HAPPY HALLOWEEN!

Gud vad tiden går fort! Det är ju snart november för fasen! Sen är det december och JUL!

Igår var jag en riktigt NERD. Satt i 10 timmar och jobbade på min essay. Fick väldigt mycket gjort så jag är nöjd. Flat party i D block med gänget. Och idag blir det Ministry för Halloweenfirandet! Men först ska jag jobba på uppsattsen.

Don'f forget att ställa tillbaka klockan 1 timme! Fick själv precis en chock när jag tittade på datorns klocka och mobilen...stämde ej.


Passage Of Terror

Åh vad kul det var att träffa Micky igen! Vi har haft skitkul. Snackat om både gamla tider och nya. Först åt vi på en restaurang i Chinatown...sen blev det kaffe på Costa...sen blev det PASSAGE OF TERROR...sen gick vi runt lite innan vi slutligen gick till TGIF for drinks!
Asså Passage Of Terror var sjukt läskigt! Först var det en 3D film om Jack The Ripper. Efteråt gick man in i en lång korridor och "polisen" tog varje gäng in i ett separat rum och beskrev reglerna när helt plötsligt en man kommer ut ur ett fönster och skriker. Då kom en blixt...så vi blev ju fottade...duh! Haha, bilden blev såhär:



Sen gick man in i groups of 9 igenom labyrinten. Det var 4 ryssar med i vår grupp och en gick och höll i mig hela tiden. Nu snackar jag om STORA ryssar. De var livrädda och han skrämde mig med sina ryck och skrik mer än själva skådisarna. Jag sa till honom att sluta hålla i mig men jag antar att han var för rädd. Sen knuffade de förbi sig hela gruppen så vi höll på att trilla. Vilket jävla skick! Blev så jäkla arg på dem! Sen när de hade kommit längst fram ville de inte gå först! I mean WTF?! De var såååå annoying! Ville bara slå ner dem! Muahahaa!!



201010

Idag har i princip HELA dagen spenderats på min essay som ska in om en vecka. Tog mig nästan 2 timmar att komma på vad jag skulle skriva om, haha. Men jag tycker jag har fått en bra början nu iaf. Snart är jag off till Picadilly! Ska äta middag med Mikhel!

Ha en trevlig fredagskväll!


Love Is In The Air

OMG! Jag är kär. På riktigt. Med James Franco. ÅÅÅHHH!!! Okej, jag ska berätta vad som hände. Jag tränger mig fram till staketet vid röda mattan. 30minuter senare kommer en bil med svarta rutor och där inne sitter James Franco. Han går ut ut bilen och går en runda vid alla fans och skriver autografer. Han närmar sig mig, jag har kameran redo, en fucking jävla man bakom mig pushes me. Jag i princip faller PÅ JAMES! HAN TAR TAG I MIG och säger "Are you okay?" Jag bara stirrade och sa "I am now, hehe" Han log tillbaka och winked at me. Jag DOG! I was in a trance. Sen tänkte jag FUCK KAMERAN! Sen var det ingen blixt så det blev ingen bra närbild och han hade redan behövt gå vidare, men jag har mitt minne kvar för evigt. Mellan James och mig.

Annars såg jag både Rosamund Pike och the director Danny Boyle (han som gjorde Slumdog Millionaire).
Vilken kick det var att komma SÅ nära kändisarna. Får en att ännu mer tänka att en vacker dag kommer det vara mitt namn som folk skriker. I'm hungry for it!


Danny Boyle


Hatar min kamera! Den sucky bilden som kunde ha blivit perfekt om jag inte hade blivit pushed! Argh!


Rosamund Pike

127 Hours

Ikväll är det ju premiär också! Får ej missa det! 127 Hours med James Franco!! Han är pure perfection och jag kan knappt sitta still så excited jag är över att han kommer ikväll!! Hoppas jag får några bra bilder för man vet ju aldrig med min skitkamera. Hoppasss!!


281010

Föreläsningen imorse var rätt seg. Satt och ritade på min kaffemugg...och Jennys...sen joinade Sam.


Nu har vi precis haft våra seminars vilket var bättre. Ska se två pjäser nästa vecka! Wohoo! Plus att det är våran reading week so no classes! Sen ska jag träffa Mikhel på måndag!! Längtar tills dess. Catch up on stuff!

