261009

Idag är det minsann en piss dag. Det regnar och är mulet. Finns inget som kan göra en mer deprimerad än detta väder. Hade tänkt åka in till Lund men de tankarna gick bort när jag tittade ut ur fönstret.

I fredags var det ju Guetta som gällde vilket blev en mardröm. Har aldrig sett så mycket folk innan. Sammanlagt köade vi över två timmar...not okay! Guetta såg vi inte ens, för vi orkade inte vara kvar. Stack runt kvart över ett för det blev för mycket folk och var allmänt väldigt tråkigt. Guetta var inte värt allt chaos. Nått bra som jag fick ut ur det var att jag hittade 11.50kr på golvet. Gold digger!

221009

Idag har jag varit hos Optikern. Synen har blivit värre...När ska de sluta bli värre? Måste skaffa nya glasögon nu också. Ögon, ni är dyra! Jag hade tid tidigt (11:20) så jag skippade frukosten hemma och tog den på E.H. istället. Gud vad gott med en Latte och scones! Borde åka till Lund varje morgon och äta frukost på E.H. Lyxlirare man hade varit, hehe. Efter optikern hittade jag ett par skor som jag bara var tvungen till ha! Så sjukt snygga. Visar bild på dem senare.
Just det! Förra veckan fyllde bloggen 1 år! Wohoo! Eller det är nog inget speciellt eftersom jag inte bloggar så värst ofta. Got more important things to do ;P

Imorn är det Emmas födelsedag! Liten tjejträff hemma hos henne, sen bär vi av till Slagt för att se David Guetta!!! Det kommer bli skitkul!! Emma, vi ska fira dig riktigt hårt! ;D

Tori is back in TOOOWNN!!

Gud vad glad jag är att Viktoria är i Sverige i ett par dagar! Skottland har haft henne länge nog nu. Så imorn ska jag fika med henne på förmiddagen och sen ska vi hem till henne, för på kvällen är det middag hos Schtina! Ser fram mot imorgon som faaen! Vi har inte träffats på över 6 veckor!

Berlin, Höst 08'

Dyrön, Sommar 08'


Wombats Konsert 09'

Viktorias 18års dag, Mars 09'

Split, Kroatien, 09'

Balen 09'

Studenten 09'

Dyrön, Sommar 09'

<3333

Världens Bästa Speedwayförare 2009...

...blev JASON CRUMP!! Vilken final det var!! Andra Semi var nog ta mig fasen nått av det mest intressanta jag någonsin sett! Gollob utesluten, Nicki blir buad som bara den av den polska fansen men lyckas ändå vinna dagens race! What a fighter!! Pappa och jag satt och skrattade som bara den när Nicki gick över mållingen som etta. Han hånade polackerna efter att de hade buat honom. Riktigt kul att se!

Dagens resultat:

1. Nicki Pedersen (DN)
2. Leigh Adams (AUS)
3. Sebastian Ulamek (PL)

Leigh Adams körde sin sista GP tävling ikväll. Han drar sig tillbaka och vill fokusera mer på sin familj, vilket jag tycker är helt rätt. Han slutar på topp efter att ha varit med i GP serien nästan 10 år. What a trooper.

Världsresultatet:

1. Jason Crump (AUS)
2. Tomasz Gollob (PL)
3. Emil Sayfutdinov (RUS)
4. Greg Hancock (USA)
5. Andreas Jonsson (S)
6. Nicki Pedersen (DN)
7. Rune Holta (PL)
8. Kenneth Bjerre (DN)

See ya next year boys!


171009

Boelspexet var sjukt bra igår!! Herregud vad Emma och jag höll på att skratta ihjäl oss. Skulle ge min högra arm för Noras röst. Stackars tjej som fick sjunga samma låt 5 gånger pga av publiken...muahahaa! Ni som var där förstår vad jag menar ;) Men vilket drag det var och Thriller var klockrent! Tack Fanny för att du berättade om spexet! Sminkningen var super! Mr. Strindberg herself var så himla söt!! She made Strindberg come to life, och indianerna var the cherry on top! HAHA, skrattar bara jag tänker på det.
Super trevlig kväll var det iaf!

