och jag håller med. Pulsen ökade allt. Såg ett rådjur också. Fast den hann smita iväg innan jag kunde ta bild. Bloody animal.

                                                                                          Sötaste vovve jag vet
                             
                                                                  Kan ärligt säga att kon stannade för att posa för kamerna


Titta!

  
Fel väg...


Fel väg igen...


Ekorre


No way att hon fick tag på den


Blev lite trött efter en och en halv timme och hamnade sist


Fast blev först till bilen


Deep breaths


Utmattad


På eftermiddagen blev det studentmössprovning. Är säker på att det inte är ett ord. Gud vad svårt det var att beställa. Så himla komplicerat. Killen som hade datorn mitt emot mig var så himla roligt. Han tittade på klockan och sa, " Fan jag har suttit här sen 12! Fattar itne detta skitet." Då var klockan halv 3...snacka om att vara lite efter. Min mössa kommer bli skitsnygg. Blev läskad att köpa ett champagneglas också så handen klickade på den med. Det blir dyrt men värt det. Man tar ju bara studenten en gång. ;)


Tisdag kväll

Jaha då har ännu en dag gått förbi. Livet går som en dans under vissa perioder. Har precis haft en liten köksaccident involving mjölk, choklad, kastrull och spis. Lämna aldrig kokande mjölk ensam. Det blir flooding runt spisen då. Moving on.
Imorn är det ingen skola. Woho! Alla vi treor ska nämnligen prova våra studentmössor som vi ska ha till våren. Undra om de mäter huvet. haha. Sen ska man väl beställa vad man vill ha skrivet på mössan också. Coolio. Man kan nog säga att jag har fått en "dubbelhelg" nu eftersom det inte var nån skola idag för mig och inte imorn heller. Lyxliv.
Under promenaden med Winnie gick vi in på creepy territory. Ute på åkern där alla bönder har sina stora shacks med allt från traktorer till gräsklipppare i. Värsta mördar scenen. Stod där och bara väntade på att nån skulle hoppa fram bakifrån och slå ner en. Usch sika tankar. Tittar nog på för mycket film. I'm cursed.

Nä nu blir det Smallville säsong 2! =) Himla bra serie det där. Hörs imorn.

Ciao!

Georgia Rule

Idag har jag inte varit i skolan. Var tvungen till att stanna hemma och för att se till att hunden inte skulle attakera elektrikern som skulle komma och fixa nått med vattnet. Siken otur man kan ha va. Att vara tvungen till att inte gå till skolan och stanna hemma. Finns nog inge värre. Måste klaga nästa gång.
En rätt rolig sak var att jag skulle värma mackor med ost på i mikron för att göra det lite extra gott men mikron funkade inte. Då slog det mig varför det skulle komma en elektriker. Fattar ni? höhö...okej jag slår vad om att ni inte fattar för jag berättar det så kasst och nu är det inte lika roligt som det var just då när jag stod där som en galning och försökte få mikron att fungera. Tönt man är.
The point iiiiiiis att jag satt framför tvn, surprise surprise, och såg en skitbra film som hette "Georgia Rule" med Jane Fonda, Lindsay Lohan och Felicity Huffman. Jag hade hör talats om den när den kom ut med intresset för filmen var väl inte så stort eftersom Lindsay ver med men jag hade inget annat att se på och denna film blev en överraskning. Väldigt bra drama. Lindsay var förvånat duktig också som skåderspelerska. Tycker absolut att ni ska se den. Underskatta den inte!


Gräddbakelse

Idag måste jag säga att jag såg riktigt söt ut. Som godis. Rosa var nog dagens färg. Man ska inte alltid vara ytlig men vafan ibland har man all rätt. Jag gillade speciellt mitt smink. Det påpekade mamma också. Tack mamma.

                                                                                     Ögonskugga i glittrig rosa/lila färg                                  

                                                                         Skjortan som jag kallar 'gräddbakelsen''

                                                                                         Le jeans och sockar...

                                                                                                    

o0o00 nu kom Womanizer på radion. Måste upp o dansa lite!

Ciao

Giftemål

När det blir dags för mig att gifta mig ska det baske mig inte vara i en kyrka. Varför väljer folk kyrkor? De är så deprimerande! Det första man ser när man kommer in i en är en död man som hänger på ett kors. Väldigt bra början på giftemålet...börja med döden? Visst jättekul(!)...Nej usch, sika tankar. Den ända kyrkan som hade varit okej är Sacre Coeur (hoppas jag stavade rätt nu annas mördar mamma mig) för att den är så fin. Fast jag tror itne man får gifta sig där eller? Får man? Skitsamma I don't care. Been there done that. Men tillbaka till det jag ville säga. Mamma och pappa hoppas att ni läser detta. Mitt bröllop ska vara i en park. Massor med växter och blommor. Färglatt! Helst ska där vara ett vattenfall eller en fin fontän. Spelar ingen roll. Sen ska det vara vita tält där alla kommer sitta efteråt och fira. Entendéis? Nu vet ni vad jag vill ha så ni behöver inte fråga mig om tio(?) år. ;)

Ville bara säga det.


Thinking Of You

Katy Perrys nya låt Thinking Of You är riktigt fin. En helt ny sida av henne som vi inte sett innan. Hon kysser varken tjejer eller jagar killar i brudklänning.


Game Night

Ikväll blir det myskväll hos Viktoria. Ska äta god mat och spela lite spel. Jag har inte varit den personen som gillat att spela board games (hjälp mig med det svenska ordet tack) men efter att ha träffat Viktoria som älskar det, har jag insett att vissa är riktigt roliga. Speciellt de som är för de äldre ;P Det är inte några barnspel inte. Tror at vissa spel har åldergräns på 21 eller nått. Help kneppt. Hur som helst har hon riktigt speciella spel som hon köpt i Amerika (of course, where else liksom?) och de är inte att leka med. Eller asså jo det är de ju men de är inte för de mindra ungdomarna. Ja ni fattar säker vad jag menar. Ikväll blir det alltså Game Night. Jag kommer vinna =P eller det hoppas jag iaf, Sen ska jag sjunga stämbanden av dem också i singstar hehe. Hoppas att de är redo att förlora stort. Vad self obsessed jag låter xD Det är inte meningen alls att jag ska låta det men what can I say? I kick ass at singstar!

