Cocoo

Yes! Idag fick jag ett litet paket i posten och visst var det min fina ring från cocoo.se! LOVE it!


Skåne


Sex And The City 2!

Filmen igår var hur bra som helst! Så otroligt rolig! Samantha är lätt min favorit! Hela biosalongen höll på att dö av skratt. "My name is Abdul, like PAULA!"
Och vilka otroliga klänningar tjejerna hade! JAG VILL VARA MED I SATC 3! ;)

Denna var min favoritklänning!


300510

Mamma och jag har precis sett Braveheart på canal+. Den är en sån mäktig film. Musiken är helt fantastisk. Landskapet är inte av denna värld! (även om det är, hehe) En av mina favoritisar, lätt!

Ikväll blir det Sex And The City 2 med Viktoria! Ser riktigt fram mot att se denna filmen! OCH att se Viktoria igen!



DUH!

Men det var ju givet att Anna inte skulle gå vidare. En pisslåt helt enkelt. Jag sa det från början och jag säger det igen. DEN GÅR ALDRIG HEM I EUROPA! Så rätt så! Vi skulle ha skickat MANBOY, för det hade verkligen gått hem! (tror jag iaf) Betydligt bättre än Anna. Nä, jag tycker att detta bara visar hur jäkla dåliga Sverige är på at rösta fram en BRA låt. Hade alla röstat på manboy (som jag gjorde typ 3 gånger i melodifetivalen) hade vi lätt kommit till final.

Sverige får stå sitt kasst! Bläääää...

Jag håller på Turkiet! Sjukt bra låt! Plus att man är ju typ halvt turk (eller nått sånt) så jag stöttar dem till 100! GO TURKEY!

Dagens Outfit



Långklänning från H&M!

Speedway GP Prag

I lördags var det speedway på toppnivå! Jonson skulle ha vunnit om dommaren inte var pollack. Tyckte att Gollob inte hade nått med krashen att göra. Vad arg man blir! Sen var det hemskt att se Emil åka i planken. Fick åka ambulans till sjukhuset men vad som ser ut som en bruten arm...FAN! Hoppas han blir bättre! väldigt dramatiskt på banan och Nicki kom tvåa! Kommer träffa honom i sommar igen troligen ;)

1a: Tomasz gollob
2a: Nikci Pedesen
3a: Jaroslaw Hampel

Skulle varit Jonson istället för Gollob...

220510

Lundakarnevalen är igång och jag är dissapointed. Inte alls som jag hade hoppats på. Not even worth mentioning...:/

Anywayss..Kålles var grymt! Bästa Kålles so far! Berättar mer om det en annan gång. Ska nu in till Lund och ta en drink med Emma!

Pappa spelar in Speedway GP som vi ska se sen när jag kommer hem ;) Once a true fan, always a true fan!

200510

UNDERBART väder, verkligen UNDERBART!! 23 grader och strålande sol!! Nu är man allt glad. Idag svettades pappa, winnie och jag i två timmar på en härlig skogspromenad. Nästa gång måste vi ta med vatten! Sen blev det schtek i solen.
Ikväll ska jag jobba karnevalkålles! Filip sa att det kommer bli grymt, och det hoppas jag! Kålles är den bästa klubben ever! Folk med studentleg...KOM! =D

Dackarna vs. Elit Vetlanda

Igår GLÖMDE(!) jag att det var speedway. Två riktigt bra lag också. I'm ashamed of myself! Tack och lov att det går i repris 21:30 ikväll. Vet inte resultatet så det kommer bli spännande att se Jonson mot Crump! Dun dun duuun.

Mary-Kate Olsen


170510

Hola!

Idag var jag inne på skånetrafiken och fixade mitt jojokort som är helt cp. Iaf det roliga var att när jag gick ut där ifrån och ska gå ner för några trappor så trillar jag...hela centralen var fullt med lumpensnubbar och 6-7 stycken kom springandes till mig och undrade om jag var okej. HaHA! Inte varje dag man blir så generad. Kände mig rätt trygg men så himla pinsamt! Alla stirrade och där låg jag. Lite smått roligt. Bra början på denna vecka.

Robin Hood

Filmen igår var asbra!! Den hade allt! Romance, action, adventure, comedy...you name it! Robin Hood har alltid varit en av mina favoritlegender. Har alltid velat spela Lady Marion ända sen jag var liten. Vem vet, det kanske jag får i framtidern ;) (Man får faktiskt drömma)
Russel Crowe är nästan 50 och ändå ser han så jäkla het ut! Grrr! Han kommer alltid att vara en gladiator i mina ögon men han passar som Robin också ;)

Rekommenderas at se!!!


150510

Morning!!

Idag är det pissväder här i skåne! INTE KUL! Var fasen är solen? Det är ju MAJ FFS! grrrr...
Igår var mamma, brorsan och jag i Göteborg över dagen. Vi hälsade på kära mormor. Hade inte träffat henne på ett tag så det kändes som att det var dags. Riktigt pigg var hon vilket var både förvånande och roligt! Älltid trevligt att träffa mormor.

Idag ska jag in till stan och luncha med Emma. Måste höra hur hon ahde det i Genéve!! Spännande! Sen ikväll ska brorsan och jag gå på bio och se Robin Hood! Hoppas den är så bra som man vill den ska vara.

