Heartland

Igår var det jobb hela dagen. Tur nog att det är så kul som det är! Emilie och jag gick och åt kinamat mellan passen. Så otroligt gott! Har inte ätit det på hur länge som helst. Sen helt plötsligt tittar jag ut genom fönstret och ser Seraj! Honom har man inte sett på månader! Han kom in i i restaurangen och vi catchade up lite. Diskuterade bland annat att vi måste fixa en stor utgång med några från den gamla klassen. Skulle vara intressant!

På kvällen blev det utgång. Nämnligen premiär för ssks nya klubb "Heartland". Jag mötte upp AK och Frida på centralen innan vi tog bussen till nationen. När vi kommer dit blir vi chockade över att det är en sån jäkla lång kö. Ryktet att klubben skulla vara grymt bra hade spridits till väldigt mycket studenter. Så där stod vi i kön. Fanny försökte fixa in oss men vakerna kunde inte. Det förstår jag på ett sätt. Gör de undantag för några måste de göra det för andra...dåligt rykte för nationen annats. Man hörde vilket tryck det var där inne så vi gav inte upp hoppet. Sen säger vakterna "Det är nu en in och en ut." FAAAN tänkte vi. Många drog vidare men vi stannade. Det tog sin tid men till slut kom vi in! Tack och lov att det har blivit varmare ute nu, annars hade vi frysit ihjäl. Väl inne blev det dansgolvet! Riktigt kul var det och väldigt mycket folk för en sån liten klubb. Heartland måste vi till igen asså! MEN nästa gång kommer jag nog dit när det öppnar och inte en timme efteråt...

Igår var också en mycket speciell dag för det var Viktorias FÖDELSEDAG!!! Det ska vi fira ikväll hemma hos henne. Måste slå in presenterna nu!


Kommentarer
Postat av: Evelina

TACK =) jo det är verkligen skönt! njä det var inte jätte svårt. inspektören var snäll och trevligt så det var rätt lugnt. det ända som var lite jobbigt var att det var jätte dimmigt ute =/. Har du fått tid nu? =)

2010-03-20 @ 18:05:51
URL: http://withgrace.blogg.se/
Postat av: Anonym

åhh. det var sjukt mysigt :) & gott! hiih. <3

2010-03-23 @ 16:06:24
URL: http://endurance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0