The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader Premiär!

Okej, nu är jag så frusen att jag knappt kan skriva. Har stått ute i kylan i över 2 timmar MEN det var värt det för gissa vad jag har sett grejer! Var ska jag börja...? Fick plats längst fram nära ingången så jag såg alla kändisar som kom! PLUS på slutet kom själva DROTTNINGEN! Finner inga ord! Sen eftersom jag inte fick intervjuva Ben Barnes var det bara rättvist att jag fick en BILD MED HONOM! Okej, jag låter som värsta galning men herregud vad snygg han är! Sen blev jag riktigt generad när han kom fram och jag frågade om jag fick ta en bild med honom. Då tittade han på mig och sa "Oh wow, can I take a picture with YOU?!" Jag smälte innombords. En annan hit var såklart Liam Neeson! Tyvärr kom jag inte nära honom, sorry mamma. Alla fyra Pevensie barnen kom också fast var ej så intresserad av dem. Mer på röda mattan var folk från the X-factor och Simon Pegg! Joe McElderry uppträdde också på scenen och det sög.

En rätt rolig händelse var när One Direction gick förbi och en av pojkarna tittade på mig och i princip undrade om jag ville ta en bild med honom. Jag ba nej...och tittade bort! Känner mig lite hemsk nu men vafaaan! Var ej intresserad av en liten 14 åring. Hade det varit Justin Bieber...DÅ hade jag gjort det!


Lilla söta Georgie Henley a.k.a. Lucy


Skandar Keynes i mitten a.k.a. Edmund


Nån X-factor snubbe


En annan X-factor contestant


Ben Barnes och Georgie Henley


X-factor's One Direction


Ben närmar sig...


...närmare...


JAG FICK HONOM!


Usel bild men där har ni Liam Neeson (Han brevid damen med den blåa muggen)


Och i baksätet sitter THE QUEEN OF ENGLAND!

Vilken dag det har varit! Helt underbart!

FIRST!

Nu är jag verkligen glad! Vi fick tillbaka våra essays idag och jag fick A FIRST!! Detta är det högsta betyg man kan få så jag är på strålande humör! Två i klassen fick det; Jenny och jag. The blondes dominating!! Vissa kanske säger att detta är braging, but I don't give a shit. Slet som fasen för denna essay and it paid off! Jag förtjänar denna lycka! Muahahaa!

As for premiären ikväll är jag inte riktigt säker på om jag vill gå...allt beror på vädret!


301110

OMG! Det snöar!! YES!!! Äntligen fåt vi lite vitt på gatorna!! Urgh, nu vill jag ej gå till föreläsningen. Känner just nu för att bara krypa tillbaks ner i sängen och somna om. Hatar att gå upp såhär tidigt!! Det gör fysiskt ont i kroppen - not good. Grr!!

291110

Vilken slödag det har varit. Fast rätt bra eftersom jag har jobbat på min essay men i längden blir det bara tråkigt. Den ska in på onsdag tillsammans med min intervju så lite tid till har jag allt!

Imorn blir det röda mattan igen. Narnia har nämnligen premiär! Efter föreläsningen blir det direkt in till centrum och kolla läget. Vill ha bra platser denna gången eftersom jag verkligen hoppas att Liam Neeson kommer komma! Han spelar ju Aslan så chansen är ju rätt så stor. Måste göra mammi lite avis ;)

1a Advent!

Wohoo! Nu har nedräkningen till jul äntligen börjat! Tänka sig att det är i princip bara 1 månad kvar tills vi går in i ett nytt år! Galet!! Så mycket har hänt detta året även om det gått sjukt snabbt. Jaja iaf nu ska jag möta upp Lauren. We're going to a Christmas Fair!

 


Jingle Bell Rock

Man märker mer och mer att julen närmar sig. Det var helt galet idag på Regent Street. En massa olika saker hände och det var PACKAT med folk. Både Oxford och Regent Street var avstängt för all trafik så ni kan bara tänka er the chaos!


LOL


I Ain't Gonna Be Just a Face in the Crowd

Sexy or what?

Curls

Balfrisyren Juni 2009

Disappointment

Okej wtf?! Jag är så jäkla besviken på filmen. Den rent ut sagt SÖG! INGET hände! De spenderade 2 timmar i ett fucking tält! Money wasted. Ron är alltid rolig men det bästa med filmen var helt klart Dobby. Sen när han dog tänkte jag vafaaan. När filmen var slut blev biosalongen helt tyst. Ingen fann några ord. Då säger jag "Well, that was shit!" Alla skrattade, höhö. Part 2 better bring it or im complaining!

Godnatt.

Kvällens Look


Harry Potter Night Tonight!

Okej, så ikväll ska Jenny, Lauren och jag äta middag på TGIF innan vi drar till bion och ser den nya Harry Potter filmen! Känner att jag måste se den eftersom jag gick till premiären. Support man!

