Borough Market

Okej, så det blev en liten trip in till Borough Market istället för en lugn hemmakväll...rätt fancy faktiskt. Såg många limousiner. Men in suits and all that goes with it! Måste definitivt gå tillbaka dit under dagtid. Hade gärna stannat längre men känner mig så himla trött så jag och några andra drog hem.

Nu har jag precis snackar med brorsan på Skype för första gången. Han är sig lik. Jag listade ut hur man får färg på min kamera så nu kommer föräldrarna vara glada. Dags för Alias...sen soooova!



290910

Kom hem från min andra förläsning idag och jag gillar denna "unit" mycket bättre! Det är precis sånt som jag vill göra. Vi ska intervjuva nån från branchen. Skådis, regissör, producent, designer...och det bästa är att det är verkligen VEM SOM HELST! Våran lärare är en skådis så han har contakter innom teater branchen så detta ser jag fram emot enormt! Idina Menzel ring any bells?? hehe. Han sa att många som gick denna kursen förra året fick ett jobb med detsamma! Gillar de dig så erbjuder de dig ett jobb. Fantastiskt!
Var rätt kul när han sa att han inte vill vi ska intervjuva några Agents för de hade bara sagt "Okay, you're beautiful so I want to hire you now!" Medans han sa det tittade han på mig, haha. Egoistic moment.

Ikväll vet jag inte vad som händer. De andra vill till puben men jag vet inte om jag pallar. Fast knowing me I'll probable end up going anyway. Urgh. Men inga lektioner imorn för läraren är inte här! Skööönt! Sen förhoppningsvis blir det Bristol på Fredag för att hälsa på min kusin med familj. Can't wait!



smycken - lindex, primark, h&m
topp - urban outfitters
kofta - primark
leggins (syns ej) - lindex
väska - björnborg
skor (syns ej) - primark

280910

Denna dag började tidigt. Gick upp 8 imorse för jag hade lektion kl 9. Tråkigt som fasen! Somnade nästan. På eftermiddagen åkte Paddy, Felix, Sophie och jag in till Oxford Street för killarna behövde shoppa. Så fort det är shopping är jag på G! Hehe. Felix lagade god middag och nu sitter jag här i mitt rum redo för sängen när alla andra är i köket och dricker. Jag var lite social och visade mig men nu är dörren låst. Måste sova!
Godnatt!



Dagens Bilder


Kate Moss

Det slutade med att vi åkte in till London iaf. Abi försov sig men kom upp till slut så hon, Sophie och jag åkte in till Leicester Square för just en proper english breakfast. Eftersom jag redan hade ätit så tog jag bara en kaffe. Asså gud jag förstår inte hur britterna kan gilla en sån frukost...bönor, toast, egg, korv,...bläää!
Sen när vi gick utanför Hamley's på Regent Street sjunger Abi och jag My Humps då  helt plötsligt en stilig kvinna rusar ut ur affären och in i en stor svart bil med paparazzi going crazy. Vi bara KATE MOSS!!! AAAH! Vilken vacker kvinna! Köpte säkert presenter till sin dotter. Gulligt. Vi blev helt starstruck! Galet!! Det är i princip allt vi har pratat om idag. Sen påväg hem krockade en bil in i bussen så vi fick vänta på polisen...blööö...lite sucky men vi överlevde. Idag sa jag att jag inte skulle ut eftersom imorn börjar min kurs, fast jag har verkligen ingen will-power at all. Ska till Puben snart igen med gänget. Men EJ länge!
Visar lite bilder när jag kommer hem!

270910

God morgon!

Jag är uppe före 2! Ett mirakel! Fast trött är jag ändå. Blev inte så lugnt igår som jag trodde. Vi gick till en pub på kvällen och tog några drinkar innan vi hade en liten fest i A3. Rätt kul att se på när andra blir fulla.

Imorn börjar min kurs på riktigt! Längtar faktiskt. Har ett riktigt bra schema. Ledig på både fredagar och måndagar denna terminen. 4 dagars helg! Underbart!
Idag skulle vi tjejer egentligen åka in till London och ha en proper english breakfast men det verkar inte som om nån är vaken...förutom jag då, hehe. Annars är det lungt här i huset. Funderar på att åka till min kusin på torsdag och stanna över helgen. Behöver nog komma bort härifrån ett litet tag. Inte för att något har hänt eller så, utan mer för att återhämta mig från dessa intensiva veckorna.

Nu blire kaffe!