Ha de gött!

Konversation Med Gud

Jag blev inspirerad av Stina och var bara tvungen till att testa om det verkligen är Gud man sitter och chattar med.

Jag: Hello?
Gud:
Hello my child. What is your name?
Jag:
My name is God, what's yours?
Gud: Hi there God. My name is God.
Jag: We have the same name! That is like totally awsome! How was your day?
Gud: I was really busy chatting with people on the web.
Jag: Pervert
Gud: In the context of, I don't understand "pervert"
Jag: You're a fake.
Gud: Yes, I am just as fake as you are.
Jag: haha
Gud: Who are you talking about?
Jag: You?
Gud: Me is my favourite subject.
Jag: Egoistic piece of shit! Who are you really?
Gud: Woe! I am the Allmighty, God himself For real.
Jag: Did I see you today?
Gud: Ah. I don't think that's possible.
Jag: lol...
Gud: What is your fondest memory?
Jag: Last night with you
Gud:Just you and me?
Jag: Oh yes! Don't you remember?
Gud: That's cool. Of course I remember.
Jag: Praise the lord
God: Is that from?
Jag: You
God: Me, God?
Jag: Duh!
Jag: Will I fail my biology test tomorrow?
Jag: Hello?? You there?
Jag: Hellooooo???
Jag: This is the question I need to know the answer too!!
Jag: God, please don't abandon me.
Jag: I knew there was I reason why I don't believe in God.


Ja så kan det gå när man chattar med The Lord.

Nått för er som är uttråkade

Klockren!

Sorry Emma

Denna biten är speciellt till Emma (internt skämt):

Emma jag vet att du är i vår matte grupp så jag ber om ursäkt över att min hjärna inte riktigt har adopterat till det efter ett och ett halvt år nu. Verkar som om minnet blir bara värre som åren går =P Jag tror att jag kommer fråga dig igen om du har matte på torsdagar efter historian men tänk då bara att det är bara min hjärna som strular.

För er andra som läste det kanske ni inte förstår vad jag pratar om men det är en sak mellan mig och Emma bara så inget för er att oroa er för =)

Nu så till det jag ville berätta. Efter skolan idag gick jag och mamma på en liten "balklänningsrunda" hittade en riktigt snygg klänning men den skrek inte "TA MIG" så jag vet inte om det kommer bli den. Doubtful. Ska kolla in ett par ställen till innan vi hittar den där perfekta ;) Man har ju bara bal en gång så då får man se till att allt är blir så perfekt om det kan bli =)

Nu är jag riktigt hungrig. Fredrik kommer snart hem och då ska vi allt äta en god middag. Maaaaat! Finns det nått bättre? Don't think so. Tror jag kommer skriva ett inlägg någon gång som bara kommer handla om mat bara för att ni ska bli ännu mer uttråkade när ni läser.

Tjohopp!

Tisdag

Det har varit en rätt intressant dag idag. Efter skolan gick Viktoria och jag och fikade. När jag kommer med kaffet och ska sätta mig så "borstar" en kille av alla gamla smulor som var på soffan. Tänkte att det var väl snällt men väldigt konstigt.

Kille: Jag sopar bort alla smulor här så att det du inte blir smutsig.
Jag: (lite creeped out) Uhmm..jaha..okej tack.
Kille: Ingen fara, vad som heslt för en tjej som har ett sånt fint leende.
Jag: (ännu mer creeped out) tack...

Jag sätter mig och han sitter väldig nära intill. Var väldigt obehagligt. Han pratade inte med sin kompis utan de bara lyssnade på oss när vi pratade. Jag hade ryggen mot honom hela tiden. Ville inte titta på honom. Läskig typ. Sen när Viktoria börjar dricka ur sin kopp börjar han stirra på henne.

Viktoria: Vad är det?
Kille: Nä jag tycker bara att du dricker kaffe på ett intressant sätt.

Nu var vi verkligen CREEPED OUT! Funderade på att sticka där ifrån men efter några minuter berättar killen att de håller på med ett psykologi experiment. De testade folks reaktioner om man började prata med någon man inte kände. Eller nått sånt. Kom inte ihåg direkt vad han sa men det var väldigt konstigt. Jag tror inte att de egentligen fick berätta att det var ett experiment men de såg på oss att vi var helt förskrämda och ville ha en förklaring. Sen gick de vidare till en kines som satt i ett hörn och började snacka med honom. De såg ut att ha rätt trevligt. Trevligare än vi hade med dem. Men hallå om man börjar snacka som om man flörtar på ett väldigt obehagligt sätt så blir det ju obehagligt. Töntar.

Jaja när jag kom hem var ingen hemma. Och när ingen är hemma och ingen nyckel i väskan så blir man utelåst i kylan. Hunden såg mig utanför och undrade när jag skulle komma in. Jag försökte få henne att hoppa upp och vrida på nyckeln och öppna dörren men det funkade inte som ni säkert förstår. Det ska bli det första jag lär min hund när jag flyttar hemifrån. Hur man låser upp en dörr. Who needs keys when you've got a dog ;P

Såg ni Obamas invigning? Tyckte det var rätt kul. Såg ruskigt kallt ut. När de vinkade hejdå till Bush som åkte iväg i sin helikopter ville man nästan skratta. Såg så ironiskt ut xD

Nu är jag hungrig.


Invigning

Om ungefär en timme händer det. Obama tar över titeln som Amerikas President och blir världens mäktigast man. Undra hur han känner sig nu så här innan invigningen. Undra hur Bush känner sig hahaha! Han har suttit där länge nog. It's time for a change! Jag tror att Obama kommer göra ett mycket bra jobb som President. Nya regler och nya chanser för folket. Ut med Bush. Hoppas han får en rejäl kick i baken när han lämnar the White House.

