301211

Idag blir det exciting! Viktoria kommer nämnligen och hälsar på. Vi ska fira det nya året ihop och det kommer bara bli en sak - AWESOME!


Home Is Where The Heart Is



Tillbaka i mitt älskade London!


Fina Flicka


271211

Nu är det stök i vårt kök! Haha nejdå, det mesta är lagat och klart för servering. Är så taggad över att träffa gänget igen! Det ska bli riktigt trevligt och vi kommer ha superjul! Funderar på vad jag ska ha på mig...klänning? Äsch who am I kidding - har aldrig klänningar på mig! Not my style. Vi kör på blazer!





Kl. 19 smäller det till!


Film Freak



Bästa Film - One Day och Jägarna 2

Sämsta
Film - Mardi Gras Spring Break

261211

Idag har jag varit i Lund och träffat Mathilde! En sån otroligt skön och härlig tjej som alltid bjuder på sig själv. Vi åt en mysig lunch på Graffitti och avslutade med en Irish Coffee på Harrys! En massa cathing up och hon ska till London denna terminen så då ska vi absolut träffas!

What else? Jo, imorgon ska tjejerna komma hit på middag. Vet ej vad som ska bjudas på för mat men förhoppningsvis kommer jag på innan imorgonkväll ;) Är så taggad över att träffa älskade bästis och höra hur henner termin i Amerika har varit! iiiiiih! Längtar!


Scrabble



Denna bild är tagen med min nya kamera som jag fick av mamma och pappa i julklapp! TACK! Den är väldigt avancerad så jag prövar mig fram hela tiden. Finns så himla mycket coola funktioner som jag inte har listat ut än hur man använder dem...höhö...men men ge mig några dagar så ska jag nog fixa det!


Christmas Eve



Vi hade en väldigt mysig julafton igår hela famlijen. Fick jättemycket fina presenter och åt som om jag aldrig sett mat innan. Men man ska äta på julen. Det är den till för! Vi spelade spel och såg på film hela kvällen och bara njöt.

Idag har väl inte så mycket hänt. Återställaredagen. PJs och mer mat och TV. Standard helt enkelt!


GOD JUL!



GOD JUL och Gott Nytt År

Önskar,

Caroline och Winnie


Tomtestugan



Christmas wrapping och julrimm är igång!


The New Hair


231211

Dagen innan julafton, vad gör man då? Ja, man klipper håret (visar bild senare), träffar finaste Emma i stan och gör laste minute julhandling. Kvar på listan är rimstuga och paketpackning (är det ett ord...?) sen BRING IT ON CHRISTMAS EVE!

Who Is In Your Head


New Shoes


Metallic Bottoms


International Love


Perfection


Juldetaljer


Christmas Tree Hunting


Red Shoes


201211

Första dagen i Swedenlandet. Väldigt produktivt. Hämtade mina paket från posten och tog en sväng in till Nova för att kolla läget - chaotic! Verkar som om många har lämnat sitt xmas shopping till sista minuten. Classic. Jaja det var iaf kul att komma ut på vägen igen efter 3 månder. It's like I never left. Hittade fortfarande till gaspedalen!


Blur Me Out


Housemates


Going Home For Christmas

Efter en relavtive snabb flygresa är jag nu hemma i Sverige hos mamma och pappa. Vi har ätit en god välkomstmiddag och dricker mitt favoritvin! Tack mamma! Nu känns det mycket mer som jul!

btw jag har kramat sönder Winnie så hon har gått och lagt sig. Eller "låtsas sover" tror jag nog.

Can't wait for tomorrow!


Tjejkväll

Vi tjejer här i huset har haft en mysig kväll ihop. The last supper. Lauren och Danielle lagade en roast dinner som smakade superb! Vi lyssnade på julmusik, spelade spel (Jenny vann hela tiden - fusk!), såg på film, skrattade och hade allmänt riktigt trevligt!



Nu har jag packat mer eller mindre inför resan imorgon which I'm dreading. När kommer teleportering uppfinnas? Så mycket enklare!

Dags för sängen efter ett avsnitt av Merlin. Nästa uppdatering blir från Sverige!


Aqua Trench


Oh Dear...



Nått gick fel.


Lord Of The Dance

Ikväll har Micky och jag varit och sett en show at the Hammersmith Appollo. Irländsk riverdance som var super! Good vs. evil. Hade rysningar från början till slut. Så himla fin och poweful musik. Log igenom hela föreställningen och när det var slut lät vi (the audience) dem inte sluta dansa. No joke. Det var en sån unik stämning så att vi fick dem till att köra sista numret minst 5 gånger till - galet! Dansarna älskade det och publiken svängde med och klappade to the beat! En underbar lördagskväll!


