Speedway GP Kroatien

Gud! Jag hade helt glömt bort att blogga om GPt som gick i lördags, eller rättare sagt söndags. Det blev inställt pga regn. När jag kom hem från Stina (helt underbart födelsedagsfirande btw!) såg jag på GPt. Skrek högt som vanligt och Lindgren körde riktigt bra! He's on a roll! Han var med i finalen men kom fyra så det blev ingen prispall...MEN det blev det för Hancock som vann skiten! Älskar Hancock! 40 år bast men kör som om han var 20. "I feel young!" som han brukar säga. Och att Harries tog en andra plats fick en bara att gapa. No comment, haha!

1a: Greg Hancock (USA)

2a: Chris Harries (UK)

3a: Jason Crump (AUS)


Emmy Awards 2010 Red Carpet

Så! Då har jag äntligen hittat mina favoritklänningnar från Emmy Galan som gick söndag natt. Allmänt var galan pisstråkig för det är en massa personer som jag inte känner igen, höhö. Kan inte mycket om TV utan mest film!


280810

Ikväll blir det födelsedagsmiddag hos Stina med trevligt folk och kanske utgång efteråt om alla är pepp (vilket jag hoppas!) Sitter här occh tänker på vad jag ska ha på mig för temat är färgglatt men mina garderober är i princip bara svart och grått...hmm...men nått borde jag allt hitta!

Det är ju Speedway GP ikväll också så jag har bett pappsen spela in det. Det blir det sista GPt jag kommer kunna se på säsongen eftersom jag inte kommer ha TV i London. Hur ska jag överleva!

Dagens skratt

Mamma - "Carro du har fårr brev från försvarsmakten."

Jag läser brevet.



Jag - "Vadå vik fram? Jag ser ingen kod!"
Mamma - "Haha, Tydligen har du ej det som krävs, FAIL!"

Sen fattade jag att man skulle öppna brevet och då blev det komplicerat!



Det stod "vik" men det gick inte för min del så jag "klippte" fram koden istället. Lika praktiskt. (15 minuter av mitt liv har jag nu slösat bort på nått totalt meningslöst, buu...)
Här är koden!


260810

Idag gick jag upp riktigt tidigt (09:15) för jag hade tid hos frissan 10:00. Håret hade ju blivit gult och slitet så det var man tvungen till att göra nått åt. Nu blev det riktigt blonda slingor och håret är en BRA bit kortare :( Det gör lika ont i hjärtat varje gång det klipps, men jag vill ju inte se ut som en luffare, höhö. Blev riktigt nöjd med resultatet!



Sen åkte jag till Helsingborg och träffade Mathilde! Vi hade riktigt mycket att snacka om och jag har blivit kär i själva staden. Hbg är underbar! Så otroligt vackert! Hade aldrig varit där innan men jag åker lätt tillbaka! Jag inhandlade skor som kallade mitt namn inne på scorett. Okej, vi går in i hösten nu men jag lever tydligen kvar i sommaren. Asså fy fasen vad kallt det har blivit! Bara 13 grader ute nu =O HJÄLP!




PEACE


Rix FM Festivalen

I know, det har inte gått så bra med bloggandet på den senaste tiden. Inte kan jag hjälpa att jag faktiskt har ett liv, höhö. Men i lördags åkte Emilie och jag in till Malmöfestivalen och kolla på Rix. Husbandet var PINSAMT. Seriöst, man skrattade. Ola did his thing. Det var några som jag inte hade nån aning om vilka det var men de sjöng bra. Sen hade vi den hemska tjejgruppen...KATASTROF! Kan man inte sjunga och dansa så ska man inte sjunga och dansa. Man behöver inte vara ett geni för att lista ut det. Tjejer, go back to school and get a proper education. Vem mer hade vi?...humm...ååh de där hurricanekillarna. Ett tips till dem - SJUNG INTE PLAYBACK. De såg bara fåniga ut. Sen hade vi "The Eriks". Idolvinnaren var fantastisk. Väldigt proffsig på scen och jag skulle ge vad som helst för hans röst. The red head....HAHAHAHA! Asså jag älskar hans låt Standing where you left me men sorgligt nog är han inte så vacker att titta på. Sorry, men the truth hurts. Sen var det ju den Eric som jag åkte dit för att titta på (A). ERIC SAADE ÄGDE! Han är en riktig stjärna. Ljus framtid! Honom skulle man inte tacka nej till. Fast det kändes lite löjligt när 5-åringarna också skrek efter honom. Tydligen är han känd från Disney Channel, men för mig är han en manboy ;) Sen avslutade EMD genom att smöra sig som vanligt. Det är ju EMD liksom, what do you expect? Men det funkar tydligen eftersom man kan inget annat än älska dem. Mattias har ju en riktig pipa! Surprisingly!
Sen vill jag bara påpeka till föräldrarna. ERA BARN HÖR INTE HEMMA PÅ ERA AXLAR FÖR DE SKYMMER SIKTEN! Själviska skitstövlar. Har ni en unge så hör de hemma på marken eller hemma i huset.