Gud det är ju Halloween snart för fasen!! Hmm..vad ska jag klä ut mig som? Beror på vad jag har råd med...living on a budget atm!

Last October...

...skaffade jag ju min tattuering! And I still love it!


Wonderful Weekend

Wohoo! Nu är jag tillbaka efter en underbar helg med bästa vännen. Gud vad vi har gjort mycket! I lördags när hon kom såg vi musikalen Grease på kvällen followed by drinks. Var så kul o träffa Viktoria! Har ju inte setts på över en månad!
I söndags var det touring dag 1. Vi hann med Trafalgar, Picadilly, Covent Garden, Leicester Square och Westminster. Sen på kvällen blev det bio på Odeon! The Legend of the Guardians som jag tyckte var rätt bra (what a dork). Vi såg den i 3D i den stora salongen, ni vet den som alla premiärer visas i, hehe. Kändes mäktigt att gå in där. Duken lyste i rött och dramatisk musik från Transformers spelades. I princip ALLA kändisar har suttit i den salongen. It was HUGE! 2 floors...har försökt hitta bilder på internet för att visa hur den ser ut men jag tror inte man får ta bilder där inne, although it didn't stop me from doing it. Sen hoppade vi på en sång carneval ride. Trodde vi skulle dö. Hängdes upp och ner och flög runt och runt UTAN bälte. Svårt att förklara men man var rädd för sitt liv, haha varför gjorde vi det??!?! I blame Viktoria. Hennes idé, även om jag gick med på det...Efter dödsåket behövde vi en cocktail så vi gick till en bar to steady the nerves.
Igår blev det touring dag 2. Vi hann med Oxford Street, Buckingham Palace och Harrods. Sen på kvällen hade vi cocktails med André på TGIF. Gott!! Efterchill tillbaka i vårat kök vid 2am. Då kom Felix och joined. Trevlig sista kväll och vi kom inte i säng förens vid 4!
Idag är vädret piss men jag åkte med Viktoria till King's Cross och vinkade hejdå. Nu blire Stina som för besök i Kent. Längtar lite till Jul när vi alla gamla tjejer samlas tillbaka i Sverige igen. 17e December blir det avfärd!


Dödsåket!



Sweet Saturday

Humöret är på topp idag! VIKTORIA KOMMER HIT!! AAAAH! Ska hämta henne på King's Cross vid, vilket ger mig tid till att städa som verkligen behövs.

Igårkväll var det fest i Elliots flat. Det var väl sådär roligt...hände inte så mycket men gissa vad som hände yttligare ännu en gång? Brandlarmet gick av IGEN! Så vid halv 1 sprang alla ut på innegården, 2(!) brandbilar kom. Jag vinkade så fint till brandmännen och de vinkade tillbaka och log. Rätt kul, MEN larmet hade gått av i E block flat 11, a.k.a. den som vi festade i...not good! Folk rökte ju så rätt åt dem. Nu ser det ut som om de som bor in that flat måste böta 3000 pounds!! Bloody hell! Det är i princip lite mer än 30 000kr! Sucks to be them right now.

Det kommer nog inte bli så mycket bloggande tills tisdag so have a nice week end!



Mother



Min fina mamma som ung, eller hon är ju fortfarande ung ;)

Addiction


Svenskar är Patetiska

Asså är ni svenskar seriösa? Gatorna kryllar av er! Kändes som om jag var tillbaka i Sverige idag när jag gick på Regent Street. Och H&M ska vi inte ens prata om. Ni är i London! Ni ska inte shoppa på H&M! Affären finns ju för fasen i Sverige! Shoppa på New Look, Topshop, River Island...? Pathetic. Jag shoppar på H&M för att jag BOR här. Okej, nu låter det som om jag har värsta ilska inom mig haha, det har jag inte. Tycker bara att svenskar borde hålla sig borta från svenska saker när de är ute och reser. Det är väl därför man reser? För att uppleva andra kulturer? Correct me if I'm wrong.

Jaja dagens outfit var comfy! Älskar cardigans och stora varma tröjor nu när det börjar bli lite kyligt ute.



tröja - nelly.com
oversize cardigan - H&M
leggings - serious sally by rut m.fl.

221010

Morning!