Party Like A Rockstar

Jag är sämst på att uppdatera här i bloggen men jag har ingen tid helt enkelt. Inte förens nu. Ska berätta dag för dag vad som har hänt denna galna vecka!

TISDAG

Det var Karaoke Night på SU men eftersom det SÖG förra veckan bestämde vi tjejer och bögar att vi skulle gå till en Gayclub. Alla andra killarna hade en "men's night" så de gick runt till olika pubar. Men iaf, vi andra gick ut och dansade. Galet kul! Musiken var bäst och drinkarna var relativt billiga. Kändes väldigt konstigt för killarna brydde sig inte om dig medans tjejerna gjorde...jaja galet! Vi tjejer och André stack tidigare medans Danny stannade. Blev lite för mycket på slutet. Vi åkte tillbaka till McLaren och träffade killarna för lite efterfest.



ONSDAG


Sophie och jag åkte in till London för att hitta en outfit för fredagen. Vi gick till Angels Fancy Dress. Otroligt ställe! Hade alla olika sorters kostymer. Finns inget liknande i Sverige. Vi gick igenom Chinatown och åt på KFC. Sen bara för att så köpte vi mini doughnuts. Mättande som fasen! Drog tillbaka hem för att göra oss redo inför UV Party på SU. Galen kväll! En av de bästa kvällarna so far. Danced all night long!



TORSDAG

Var tvungen till att gå upp 9(!) för jag hade min Induction kl.10. Sen hade jag min inskrivning. Regnade som fasen och jag hade bara sovit 4 timmar. Urgh, var verkligen ett helvete efter man är van vid att vakna 2. Sophie chillade hos mig på kvällen medans alla de andra gick till SU för Pub Crawl. Faktiskt riktigt skönt att ha en kväll hemma. Såg på Alias, hehe.

FREDAG

Course Induction kl. 1. Träffade alla som ska gå i min kurs och det verkar helt okej. Fick reda på vad kursen innehåller och I'm in the wrong course. Haha! Ska se om jag kan få byta senare.
På kvällen var vi alla riktigt pepp! Last Night Of Freshers! 999 Fancy Dress Party! Vi gick verkligen all out! Pre-drinks hos Louis innan vi begav oss till SU. Som vanligt var det dött. Sen hände nått som vi inte räknat med. 3rd year students tied 5 of us together. Danny, Heather, Abi, Sophie och jag. Verkade kul från början men sen behövde vissa gå på toa...så vi alla gick in på toaletten. Efter några minuter är det ett jäkla bankande på dörren. Vi öppnar och det är en vakt som är rasande. Han skrek på oss och drog ut oss till ett annat rum. Våra handleder höll på att dö. Repen satt så hårt att vår blood circulation was cut off! Vi sa till gubbjäveln att han skulle klippa loss oss men han bara "NO!! I'M GONNA GET THE MANAGEER!!" Vi bara shit! Tydligen trodde de att vi tog droger inne på toan men hur fucking dum kan man bli. Vi var fastbundna och det var omöjligt att kunna gömma några droger på oss. Messed up! Vakter har precis noll i huvudet! Vi försökte prata med honom vad som hände att det är inte oss han ska vara arg på utan the 3rd years! Efter typ 20minuter i ett enskilt rum kommer han tillbaka med en sax och klipper loss oss. MEN han gjorde det så villt att han cut Danny! ASSHOLE! Jag började gråta...We had had enough! Gick tillbaka till D3 och pratade om vad som precis hade hänt. Man kan väl säga att vi alla var riktigt nere.



LÖRDAG

Vi skulle gå till en annan Gayclub som hette "Heaven" på kvällen var vi alla taggade. Tdligen är det den största gayclub i hela London. Riktigt kände klubb. "The Saturdays" skulle uppträda. vi kommer till kön. Delar upp oss för de gillar tydligen inte stora grupper (riktigt konstgt). Det står en riktigt ful äcklig tjej som vakt. Hälften av våran grupp hade kommit in. Det blev min och Abi's tur. Hon frågar oss om vi var medlemmar vilket vi inte var. Sen släppte hon inte in oss! Vi bara WTF?! Hon sa att vi kommer missa The Act och att vi kanske kommer inte senare. Fick lämna kön. Sen bakom oss stod våra vänner som hon släppte in. Abi och jag sa några riktigt hemska ord som inte ska tas upp i bloggen. Varför är manliga lesbiska så jävla stuck up?! Vi var två heta tjejer...LET US IN! Samma sak hände två andra tjejer. Hon släppte inte in dem, ÄVEN om de var medlemmar. Tydligen var man tvungen till att ha en bög med sig för att komma in...Danny kom ut och felt so bad. Grät nästan. Vi ville inte förstöra alla andras kväll bara för att vi inte kom in så Abi och jag stack till en klubb vis Lecister Square istället. Musiken var helt okej men ej en klubb man går tillbaka till...
Vid 2 gick vi tillbaks hem. Såg att de hade fest i Tom's och Danielle's flat. Gick dit och chillade lite. Senare kom de andra från Heaven tillbaka och sa att det hade tydligen varit ett sjukt bra uppträdande. Kom inte i säg förens vid halv 5.