Annars en helt okej festival.





GRATTIS TILL STINA SOM FYLLDE 20 IDAG!

Speedway GP Challange

Igår efter jag hade kommit hem från Malmöfestivalen (berättar om det senare) så var GP challange igång på datorn. Sjukt dåligt att de inte sänder det på TV...men iaf så sändes det på svt. Vilken tävling! Vi satt och skrek där ute så jag har idag ont i halsen. Men det lönade sig allt eftersom både Lindgren och Lindbäck har kvalificerat sig till nästa års GP. Underbart! Som de körde!! T.o.m. mamma, som inte är så värst intresserad skrek. Haha! Familjen Mattsson i ett nötskal!

170810

Idag mötte jag upp med söta Emilie som jag inte sett på hur länge som helst! Vi sitter på e.h. vid centralen när Emilie säger,

E -"Oj, vad mycket folk det är där ute"
Jag vänder mig om och tittar ut.
C - "Demonstrerar de?"
E - "Ingen aning..."

5 minuter senare...

E - "Är inte det Fredrik Reinfeldt som står där och pratar?"
Jag vänder mig om och tittar ut igen.
C - "Nej, det kan det inte vara. Det ser ju ut som om det är en gammal gubbe. Vad skulle Reinfeldt göra i Lund?"
E - "Är du säker? Det liknar honom..."
C - "Det finns många flintisar, haha!" Jag går ut för att titta vem det är. När jag väl kommer tillbaka..." DET ÄR HAN!"

Ja, där vid centralen stod Mr. Reinfeldt himself och pratade till folket. Vi gick dit bort och stod inte minde än 1 meter från honom. Synd att man inte är politiskt intresserad som många andra var. Han var mycket längre än jag hade trott. Lite småkul sådär att man fick gå så nära utan att SÄPO inte ens sa till.



The Expendables


The Expendables är en sjukt bra film! Väldigt rolig också! MYCKET pang pang BOOM! Går knappt att beskriva filmen för den hade i princip allt som en actionfilm ska ha. Kommentarerna kan bli lite cheezy men ingen bryr sig...det ligger mycket bakom dem. Epic movie!

Kosta, Målilla, Oskarshamn, GP!

Asså jag börjar känna mig lite trött på att resa nu xD Igår kom vi hem från Målilla där pappa, mamma och jag har sett Speedway GP! Jag sägar nästan varje gång att det var den bästa speedwayen jag sett men vafaaan! Lördag toppade allt! T.o.m. förarna sa att det var den bästa banan de hade åkt på hela säsongen. Jäkligt synd bara att de blev krasher. Jävla Gollob! Nu har han gjort så att Emil (som varit borta från speedwayen sen Maj pga skada) inte kommer kunna köra mer under hela säsongen. Var han tvungen att köra på honom som han gjorde?! Alla tyckte det var kul att Emil äntligen kommit i form igen och kan fortsätta köra, men tack vara Gollob som kör på honom blir det inge mer speedway för Emil i år. Tyckte pappa sa att han nu har brutit vristen. FAN! Blir så arg!
Lindgren och TH var de ända svenskarna somo riktigt levererade. Lindgren kom till final men motorn dog så han åkte ut efter halva loppet. Till slut blev det för första gången Rune Holta som tog första priset! Killen körde otroligt!! Eftersom han kör för Dackarna så älskade publiken att han vann. Vi jublade och skrek RUNE! RUNE! RUNE! Sen efteråt var det fireworks som inte duga! Det var mycket bättre än Nyår och de matchade raketerna till låten "Gloria". Åååååh what a night!
När vi körde upp stannade vi i Kosta för att göra en liten visit till Glasriket. Det är helt otroligt hur de kan forma glasen som de gör och färgerna är inte av denna värld! Hade vi haft lite mer tid hade jag velat göra mitt egna glas, hehe. Sen åkte vi till Målilla där vi bodde på en älgpark. för första gången i mitt liv har jag sett än älg! Ser ju för fasen ut som en häst! xD Häftiga djur!
På lördagen åkte vi till Oskarshamn under dagen. Det blev lite shopping och god mat. Annars är väl Oskarshamn inte en sån rolig stad. Sen bar det tbx till Målilla för att se Speedway!