No more!!

NO MORE TOK!!!! 

VILKEN UNDERBAR KÄNSLA!!! ÅÅÅÅHHH VILL BARA SKRIKA!! =D=D=D Kommer aldrig mer i mitt liv behöva göra något som har med TOK att göra! Vill gråta av lycka!! Nu är det bara Math Project final draft, WL1, WL2, Bio Test, Psy I.A. final draft, Psy Test, History I.A. final draft, CAS portfolio, och English commentary kvar!! yaaaay...

Promenad

Blev pressad till att ta lilla (eller stora?) skiten ut på en liten promenad. Tänkte "jaha okej, kan ju passa på att ta lite knasiga bilder då" Detta är vår promenad i bildform:


     Winnie ville gå ut


Winnie spana in en katt


Jag tog en väldigt (o)lyckad bild


Winnie blev förtrollad


Winnie tittar...wow vad spännande


Winnie posar


Winnie fick går först runt de mörka hörnen ifall det skulle finnas någon mördare där. Han hade tagigt henne först och gett mig en chans att springa iväg. Vad annars har man hund till?


Syskonkärlek <3


Liten Ordlista

Tror att pappa stör sig lite av all stavfel som jag skriver här i bloggen. Han gjorde till och med en liten ordlista till mig, som han också printade ut och visade hela familjen... Här är iaf pappas lilla ordlista:



Nu måste man plugga in dessa orden. Vill inte skriva fel igen. Då kanske det blir en längre ordlista nästa gång...Tack pappa.


Cykla

Jag hatar att cykla när det blåser. Spelar ingen roll om man cyklar framåt, bakåt, höger eller vänster. Det är ALLTID motvind.

Typiskt.

24 säsong 7!

Äntligen! Har precis tittat på de första tre avsnitten av 24 säsong 7! Herre jävlar vad bra!!! Ååååh!! Alla säsonger är fantastiska! Går knapt att skriva om hur bra det är. Ni som inte har tittat på 24 innan GÖR DET! Och ni som har följt det ska bara vänta tills ni ser säsong 7!! Bästa hitentills!! Eller iaf har den börjat himlans bra. Bästa serien som någonsin gjorts!

I <3 24!

Lördag

Varit ensam hemma idag. Mamma och pappa stack till Göteborg på morgonen och lämnade mig och Winne ensamma. Double trouble. Började med att se på Golden Globes Award som jag missade under veckan eftersom det gick mitt i natten men som tur va kom det i repris imorse. Kate Winslet blev den som tog hem två Golden Globes och det var väl förtjänat. Ser upp till henne otroligt mycket och hon är en fantastisk skåderspelerska. En riktig inspiration.
Alla tjejer såg jätteglamourösa(?) ut i sina klänningar. Jag vill också ha sånna klänningar =P Vem vann priset för snyggaste klänning då? Jag tycker att Olivia Wild tar hem det priset. Hon såg helt underbart vacker ut i sin klänning. Håller ni inte med?


Tyckte det var bra att Heath Ledger vann för Supporting Actor i The Dark Night. Han spelade galant och är var en mycket värdig vinnare han. Så himla synd att han inte kunde ta emot priset själv. Behöver nog inte säga varför. Tror alla vet det redan. Den där filmen "Slumdog Millionaire" vann en jäkla massa gånger. Vad är det för film? Har aldrig hört talats om den innan =S har ni? Nån Indisk film som tydligen har blivit jättekänd. Annars tyckte jag det var en bra gala. Nu väntar jag på nästa gala som blir Oscars Galan =D Ser fram emot den mycket. Kommer förhoppnigsvis ta emot min egna lilla Oscar i framtiden (A). Man får faktiskt drömma okej? ;)

Annars har hela, och nu menar jag hela dagen spenderats åt rensning av kläder. Hittade en massa olika plagg som jag inte visste jag hade =) Gick igenom garderoberna och städade så noggrant som möjligt och vipps! Så hittade man mycket som har varit försvunnet i månader. Blev en rehjäl rensning och det tog som sagt hela dagen. Sen var jag in the mood och passade på att städa rummet. I was on fire! Musiken på hög volym, damsugare i hand som danspartner och hund som tittade glatt på. Så går det till när man städar i casa a la Carro ;). Händer inte ofta men när det händer då fan! Watch out! The impossible becomes possible. The apprentice becomes the master. Jag har ingen aning om vad jag pratar om.

Nu har mamma och pappa kommit hem igen och jag har tråkigt. Ska se om de är sugna på nån film.
Ha en fortsatt bra lördagskväll!


Likadana örhängen

Kan man tänka sig att jag och Jeanette (Niclas danspartner) från Let's Dance har likadana örhängen! Såg det nu när de dansade och tyckte det var lite kul. Mina örhängen har status!

  


We survived

Stinas och min lilla visit till Bjärehov gick bättre än väntat. En massa av intresserade av IB från årskurs1-5. Niorna som vi egentligen skulle snacka med kom inte fram. De gick förbi när de skulle till matsalen men att komma och lyssna på oss, det var inge tal om saken. Fanns bara en tjej som var jätteintresserad av det och kommer välja det nästa år. Yippi! Nu blir det åtminstånne en elev i PDP nästa år. Det var rätt kul med alla små barn som kom fram och ville veta vad vi gjorde och vad IB var. Jättesöta och trevligt. Nått som jag inte kan säga om niorna direkt. De tittade på en som om man var en utomjording. Gav tykna blickar och tyckte de var så coola. Fast det hade vi ju förväntat oss så det var inge nytt.