På tisdag smäller det. Festandet slutar och pluggandet börjar!

Stresssss

No time till att blogga idag! OMG igår var en natt att minnas! Gayclub is all I'm saying! Snart börjar förfestandet igen! UV party!! Fuck yeae!!! Bloggar imorn när jag har tid!

Summer Beach Party!

Igår började det, vår riktigt FRESHERS med dunder och brak! Det började med en överraskningsfest för Grace som fyllde år i A2 innan vi alla drog till SU. Som vanligt var det dött när vi kom, men det blev bättre efter ett par timmar. De hade en "Wet T-shirt Competition" som Abi, Sophie, Danny och Danielle ställde upp i. Hade själv gjort det om jag kunde prata...Det var dans och mingel. Sophie och jag gick hem vid 1 men när jag kom in i vårt kök stod André och Felix där och lagade mat, haha. I joined. Efter några minuter såg vi folk komma gåendes mot H block, så vi hoppade på. Men gud vad tråkigt. När James, Felix, André, Paddy och jag gick (efter typ 10min) så frågade James efternamnet på en ny tjej som hade flyttat in där och när jag hörde det så blev jag chockad! Kunde inte göra mycket eftersom jag stod i hissen redan men guuuud vad pinsamt! Jag gick i samma klass som denna tjej i 8an i Belgien. Och jag HATADE henne! Jag sa det till killarna och James bara "Earlier att SU when she said hi to you, she said you'd gone to the same school" Jag bara WHAAT! Han sa att jag hade bara ignorerat henne efter hon sa det. Asså gud! Hade jag inget minna av! Jag visste att hon kom fram och hälsade men inte att hon hade börjat prata och jag ingorerade :O Dålig stil Carro. Det var faktiskt inte med meningen. Musiken var så hög så jag hörde inte plus att jag inte kunde prata. That's my excuse. Om jag ser henne igen får jag be om ursäkt. Men vad i helsike är the chances att hon skulle hamna på samma Universitet som jag! Jaja iaf så är vi inte så mycket med de från H block så det ska nog vara okej.



Ikväll är det Karaoke Night igen. Jag sjunger inte.

200910

God morgon!

Idag börjar freshers week! Kommer bli legendary! Jag hade tänkt tvätta för första gången idag så vi får se hur det går. Annars kallar jag bara på Abi. Killarna sover som vanligt. Eller Simon är uppe men inte de andra. Vi har blivit som värsta familjen här, helt underbart!
Ikväll har Danny bjudit några över på middag. Lasagne! Tror inte jag har lagat min egen mat på en vecka. Äter av andras xD

Stinafina har flyttat till Kent nu också! Ska svara på hennes mail efter detta inlägg. Vi är ju bara 1h 30min från varandra med tåg så det blir mycket visits!

Hörs senare!

Går Inte Att Säga Nej

Jag ska sluta med att ljuga för er. Igår blev det inte alls som jag sa. Eller jag trodde det skulle bli så men det var ju faktiskt en lördagskväll...Sophie kom hit och vi drack kaffe tillsammans. Hon pratade och jag skrev på mitt block, haha. (Oroa dig inte pappa, jag vilar rösten) Hon stannade på middag som André gjorde innan vi alla gick upp till A4 för förfest. Sen drog vi till Brick Lane. Det är som en utomhusfestival. Vi gick in på en club och dansade loss! Det sög i början men blev lite bättre fram mot midnatt. Det var en av de mest trashigaste ställerna som jag sett! So not my scene...Sophie höll med! Vi kom fram till att vi ska bara gå på the fancy clubs i framtiden och träffa rika snubbar, haha! The french and the swede aim high! James, André, Sophie och jag tog en taxi tbx hem tidigare än alla andra för vi var helt enkelt för trötta.