1a: Rune Holta (N/PL)
2a: Jason Crump (AUS)
3a: Tomasz Gollob (PL)

Dagens Outfit


Oversize topp- nelly.com
Spandex shorts - Nike
Halsband - ?
Solisar - Lindex

120810

Asså gud! Imorse när jag satte på mobilen så fick jag ett sms från Polisen. Jag tänkte Shiiit! Nu har de allt kommit på mig! Fast det gällde ju bara om passet. Phew! Kan känna mig säker ett tag till ;)

100810

Idag har Fredrik och jag varit inne i stan och beställt nya pass. De går ju ut i November! Hade inte kunnat komma hem i December annars xD Men asså gud servicen i detta land är så dålig att man kräks. I 15 minuter hände de inte ett piss. De sitter där bakom glaset och gör ingenting när det står fullt med folk som vill ha hjälp. De går iväg lite då och då och tar en fika, vem bryr sig om det? Jo, VI! Så jäkla förbannad! Det tar inte 40 minuter att hjälpa 4 personer skaffa nytt pass. Lite trevlig tisdagsdamp.



090810

Det har varit en riktig städ dag idag. Har rensat alla kläder och mitt rum har inte sett såhär rent ut på månader! I'm proud!

Sen var jag med om en sjukt pinsam sak för inte så länge sen. Jag parkerar i Lund i en liiiten parkeringsplats. Tog ett par gånger innan jag kom in. Sen när jag kollar hur dålig (hade på känn) parkeringen faktiskt var, så sa jag högt "Fan vilken dålig parkering...but I don't give a CRAP!" Sen när jag ska betala går jag förbi en bil där en kille sitter och skrattar. Gud va pinsamt, haha! Jag log och sa hej och betala fort som fasen! Aja, lite småkul!




Långklänning

Jag bara älskar min nya långklänning som jag köpte i London inne på New Look. Den var på rea och kostade bara 25 pund!


Predators

Jaha då har man nyss kommit hem från bion igen. Fredrik och jag såg Predators. Inte världens bästa måste jag säga. Lämnade salongen lite missnöjd. Den var lite smått rolig och hade bra spänning men det blev pankaka. Haha, Fredrik ( och bara Fredrik) blev lite rädd under en scen och hoppade till vilket ledde till att jag börja garva! Men filmen får bara ++ från mig.


Inception!

Igår kväll träffade jag Viktoria i Malmö. Vi åt gott på TGIF och drack en virgin drink, haha! Jaja, så får det gå när man kör ;) Efteråt blev det bio. INCEPTION! Gud vilken bra film! En bit in i filmen säger Viktoria "Do you understand what it's about?" Haha. Den var lite krånglig att förstå men ju mer man tittade, ju mer förstod man! Leo never dissapoints! Rekommenderas!


Väska: björn borj
Klänning: cubus
Kavaj: mammas gamla
boots: dinsko


Åska på G

Winnie har en massa ställen som hon går och gömmer sig när åskan kommer fram. Här är ett par ställen som hon har som favoritplatser.

I mitt rum (oftast under mitt skrivbord)

Eller i duschen

060810

Nu var dett allt ett tag sen jag bloggade. Var tvungen till att läsa mitt senaste inlägg för att komma ihåg vad jag skrev om, höhö. Polen vann Lag VM, sen Danmark, och trea Sverige. Polen visste man skulle vinna men Sverige nollade för mycket så de förtjänade egentligen inte mer än tredje plats. Kritisk måste man allt va! Sen körde pappa, Fredrik och jag upp till Norrköping för att hälsa på Farmor och Faster. Okej, kanske inte enbart det, hehe. Pappa och jag körde till Motala på tisdagen för att se Piraterna mot Lejonen. Vilken match! OCH JAG KOM MED I TV, HAHA! Troy krashade hemskt i heat 1 så han kunde inte köra mer under hela kvällen. Riktigt synd för han är sjukt bra, MEN Dennis! Juniormästaren körde flawless! Vilken kille! Honom ska vi hålla koll på i framtiden. Sen i slutet gick pappa och jag fram till Canalplus gänget och jag fick bild med Mats! Jag tycker det är så sjukt pinsamt att gå fram till folk och fråga om man får ta bild. Höll ju för fan på att dö förra året när jag träffade Nicki.


Fan att bilden blev suddig!


Faster hade gjort en sjukt god cheesecake!


Där står Canal+sport
Knattar!! De var sååå söta!!

Antonio Lindbäck

Dennis Andersson
Nu blir det Målilla GP i mitten av Augusti, men sen slutar speedwayäventyret för mig detta år =( Men vafaan! Jag har ju London att se fram emot! Så jag klagar inte ;)

Speedway Lag VM

Igår så körde de finalen i lag VM men pga fucking regn så ställdes tävlingen in efter bara 4 heat. Piss tycker jag eftersom Sverige ledde...men hur som helst så ska de börja om HELA tävlingen kl. 15.00 idag. Allstå nollsätter de alla poäng och börjar från heat 1. Jaja, hoppas Sverige kan köra lika bra som de gjorde igår.

RSS 2.0