However, denna kvällen är en bittersweet kväll. Det är final i Speedway GP. Hoppas Crump vinner nu. Han förtjänar det. Mamma, pappa och jag är jättetaggade inför tävlingen som sändes LIVE på Tv24 kl 19:30 *hint hint* It's gonna be an amazing evening! Sen är säsongen slut och det blir inge mer Speedway tills nästa vår =( *snyft*  Heja Crump!

Spex!

Ikväll ska Emma och jag på Spex! Fanny ska vi träffa också, fast hon sminkar backstage så det blir nog efter showen. Strindberg är temat så detta kommer nog bli grymt kul! Ikväll är det ju också Idol! MJ tema ffs! Har bett pappa spela in det, för Idol kan man ju bara inte missa ;P

Ciao!



Män Som Hatar Kvinnor

För ett par dagar sen såg jag den mycket omtyckta filmen "Män som hatar kvinnor". Personligen tyckte jag inte att den var så bra. Samma svenska skit. En av anledningarna till att jag tycker så är nog för att alla runt omkring mig har "snackat upp" filmen så jag hade väldigt höga förväntningar. Inget hände den första halvtimmen ju. Bara snack snack snack. Allt blev utdraget och sen var den inte ett dugg spännande. Visst, den hade lite fix och trix, helt okej handling, men det har nästan alla svenska kriminalfilmer. Besviken blev jag allt. Den tillhör en av de bästa svenska filmerna men den svenska filmstandarden är ju inte så hög... Jaja, den får 2/5 av mig som betyg.
Tvåan går på bio nu men aldrig att jag betalar för att se den. Den går nog på TV om nått år ;)

Voila!

Eftersom bilden är tagen i en spegel så blir tecknet baklänges

Den läker riktigt bra. Gör inte ont, utan bara kittlas lite. Skorporna har börjat komma nu så det går åt rätt håll! =D

TATTOO!!

Idag har det minsann inte varit en vanlig dag. Idag har jag skaffat mig min första tattoo! Förra året som 17års present fick jag tattuera mig. Vi åkte tills Old Bones Tattoo i Malmö som var rekommenderat men det visade sig att de inte tattuerade folk under 18, vilket är skitbra. Vi fick tacka för oss och de ville vi skulle komma tillbaka nästa år - vilket vi nu har gjort.
Mamma och jag hämtade upp Fanny och Emma imorse och körde in till Malmö. Sån tur var fick jag en tid. Det var nämnligen den sista tiden de hade idag, de andra som var efter mig fick vänta tills nästa lördag. SUCKERS!! Kl. 17:00 blev det, så vi körde tillbaka till Lund. Fanny behövde plugga så hon gick hem medans Emma och jag gick ut på stan och hade trevligt. Det blev lite shopping. NITSKÄRP!! Äntligen hittade jag ett! Väntar man tillräckligt länge så lönar det sig alltid ;P Hur som helst så hämtade mamma upp oss alla tre igen 16:30. Det tog en tid innan det äntligen blev min tur. Adrenalinet började pumpas upp men jag var väldigt cool hehe. Killen som tattuerade mig var väldigt bra och noga, och jag blev väldigt glad med resultatet. Det gjorde inte ont alls, eller på vissa ställen stickte det ju till men det var absolut inget farligt. Jag är riktigt nöjd och den sitter på det perfekta stället! Tattueringskillen sa jag var en väldigt bra kund för jag var både lugn och avslappnad i musklerna. Han var lite småchockad att jag inte sa ett pip, men jag berättade att jag hade varit med om värre saker och att en nål var absolut inga problem.