Annars var det en rätt lugn dag. Viktoria och jag skaffade tid till sminkning på FACE till balen. De hade bytt skolans baldatum till en dag senare så vi tog chansen och bokade så fort som möjligt. Fick den bästa tiden ;) Ringde mamma och bad henne boka hår så att det var klart. Mamma hade frågat hur lång tid det skulle ta och de sa "Jo med det där långa håret tar det nog två och en halv timme, Det brukar ta lång tid med Caroline" hehe tror att jag har blivit känd i salongen som 'flickan med det långa tjocka håret som tar evigheter att klippa' men de är jättesnälla och trevliga allihop. Har klippt mig hos dem sen jag började gå till salonger. Alla känner en och vad som händer i ens liv. Väldigt trevligt. Så nu är alltså både smink och hår bokat. Bara klänning saknas men no stress. Finns inge plats med mer stress. Nej gud siket ytligt inlägg. Ta och lyssna på Beyoncés låt "Halo". Asbra!

Carro besöker högstadieskola

History Internal i princip klarskriven nu. Behöver bara lite finishing touches innan den ska skickas in imorn. Kommer bli en lättnad när den blir klar fast sen blir det nästa projekt. Gillar inte årets Januari. Alldeles för myckt arbete och uppsatser som ska göras. Lite för mycket för min det men det är bara att bita ihop och göra det.

Imorn ska Stina och jag till en högstadieskola i Bjärred under lunchtid och försöka få de småttingarna intresserade av IB. Lycka till till oss. Kommer bli söndermobbade av alla fjortisar. Har aldrig gått på en svensk grundskola men man har hört lite om vad som pågår där och nu är jag glad att jag slapp. Hur kan sånna små barn orsaka så mycket trubbel som de gör när de går på högstadiet? Skrämmande. Mina barn ska inte gå i svensk skola. Det har jag bestämt.
Förhoppningsvis kommer det gå bra imorn och vi kommer komma tillbaka utan några blåtyror eller brytna ben.
Vad har jag gett mig in på? :S


Spetsutbildning!

Vill  säga grattis till Katte som fick spetsutbildning i historia!!! Hurray! Väl förtjänat. Vår historia lärare är en av de härligast personerna och så otroligt kunnig. En massa lärare har altid papper med sig för att komma ihåg det de ska undervisa men inte vår historialärare. Han kan allt! Kunde se att han var riktigt glad i skolan idag. Gladare än vanligt. Grattisgrattis!

                                                                       ?                             ?                         STEFAN! (vår lärare då alltså)

Efter skolan mötte jag mamma för lite torsdagsshopping. Hittade en grymt snygg klänning som ska få äran att sitta på kroppen på min student i Juni. Klänning, känn dig hedrad. Ett par söta vita skor hitta vi också som passade perfekt till klänningen. Vill ta studenten nu!

Onsdag

Idag under psyken märkte läraren att alla elever höll på att somna. För att få oss att vaka delade hon upp oss i två lag och sa att vi skulle göra nått roligt. Alla vaknade till. Vi fick tre stolar per lag och skulle få alla lagmedlemmar från ena sidan av klassrummet till det andra. Om någon trillade av stolarna fick hela laget börja om fråm början. Som tur va trillade ingen i vårt lag och det slutade med att vi vann! *does the victory dance* Synd att vi inte tog några bilder. Får helt enklelt göra om det nästa lektion ;) Bra jobbat lag 2. Ja vi hette 'lag 2'. Skratta allt ni vill men vi Lag 2 kicked butt! ;P
Matten måste ha varit den flummigaste lektionen. Vi var fyra stycken och läraren försökta förklara nått som hade med matte att göra men vi tyckte att det var mer som TOK är matte. Efter ett tag kom vi in på en massa annat som hade inget med matte att göra what so ever. Men roligt hade vi. Tror inte vi skrattat så mycket på länge. Dagen citat kommer från just vår lärare. Även om ni inte förstår det så har det en himlans rolig historia bakom det.

If this is "My name is Jonas or blakablah" it doesn't matter

Uhoooooh

Kollade precis om jag hade några mail...och det hade jag =D (yay) Ett av mailen var från en lärare, och mailet började såhär:

"Caroline!!!"

Kan inte vara bra.

Miami Ink

Det har gått lite segt med bloggandet de senaste dagarna p.g.a. att dett är fullt upp i skolan. Prov hit och uppsatser dit. Tror verkligen att IB är en självmords linje. Bara pina. Fast om drygt fem månader är det över. Can't wait! Denna månaden är det förfärligt mycket som ska lämnas in. Sover dåligt om nätterna av all stress. Inte bra alls. Sömn är det man behöver mest när det är stressigt.
För några timmar sen dog vårt intenet hemma. Först trodde jag bara att det var mit laptop som var konstig men det visade sig att pappar dator inte heller kunde uppkopplas till internet. Strange. Han ringde telia som så klart sa att inget var fel med uppkopplingen. Hur dumma kan de bli? Om vi ringer och säger att det inte funkar borde de ta åt sig det och göra något åt det och inte bara säga att uppkopplingen fungerar. Latmaskar. Pappa hade fått nog och drog ur sladden för att se om det skulle hjälpa...OCH DET GJORDE DET! Tack o lov för det. Måste ju skicka in en massa uppsatser. Vi har en massa deadlines att följa.
Nu ser jag på Miami Ink. Har blivit beroende av det programmet. De är så skickliga! Helt otroligt. Funderar på att åka dit och tattuera mig istället för Sverige...fast det är ju lättare här. Måste bara hitta ett ställe som tar emot 17åringar. Grr!

Sailor Moon

Kommer ni ihåg den serien? Annie som är 14 år och har en alias som hjältinnan Sailor Moon. Tilsammans med Sailor Mars, Mercury, Venus och Jupiter kämpar dem för rättvisan. höhö. Fredrik och jag satt som fastklistrade framför tvn när vi var små. Jag gar till och med en barbie docka av Sailor Venus. Hon var min favorit. Annie var så jobbig med sin tjurigt pipiga röst. Just det den Maskerade Rosen! haha xD Han var ju så snygg. Fanns alltid där för att hjälpa tjejerna. Gulligt. Japan är bäst när det kommer till animerade serier. Pokemon är ju en annan. Så grymt bra. Men Sailor Moon toppade allt. Har suttit och kollat på serien på Youtube de senaste dagarna och de är så himla bra! Rätt töntig men otroligt söt. Sjukt bra att någon har laddat upp alla avsnitt och på svenska! =)



Det är Guldbaggen ikväll. Nån annan som ska se på den? Glans och Gustavsson håller i det så förhoppningsvis kommer det bli en bra Gala. Får ta och spela in 90210 eftersom programmen sänds samtidigt. Den serien får man ju bara inte missa!