Har skypat med undebaraste Emilie också. Vi har inte snackat på sjukt länge! Saknar den tjejen otroligt mycket. Förhoppningsvis kommer jag se henne till Jul!

Nu ska jag göra mig redo!


I'm Walking On Sunshine WOAAAAAO!


231110

Idag var det riktigt svårt att gå ur sängen. När alarmet gick ville jag bara kasta den jäkla saken i väggen och somna om. Men jag fick dåligt samvete och forced myself to get up. Som vanligt var föreläsningen pisstråkig. Hur många kom idag? Kanske hälften av hela klassen. Det bästa var kaffet i pausen. Efteråt åke Lauren och jag in till Leicester Square och skaffade biljetter till HARRY POTTER! Torsdag kl. 20:45 smäller det till i Screen 1! Frågade tjejen i luckan om den var bra och hon sa att hon älskade den! Har ju fått lite mixed reviews...men jag gillar alltid Potter!

Dagen annars har varit rätt tråkig. En sväng via Tesco har jag gjort så nu har jag äntligen mat! Sitter just nu och ser på Skavlan på svtplay, haha! John Nettles ffs! BARNABY! Även om han själv säger att han inte är nån vidare polis så tycker jag att han är underbar! Älskar "I was laying in bed with Mrs. Barnaby far more than I was with Mrs. Nettles!"

Dagens Look



tröja - vintage (topshop)
boots - ellos

Intervju!

Har precis kommit tillbaka från min intervju med Tom Burke! Vilken underbar människa! Men fy fasen vad nervös jag var! Fick mina 15 minuter plus en flaska vin! En tjej kom in med en flaska vitt och innan jag gick där ifrån så gav han den till mig!


211110

Då var det söndag. Helgen har varit underbar! Har varit med föräldrarna i princip hela tiden. I fredags mötte jag upp dem utanför Odeon och vi gick och åt på Angus Steak House. 3 course meal ftw! att få i sig en riktigt köttbit kändes fantastiskt! Vad gjorde vi mer? Jo! Pappa skaffade Wicked biljetter till lördag medans mammi och jag gick runt vid Picadilly. Sen helt plötsigt hade vi bljetter till matinée shows för lördagen. Jaja, sånt kan hända när det gäller Mattsson. We hit the pub and lastly blev det wine, cheese and crackers! Gott!



Nästa dag var det fullt upp! De kom till mig och lämnade lite saker. Efteråt gick mamma och jag på oxford/regent street innan vi mötte upp pappa. Gick till puben för lite mat. Tog 40 minuter...no comment needed. Jag var tvungen att sticka tidigare för showen som jag skulle se var Les Misérables! Helt fantastisk musikal!!! Min nya favorit. Det finns ingen dialog, utan det är bara sång! Otroligt!
Vi möttes upp efteråt och drog till Victoria. Åt igen (haha) innan det var dags för Wicked! Teatern var enorm! Uppsättningen var fantastisk med en drake i taket. Mamma grät, jag rös som fasen och pappa satt kvar under hela showen. Detta betyder att det var en bra musikal.



All in all var det en trevlig weekend med de gamle! Vi ses om en månad igen!

Total Lycka!

Asså kan denna dagen bli bättre? Kollade min mail imorse om jag hade fått svar angående min intervjuv och det hade jag! Det blev inte Ben Barnes, för han är för busy MEN istället blir det Tom Burke!! Såg honom i pjäsen Design For Living förra månaden och hans agent skrev tillbaka att han såg fram emot att göra intervjuvn med mig. ÅÅÅH! I'm not failing the unit!! Så glaaad!! Ser riktigt fram emot att träffa honom!
Sen är det ju också så att föräldrarna kommer idag! Ska möte upp dem om två timmar utanför Odeon. De vet ej om att jag har fått en intervjuv så det ska bli min breaking news!

Nu ska jag göra mig redo!

Pure Brilliance

Dagens föreläsning:



Dagens Look


One Month To Go

Det känns helt konstigt att om i princip exakt en månad flyger jag tillbaka till Sverige. Galet vad tiden flyger fram. Ser dock inte fram emot min exam i januari...blää. Jaja, det ska bli underbart att komma hem och bara slappa (mer än vad jag gör här, hehe) och krama min underbara vovve! Hon kommer vara så trött på mig efter tre veckor att hon blir nog glad när jag åker tillbaka till London igen.