Nån mer som ser på Sverige-Danmark? Vi förlorar iaf vilket vi hade räknat med. Sverige spelar uselt och förtjänar inte att gå till VM. Bort med Lagerbäck och istället för att ha gamla pensionärer *host*larsson*host* på planen, skicka in lite nya och yngre killar. Det går inte att spela med vårt gamla 90-tals lag.

Ville bara säga det.

Bilder från konserten!

Här kommer några bilder från i lördags. Bättre sent än aldrig ;P







Otrolig kväll!

Queen!

Guuuuud! Har precis kommit hem från konserten Champions Of Rock med Peter Johansson! Åååååh!! För er som inte vet så är jag i Göteborg över helgen med föräldrarna. Vilken show!!! Bilder får ni när jag har kommit hem igen. Det var egentligen förbjudet att fotografera med smygfottaren Carro var på G!! Kameran bara slank upp där ett par gånger ;) Vi har sjungit, klappat och rockat loss som bara den! Vi satt på andra raden, alltså väldigt nära scenen. Vilket drag det var! Fullsatt publik i Lisebergshallen. Queens låtar är ju helt klart bäst i världen. Nina Söderquvist(?) var med också och vilken utstrålning tjejen har! Sen var det en annan tjej som hette Kerry och hon hade ett par rehjäla pipor kan jag medge! MEN hon saknade utstrålning. Jag kände igen henne direkt när hon kom på scenen för hon var nämnligen med i musikalen i London andra gången vi såg den. Synd bara att publikkemin inte fanns. Jag rekommenderar verkligen er att se denna konsert! Fullt ös med de bästa låtarna från Queen.

WEEEEE WILLL WEEEE WIIILL ROOOOOOOOOOOCK YOOOOOOOOOOOOOOOOOUU!!!!

Första Körlektionen!

Har precis kommit tillbaka från min första körlektion. Gud vad kul det var! Dragläge är lite klurigt och motorstopp hände ju ett par gånger... MEN jag klarade att starta i en uppförsbacke utan att få motorstopp på första försöket! Andra och tredje gick lite värre men på första gick det galant! Växlade in tvåan en gång också men det gick lite för fort tyckte jag. Man är ju nybörjare ;P En helt okej första körning och pappa var nöjd. Nästa gång ska vi testa lite med växlarna så får vi se hur det går! Hoppas jag inte crashar, hehe (A)

Ikväll ska Emma och jag gå på bio. Det är premiär för filmen Surrugates som vi vill se! Skulle gått och bowlat men palla åka in till Malmö. Bio är mycket lättare. Måste komma ihåg att ta med hennes present. Tjejen fyllde ju år för en månad sen och varje gång vi träffats har jag glömt den hemma. Får inte glömma!

See ya laterrr!


Lejonen Försvarade Guldet!

Vilken final det blev! Pappa och jag satt fastklistrade i tisdags och onsdags kväll och såg på finalen i Speedway. Efter Norrköping hade Vargarna ett litet försprång med 12 poäng, vilket kan se mycket ut men i speedwayvärlden är det dock inte! Efter 5 heat i Gislaved visade Lejonen att de ville behålla guldet. Holder och Ruud parkör nog bäst av alla i svenska serien. De kör alltid in full pott. Imponerande att se! Nicki som vanligt fightade sig förbi alla förare men den som imponerade mest var utan tvekan Tai Woffinden från vargarna. Vilken talang! 19 år och kör så rutinerad som han gör. Otroligt! Hans karriär ska bli en rolig en att följa. GP 2011 är han nog med! Efter en tuff match så blev det till slut Lejonen som dominerade tävlingen på hemmaplan och fick guldet igen! Nu känns det så tomt. Alla speedway tävlingar är nästan slut för denna säsong. Det finns bara en GP tävling kvar om 3 veckor i Polen där vi kommer få se vem världens bästa speedwayförare 2009 blir. *host*Crump*host* Om Gollob lyckas komma förbi honom så dör jag!


RSS 2.0