310711

Emilie och jag har haft en fullspäckad dag. Vi drog till Malmö och gick runt på gator och i affärer. Myspys var det! Alltid lika kul och ses!


Dyrön Sommar 2011


I Just Came To Say Hello

I'm back! Har varit på Dyrön hela veckan som har varit underbart! Riktig semester kan man säga! Det var bra väder, tjejsnack, god mat, bad, bastu, Åstol, spel, film, klipp promenader...everything you can ask for! Har en massa bilder från ön (en massa som jag inte kan visa, hehe) men de kommer upp sen när jag har tid. Just nu är det Speedway GP i Italien!


They Tried To Make Her Go To Rehab, But She Didn't Go...

Nu får det ta mig fasen räcka! Winehouse har dött. Hur jäkla tragiskt som helst. Världens bästa jazzsångerska! Rehab var ju en undebar låt! Jaja, låter hemskt men efter alla droger hon tog så är det inte så märkligt att hon dog. Hon var väl ingen direkt föreblild but damn it the girl could sing!



Norway, Our Thoughts Are With You

Såg det på nyheterna igår och fick en stor klump i magen. Fy fan!


What Are Words If You Really Don't Mean Them When You Say Them


Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg

Hemma igen efter några underbara dagar i Göteborg. Mamma och jag bodde hos min moster på Särö, eller utan min moster för hon var bortrest så vi hade hela huset för oss själva - nice! Hälsade på fina mormor som fyllde 90 hela år! Damn säger jag bara! Helt otroligt. Jag har levt i 20 och tycker det är mycket, kan ni bara tänka er 90?! Hoppas jag lever så länge. I alla fall kom Fredrik, winnie och pappa upp över dagen och var med och firade. Efteråt träffade mamma och jag Ami och Malin vid hamnen och åt en utsökt (haha ett ord jag aldrig annvänt!) middag.


Question

Vilka bloggar läser du?

Om jag ska vara helt ärlig så "läser" jag inga bloggar. Dock så tittar jag på bilder från andras bloggar. Kanske märks eftersom min egna blogg har väldigt lite text numera och består mest av bilder. Bilder är ju roligare! I alla fall så är Kissie är en stor favorit. Varför tror jag att jag har bloggat om innan. Annars tittar jag mycket på Blicks bilder (vem gör inte det...) Världens vackraste tjej. Sen är jag helt galen i kändis-skvaller så det blir en hel del perezhilton. Finns många personer som han skriver om som jag inte har den minsta aning om vem de är men bloggen är kul att gå igenom eftersom den uppdateras flera gånger om dagen. Finns alltid någon ny kändis-skandal i Hollywood! Det är en hobby som går tillbaka sen jag var runt 13! Annars är det bara några få vänners bloggar som jag kollar in på lite då och då - typ 2, haha!

Two Pictures, Two Colours


I'll Be Going Back

Yes! Fick mina resultat i posten idag! I PASSED! Var sjukt nöjd med mina betyg!

Annars har jag träffat Emma i stan idag. Vi fikade och gick runt och shoppade. It's what us girls do best. Har inte sett henne sen Januari så det var på tiden att vi träffades igen!


Januari 2011.
(Varför ska jag alltid gapa som en tönt!?)


Dinner Party

Vi hade det väldigt trevligt igår allihopa. Viktoria bjöd på både god mat och dryck! Lyckad kväll!


I'm As Free As My Hair



Middag hos Viktoria ikväll, sen stannar jag där tills imorn! Kisses!


Sunset

Beställde mammas födelsedagspresent på nätet från Amerika som kom i posten idag! Man fick även en gratis present som man fick välja. Jag valde ett peach/orange lipstick som jag bara älskar! Så sommrigt!


Who Was I To Make You Wait


Harry Potter Part 2

Vilken film vi såg igår! OMG! Ett sånt bra slut. Några ritkigt roliga stunder som vanligt blandat med dramatik. Snape säger jag bara! Underbar gubbe! Nä, detta är en av de bästa filmerna som gjorts i hela serien.


140711

Fy faaan vilken skitdag! Regnet slutar ju aldrig! Blir så arg!