151110

Idag har tjejerna varit tillsammans. Abi, Heather och jag drog in till Covent Garden för att kolla läget. Var en otrolig akrobatisk show av en snubbe som hette Marcel. Vi gav honom lite mynt i slutet. Jag ger aldrig pengar till street performers (I know, it's bad!) men honom gav jag för han var helt otrolig! Sen hade han en partner som gjorde lite små saker som man sett innan. Problemet med honom var att han trodde han var bättre än han egentligen var. I slutet när knappt någon gav pengar förutom några småbarn blev han skitsur! Kastade ner påsen och sparkade på sin väska och skrek. You do not act like that! Om man är en street performer får man bara acceptera att inte alla vill ge pengar. De behöver inte vara där på gatan om de inte vill. Han gjorde mig så jäkla sur! Gah! Vi tog en drink och åt gott inne på puben. Lite tjejsnack är alltid kul!


Dagens Look


Lussebulle

Jag vill ha en lussebulle! Fick precis värsta craving! Lussebullar hör ju till vinter/jul. Slår vad om att man redan kan köpa dem i Sverige. Mormors har alltid jättegoda och stora. Med varm choklaaaad! Ååh nu blev jag allt supersugen! That's it. Mamma och pappa, ta med en en jäkla massa lussebullar på fredag! Då blir jag glad ;)


Dunder och Brak!

Hörde precis världens åsksmäll! Detta är den första gången som jag hör åska här i London. Pissväder ute. Molnigt, mörkt och regnigt. När man tittar ut genom fönstret ser man bara en massa kineser med paraplyer. Ser lite småroligt ut.

Tydligen gick brandlarmet i natt igen. Verkar bli lite av en rutin här på McLaren.


131110

Idag har det varit Fireworks! The Lord Mayor's Show. Det var helt magiskt! Kändes lite som nyår faktiskt. Har inte sett så mycket fina raketer EVER. Mötte upp med Fanny, Sharlene, Sabrina, Juli och hennes vänner vid floden och såg den fantastiska showen vid 5. Ge mig jul nu!



Heaven

Igår jobbade vi på vårt grupparbete i princip hela dagen. Efter det var jag helt slut i skallen och ville bara ta det lungt på kvällen. Dock hade André andra planer för mig. Det blev ut och dansa all night long. No joke. Kom inte hem förens vid 5...men nu är jag uppe och pigg!



Best Outfit Goes To...

Emma Watson såklart! Har sett närbilder på henne nu och DAMN vad snygg hon såg ut!


121110

Idag ser vädret betydligt bättre ut än det gjorde igår. Ska strax ge mig av för att fortsätta på ett grupparbete som ska in på tisdag. Sen måste jag till Tesco och köpa maaat som jag i princip hat 0 utav i köket. Sen är det ju fredag så vi får se vad som händer!

Just det! Skäll från Viktoria har jag också fått eftersom jag tydligen inte stavade rätt till VOLDEMORT, haha. Beklagar så hemskt mycket för detta till de trogna HP fansen ;)

Harry Potter and the Deathly Hallows World Premiere!

Asså OMG! THIS IS WHAT I'M TALKING ABOUT! Jäklar vilken enorm premiär! I princip hela Leicester Square var smockfullt! Tyvärr kom jag för sent och stod på fel ställe för att se Daniel, Rupert och Emma...MEN annars såg jag Tom Felton, Helena Boham Carter, VOLDERMORT himself a.k.a. Ralph Fiennes, Julie Walters, John Hurt, Damian Lewis, Evanna Lynch, Imelda Staunton, Jamie Campbell Bower, J.K. ROWLING HERSELF!!!...and the list goes on! Hade velat se Alan Rickman men han kom aldrig :/

Som sagt har vädret varit piss idag så när jag först kom dit regnade det non-stop! Inte kul alls. Det var packat med folk överallt! Dock var det sjukt häftigt. Går ej att förklara för de som inte var där men denna premiär kommer minnas LÄNGE! Blir så himla tänd själv på att nån gång i framtiden vara den som folk skriker efter!



Den rödhåriga Damian Lewis


Tom Felton


Helena Boham Carter


Julie Walters


Ralph Fiennes VOLDERMORT!


Jamie Campbell Bower

Jag tog mycket mer bilder men min kamera suger så de är inte så skarpa...buuu.

Don't Stop Thinking About Tomorrow



FÖR IMORN ÄR DET HP7 PREMIÄÄÄÄR!!! Fuck att jag har föreläsning till 3...kommer nog inte ens komma in på Leicester Square så packat det kommer vara. Det kommer bli mycket trängandes!

Make Me Desperate

Asså vaför vet jag inte hur man låter desperat?! Sitter och försöker skriva ett "desperat" mail till Ben Barne's Agency om att jag vill intervjuva honom men jag skrattar varje gång jag skriver en mening. KAN EJ LÅTA DESPERAT! Låter bara töntig och som ett jäkla fan vilket jag inte är. Vill försöka få dem att förstå att jag inte är ett skämt utan seriös. Blir bara pankaka av allt. Buhu! Får nog ta och fråga Alex imorn om hur jag ska skriva mailet eller om han kan försöka få tag i honom istället, hehe.