Kram

My Heritage

Tyckte detta var lite kul.



Rutger Hauer fo sho!




Nu börjar det likna nått. Alessandra Ambrosio!




Freddie Prinz Jr. igen?!?! Hallåå jag är ingen kille!




Jag ger upp. Kommer aldrig att få en "killfri" heritage. Bugger. Prova det själva på deras hemsida. Det är gratis =)

105 år och oskuld

Har precis varit inne på aftonbladet.se och såg en artikel om en kvinna som är 105 år och lever i celibat. Hennes svar på frågar varför hon valt att inte ha sex var "Det verkade bara vara krångligt". Hon är inte homosexuell utan bara helt ointresserad av sex. Man har ju sett filmen "The 40 year old virgin" och tyckt att det var konstigt att han inte hade haft sex innan han blev 40. Man trodde ju bara att det var så i filmer och inte i verkligheten men nu fick man allt bevis på att det finns de som väljer att inte ha sex. Kan ni tänka er? 105 år och ingen sex! Många väljer att vänta tills de gifter sig och det tycker jag är helt okej. Man får göra som man vill. Att hinna bli 105 år, är det att överdriva?

Clara Meadmore, 105 år

Scream

Har fått lite nostalgi och vill titta på filmen Scream igen. Scream är känd för sin första scen, ni vet med Drew som är ensam hemma och får ett samtal av en viss massmördare. Det är nog det läskigaste i hela filmen. Enligt mig. Anledningen till att det är det är att när jag var runt 8 år var jag hos en kompis som var fyra år äldre än jag och hon satte på filmen utan att tänka på vår åldersskillnad. Hon skulle nämnligen äta så  hon satte på den och stack och jag blev kvar i rummet med Scream. Behöver jag skriva att det var kålsvart ute eller är det läskigt nog? Hur som helst stack hon och där satt jag, 8 år och såg på Scream. Kommer ihåg att hjärnan inte ville titta men ögonen var som fast framför tvrutan. Min kompis kom tillbaka precis efter första scenen och sa att den filmen kanske inte var så lämplig för mig. YOU THINK?!?! Dumbass. Det var den första skräckfilmen jag sett, eller den första scenen av en skräckfilm jag sett. Fick ju inte titta mer på den. Denna scen finns nu konstant i huvet varje gång jag är ensam hemma sent på kvällen. Får lite paranoi att telefonen ska ringa och nån läskig röst ska säga "What type of movies do you like?" En ryslig tanke. Sen några år senare är jag och familjen inne i en dvdbutik och där ser jag filmen Scream. Som vanligt sätter min nyfikenhet igång för jag ville veta vad som hände efter den första scenen. Lyckades övertala mamma att köpa den. Kommer hem och sätter på den direkt. Ser på den hemska början igen och all rädsla från när jag var liten kom tillbaka. Fast jag fortsatte att titta. Var tvungen till att komma över den rädslan av skräckfilmer. Som man säger på engelska, "Face your fear" Det gjorde jag och sen kunde jag faktiskt njuta av filmen. Tror att det hjälpte lite att han som är mödaren är ganska snygg. Skeet Ulrich heter han. Är nog mest känd för sin medverkan i serien 'Jericho'. Sen tittade jag på filmen flera gånger och nu har det blivit en av favoriterna. De som känner mig vet också att skräckfilmer är mina favoriter. Inga jäkla chickflicks här inte. Det ska vara action eller skräck. Min rädsla blev min passion. Konstigt eller? Det kanske är så i livet. Om man är riktigt rädd för något men lär sig att 'deal' with it (nu kom svengelskan igen) så öppnar det en helt ny dörr. Man ser annornlunda på saken.
Det har gått nått år sen jag såg på filmen och funderar på att se den som en liten lördagskvällsfilm. Skitsamma om man kan hela handligen och vem som är mördaren. Det är skräck, och skräck är bäst.



Let's Dance

Som ni vet hade Let's Dance sesångstart igår kväll. Såg inte på det då men pappa spelade in det och nu har jag precis sätt det. Har inte riktigt varit det person som följer Let's Dance. Såg bara den första sesången när Måns vann. Tror det var 2005. Nu ska jag försöka se det lite oftare igen eftersom Laila är med ;) Måste säga att hon såg grymt sexig ut när hon dansade. Tufft att dansa så bra med en skada. Sen var jag väldigt impad av Morgan. Man's got some rythm! Det hade jag aldrig trott att han kunde skaka på höfterna. Förvånande. Sen sisst men inte minst har vi det vackraste paret ----> Magdalena och Daniel. Hon såg ut som en ängel i den vita klänningen. Hoppas att de blir de tre sista paren kvar. Eftersom jag skriver detta på bloggen och sveriges största bloggersta också är med så bör man skriva nått om henne. Blondinbella. Ja vad ska man skriva? Visst var hon jättesöt i sin blåa lilla dräkt men dansa? Liknade nått jag såg en liten sprallig kyckling göra för några år sedan. Okej det var taskigt sagt but hey I'm a realist. Hon hade kunnat dansa så mycket bättre och hennes försök till att vara sexig blev bara horigt.


 Laila och Tobias ftw!