Idag har Sophie och jag varit på Primark. Hittade lite fynd för en billig summa. Sen gick vi till restaurangen Napket som hon tidigare jobbat på. Lyx! Tog en god fika där innan vi drog tillbaks till McLaren. Jag älskar verkligen London. Och vännerna här. Jag behöver aldrig laga min egen mat. Sophie lagade pasta med pesto till oss alla och till efterrätt french toast! Såå gott!!
Nu har jag precis kommit tillbaks till mitt rum från A3. Vi alla chillade där och spelade spel. Måste vila upp oss inför morgondagen! Last Days Of Summer Beach Party på SU! FRESHERS!! Vilken vecka det kommer bli! Jag är taggade! Om jag bara kunde få tillbaka rösten och bli av med förkylningen så hade allt varit toppen!



Traffic Light Party

Okej, jag var för svag igår...Vi spelade (eller jag tittade på) Ring Of Fire och sötaste Sophie fick regel och hon bara "I say Caroline has to come with us out!" Jag bara noooo! Haha men då började alla. Jag tror att Danny älskar detta mest av alla. Varje chans han får att skämta om att jag inte kan prata tar han. Så det slutade med att jag gick med alla till SU. Det var DÖTT! Fast efter nån timme blev det bättre! Det var rätt roligt för Abi, Heather och Sophie var de ända tjejerna som hade grönt på sig! Annars var det i princip bara killar som hade det, haha! De bara "We look so desperate!" Sen sprang Jess runt med grön face paint och måla på alla. Jag ville inte ha det på mig men när man har 10 mot 1 brukar det inte gå så bra...

Sophie och jag var trötta så vi gick vid midnatt fast vi fick inte gå tillbaka själva för killarna så Danny, Felix och James följde med oss. Hur gulliga som helst!



Ikväll blir det iaf lungt. André sa att han kommer laga middag till mig och sen ska jag se på Alias. Behöver vila mig unde helgen för nästa vecka händer det saker! Då börjar våran "riktiga" freshers. Gonna get even more crazay!!


170910

Denna dag har varit i princip samma som igår. Jag kunde inte motstå att hänga med alla igår och resultatet har väl inte varit så roligt. men FAN VAD KUL VI HADE! Beer Pong sög så vi gick tillbaks till McLaren och hade kul här istället. Nu har jag verkligen ingen röst kvar. Har fått både block och penna som nu är mitt sätt att communicate med folk. Jag är iaf inte sjuk som vissa andra. Man glömmer nästan att man är här för att plugga, haha!

Ikväll är det Traffic Light Party som jag inte borde gå på. Andra säger att jag måste men vet inte om jag orkar. Märker ingen skillnad på dygnen längre. Dag och natt har blivit samma sak. Britterna är så mycket värre än svenskarna. And I love them!

Beer Pong Night

Okej, ikväll är det Beer Pong på SU som vi ska gå till. Simon lagade middag till oss alla så vi är mätta och belåtna! Blir inte mer dryck för mig ikväll. Ska vila upp mig inför morgondagen och göra nått produktivt för idag har varit helt meningslöst, haha.

Nu kallar de på mig! Gotta run!

Festandet Fortsätter

Idag mår jag bra, även om min röst inte gör det. Jag har nästan ingen alls. Hade tänkt ta det lungt igårkväll men det gick ju inte så klart. Hann knappt komma hem till rummet innan det var dags för att börja förfesten. Denna gången var det i A2 hos Grace, Amber och Rachel. Det hade flyttat in nytt folk idag så det var nya ansikten i gruppen. T.o.m. en tjej som skulle läsa samma kurs som jag! Hurra! Äntligen! Till slut blev vi ett gäng på runt 20 pers som stapplade iväg till underground. Tog tuben till Tempel och gick på en klubb. 1 pund att komma in! Me like! Men det var dött där inne! We made it come to life. DJn var hur jäkla rude som helst. Vi stack runt 1 och varvade ner hos James och Heather i A4. Kom inte hem förens vid 4 och det känns i kroppen. Ikväll hade jag tänkt skippa festandet men det tillät(?) inte Danny, haha! Jaja så det blir väl Beer Pong ikväll på SU och sen who knows! Var bjuden till förfest i H3, så vi får se hur det blir med det!


