290609

God morgon!

Eller god middag kanske man ska säga vid den här tiden. Hoppas allt är bra med er. Med mig är det fint. Ensam hemma ju! Igår var det mycket jobb. Blev inkallad tidigare än vanligt vilket visade sig inte behövdes eftersom det kom inte så mycket kunder som det brukar göra. Det var ju Söndag vilket kan förklara det. Folk är nere på stranden och badar. Ingen bryr sig om att gå och sitta på ett Café i den hettan. Fast fram mot eftermiddagen kom det massvis med folk. Riktigt kul. Idag är det mulet dock, men fortfarande varmt. Ska leka med Emmorna är det tänkt. Den ena Emman åker tillbaka till Amerika på torsdag så detta är den ända dagen vi kan träffa henne innan hon åker. Riktigt trist, för vem vet hur länge det kommer gå innan vi träffar henne igen. Viktoria är fortfarande borta den lilla råttan =P Men hon kommer hem nästa vecka tror jag. Då ska det firas! Funderar på att åka in till stan och shoppa. Är lite småsugen på att göra det.

Kram

Legenden är död!

Igår var jag och såg Terminator Salvation med Emma. Helt okej film. Med det slutet kommer det säkert en till film. Antar att man borde se den också, just for the heck of it! Sen när jag kom hem efter 1 på natten berättar föräldrarna att Michael Jackson har dött! Först trodde jag inte på dem. M.J. är ju min stora Idol och jag var så pepp på att se honom i hans comeback tour att jag ville inte tro det. Men det var sant. The King Of Pop har dött. Dansar och sjunger alltid till hans låtar. Dirty Dianaaaaaaaaaaaa oooooooooh...The way you maaaake me feel, You've been struck by a smooooooth criminal, thrilllllllllllllleeeeer, beeeeeeeeeeeeeeeat iiiiiiit, the maaaaaan in the mirror, cuz I'm baaaaaaaaaaaaaaaaaaad...the list goes on! Idag när jag såg på E! Channel så var det mycket nyheter om honom. Kunde inte hjälpa att nån tår kom. Den stackarn har inte levt ett lätt liv. Galna fans, tours, media, anklagelser....Man fick aldrig nog av M.J. Median var efter honom konstant. Nu kan han åtminstonde rest in peace. Han kanske är borta men han lever fortfarande genom sin musik som vi alla lyssnar på dagligen.

                                                                              You will always be remebered.


Sen har ännu en stjärna dött. Den första Charlie's Angels, Farrah Fawcett. Länge han hon kämpat med sin cancer men nu tog kämpandet slut. R.I.P.



Gud vilken deprimerande dag.

It's a Love Story, baby just say yes

Är helt besatt av den låten. Har varit det ett bra tag nu och musikvideon är så fin. Älskar kläderna från den tiden (1800 talet?). Och killer är ju ursnygg! Önskar att jag kunde för en dag resa tillbaka i tiden och vara en rik dam från 1800 talet. Skulle vara kul och dansa runt i en sån puffig gammaldags klännings som i Pride and Prejudice. Lalalalalaaaa.

Vad mer? Hmm..Jag saknar Viktoria!!! som är i Amerika. Om du läser detta så ska du veta att jag saknar dig och LÄNGAR tills du kommer hem!! Kan inte komma ihåg förra gången vi var ifrån varandra såhär länge. If ever...Men jag har mina andra underbaringar så det är chill. Imorn börjar jag jobba! Wohoo!! Första dagen på mitt första jobb. Spännande. Har varit mycket strul med det denna veckan om vem som jobbar när och hur och en massa ändringar men imorn är det min tur! Can't wait! Nä, nu ska jag se på lite Pirates Of The Caribbean. Vem vill inte se Captain Jack Sparrow in action liksom ;P  *dreggel*


Regn och hagel stoppade inte oss!