Balklänning

Det har börjat bli lite stress över Balen som vi har om några månader. Vissa tycker säkert att det är lite tidigt att stressa över det men jag säger annat. Det finns knappt några tider kvar till sminkning. Samma med hår. Måste boka snart. Sen är det ju det här med klänningen. Gud vad svårt! Finns så många fina. Vilken ska man välja? Hade ju varit pinsamt om två eller flera hade likadana klänningar på sig...Det vill man undvika. Det bästa är väl att åka utomlands och skaffa den eller få den specialgjord. Eller de som är riktigt duktiga kan kanske sy den själv? Finns det någon som ska göra det? Sjukt coolt och vågat. Fast jag tror inte att det hade gått för mig. Sy----->not my thing. Har spanat in lite hemsidor med balklänningar och har hittat 3 som ligger på topp.



Vad tycker ni? Min favorit är den blåa. Får se om jag kan boka tid att prova den snart ;)

Nu börjar det igen

Urgh imorn börjar det. Skolan. Det stället som man har undvikit dessa tre veckor. Lärare, klassrum, arbete, uppsatser, läxa, tidiga morgonar, prov...bläää!! Spola tillbaka tiden till början av lovet. Please. Dessa närmsta månaderna fram till slutet av maj kommer att bli en mardröm. Late nights studying, stress, coffee, depression, EXAMS! Fy faaan. Kill me now. Två års material ska man läsa in och ha prov i. 3 timmar långa. 3 delar. 3 veckor. Hjärnan exploderar redan. Fast allt kommer förhoppningsvis belöna sig. Efter exams blir det klassresa till Kroatsien troligen =) Där kan man skaka av sig allt och njuta. Sen blir det Bal och slutligen Studenten. DET längtar vi alla till!

Snart kommer Fredrik och Juan på middag. MAT! Gott. Hungrig. Nu. Hejdå.

Pappa is keyboarding!

Det finns många konstiga familjer men min borde fasen ligga på top 5. Minst. Sitter här i mitt rum och tittar på tv och hör nått underligt. Jag visste att pappa sitter framför datorn och lyssnar på musik men det var ett annat ljud som inte stämde riktigt. Lär som ett piano. Jag går ut ur mitt rum och ser nått som jag aldrig sett förut. Där sitter pappa framför datorn men han är inte ensam. Han har tagigt fram en keyboard som ligger på bordet. Han spelar de låtar han lyssnar på på youtube på keyboarden. Såg så himla roligt ut. Höll på att dö av skratt. Just nu spelar han Jingle Bell Rock. Han har inte spelat keyboard på flera år. Sista gången var nog när vi bodde i Turkiet och han försökte lära mig. Ja vi alla roar oss på olika sätt. Vissa gör mer normala grejer som att baka eller titta på tv men inte pappa. Han sitter och spelar keyboard till olika låtar från youtube. Vet inte om jag beskriver detta så värst bra. Tror att det är en sån sak som man måste se med egna ögon för att inse hur otroligt roligt och underligt det ser ut.


2008

Hade tänkt skriva en liten resume av 2008. Får hoppas jag kommer ihåg allt som hänt detta året. Okej här har vi listan:
  • London med mamma och pappa. Tittade på en massa musikaler. Vissa hade vi redan sett men de är så bra så man kan allt se dem en andra eller tredje gång ;P Musikaler är lite av familjens stora passion så när vi får chansen så sticker vi till London och ser de fantastiska produktionerna.
  • Var med i en ekologisk modevisning på skolan. Don't ask.
  • Lärt känna en massa nya härliga människor.
  • Insett vem som är ens riktiga vänner och de som är falska. Detta var också en år 2007 men detta året har det blivit mer självklart vilka som är värdig av ens vänskap och de som absolut inte förtjänar det.
  • Kreta med Elise.
  • Chamillionaire konsert. You see me rollin.... 
  • Berlin med historiaklassen. Den resan var inte av denna värld. Hur kul som helst var det och klassen blev lite mer "vänner" med varandra.
  • Extended Essay. Den jäkla uppsatsen blev jag klar med först av alla i klassen. Stolt.
  • Ingen mer TOK!
  • Vuxit mycket som en person
  • Blivit brunette.
  • Insett att i framtiden kommer jag inte hålla på med något innom biologi, psykologi, språk, matte eller historia. I'm screwed.
  • Egypten med familjen. Upplevde något mycket speciellt som kommer vara med mig för livet <3
  • Och slutligen så har jag börjat blogga! ;)

Sen har det ju naturligtvis hänt mycket mer. Kan skriva på i evigheter om detta år men det är bäst att lägga det bakom sig. Det som är gjort är gjort och går inte att ändra på. Man ska se framåt och inte bakåt. FTW!

Ett nytt år med nya möjligheter

Sharm El Sheikh - Dag 8

Hemresa. Efter att ha solat lite på förmiddagen blev det packning och sedan flygplatsen för att åka tillbaks hem till kalla Sverige. Kändes fel på något sätt att lämna. Resan tog slut så fort. Hade lätt kunnat stanna och spenderat en till vecka där!  Detta var kanske den första gången jag varit i Sharm men kommer absolut inte bli den sista! =D


Sharm El Sheikh - Dag 7

Detta var den sista dagen i härliga Sharm. Brorsan och jag var ute i öken och åkte quadbikes! Fy fasen vad kul!! Har aldrig åkt det innan så det var nog det roligaste på hela resan. Mamma och pappa ville inte åka så de stannade på hotellet och skulle gå och shoppa lite. Fredrik och jag ville ha äventyr så det blev öken! Jag kunde känna hur hjärtat bultade av nervösitet när jag satt där på quaden. Efter en stund så kom man in i det och kunde öka farten. Vi var 10 personer. 6 finnar, 2 danskar och 2 svenskar förutom 3 guider. Vi åkte upp och ner i Sinai Öken med hög hastighet. Kändes som en film. Vi stannade någonstans vid ett ställe där vi tog igen oss och åt lite.




Oh yeah!



Guiden var så jäkla ball!


The Camp!

Sen när vi kom tillbaks till hotellet var man täckt av sand. Det blev bad. ÄNTLIGEN hade jag mod att simma i den stora poolen! Den ände som gjorde det var jag. Fredrik tyckte det var för kallt. Loser. Där kom ett sånt riktigt proud moment. Kallt var det men det hindrade inte mig. Sen var det dags att göra sig redo inför kvällen. Fredrik och jag skulle till Hard Rock och äta.