Pjäsen igår var grymt bra! Vi skrattade så att vi tjöt! Vi tror att de gjorde mycket fel och kom bort varann för att det var så roligt med det är då man verkligen kan se vad en bra skådis går för---IMPROV! Eller så var de helt enkelt så bra att allt de gjorde var i manuset fast de verkade så riktigt. I guess we'll never know! Sen kände jag faktiskt igen en av huvudkaraktärerna. Tom Burke heter han. Mamma och pappa, ni vet också vem det är.



Kom tillbaka till McLaren och gick till D-blockfesten. Sånt drama!! Herreguuud! Jag hade kul men man såg att vissa andra inte hade det. Oh well, kom inte i säng förens vid två men nu är jag uppe och pigg som en mört! Vad denna dag har att erbjuda vet jag ej. Det är ju en fredag så nått borde ju komma upp! ;)

Design For Living



I'm off for a good night out! Ciao!

211010

Just nu sitter föräldrarna på planet påväg till New York City medans jag sitter här och önskar att jag också var med. Jaja, brorsan fick inte hänga med så då känns det lite bättre, hehe.
Våran föreläsning idag var med en discussion. Vår grupp samlades på en pub och pratade om vårt projekt. FLASHMOB! Vi har kommit rätt långt och är in control of everything så vi hoppas på bra betyg ;)

Ikväll ska Lauren, Jenny och jag ut och äta innen vi ser på en pjäs på The Old Vic. Kommer bli skitkul!! Om vi inte går ut efteråt så blir det inflyttningsfest i D block!

I got a feeling, that tonight's gonna be a good night!!

191010

Uppe med tuppen och in till föreläsningen som var dödstråkig idag. In i ena örat och ut i andra. Not okay! Sen gick Lauren och jag till The Old Vic för att få lite inside info till uppsatsen vi ska skriva.
Kände att jag verkligen inte bara kunde slöa resten av dagen, så jag stack till Covent Garden. Street performances are the best! Det var en sån mimare(?) med en liten pojke. Rätt roligt. Tog tuben tillbaka till Picadilly, eller jag trodde den skulle stanna där men körde förbi. Blev sur. Tydligen hade stationen stängt nu på eftermiddagen. Grrr! Fick byta till en annan tub vid Green Park som tog mig till Waterloo. Kände hur svetten ran ner från ryggen. Sexigt, right? Kom ut från Waterloo Station och det pissregnar! Sprang i princip hem, men inte utan en rehjäl dusch. Not going out tonight, that's for sure.


Hon skrämde livet ur mig!

Dagens Outfit

skinnjacka - topshop
boots - åhléns
leggings - mq
topp - lindex
halsband - AX
ringar - random

I'm Not Afraid To Take A Stand


The National Gallery...

...var skit! Okej, visst är det otroligt hur de kan måla och sånt men det fanns liksom inge liv. Allt såg precis likadant ut. Rum efter rum med samma typ av målning och samma person! Det var ju givetvis inte samma person i varje tavla men det såg ut som det. Efteråt gick André till banken och jag till Starbucks, såklart. Fick min kaffe och sallad, sätter mig ner, äter, BEEEEEEEEEEEEEEEP. Guess what? BRANDLARMET GICK! Vad är det med brandlarmer nu för tiden? Då fick vi alla lämna. Intressant dag.

Jag tror att jag börjar se ut som en "local" eftersom alla turister frågar mig efter vägvisninar,haha. Nått som är ännu bättre är att jag kan faktiskt förklara var saker ligger! Proud moments.


181010

Adios amigos! Nu sticker André och jag in till The National Gallery!


Burnt Toast



Halv två inatt hörde man brandlarmet igen. Vad var det denna gång tror ni? FUCKING BURNT TOAST!

171010

Jag har varit väldigt produktiv idag. Har både städat och gjort "läxan". Det heter ju inte direkt läxa, men jag är iaf redo inför veckans föreläsningar! Känns skönt så att man slipper stressa över det dagen innan...it's all about planning!

Igår fick jag reda på att älskade Viktoria kommer och hälsar på nästa helg! Kommer bli så himla kul! Saknar henne!!

Sen märker man att hösten kommer för temperaturen har rasat något enormt. Förra helgen och i början på veckan hade vi 20 grader och sol medans de senaste dagarna har vi bara haft 10 grader och molnigt, urgh! Hatar kyla. Älskar Julen och snön (som förhoppningsvis kommer i år igen, fast i minder mängder) men den hemska kylan som kommer innan och efter är EJ kul.