Iaf, ikväll blir det bio med Viktoria. Vi ska så klart se Harry Potter i 3D! Kommer bli grymt! Filmen har fått så bra kritik! Can't wait!


Hamnkrog

Åh vad vi har ätit gott idag! Det blev Skilling Hamnkrog som vi var på förra året (tror jag). Maten var super men personalen kan man väl säga några ord om. Det var i princip hela stockholms restaurangstuderande sommarpraktikanter som serverade. Det gick inte bra kan man väl säga. Ingen personlighet alls. Tråkiga, dystra, nervösa och allt för unga. De var väl över 20 (hoppas jag iaf) men det märktes ej. Så dit åker vi inte igen. Klart slut.


Grattis Mammi!

Idag ska vi fira mamma som fyller år! Det blir bil söder till havet i regnet!

Saturday Night

Det blev Mejeriet igårkväll, eller snarare natt. Asså gud vad dyrt det ska vara i detta land för en dricka. Gillar vi icke! Folket var allt för ungt och musiken rent ut sagt SÖG! Vi hade kul ihop men dit går vi aldrig mera. Svenskar är så weeeeeiird! Ingen är social i detta land, eller väldigt få iaf. Vi körde på kebab efteråt som satt redigt gött. Bättre kvällar har man väl haft men vi tjejer har alltid kul ihop! Tog knapt några bilder alls under kvällen men lite blev det!




090711

Ikväll blir det utgång med Stina och Viktoria! Får se var vi hamnar!

It's Raining, It's Pouring

Sitter i uterummet och spelar dataspel medans regnet faller. Mys!



Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2 Red Carpet - TRAFALGAR SQUARE!

Det var väl ingen som missade premiären av den sista HP filmen igår? Jag såg hela eventet live på youtube och det var galet! Om jag hade varit kvar i London över sommaren hade jag lätt gått dit! Alla stjärnor var där! Kan man tänka sig att det har kommit till ett slut! I 10 år har man sett dessa otroliga filmer och följt Potters äventyr på Hogwarts. Har växt upp med det ju! Förhoppningsvis skriver JK en till bok, hehe. Inte så troligt men man kan ju hoppas!



Emmas klänning är TO DIE FOR! Oscar De La Renta i all ära!

I'm Just A Kid

Igår blev det stranden, glass, tv-spel, tjejsnack, pizza och chill! Viktoria och jag hade det riktit trevligt. Vi hade hela huset för oss själva och åt en massa onyttigt. Imorse gjorde Viktoria banana pancakes som smakade toppen. Såg väl inte direkt ut som pankakor men så länge det smakade gott var vi nöjda.


New York, I Love You

Är så avis på Emma som har den senaste veckan befunnit sig i the big apple! Vill också dit! Var där sommaren 07 med familjen och hade jäkla kul! Vilken stad! Skulle aldrig kunna bo där, allt för stort och galet för mig men besöka kan man alltid!


The Patriot



Det var ju the 4th of July igår (duh!) som är Amerikas stora nationaldag. Kände mig lite patriotic så även om jag är lite efter, eftersom våran nationaldag är i början av juni(?), så blev det en liten bild med den svenska flaggan! Föräldrarna bara skakade på huvudet, haha!


Flower Power



Två fina rosa rosor jag fick av mamma för ett par dagar sen. Yes, de är plastblommor så de håller längre ;)

Gult Är Ej Fult


Morgonpromenad


Colours Of The Wind


Dagens Look



Shopping med mamma i Burlöv idag! Hittade två mysiga tröjor och en ring!


Dress For Success


A Day Without You Is Like A Year Without Rain

Fy vad det både åskade, blixtrade igår! Hunden var helt väck. Regnet abra öste ner och lite rädd blev man allt. Vi var så duktiga igår och städade huset eftersom vi fått in nya fönster! Mitt run är amazing just nu! Så rent och freeeesh!

 

010711

Men shit det är redan JULI! Dagarna bara rusar förbi här! Men det har varit en mycket speciell dag för jag har lekt med Viktoria hela dagen!! Tjejen har äntligen kommit hem från U S and A. Nu har sommaren börjat på riktigt. Ser så mycket fram emot Dyrön i slutet av månaden! Detta året ska toppa de förra åren!

RSS 2.0