Winnie x 4


Allsång Med Zelmerlöw

Alla pratar om det. Måns ska hålla i Allsång på Skansen i sommar. Vad tycker vi om detta? Det ska bli intressant att se, för man måste ju se det. Älskar lilla Måns. Han ska bara bryta av det med den där löjliga A-teens fjanten och go solo! Kommer bli betydligt kändare då! Sen borde han också sluta med den hemska tvingade stockholmskan. Killen är skåning! Han ha skånsk dialekt! Vi fans ställer högra krav för att bli nöjda.


The Best Thing I Ever Had


Never Look Back


GLAD MIDSOMMAR!


Nelly.com

Man vet att man är uttråkad när man sitter och gör sånt här...

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


230611

Jag mår inte bra och det spöregnar ute. Mycket kul. Typisk svensk sommar.

Sway With Me


210611



Sweet As Sugar


99kr @ Pink and Purple


In The Summertime


Det är sommar men känns som vinter.


Endless Nights


180611

Fy vilken dyster dag. Regnigt och molnigt. Vad är detta för en sommar?! Det är ju ingen alls! Vi vill ha sol och värme! Urgh!

Igårkväll var det iaf mycket trevligt! Party tält och allt hade Alice fixat! Hon hade också lagat maten själv som var sååå smarrigt! Sen blev Carro på värsta dansmood och började shake it till musiken! Åh vad kul det var att se! Jag var den första som lämnade...är inte helt frisk och blev så himla trött fram mot midnatt så jag körde hem. However, I still hade a great time!

Addiction?



Jag har 44 pairs of shoes/boots/heels. Avänder kanske bara hälften om ens det...inte bra.


Goooood Moooooorniiiiing!



Ikväll blir det födelsedagsmiddag hos Alice!


Easy A

Hade tänkt se på en komedi ikväll. Det blir nog Easy A. Hoppas den är bra! Verkar ju otroligt rolig! Natti!
 


160611



Varmt och skönt har vi det i lilla Skåne som gör att humöret är på topp! Hoppas på åska ikväll! Älskar dunder och brak! Är så mysigt att sitta inne med en kopp tea och se på en film när det väsnas där ute!


It Feels Like More Than Distance Between Us


Flyttning och Bristol

Ja, som lovat skulle jag berätta lite om vad som har hänt de senaste dagarna. Föräldrarna kom på fredag eftermiddag. Vi åt najsig middag ihop sen drog de till en pub och jag tillbaka till McLaren för en sista get together fest innan vi alla skulle åka. Det blev en riktigt tung kväll. Kanske inte det smartaste efersom jag skulle flytta ut dagen efter men det fick man ta! På lördag var det packat och klart och vi bilade upp till Bristol. Tog det väldigt lungt den kvällen eftersom vi var alla rätt trötta. På söndagen åkte vi till min kusin och spenderade dagen hos henne med hennes familj. Mycket trevligt, om bara vädret hade varit bra hade det varit toppen. Ösregn precis hela dagen! Inte kul. Nästa dag bilade vi tillbaka ner till Heathrow och flög hem. Spenderade hela gårdagen med att rensa och packa upp alla mina kläder. Gud vad mycket skit jag hade! Känns skönt nu eftersom allt får faktiskt plats i garderoben! That's a first!


I'm On The Edge Of Glory


Tillbaka I Landet Lagom

Ja, då var men hemma igen. Detta året har gått så jäkla fort! Ska blogga sen om vad som hänt de senaste dagarna med både packning och Bristol för nu pallar jag inte.

Studentvecka

Har helt glömt att det är studentvecka i Sverige! Grattis till alla som tar studenten i år! Helt galet att det gått 2 hela år sen jag sprang ut i vit klänning, mössa, champagne, vissla...hela paketet! Goda tider det!


Viktoria och jag var riktigt sexiga! (Hon kommer döda mig för detta)


Everybody Dance Now


<3

Väldigt trevlig sista kväll med några kursarna! Kommer sakna dem något otroligt under sommaren men nästa termin ska vi alla bo ihop whoop whoop! Längtar!

Snart kommer mamma och pappa och DÅ blir det packning!


YEAR ONE DONE!

YES!! FÖRSTA UNI ÅRET ÄR FINITO! KAPUT! KLAR! WOOOHOOO!

MTV Movie Awards 2011 Red Carpet


Packningen Har Börjat

Känns lite bitter-sweet nu när jag börjat packa alla mina saker. Känns otroligt skönt att komma ifrån halls på lördag men alla minnen gör det svårt. Känner knappt igen mitt rum nu. Tagigt ner allt på min board så den är helt blank nu. Väskor, skor och kläder har packats så mycket som går. Resten får jag vänta med tills föräldrarna kommer.