Nu blire varm choklad, mums!

161010

Igår var en riktigt chillkväll. De flesta gick ut och dansade men Danny och jag gick till en pub och bara snackade. Älskar Danny! Vi kommer jättebra överens!

Idag har jag varit och träffat Sharlene!! Har inte sett henne på tre år! Kul att så många pluggar i London. A familiar face is always nice to see. Vi tog en kaffe och snacka en massa! Gick in i Trocadero Center och dansade på en sån dansspel sak...har ingen aning om vad det heter. Men kul var det! Tog bilder i en photobooth, haha!



It's All About The Hair

Skimmade igenom gamla bilder som alltid är roligt! Man ser hur mycket man förändrats. Håret är nog det mest drastiska. Check it out!

2007



2008



2009



2010


It's The New Style




DUH!

Hahahaha, asså nu skrattar jag högt för mig själv. Kvinnan igår som jag inte kände igen är ju en jättestor kändis! Kollade upp det precis. Det var ju Gillian Anderson!! Arkiv X anyone? Gud!! Hur kunde jag missa det! Tyckte alla skrek "Julia", men de skrek ju "Gillian" såklart!



Om vi hade kommit 15 minuter tidigare, hade jag kunnat få en närbild på Keira. FAAAN! Jaja, det kommer flera chanser. Såhär såg hon ut igår iaf:


FIRE

Igår somnade jag så gott och drömde sött. Sen vaknar jag av att någon bankar på min dörr och skriker "CAROLINE THERE'S A FIRE! GET OUT!! EVERYONE'S IN THE COURTYARD!!" Det var Felix. Jag ba uuuuuuuhhh...fattade först inte. Gick upp och tog på mig vinterjackan och ut till de andra. Mycket riktigt var det folk där ute. SEN sa de att det verkar som ett false alarm. Tack o lov för det! Men det kom en riktig brandbil och brandmän. Abi bara "I told Felix to wake you up so you could see the fit firemen!" HAAH! Brydde mig inte exakt. Alldeles för tidigt för min smak.


Never Let Me Go

Ja det var premiär ikväll igen. Never Let Me Go hette filmen. Sophie, Felix och jag åkte in till Leicester Square and guess what?! KEIRA KNIGHTLEY, CAREY MULLIGAN och JIM BROADBENT var där!! AAAH!! Tyvärr så fick man inte komma så nära så kamerabilderna blev inte så skarpa. Hatar att de bygger väggar så att man inte kan se. Premiärer är för fansen. De får för fasen se till så att man kan komma nära kändisarna!
Så mycket media! Helt galet!! Kan bara tänka hur stort det kommer bli när Harry Potter har premiär nästa månad...DAMN!


Keira gjorde mycket intervjuver


Vet ej vem detta var men folk skrek efter henne så jag antar att hon är stor i England.


Svårt att se men där i ljuset intervjuvas Carey Mulligan


Jim Broadbent skriver autographer



JAG ÄLSKAR LONDON!

Ministry Of Sound



Finns sjukt mycket mer bilder som kommer upp på FB sen!

Gula Mattan


Steve!!



Oh btw, vi blev intervjuvade också, hehe. NERVÖÖÖST!!

131010

Hej bloggen!

Jag har upplevt en äkta front-line premiär. Paddy, Felix och jag åkte in till Leicester Square i förrgår för att se vilka kändisar som skulle visa sig på "gula" mattan. And guess what? RUSSELL BRAND OCH STEVE CARELL var där!! AAAH! Stod ungefär 1 meter från Russell. Galen snubbe! Missade dock när Steve signerade autographer så fick ingen närbild på honom men ändå! Underbar kväll. Efteråt gick vi till en pub och tog en drink. Danielle, Tom och Louis joined. Perfekt kväll!

Sen igår efter föreläsningen åkte Lauren och jag och shoppade. Behövde en outfit till kvällen. Ministry Of Sound. Temat var skola. Det var också Danielles födelsedag! The big 21. Gud vad vi firade! Galen natt. Hinner inte visa några bilder nu för jag måste sticka till föreläsningen. Bloggar mer senare ikväll!