I'm Not Mean, Just Naughty

Igår under dagen så åkte följde jag med André och hans familj in till St. Pauls Cathedral och åt lunch inne på Starbucks. Sen gick vi över the Millennium Bridge till The Tate Modern Museum. Det var fri entré så why not! Jag är inte direkt en sån person som förstår mig på konst men jag kan uppskatta det. Fast sen finns det vissa ritningar som jag bara inte förstår mig på alls. Tate Modern var verkligen ett enormt museum med massor av utställningar. Efter det tog vi bussen till Regent Street för Andrés syster skulle byta ut en Abercrombie And Fitch tröja. Asså seriouslly den affären är galen. Det liknade inte en affär utan det var en stor byggnad och när man kom in så var det första man såg en shirtless manlig model. Vafan? Vad är det för ett jobb? Kan inte ara kul och stå där dag ut och dag in. Alla som jobbade där inne var i princip modeller. Det stank av perfume. Så mycket att man fick huvudvärk. Dit hade inte jag gått för att shoppa utan att stirra på modellerna, haha! På bussen tillbaka hem så satt det en liten busig flicka i en barnvagn som sparkade lite på oss. När hennes mamma sa till henne att det är inte snällt att sparka på andra så svara hon, "I'm not mean, just naughty!" HAHA! Jag höll på att dö av skratt! Sjukt ball unge!



Last Night - KARAOKE

Igår hade vi riktigt trevligt. Under dagen gick Abi, Danny, Heather, Chloe, Felix, James och jag in till centrum och gick runt lite. Det märks att hösten håller på att komma för det börjar bli lite kallt. Vi kvällen var det förfest i A3 med ännu mer folk. Sen drog vi till SU för att sjunga lite karaoke! Vi sög. Vi var en hel stor grupp på scen och sjöng "Summer of 69". Eller ja, sjöng kanske var ett önsketänkande...vi sög helt enkelt. Fast det gjorde alla andra också, haha. Vi drog tillbaks till A3 och hade efterfest istället. Måste säga att partying around the clock är lättare sagt än gjort. Vad har jag gett mig in i...;)


140910

Igår åkte Felix, Paddy och jag in till Oxford street och gjorde lite ärenden. Tog en drink på en pub och snacka lite. Men det var på kvällen som festen började all over again! Vi förfestade i A3 med annat folk innan vi begav oss till Quiz Night på SU! Vårt lag hette Pink Elephants! Bästa namnet om jag får säga så. Vi bestämde att vi skulle svara fel på allt, så det var just det vi gjorde! Men när det kom till sista ronden så försökte vi vårt bästa, hehe. Vi kom sist och fick chips som tröstpris medans vinnarna fick 1 flaska vodka...Jaja vi var glada ändå! Fick iaf 5/36 rätt!



Jag beklagar att det inte finns fler bilder, ska försöka ta fler! Det är ju Karaoke Night ikväll!

Mitt Rum

Okej här är lite bilder på mitt lilla fina rum!



Nu ska jag o grabbarna in till centrum! Hörs sen!

130910

God morgon!
Sorry att det inte har varit nån bloggning den senaste veckan men det har varit en jäkla massa strul med internet men igår så hjälpte en av mina flatmates mig med det! Yay! Nu kan jag ta och berätta lite vad som hänt den senaste veckan!

Mamma, pappa och jag flög hit den 6e. Jag skulle inte flytta in förens nästa dag så vi chillade lite bara och njöt av London. Vi åkte in till Trafalgar Square för att hitta nått ställe att äta på men det blev Bella Italia vid Leicester Square istället. Tur nog så var det premiär där för filmen ”Tamara Drewe” så det var röd matta och en massa vakter. Ja, då har man sett Lily Allen, Dominic Cooper och Gemma Arterton! Inte en sån dålig start må jag säga! Innan vi åkte till hotellet tog vi en drink inne på The Red Lion, och såklart började det regna. Det regnar ju nästan varje dag i detta land…