Imorn kommer jag pluggapluggaplugga inför min exam som är på torsdag. Inte så nervös än eftersom det inte är så svårt (säger jag innan jag ens tittat på vad som ska pluggas). Förhoppningsvis kommer det gå bra. Måste komma över min insomnia bara. Kan inte fortsätta att gå och lägga mig kl 5 på morgonen. Inte bra alls...

Louie 21


Det blev mycket shots för the BDAY boy!

LOL

Freak

oh dear...

the bucket! Kommer ej ihåg om den behövdes eller ej...


050611

Uselt väder! Regn, regn och mera regn...fy! Det är juni for crying out loud! Vi vill ha sol och värme! Å andra sidan är det rätt passande eftersom idag har det varit en "recovery dag". Födelsedagsfirande för Louie igår. Började på Jack's Bar innan vi drog vidare till en klubb i Holborn. Was awesome! Bara 50 och 60-tals musik! De hade bowling också så vi körde en round. Som vanligt var det en rätt rough kväll men lätt värt det!


The Last Supper

Här kommer bilder från våran sista middag ihop i torsdags! Better late than never!


one too many I think...

någon trillade på bussen och skrapade sitt knä...

WELL GOOD NIGHT!


This Isn't Goodbye

Under eftermiddagen har jag hjälpt André att packa för han åker tillbaka till Portugal redan på söndag(!). Vad ska jag göra utan honom i en hel sommar?! Älskar killen to pieces! Vi fann varandra redan från början och vi har blivit supervänner. Inseparable. Kommer kännas så tomt här utan honom den sista veckan innan jag åker. Varje gång jag behöver honom finns han där. Vi kommer absolut hålla kontakten men det kommer inte vara likadant nästa termin eftersom vi inte kommer bo ihop längre. Otroligt sårgligt men det får man bara acceptera. Det kommer bli mycket tårar på söndag men det får vi ta. Vilka minnen vi har ihop!


030611

Vilken slödag. Kom inte i säng förens vid 6 imorse för fy faaaan vilken natt! Helt galet. Och herreguuud vilka bilder som togs! Verkligen en kväll att minnas! Men iaf så kom jag inte ur sängen idag förens vid 3. Mådde (mår fortfarande) skit men mötte upp Heather och André för kaffe som satt riktigt gött! Det är 26 grader i skuggan så man kan väl säga att sommaren har äntligen kommit! Och jag sitter inne...väldigt osvenskt.


Kvällens Look


Nobody's Perfect




When I'm nervous, I have this thing, yeah I talk too much
Sometimes I just can't shut the hell up
It's like I need to tell someone, anyone who'll listen
And that's where I seem to huh
Yea, yea I forget about the consequences
For a minute there I lose my senses
In the heat of the moment, my mouth starts going
The words start flowing out
But I never meant to hurt you
I know it's time that I learn to
Treat the people I love like I wanna be loved
This is a lesson learned

And I hate that I let you down
And I feel so bad about it
I guess karma comes back around
Cause now I'm the one that's hurting
And I hate that I made you think
That the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
Cause nobody's perfect, no

I'm not a saint, no not at all
But what I did, that wasn't cool
But I swear that I'll never do that again to you
I'm not a saint, I'm not a saint, no not at all
But what I did, that wasn't cool
But I swear that I'll never do that again to you


AVIS!

Ibland gillar jag inte FB. Blir så avis på vad folk gör. T.ex. det var Prom i Belgien här om dagen och alla såg så fina ut! Blir nostalgic. Visst är det häftigt med bal i Sverige, men det är snäppet vassare i min gamla skola. Man kan väl säga såhär - money ain't an issue! Väntar på att alla jag känner som går sista året ska ladda upp sina bilder, hehe. What a stalker!

Vi hade en hemsk morgon med mycket blåst och kyla men nu har de blivit mycket finare. 22 grader och sol!

Happy Birthday!

Jag vill säga ett STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA PAPPA som fyller år idag!

 


010611

Första Juni idag. JUNI! Förstår inte hur tiden kan gå så fort. Vädret säger att det är April så det känns verkligen inte som sommar. Suger. Eller okej, det har varit 20 grader idag men nu är det kyligt igen. Heather hade två vänner som hälsade på idag så jag hängde med dem till Covent Garden där vi spenderade hela eftermiddagen. Såg på street performers som var rätt kul faktiskt. Det känns lite som freshers all over igen. Drinks varje kväll nu i slutet. Just det! Igårkväll gick vi på en bar crawl. Hamnade på en massa olika barer runt centrum - speciellt Soho. And guess what? Jag betalade inte för en ända drink! Me like! Ikväll tar vi det lungt eftersom imorn har vi vår family dinner ihop. Hade en i julas innan vi parted ways. Nu är det lite mer speciellt eftersom vi inte kommer se varandra under hela sommaren och när vi alla kommer tillbaka nästa termin bor vi på olika ställen. Så imorn kommer det vara en mycket speciell kväll för oss alla.


RSS 2.0