It's A Beautiful Day

17 grader och strålande sol! Kan inte bli bättre! Åkte in till Picadilly imorse för att möta Stinas pappa! Stina hade glömt tre (jäkligt tunga) böcker i sverige som hon behövde. Eftersom hennes pappa skulle till London så var det lika bra att han gav dem till mig. Nu MÅSTE Stina hälsa på, hehe ;) Efteråt gick jag till Leicester Square där det var prep. inför kvällens premiärfilm - Despicable Me. Julie Andrews, Jason Segel, Russell Brand och Steve Carell är med i denna animerade film. And guess what? DE KOMMER TILL RÖDA MATTAN! Funderar faktiskt på att ta med nån och gå även om det kommer vara smockfullt!



Idol 2010

Varje år har jag följt Idol men detta året har det ju inte gått eftersom jag inte har tillgång till svensk TV. Men det slog mig precis att man kan ju se clips på internet! Så det är vad jag har gjort. De har kommit långt! Det är redan fredagsfinal. Jag såg deltagarna och blev besviken... det finns tydligen inte mer talang i Sverige. ALLA suger! Det är som ett skämt! Den bästa blev ju utröstad, wtf?! Hur tänker svenskar? Då får jag väll hejja på nr. 2 som sög minst. Go Olle!


Back in Town

Så nu är jag tillbaka i mitt lilla rum efter en fantastisk helg ute på landet! Min kusin och hennes barn hämtade mig på tågstationen i fredags. Resan gick bra. Snabbt och galant. När vi kom fram till deras hus blev jag häpen. Vilket fantastiskt hus och utsikten!! Riktigt brittish countryside asså. En mysig kväll med snacks och HOME MADE FOOD! Har inte ätit det på en månad!
Igår var vi inne i Bristol på ett shoppingcenter. Girls day med andra ord. På kvällen såg vi på The X Factor. Jag blev kär i Aidan efter han sjungit Mad World. Hoppas han vinner!
Imorse togs det lungt. Barnen och jag såg på Merlin. Riktgt bra engelsk serie! Sen vid 2 var det dags att åka tillbaka till London.
Denna helgen behövdes. Lungt och tyst är det ute på landet. Allt annat från vad det är i denna storstad.
Har saknat London som fasen dock. Feels good to be back home!



Otrolig utsikt!

Bye Bye

Hejdå London! Nu åker jag till kusinen i Bristol! Kommer tillbaka på söndag eftermiddag igen, but for now byebye!


(maj 2010)




071010

Denna torsdag har varit seeeeg. Föreläsning 10-15. Behöver jag säga mer? Issues and Management. Trögt nu i början mer förhoppningsvis kommer det bli bättre som veckorna går. Efteråt åkte jag in till Oxford Circus och gick runt. Jag vet, jag gick själv...sad! MEN jag pallar verkligen inte att tillbringa varje fucking dag med samma (även om de är underbara) personer. Jag behöver tid för mig själv. Just nu är alla på en flat party hos Louis som varken André eller jag pallade gå till, så vi har tittat på Dexter. Rätt bra serie. PSYCHO! Haha! Hur kan man tycka att blod är så facinerande? Weird people. I alla fall, imorn åker jag till Bristol! 14:45 går tåget. Kommer bli skönt att komma bort från denna storstad ett litet tag. Har bott här i lite över 1 månad nu! Gud vad tiden går fort! LOVE IT!

Dagens Outfit



topp - guess
linne - lindex
leggings - mq

061010

Åh! Dagens föreläsning var helt underbar! Vi såg på en massa olika intervjuver från youtube. Roliga, konstiga, dåliga...Diskuterade olika sorters av intervjuver och hur vi ska göra när det är dags för oss att intervjuva folk. Sen är vår lärare så bra! Han vet riktigt vad han snackar om. Har kollat upp honom på nätet, hehe. Han finns där! xD Coolt!

Ikväll tror jag det blir chill i Abis och Dannys kök men ska se om jag går. Har ju föreläsning kl 10-15 imorn...vill inte ens tänka på det. Kommer döööö.

Dagens Outfit



skjorta - lindex
leggings - rut m.fl.
halsband - claire's

051010

Imorse hade jag föreläsning från 9...urgh. Hatar at gå upp tidigt. Jag funderade innan på att byta kurs men jag har ändrat mig. Denna kursen är mycket bättre. Fler möjligheter i livet. The Arts Management Framework heter denna unit. Det är business studies med andra ord. Snackar företag och marknadsföring etc...vilket jag älskar! Idag snackade vi om "From Vision to Mission". Jättekul! Höll mig vaken också och fattade vad läraren sa, haha! Alltid ett plus. Sen tog jag tuben till Paddington och köpte tågbiljett till Bristol! Blev inte av förra helgen men denna helgen åker jag fre-sön. Längtar! Nått annat jag längtar till är morgondagens lecture. Älskar vår lärare! Älskar hela kursen!