Gotta get ready!

Dagens Outfit

Hej svej!

Denna dag är en bra dag! Har varit ute och kört automataren med pappa för första gången! Vilken glidare man är ;) Älskar automatare! Screw dragläge!

 

Ha en toppendag!!

Lejonen vs. Valsarna

Sen eftersom det är tisdag kan man inte glömma elitserien i speedway! Just nu visas Lejonen vs. Valsarna. Vi har spelat in det eftersom vi håller fortfarande på att fira mig, hehe! Ska se det snart! GO NICKI!!

LIVET ÄR UNDERBART JUST NU!!!

KÖRKORT!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! IDAG KLOCKAN 08:00 HADE JAG UPPKÖRNING OCH JAG KLARADE DET!! JAG HAR ALLTSÅ NU KÖRKORT!!! AAAAAAHHH!! DET KÄNNS HELT OTROLIGT!! HAR KÖRT RUNT HELA DAGEN OCH HÅLLER PÅ ATT FIRA JUST NU FÖR FULLT!!
Jag slängde "Övningskör" skylten i soptunnan imorse innan jag körde mamma till jobbet. Vilken känsla! Att kunna bli respekterad i trafiken som en i mängden är helt underbart!! ÅÅÅÅÅH!! Jag kan inte vänta tills jag ska ut och köra imorn igen!! WOHOOOO!!!!


Speedway GP Göteborg

Vilken kväll! Galen speedway på Ullevi. Först trodde vi att det skulle bli inställt pga regnet, men som tur va så körde grabbarna ändå. Zorro gjorde riktigt bra ifrån sig i början men usel i Semi. AJ trodde man aldrig skulle komma med efter sina 2 nollor men ändå lyckades han komma trea! Woho! Svenskt på pallen. Sånt gillar vi alltid (händer så sällan, höhö) Men kvällens hjälte blev Bjerre. Riktigt duktigt kört av honom hela kvällen. Kul speedway!

1a: Kenneth Bjerre
2a: Tomasz Gollob
3a: Andreas Jonsson

Lady Gaga

There's no denying the girl is awesome! Men hon såg ju så grymt mycket bättre ut i början av sin karriär. Tjejen var ju riktigt söt. Hennes image har förstört hennes utseende tycker jag. Nån borde säga till Miss Gaga att hon behöver inte måla och klä sig som om hon var från en annan planet. Hon är lika grym ändå. Älskar Lady Gaga! 

I början:

Nu:

 

Bilderna talar för sig själva.


050510

Ciao!

Som jag skrev innan tänkte jag berätta lite om hur min valborg och första maj var! Okej, på Valborg åkte jag till stan. Mötte upp Emma och Dardan vid Stadsparken men vi gick fort till en lägenhetsfest iställed. Jävla regn! Jag stannade på festen i nån timme innan jag drog tillbaka till stadsparken för att försöka hitta Jennifer o co. Men mobilen hade ingen signal och jag kunde omöjligt hitta dem bland alla tusentalsfolk så jag drog hem. Var faktiskt rätt trött så jag tog en siesta och laddade inför kvällen. Det var så klart Tegelbruket! Mötte Emma, Dardan och Alex vid Helsingkrona. Vi var rätt tidiga så det var inte så mycket folk, men efter in stund rullade det på bra. Vi hann med alla 3 nationer men stannade sen på Helsingkrona för det var bäst drag där. Fanny och Saga var också på plats! Riktigt trevligt hade vi och dansade loss!



Nästa dag gick jag upp 7(!) för jag skulle jobba på Gtbgs nation. 1a Maj. Kom till Kajutan vid halv 9 och det var inte många vakna ansikten man såg, haha!man kunde tydligt se vilka som hade festat hårt dagen innan. Men vi började förbereda trädgården och maten vilket tog en jäkla tid. Sen vid 12 tiden började folk komma till utegården. Efter 1 timme var det i princip nästan fullt. 600 pers skulle komma! Gud vad kul det var! Baren var lätt det roligaste, som vanligt men entrén var itne helt fel heller. Mingla var också kul. Ja, allt var skitkul! Bandet var grymma!! Det som verkligen sög var att efteråt skulle ju alla vi jobbare plocka undan. Montera ner all tält, städa trädgården och bära tillbaka saker till Malmös. Fy faaan säger jag bara. Efteråt drack vi lite och firade att det hade gått så bra! Inga olyckor, tack o lov. Jag vill sjukt gärna på nästa årets 1a maj, som jag automatiskt har fått en biljett till eftersom jag jobbade men tyvärr kommer jag ju inte vara i Lund :/ lite tråkigt, men jag klagar inte. Är så pepp på London!!



Tisdag igen...

...vilket betyder SPEEDWAY för oss som gillar det! Kl. 19:00 kör Varjarna-Piraterna. Min gissning är att Varjarna kommer vinna eftersom Piraterna saknar både Antonio och Emil som är skadade. Synd för matchen.

Kommer blogga senare om hur min Valborg och helg har varit, för den har varit så grymt kul!! Pallar inte nu men lite senare ska jag försöka få lite spurt på fingrarna ;)

UPDATE: Fuck också! Piraterna vann! Fast okej, Vargarna körde pissdåligt...

RSS 2.0