Ja, som sagt vädret höll inte hela kvällen. Det kom värsta sjöfall fram mot 8. Hagel med. Fast det stoppade inte vårt BBQ. Jag och Emma hade med oss korvar com blev riktigt goda. Vi var innomhus rätt mycket i Fredriks etta pga regnet. Lite trångt men det gick. Träffade mycket gammalt och nytt folk och hade en riktig trevlig Midsommar. Jag fick min Cosmo och då blev jag glad. Kvällen varade rätt länge. Kom hem efter 1 och märkte att här var det fortfarande fest. Vi var på Wembley och såg Queen LIVE. Mäktigt.



Glad Midsommar!

Hoppas alla får en trevlig midsommar och hoppas att vädret håller sig under kvällen annars blir det inte kul med BBQ...

Speedway GP Parken 2009

För er som är lika kära i Speedway som jag vet att i lördags körde grabbarna i Köpenhamn och gissa vem som var där? MOI!! =D Pappa och jag köpte biljetter längesen och även om jag inte har någon röst alls och hostar galet mycket var jag tvungen att gå. Hade sett fram emot det länge och inget kunde stoppa mig. Det var helt fantastiskt att vara där. Stämningen var högre än jag trodde. Danskarna var galna när Nikki körde. Crump vann. (wohoo!) Gillar den killen. Så himla god och jordnära och helt suverän på cykeln. Sjukt coolt att se dessa killar LIVE. De körde som faeen!! Emil är helt fantastisk! 19 årig ryss som dominerar. Gick inte så bra för Lindgren och Johnsson men skitsamma! Många tävlingar kvar ;)




CRUMP!












1:a - Jason Crump (Australien)
2:a - Greg Hancock (US)
3:a - Tomaz Gollob (Polen)

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

YEEEEEEEEEEEEEEEAAAA!!!! Gårdagen var magisk! Champagnefrukost, studentfoto, lunch, mingel i Lund, UTSLÄPPET!! Hjärtat bultade riktigt hårt innan vi sprang ut på skolgården. Så himla mycket folk och min kära familj och vänner var där och grattade mig. Vi IB elever ÄGDE FLAKTUREN! Vi hoppade och dansade och skrek mer än någon annan klass. IB ROCK! Kan inte fatta att skolan är över. Helt underbart! Det ända dåliga är att jag har talförbud. Efter Belgien blev jag ju som sagt förkyld och allt skrikande igår hjälpte inte rösten alls. Kan inte prata för ett öre. Det kommer inte ett ljud ut. Har aldrig hänt mig innan och det känns så konstigt. Jag som älskar att prata får inte helt plötsligt. Suck. Men jaja gårdagen var värd det! Fick otroligt fina presenter också. Tack alla för dem!








Nu ska jag bara ta det lungt. Måste vila upp mig tills på lördag då pappa och jag drar till Köpenhamn för att se Speedway GP!!

Helt slut

Gud vad kroppen är trött. Halsen är så svullen att det är svårt att prata. Använder strepsiler för det gör så sjukt ont att svälja. Belgien tog all energi man hade i kroppen. Hoppas hoppas att jag inte blir sjuk. Förkylningen känner jag på mig att den kommer innom kort men feber vill jag INTE ha! Får ju gäster imorn och tar STUDENTEN PÅ ONSDAG! Måste bli bättre tills dess. Allt jag gör nu är att ligga framför tvn och bara tar det lungt. Vågar inte göra något annat. Måste skaffa lite energi till kvällen när jag och Fredrik ska på Elises studentmottagning.

Lite bilder från Graduation och efterfesten på Le You:



Kören

Sverige ftw!

Daniel blev the Class Speaker. Himlans bra tal!

Anna och jag <3

På kvällen stack vi in till Bryssel. Gick på tre olika barer och tog lite drinks innan det var dags för Le You!

ÄlsklingsFanny och jag. Haha älskar Grace i bakgrunden xD

Ivan och jag<3

Älskar denna bild på mig och Laurane<3

Party on the dancefloor!