Nästa dag så var det flytt! Vi fick se mitt rum och det var skit! Ett rum ut mot trafiken, första vid dörren som alla som bor i min flat ska in igenom och hissen var utanför! Förskräckligt ju! Det klagade pappa på direkt. Man såg att de inte var glada i receptionen och försökte hela tiden säga att det går inte att flytta mig, men pappa gav sig inte! The manager kom in i det hela och han snackade med the accomodation office som till slut gav oss ett annat rum som var miljoner gånger så bättre! Vi blev alla riktigt nöjda! Efter att ha lastat av bagaget begav vi oss till Oxford Street och shoppade det som behövdes till rummet. Åt gott inne på The Pheonix Pub och laddade batterierna. Vi hittade ett shopping center som liggen ungefär 10min från där jag bor och de har precis allt! "Turkmarknaden" döpte vi de till. Vi skaffade ett Oyster Card till mig så att jag kan ta mig runt på tunnelbanan och bussarna. Oyster är i princip som Jojo kortet i skåne. Praktiskt! Annars gjorde vi inte så mycket mer förutom att jag gick på musikalen "Thriller" en kväll. OMG! Den är fantastisk! Blev kär i en av dansarna. Han var så söt och en spn energi! Satt så nära scenen att man kunde se svetten lacka! Haha!

I torsdags åkte mamma och pappa hem och jag blev kvar här ensam, men jag måste säga att det var helt okej. Man måste klara sig själv på egen hand förr eller senare! I min flat så bodde det 3 kineser som jag inte såg röken på flera dagar, så det har varit rätt ensamt men det finns rätt mycket att göra i denna stad so I've kept busy! Shopping for the most part ;)

Igår fyllde jag 19! Nu går vi in på sista året som tonåring! Känner mig gammal som satan. Eftersom det var kaos här på McLaren igår för alla 300 britter skulle flytta in så drog jag till centrum och shoppa. Innan Ma och Pa åkte gav de mig lite presenter och ett kort där det stod "Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping!" Så rätt! Jag gick en runda vid Leicester Square också där det var fullt upp! Det var nån pre-premiere för Camp Rock 2. De hade föreställningar med dansare och barn som sjöng. Gulligt. Fast jag stod rätt vid en högtalare så jag blev nästan döv i höger öra.

När jag kom hem igen så hade 4 nya flyttat in i min flat. Jättetrevligt killar! Vi bondade direkt! Det är bara synd at kineserna inte är så sociala...och de är inte så rumsrena heller...jaja. Freshers Fortnight hade premiär igårkväll med ett Welcome Cocktail Party. Free cocktail all night! Vi mötte upp med ett annat gäng och gick till The Student Union tillsammans. Timmarna gick och det kom mer och mer folk! Träffat en massa underbara personer! Detta kommer nog bli bra! Det känner jag på mig. När jag blev frågad hur gammal jag var så fick de reda på att det var min födelsedag och då blev det liv! Alla sjöng och skrek så nu vet i princip hela universitetet vem jag är, hehe. Lite småkul! Plus att man är svensk är inte helt fel det heller ;)

Ska visa bilder på mitt rum sen när jag har tid! Ciao for now!


I'm BACK!

Hej bloggen!! Jag är inte död utan har precis listat ut hur man får internet på mitt rum!! Ska berätta allt om resan och vad som hänt sen jag flyttade hit för en vecka sen! Men nu ska jag sova!

Med Detta Inlägg...

...säger jag hejdå till Sverige. Nu börjar det riktiga livet fyllt av äventyr. LONDON, HERE I COME!

050910

Sista dagen i Sverige idag. Vad gör man då? Jo man äter Lunch med sin bästa vän innan man kommer hem och börjar med den omöjliga uppgiften...att packa. Jag sitter här och undrar vad fasen jag ska ha med mig. Mina garderober är fulla med kläder, skor, jackor, väskor... Hur ska jag få med allt det jag behöver? Panik! Nä, nu ska jag vara produktiv istället för att sitta här o dega.
Men jag kan visa ett par bilder från i fredags när Emma hade 20års fest! Vi förfestade i Viktorias lägenhet innan vi gick till Emma. Supernajs! I princip alla bilder från festen och efter har jag fått förbud att visa (hehe) men ett par kan jag dela med mig!


Födelsedagsbarnet!
Tack för festen Emma!

040910

Jag är usel på att uppdatera bloggen men jag har helt enkelt inte tid. Finns så mycket att fixa med och folk att träffa innan jag åker. Ja, jag flyttar på måndag....OM TVÅ DAGAR! Kan knappt fatta det själv. Men gud vad taggad jag är!
Jag var och shoppade med mamma i början av veckan och hittade ett par perfekta nya höstskor som jag bara älskar!


I Have A New Crush

Borde kanske börja med en ny kategori "Crushes". Verkar som om jag har en ny varje vecka, haha! Men efter att ha sett Prince Of Persia har jag nu blivit besatt av Jake Gyllenhaal.

Jake är ju singel...SCORE!

RSS 2.0