171211


Kvällens Frisyr


The Last Day Before The Holiday

Äntligen har detta årets jul lov kommit! EXCITING! Fatta vad stressig denna vecka har varit och idag var det en extremt lång dag. Uni från 1-6 på en fredag innan jul. Tortyr or what? Men vi lyckades leverera en bra presentation och lämna in våran log book - effort! Efteråt drog vi till puben och tog en drink för att smälta dagen innan vi gick till en Caribbean restaurant vid Borough. Så gott och jäklans billigt för att vara centrala London. Nu är jag redo för jul!


151211

Holy effing god. Denna dag har varit sååå stressig och draining! Vaknade sent eftersom jag var uppe rätt länge working on the log book. Gjorde mig redo för att möta Tom och diskutera vår presentation för the Arts Council England som var klockan 5. Vi började från scratch och we were freaking out för vi hade inte den blekaste aning om vad vi skulle säga 1 timme från presentationsdags. Freaking out. Jenny missade tåget till London så vi visste inte om hon skulle hinna i tid. Det var chaotic. Men till slut fungerade allt helt okej och presentationen gick överaskande bra! Pheew. Efteråt var det biblioteket för att träffa fler personer och diskutera morgondagens presentation. Vi kom hem vid 11 och nu är det dags att avsluta log booken som jag bara har 500 ord till att skriva pga att jag är liiite förberedd trotts allt. 1 dag kvar sen är det JUL LOV! Hurray!

Denna bild beskriver precis hur jag mådde inför dagens presentation!




The Importance of Being Earnest

Ikväll har Tom och jag sett den nya pjäsen på The Old Red Lion Theatre. Den var hur bra som helst! Riktigt rolig komedi som bjöd på mycket skratt. Kollade upp den på nätet och det visar sig att de gjorde en film av den på 90-talet med Colin Firth, Judi Dench, Reese Witherspoon, etc...så den kommer jag lätt att titta på! Just to compare ;)




131211 - Lucia

Herregud känner mig väldigt osvensk. Hade totalt glömt att det var Lucia idag! GLAD LUCIA! Kommer ej fira det för jag har mycker arbete att göra men en kopp varm choklad kommer jag allt göra! LUSSEBULLAR! OMG! PEPPARKAKOR! VILL HA! NU!


Rockin The Mustard


On the Train

Något väldigt roligt hände på tåget idag. Varje gång jag sitter på tåget blir jag helt drowzy och sömnig. Stänger ute all ljud och vad som händer runt omkring, så det vad precis vad som hände denna eftermiddag också. Helt plötsligt märker jag att folk småskrattar lite här och var. Blir fundersam så jag "vaknar upp" och då hör jag a faint sound of Celine Dions - My Heart Will Go On. Obviously så var det någon som lyssnade på den låten väldigt högt på sin iPod så att alla runtomkring också hörde. Hur roligt som helst för ingen av oss visste vem det var eftersom de flesta hade hörlurar på sig. En middle aged man sa rätt ut "It's not me!" haha. Vi alla småskrattade. Shortly after så säger konduktören i högtalarna "Please keep your music down to a minimum in order to not disturb other passengers." Nu skrattade vi alla högt. Klockrent! Det var som om han också hörde. Vissa sjöng med till texten bara för att jäklas (men måste medge att det var sjukt roligt!) Fortfarande visste ingen vem det var tills tåget stannade och en riktigt stor gammal man med hörlurar gick av. Det blev tyst när han lämnade så vi alla insåg att den var hans musik.

Vet inte om jag har berättat det så roligt men herregud vad vi alla skrattade. Sånt får en på glatt humör!


One More Week

Detta är galet. Tiden rinner så fort att det är läskigt. Om bara en vecka åker jag tilllbaka till Sverige för att spendera julen med familjen. Kommer krama om Winnie tusentals gånger och äntligen får jag köra igen! Bilen - how I have missed you! Men som sagt det är en vecka dit och den kommer minsann inte gå fort. ALLT ska lämnas in och presentationer ska göras. Iiiiiihhhh! Stressad som fasen och gud nej - julklappar måste köpas! AAARRGH! Måsta coola nerverna med lite varm choklad.

Film Freak



Bästa Film: The Inbetweeners Movie och Dolphin Tale

Sämsta Film: Tamara (rätt gammal film) och Catch. 44

Regent Street VIP Traffic Free Weekend


Margaret

Efter en dag med mycket arbete avslutades den med att Jenny och jag gick på bio och såg världens längsta film ever. Margaret hette den. Mycket känd cast så vi trodde den skulle vara bra, vilket den var, förutom att den var så jäkla lång! We zoned out lite då och då. Mycket random scenes som man inte riktigt visste hur man skulle reagera till. Kul att ha sett men inget som rekommenderas.