Sista kvällen glömmer jag aldrig. Vi kom till Hard Rock och åt samma som förra gången. Sen började DJn spela Baila Baila Conmigo och jag tänkte det är nu eller aldrig. Jag gick upp och dansade!! =D


Försök lista ut vem som är jag =P

Det var sjukt kul att dansa med alla servitörerna. Efter vi hade ätit gick vi till baren och tog en drink. Alla bartenders kände igen oss och var glada att vi kom tillbaks. Föräldrarna kom sen och satte sig vid ett annat bord vid baren. Vi stannade rätt länge och ju längre jag var där desto mer kände jag att jag inte ville gå där ifrån, men man kan inte alltid få som man vill. Mot viljan blev man tvungen till att gå. Efter ett tungt hejdå blev det hotellet.

Sharm El Sheikh - Dag 6

Detta tar längre tid än vad jag trodde men jag skriver på ;)

Dag sex var en söndag. Då blev det Lazy Snorkling. Just det Lazy Snorkling. Om det finns någon skillnad på vanlig snorkling och lazy snorkling vet jag inte, men vi var alltså på lazy snorkling. Eftersom vi bara hade sett fiskarna och korallerna genom en glasruta så ville vi få lite mera action. Vi var ett rätt stort gäng skandinaver så vi blev uppdelade i två båtar. Vi fick den bästa båten ;) "Italy Italy" hette den. Stor och fin. När vi hade kommit till första stoppet tog vi alla på oss utrustningen och in i havet.


Nu ska det snorklas!

Jag var livrädd att havet skulle vara kallt. Hade ju inte ens badat i den kalla poolen. Men konstigt nog så var havet mycket varmare än poolen. Märkligt. Hur som helst så hoppade alla i förutom pappa...Han har aldrig varit mycket av en "bad" person så han tog foton istället. No problem there. Måste säga att snorkla var grymt kul! Vem trodde att snorkla skulle vara roligt? Inte jag iaf. Men nu har jag helt andra åsikter. Ni som inte har snorklat ---->Do it! Det finns nästan inget vackrare. Glasbåten var ingenting mot att vara i vattnet själv och se det. Helt otroligt. Färgerna på korallerna och fiskarna blev mycket klarare.


Sen fick vi lunch på båten. Gott. Vi träffade en till svensk familj som var på vår båt. Vi hörde att de var från Skåne så mamma skaffade kontakt direkt. Det visade sig att de kommer från samma lilla by som vi!! LIKE OMFG!! What are the odds?!?! Insane!!
Efter lunch så åkte vi vidare till nästa ställe där man kunde snorkla en gång till. Några stannade på båten och solade medans de andra hoppade i. Gissa vad jag gjorde? Stannade och solande ;) Hade redan sett det jag ville se och brorsan sa sen att det stället var inte alls lika bra som det förra. Han såg knappt nått eftersom det var så djupt.
Vi var borta en hel dag och kom tillbaks till hotellet runt 3-4. Vi var helt slut efter en hel dag ute på havet så det blev middag och sängen kort efter. Tror vi somna runt 8. Helt matt.

Sharm El Sheikh - Dag 5

Idag blev det Glasbåt på havet! Egypten har väldigt klart vatten och otroliga koraller och fiskar. Glasbåten är inte gjort av glas som jag trodde utan själva båtens botten är glas så att man kan se ner i vattnet. Turen tog en timme ungefär och snacka om vad fiskar och koraller man såg!


Hur vågar han! =P

Mamma, jag, Fredrik


Otrolig utsikt!

På kvällen blev det middag på Hard Rock! Äntligen fick man äta en riktigt god hamburgare ;P Vi fick världens gulligaste servitör. Mycket trevligt hade vi och servitörerna dansade till samma låtar fast denna gång fick vi se YMCA också!


Vår servitör är han längst till vänster

Tyvärr gick jag inte upp och dansade denna gången heller. Jag vågade helt enkelt inte. Hur feg kan man bli. Men show bjöd grabbarna på!

Sharm El Sheikh - Dag 4

Denna dag kom man ett steg närmre poolen. Handen kom i. Framsteg. Även om vädret var runt 30 grader så var poolvattnen inte lika varmt... Tror att det var denna dag då brorsan och jag faktiskt gav upp och hoppade i kissepoolen ett tag. Jag vet usch, men man kan ju inte vara i Egypten utan att ha badat åt minnstånde en gång.



Nästan varje dag så fanns det nån snygg dekoration på sängen när man hade kommit tillbaka till rummet. De är riktigt skickliga med att göra det snyggt.



Denna dag var nog den mest händelselösa dagen. Det ända som hände var att vi såg att det fanns små söta katter på hotellområdet.





Middag och drink på hotellet sen blev det sovdags. Sika barn vi är.

Sharm El Sheikh - Dag 3

Ännu en varm och solig dag i Sharm. På Juldagen hände inte alls mycket. Same procedure as Julafton.
Vaknade-frukost-solade-Tam Tam-Miami Ink-Fixa till sig-Middag

Denna kväll blev det stan efter middagen. Tänkte att vi skulle gå och ta en drink på Hard Rock. Jag hade på mig mina nya snygga Harembyxor. Riktigt snygga men en guldig bolero.


Inne på Hard Rock var det stort tryck. Alla var trevliga och glada. En av deras bartenders var så himla skillad! Han kastade upp flaskorna och glasen och trixade med dem. Helt otroligt. Sen helt plötsligt samlades alla servitörerna i mitten och började dansa! Har aldrig sett detta förut. De dansade till John Travoltas "Grease Lightning". Såg hur roliga och söta ut som helst. Väldigt underhållande. Visste ni att de dansade? Tydligen gör de det varje kväll över hela världen på Hard Rock. Vi har varit på en massa Hard Rock i olika länder men har aldrig sett dem dansa innan. Måste vara nått nytt.