Dagens Outfit - Comfort



cardigan - h&m
vitt linne - lindex
leggings - lindex
skor - dinsko

Det är 17 grader varmt idag! Wihoo!

041010

Idag har det varit action! Vi hade en ruminspektion vid halv 11 imorse där de kollade om vi hade förstört rummen, hehe. I passed. Hon sa nått om mina sladdar men vad vet jag inte exakt...fast det kan inte ha varot nått viktigt eftersom jag inte fick nån lapp. Stackars André fick en, haha! Han måste ändra på lite saker tills nästa måndag. Efter frukost drog André och jag in till Picadilly. Vi gick in i den riktiga turistaffären - Cool Britannia. De hade faktiskt rätt mycket coola saker. Patriotic store...haha! Sen gick vi upp Regent Street till National Geographic. De hade kostymer från musikalen The Lion King på display. Awesome! Stod om hur de hade designat alla otroliga kostymer. Sen var det en massa annat ointressant. Gick till Hamleys, lekte med leksaker. Råkade svära (with reason to) ett par gånger men som tur var så skrattade bara de som jobbade där. De bara "Not good to swear in a kids store..." *wink*wink*. Sen gick vi in i Guess och jag kunde inte hålla mig! Kassörskan (heter de så?) var svensk! Riktigt trevlig tjej. Pga the Tube Strike så var det fullt på bussarna hem. Urgh. Folk som stinker...bläää. Har nu ätit gott och är riktigt trött. Imorn är det lectures 09-12. Can't wait...



Dagens Outfit



topp - h&m
leggings - mq

031010

Igår blev det inte riktigt som planerat. Det spöregnade i princip hela dagen så vi beslöt oss för att inte gå ut. Istället lagade Sophie mat och sen såg vi på Skins. Jättebra engelsk serie! Teenage drama. Idag believe it or not regnar det fortfarande...börjar bli lite trött på detta nu. Vill ju kunna göra saker! Det blir nog en "tvätt och städ" dag idag. Borde gå till Tesco men detta väder hindrar en...urgh.


Saknar min lilla sötnos!

Dagens Outfit



topp - all saints
leggings - lindex
halsband - armani exchange

021010

Hola bloggen!

Precis vaknat efter gårdagens galna kväll. Gårdagen började med att Sophie och jag åkte till Harrods och spenderade hela dagen där för det spöregnade ute. Perfekt dag till att gå runt i det lyxigaste shoppingcentret i London, eller? Vi tyckte det iaf. Deras sortiment av ALLT är otroligt. Jag höll på att gråta när vi kom till skorna...såg ett par Alexander McQueen skor som jag blev kär i, fast för det priset...don't think so. Vi tog en hot chocolate i choklad caféet. VIT VARM CHOKLAD! Så f**king gott! Sen såg vi "Christmas World" och var tvugna till att gå in för att få lite julkänsla. Igen, helt otroligt. Jul i denna stad kommer bli fantastiskt. Ååååh! JUL!! Får vänta ett par månader till.
Jag köpte ett läppstifft från YSL och en underbar topp från All Saints. Kommer bo i den i resten av mitt liv. Medlemmskort fick jag också. Tummen upp! Tyvärr blev det inte mycket bilder för det är förbjudet att ta några inne i centret, och med alla vakter som springer runt är det svårt att smygfotta.



När vi kom hem var vi både trötta och hungriga. Sophie gjorde onion rings som var så goda! Jag trodde att jag skulle ta det lungt igår men dessa människor här låter mig inte. Så det blev först häng i H block som var piss så vi drog till A. Det vanliga med andra ord. Kom i säng vid 3 ungefär. Drömmde om att hela McLaren House brann ner...(wtf) idag får vi se vad som händer. Funderar på att dra ut i London. Alla säger att Tiger Tiger är skitbra...kanske blir det?

011010 - Dagens Outfit



leggings - MQ
svart linne - lindex
topp med tryck - urban outfitters
smycken - lindex, primark, h&m, åhléns
skor (syns ej) - primark

RSS 2.0