En sexig dansare!

Kul som faen!! Ska lätt åka dit igen till nästa års Graduation!





Hemma igen

Ja då är man tillbaka i Sverige efter en hejdundrande helg! Fötterna gör ont, rösten är hes, ögonen går ihop men humöret är på topp! Hade så otroligt roligt igår med alla gamla klasskamrater. Vi dansade hela natten lång. Denna helgen kunde inte ha blivit bättre in any way! Nu gäller det bara att ladda inför MIN student! Herregud vad dessa två veckor har varit hektiska. Fast inga klagomål! I LOVE MY LIFE!

Bilder lägger jag upp imorn ;)

St. John's Graduation 2009

Som vanligt var Graduation lika stort som alltid. Så himla vackert när de kommer in där med sina gröna kappor och hattar till orkestern (stavade säkert fel på det). Kören sjöng så vackert. De träffar varje ton och är hela tiden tillsammans. Har tagit en massa bilder och filmat men visar det sen när jag är hemma i Sverige. Alla talen var asbra och man blir så imponerad. Dessa 18 åringar talar så proffsigt som om de har gjort det hela livet. Fick rysningar i kroppen när kören sjöng och när både Rebecca och Daniel höll sina tal. Nu blir det ut och fira! Ska träffa alla ute på klubbarna och dansa klackarna av mig! Ett stort grattis till St. Johns Class Of 2009!

Belgien calling

Tjohoo!! I'm in Belgium motherfuckaaas! Resan gick suveränt. Snabbt och enkelt. Annas mamma hämtade mig och körde mig till skolan där jag träffa Anna. Träffade en massa gamla vänner och lärare. Helt underbart. Jesus är så sööt!! Coach kom fram ochså. Just det Mamma om du läser detta så hälsar Coach Davies till dig. Och Mckenzie. Tittade på kören som övade inför imorn och de låter riktigt bra! Hela arenan är dekorerad precis som det brukar vara inför graduation. Kändes konstigt att gå i korridorena men samtidigt roligt. Anna och jag ska på fest ikväll. Gonna be great!
Hoppas ni alla har det bra hemma i Sverige!

Bye Sweden

Då var det dags igen. Imorgon drar jag ensam(!) till Belgien. Mina gamla klasskamrater tar studenten på lördag och så klart vill jag fira det med dem. Har inte varit där på 2 hela år! Kommer kännas lite konstigt att åka tillbaka och träffa alla. Lite nervös är jag allt men det kommer gå skitbra! Kanske blir det bloggande där nere men inget jag kan lova. Hektiskt schema. Så ni får alla ha en underbar helg och festa loss, för det ska jag göra!

Balen 2009

Igår var det den efterlängtade balen! Började med lite fördrink hos Stina innan vi drog vidare till AF Borgen för att gå på Röda Mattan. Efter lite mingel bar det av till matsalen. God mat! Sen var det vals och efteråt Tegnérs! Där dansade man klackarna av sig till remixes och techno. Fullt ös var det. Runt 3 drog vi till Katte för lite chill men det var så tråkigt att man höll på att somna (som vissa gjorde) Många stack hem och det gjorde jag med. Det var dött och ingen hade någon energi kvar. Hur som helst var det en underbar Bal som kommer minnas väl!



Många av bilderna ligger på Facebook.

Hello again!

Ja nu var det ett tag sen. Det är så svårt att blogga  just nu pga det är så mycket som händer dessa veckor. Jag har iaf varit på min Senior Trip. Vi åkte till Split, Kroatien. Det var skitkul och passade perfekt efter exams. Härligt väder, historiska platser, äventyr, vackra öar, trevligt folk och mycket cocktails!



En mycket härlig Senior Trip!

Idag fyller pappa år också. Stort grattis till honom! Sen imorn är det BAL! Ser fram till det som faaeeen! Gonna be awesome! =D

Take care people!

RSS 2.0