Dålig bild men de dansar där i mitten ;)

Sen efter någon timme så körde de igen. Baila Baila Conmigo (8). Om man ville så fick man gå fram och dansa med dem. Eftersom vi satt i baren så gjorde vi inte det men jag lovade mig själv att innan vi åker hem så ska jag baske mig upp och dansa med dem!
Sen gick vi tillbaks till hotellet och somnade. Underligt hur trött man blev varje kväll. Kroppen var helt slut efter klockan elva varje kväll så det blev inge riktigt nattliv för min del. Men det gjorde absolut ingenting. Njöt ändå av att vara nere i värmen.

Sharm El Sheikh - Dag 2

Efter en lång och väldigt hård sömn så vaknade man och då var det Julafton! Strålande sol och varmt! Alla sängar i Egypten är fruktansvärt hårda (hence the 'hård sömn' höhö lät roligt i huvet men låter bara dumt nu). Spelar ingen roll hur fint man bor. Sängen är lika hård. Mamma hade till och med tagit med sig ett liggunderlag för att göra det mjukare som tyvärr inte hjälpte så mycket. Men det var en solig och varm dag så alla var med humöret på topp. Frukosten var underbar. Så mycket all välja. För min del blev det pankakor och french toast i stort sett varje dag. Mums.

Sen blev det pressande i solen. Mycket skönt. Poolerna var dock inte så värst varma så det blev inge bad. De hade bara en pool som var uppvärmd och den kallade vi för "Kissepoolen" eftersom alla småbarn badade där. Det var inte så värst mycket folk som jag hade trott. Antar att folk hellre vill spendera julen hemma med familjen istället för att åka på semester. Bättre att det är lite folk är för mycket. Hade aldrig fått några solstolar då.






Massage anyone?



Till lunch blev det promenad till stranden. Åt på Tam Tam. Har tyvärr inga bilder från restaurangen. Tam Tam blev lunchstället i stort sett hela veckan. Visst fanns det en massa andra restauranger men man vågar inte gå till dem. Egypten är rätt smutsigt med mycket bakterier och blablabla så man vågar inte äta på de mindre restaurangerna.


                                                                               Där gick Hotellet på plus poäng!



På rummet hade vi fått en liten present eftersom det var Julafton. Åt vi det? Nej. Men fint var det.
Värmen tar på en otroligt mycket så det blev en liten siesta på eftermiddagen. Eller för alla förutom jag. Det var Miami Ink på Discovery Channel som höll mig uppe ett tag ;)

Inför Julmiddagen gjorde vi oss fina. Min outfit var den röda kläningen som jag berättade om för några inlägg sen. Mycket snygg var den.


                                                                                                 Brorsan och jag

Middagen var gudomligt god. Buffet. Fanns en massa smarrigt att välja från. Efterättbordet såg smarrigt ut ;P De hade gjort ett gigantiskt pepparkakshus som måsta ha tagigt dagar att göra. Alla fottade det och så klart gjorde jag det med ;)


                                                                                                         Mitt söta ägg

Sen blev det uppvisning. En massa Egyptisk dans, magdans och nån snurrande kille med kjolar.





En mycket lyckad Julafton =)

Sharm El Sheikh - Dag 1

Okej, som lovat ska jag berätta lite om resan som familjen gjorde över julen till underbara Sharm El Sheikh.
Den 23e December blev det avresa. Vi kom fram till Sharm på eftermiddagen. Flyget tog 5 timmar. Not too bad. Det fanns en massa egyptier som hade klätt ut sig till söta tomtar för alla turister.



Det tog inte lång tid till hotellet och det hade redan börjat bli lite småmörkt. Solen gick ner runt 4. Vädret när vi kom var inte så värst varmt. Bara runt 17 grader fast inga klagomål. Vädret skulle bli varmare nästa dag.
Första kvällen hände inte så mycket. Alla var rätt trötta efter resandet så vi åt på hotellet.


Det var en väldigt vacker vy från terassbalkongen

Sen var vi nyfikna på hur staden såg ut så det blev en liten trip till själva shopping gatan för att kolla in nattlivet. Tog bara 10 min att gå så det var inte så farligt. En sak som var riktigt fascinerande var att taxi chaufförerna tutar på allt och alla. De gör allt så att de kan få lite pengar. Spelar ingen roll om man går i den motsatta riktningen. De tutar på och frågar om man vill ha skuts (stavade jag rätt?). Blev lite tjatigt med alla galna taxibilar men man fick helt enkelt ta och ignorera dem.


Utsikt från hotellets entré

All belysning och juldekorationer var helt galet! Har aldrig i hela mitt liv sett så mycket tomtar och ljus i alla olika färger. Varje träd hade något slags ljus i sig. Väldigt vackert var det att gå genom stan och titta på alla dekorationer. Kändes lite som att vara i Las Vegas förutom alla stora fontäner =P.




I like!


Hard Rock Café.

När vi kommit tillbaka till hotellet så blev det en cocktail i baren. Alla förutom brorsan tog en. Tråkmåns. Sängen kallade efter en kort tid så inte mycket mer hände den kvällen. Vi var som sagt rätt trötta efter resan.

I'm Back!

För det första vill jag säga sorry att bloggandet har varit trögt de senaste 2 veckororna, och med trögt menar jag att nada har hänt men det ska ändras och för det andra vi jag önska er ett väldigt försenat God Jul och ett Gott Nytt År!! Hände något kul på Nyår? Några nyårslöften kanske? Jag har inga. Känns inte som om det är någon poäng med det eftersom de alltid bryts ungefär 3 veckor in på året. That's why jag inte har några nyårslöften. Fast det betyder ju inte att ni inte ska/kan ha det =)
Nu är det i alla fall ett nytt år och mycket händer. Det som jag ser mest fram emot är så klart STUDENTEN! Äntligen. Skolan har varit ens liv de sista 12 åren men snart blir det ändring på det.

Lite senare kommer jag skriva om vår resa till Egypten och en liten sammandragning av 2008. Stay tuned!

RSS 2.0