Skottland!

Okej, nu har jag ätligen tid för att blogga lite. Ska berätta om min resa till Skottland förra helgen.

DAG 1


När jag kom fram till Edinburgh blev jag hämtad av taxin som körde mig till Stirling Universtity. Viktoria väntade på mig vid dörren till hennes byggnad. Efter vi hade "checkat in" mig i gästrummet tog vi en liten runda runt universitetet. Gud så vackert det var! Även om det var lite molnigt så var det helt okej. Ingen snö iaf, som det var i Sverige.

Efter rundturen gick vi till Viktorias rum som var så sött!! Stort och fint. Vi gjorde oss redo för kvällen. Vi skulle ut och äta i en fin by som hette Bridge Of Allan. Riktigt god mat! Efteråt tog vi en taxi in till Stirling för att bowla! Vi mötte upp Harald dör och sen kom det två norska flickor också. Supertrevliga! När vi bowlade så fick man mycket tid på sig att titta runt på folket...not a very pretty sight. Den var en tjej (runt 13 kanske) som stod i en hookerklänning med höga klackar och bara tittade på när hennes familj spelade. I mean come oooon!!! Där var en DJ som såg ut att vara runt 50 och betedde sig som 25. Harald hörde nått intressant inne på herrtoan som jag inte ens vill skriva om. Ja, det var verkligen mycket som hände på bowlingen. Efteråt gick vi till en bar och tog drinkar. Viktoria och jag delade på två pitchers. Och de var inte små kan jag tala om! Det var rätt lungt på stan. De flesta sticker hem på helger så helger är inte den bästa tiden att hälsa på om man vill känna på ett bra nattliv. Det är på veckodagarna som alla universitetsfester och utgångar händer. Men det var en flatparty som vi gick till efteråt fast den var långt från kul så vi gick och la oss runt 2. Var rätt trött efter resan.



HAHAHA this picture sums up the evening

DAG 2

Vaknade och satte på mobilen. Klockan var 1 på dagen (alltså 2 i Sverige.) Fick panik. Viktoria måste ha trott att jag var död. Jag har aldrig sovit så länge i hela mitt liv. I was out for 11 hours! Mötte upp Viktoria och gick en liten promad till The Wallace Monument. Åt Frukust/Lunch på ett café först. Jäkla gott! Sen gick vi till monumentet vilket tog en tid. Står ju uppe på en kulle. Var helt svettig och trött i bena. Jag tänkte BRAVEHEART hela tiden. Var helt glad att jag står på marken där William Wallace stod!! Ni har väl sett filmen Braveheart?! Det är ju baserat på William Wallace och monumentet var byggt för att hedra honom. Han är ju trotts allt Skottlande hjälte. När vi kom upp till monumentet hann vi med att lyssna på en snubbe som berättade historien om Wallace. Blåste som fasen där uppe så ögonen blev helt vattniga så jag stod och grät, haha! Efteråt gick vi upp i monumentet vilket betydde yttligade en massa trappor. Urgh! Fast att gå neråt var nog nästan värst. Jellylegs. Snurrig blev man också för trapporna gick runt runt runt. Sen fick jag västa idén att det hade varit skitkul om vi inte gick på spåret ner till vägen gå ner för den branta backen. Viktoria hade inget val än att hänga på, hehe. Lite äventyr måste man ju ha! Det var rätt svårt att ta sig ner och vi halkade på gegga och hoppade från träd till träd. Skitkul! Vi var helt slut efteråt så vi gick till Viktorias rum och såg på film. Sen gick hon till gymmet medans jag fortfarande latade mig.



Haha! Väldigt dramatiskt att gå ner för den branta backen.


Fram mot kvällen gjorde vi oss redo innan vi åt middag. Runt halv 11 mötte vi upp Harald på en av universitetets barer och tog några drinkar innan vi runt 12 tog bussen till Stirling. FUBAR hette nattklubben och kan ni gissa vad det står för? Fucked Up Beyond All Recognition! Och det var det verkligen. Slutarella, muffin, crazy lady...och många fler var där. Så tjejerna går klädda asså! Jag har aldrig sett något värre. Det var pisskallt ute men det sket de totalt i. Det var fights och folk blev utkastade. En kunde inte ens gå så full han var. Vakterna fick bära ut honom. Det är ju egentligen hemskt men man kunde inte hålla sig från att skratta. It was fucked up. Musiken var dock skitbra och vi dansade stövlarna av oss! Vi var nog de ända tjejer som inte hade högklackade strippershoes på oss. Vi kom hem runt 3 och var helt slut. Jag har blivit förstörd för livet tror jag. Såg en massa som jag inte ville se den kvällen. Bläääää... Der blev mest mentala bilder den kvällen, tyvärr!


DAG 3

På söndagen var vi rätt döda. Vi åkte in till Stirling och kollade in stan lite. Drack världens största varm choklad på Costa som var dödligt god! Sen åkte vi tillbaka till Universitetet och sov från typ 2-6. Vi åt middag och sen gick vi på bio på kvällen och såg The Lovley Bones. Intressant film...måste säga att den hade sina roliga stunder. "My name is Salmon...Like the FISH" HAHAHAHA!



DAG 4

Eftersom jag inte skulle åka förens vid 2 så hade vi tid att gå runt den fantastiska sjön den har på universitetet. Solen sken och det var rätt varmt. Ville inte tänka på att jag skulle flyga tillbaka till den kalla snön i Sverige. Taxin kom kl 2 och då var det avfärd. Chauffören var en ung kille och var en kopia av Jim Sturgess. Väldigt pratgald snubbe!
Incheckningen gick snabbt så jag hade tid att sätta mig på ett café. Flighten var dock försenad pga storm i köpenhamn...greaaaat tänkte jag. Ville verkligen inte lämna solen. Annars gick hemfärden galant.

En riktigt trevlig weekend var det och jag kommer att åka tillbaka definitivt! Fast först ska jag förbereda mig för min flytt! Jag kom in i England så till höst flyttar jag!! Whoppiii!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0