Dagens Look



oversized cardigan - pull and bear
harem - bikbok
scarf - bikbok

Post

Titta vad jag hittade under dörren!


Oxford Street at Night


Dagens Look



ringar - miss selfridge, dorothy perkins
skjorta - ellos

Lördag Såklart!

Imorse när jag vaknade var hjärnan helt mushy. Kunde EJ komma på vilken dag det var. Lite läskigt fakiskt. Jag försökte komma på det genom att gå igenom vad jag har gjort under vissa dagar men kom fortfarande inte på det. Fick lite panik, men sen sa det ping! DET ÄR LÖRDAG SÅKLART! Om två veckor kommer föräldrarna och hälsar på! Yippiii!!

Julskyltingen (stavning pappa?) har satt igår så Londons gator lyser fint upp på kvällarna. Tydligen var det Rihanna som tände dem för ett par dagar sen, men jag sket i att gå och titta. Tjejen vill ju flytta hit så jag kommer nog se mer av henne de närmaste åren.

Bild från i sommras. Tagen nånstans i småland!

Birdsong

Idag har det hänt mycket! Mötte upp med Lauren och tillsammans lämnade vi in våra uppsatser. Nervöst som fasen, haha! Efter en kopp kaffe drog vi in till centrum och skaffade biljetter till pjäsen Birdsong. Ben Barnes, ftw! Han är riktigt het, OCH duktigt. Vi fick biljetter längst fram för bara 15 pund, vilket kap! Nästan 3 timmar lång var pjäsen so my ass went numb. Men det var värt det, fick ett x antal gånger ögonkontakt med kändisen ;) Min framtida man har jag bestämt mig. Honom ska jag ta mig fasen intervjuva! Och jag tror att jag kommer kunna få honom eftersom min lärare är med i samma Agency som Ben! Borde vara en piece of cake! I'm happy.


221b Baker Street

Vem bodde där..? Jo, Mr. Sherlock Holmes så klart! De har gjort om hans hem till ett museum så det blev dagens ärende. Kostade bara 6 pund! Asså gud vilket gulligt hem! Typ 4 våningar, smalt och trångt men ändå mysigt. I filmen så ser det jättestort ut med mycket rum, men det en lögn. När man kom upp på första våningen var det en man som poserade as Holmes och sa "Welcome to my home...you are allowed to take att the pictures you want." Jag nappade direkt och tog fram kameran!


041110

Jesuuuuzzz! Det är 18 grader ute! Detta är helt galet! I'm lovin' it!

Sitter och jobbar på min intervjuv som är lite knepigt eftersom jag vet inte än vem det är jag kommer intervjuva. Jag har tre som jag jättegärna vill intervjuva men vem vet om de vill bli intervjuvade. Gah!! I'll keep you posted on how it goes.

Annars vet jag inte hur dagen ser ut. Får se om nått händer, annars drar jag nog med mig nån in till centrum, muahahaaa!

031110

Asså gud vad fort det blir mörkt helt plötsligt! Okej, jag vet att vi har flyttat tillbaka klockan men ändå! Idag var jag så shopping sugen så att det darrade i hela kroppen. Var tvungen till att belöna mig själv efter att ha skrivit klart min hemska uppsatts. Blev en tur på Oxford street och kom hem med fina plagg. Nu är jag nöjd! Det blev två amazing ringar från Miss Selfridge och kläder från Bik Bok!



Nästa vecka ser jag riktigt fram emot. Vet ni varför? DET ÄR HARRY POTTER PERMIÄR!! Gissa vem som ska dit...me of course!

FREEDOM!

JAG ÄR KLAR MED MIN ARTS MANAGEMENT UPPSATTS! Gud vilken känsla! Nu är det bara roligt arbete kvar. Wihoo!

Btw, idag åt jag ÄKTA kinesmat till middag. Jag blev bjuden av söta Mandy att joina henne och hennes kompisar innan idag. Jag tänkte free food så varför inte! Maten var supergod och det kändes inte alls konstigt att sitta där och prata med kineserna. Vi har ju tyckt att de är lite konstiga och håller för sig själva hela tiden men vi börjar mjukna upp mot varandra nu. Jag har lärt mig om kinesisk historia, folket och språket! Blev t.o.m. bjuden att äta med dem flera gånger! Me like!

All The Crazy Shit We Did Last Night!

Vilken Halloween! Det blev ej ministry som vi alla trodde, utan Debut! En HUGE klubb vid London Bridge. Vi lyckades få VIP också vilket jag fortfarande inte förstår, för vi batalade inte för det haha. Men får man VIP så sägar man ju inte direkt nej! 3 dansgolv, jacuzzies, foam...you name it! Packat med folk som rocka loss till the dj! En riktigt galen natt!


RSS 2.0