I'm Down For Whatever


Directors

Jag gillar verkligen inte regissörer. De kan vara riktigt svin. Glömmer vad de sagt innan och blir arga för ingenting. What goes around comes back around säger jag bara. En säger en sak och en annan säger en helt annan. Tänk för fasen! AAAH!

Fattar att detta inte makes any sense att all. Nån gång när detta är slut kanske jag kommer berätta vad det är som hänt. Inget allvarligt, bara en enorm irritation just nu.

Med det sagt säger jag nu god natt!


National Costume Hire

It's official. Jag har hittat min nya favourite place on earth - The National Costume Hire. De har precis ALLT! Whatever you want and need. Vi spenderade timmar där inne och hittade det vi behövde. Tror att det är den största "costumeförvaringen" i England (kanske t.o.m. Europa?) Det kändes lite som en film. Man kunde klä ut sig till vilken person i vilken time period som helst. Mycket därifrån har används i stora filmer, TV shows, etc...


071211

Wow! Uppe med tuppen or what? Är faktiskt smått stolt själv. Idag måste jag vara at uni klockan 10 för 10.30 ska vi costume designers åka till The National Theatre Cosume Hire Department - spännande! Kan knappt vänta tills jag får gå igenom alla costumes de har använt till deras shows under alla dess år! A kid in a candy store är vad det kommer bli som. Weeeeiiii!


061211

God eftermiddag!

Igår hade jag det mycket trevligt med Heather och hennes bror på Westfields i Stratford. Hade inte sett Heather på göööölänge (hon bor inte i London längre) så det var kul att catch up!

Annars har jag fått ont i halsen. Kan nog ha nått att göra med fredagens utgång...men det är det värt för fy fasen vad kul vi hade! Därför ska tillbringa dagen i soffan och arbeta på mig Log Book. Det ska bli läcker!

o0o0 nu kommer min Tesco delivery! MAAAAT!


Roc Me Out



Det blev detta idag med en långkavaj och skinnjacka!


What Makes You Beautiful



Jag är lite embarassed över detta men jag har blivit helt KÄR i One Direction. Pojkarna är så söta och de gör catchy musik!


We Got The Party



Bilderna togs runt 04:30am bakom The London Eye!


031211

Idag är man i största laget bakis. GRYM NATT! Trippade hem i klackarna klockan 8 imorse...ajaj. Fötterna är döda. Ligger just nu i sängen och lyssnar på Rihannas nya album. Har ingen energi till att flytta på mig på ett bra tag. Så vad hände igår igentligen? Jo! Micky hade bokat en booth till 14 pers på baren/klubben Babbel. Det började redan dansa loss vid halv 9 men det sket vi totallt i. No such thing as too early. Musiken var bäst. Gamla hits mixed med nya. Vi sjöng, dansade, drack, skrattade och firade på hög nivå! Såhär höll vi på tills klubben stängde klockan 3. Då trodde vi att det var slut men då när vi kommer utanför dörrarna så står det en stor fet vit LIMO parkerad framför oss! Shiiiiiit! Micky hade hyrt den till 6am! Inne i limon fanns det endless bottles of Rosé och Champagne så festen fortsatte in style åkandes runt HELA London. The speakers were blasting on the highest volume och vi var alla såklart totalt fucked, haha! Så 6 imorse skulle jag ju ta mig hem. Efter en McDonalds breakfast, och en busstur som verkade ta forever kom jag äntligen hem. Lyckades faktiskt borsta tänderna innan jag dog på sängen. That's what I call a memorable night! Bilder kommer senare men kan bjuda på en nu.




Stressaaaaad!

Är liiiite stressad. Håller på att göra mig redo inför kvällens stora utgång. Ska fira Micky's 21st på en exklusiv bar i Mayfair och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Going nuuuuuuuts!

Pippin

Ikväll har vi sett musikalen Pippin at the Menier Choc. Factory! Så bra! Helt weird. Fattade inte handlingen alls från början och efter första akten var jag ännu mer förvirrad. Lauren var tvungen att berätta vad som hände, haha! Förstod lite men inte fullt och efter andra akten när den var slut var det ett stort WTF just happened i skallen. Igen var Lauren tvungen till att förklara så att jag äntligen förstod! Får mig själv att låta väldigt osmart just nu men har man inte hört storyn/sett den innan så fattar man verkligen noll. MEN bara för att man inte fattar vad som hände, betyder det inte att den var kass på något vis. The total opposite. Tron meets We Will Rock You meets Black Eyes Peas skulle jag vilja beskriva den som. Väldigt futuristic med laser och technology. Kul att se nått nytt också för en gång skull. Brukar bara se sånt som jag känner till så jag vet om det kommer bli bra eller ej men med denna show var jag allt ute på hal is!



Just Another Random Day


RSS 2.0