HAPPY VALBORG!


Tips Från Coachen

I'm hooked! Hetingen Josh Lucas har huvudrollen i denna nya drama/crime serien.
 
"Based on the best-selling novel by John Grisham, "The Firm" is a new drama series that continues the story of attorney Mitchell McDeere who, as a young associate 10 years earlier, had brought down the prestigious Memphis law firm of Bendini, Lambert & Locke, which had been operating as a front for the Chicago mob. After a difficult decade, which included a stay in the Federal Witness Protection Program, McDeere and his family now emerge from isolation to reclaim their lives and their future -only to find that past dangers are still lurking and new threats are everywhere" - IMDb


I Am My Hair

Idag har det varit en lite kånstig dag. I kid you not, 7(!!) random personer har gett komplimanger för mitt hår! Haha! Har aldrig fått så många komplimanger på en och samma dag om just håret på skallen min! Crazy! Det var bara att tacka så mycket, berätta lite om mitt hår och gå vidare. Detta är en av flera anledningar till varför jag älskar London. Man blir konstant bombarded med komplimanger vart man än går. Sånt händer bara inte i landet lagom. Där ger man evil looks och tittar bort (oftast pga avundsjuka - jäkla omoget!) medans här är det en helt annan kultur. We spread the love! Man säger fina ord till varandra, det spelar ingen roll om man känner dem eller inte. Alla blir glada av komplimanger!



x3


July 2010


Give Me Summer


Something Smells...

På bussen idag STANK det! Asså det verkligen stank! Vi satt och höll för näsan allihopa och en amerikanska brevid mig bara "I'm from Jersey so I've smelled som pretty bad things in my life but this is DISGUSTING! It's like a body decaying from the inside out! Rotten organs and everything!" Haha där fick jag allt ett gott skratt! Men seriöst det var hemskt! Jag tror att det var den gamle gubben bakom oss som stank men vem vet! Den bussturen verkade ta forever och när jag äntligen skulle av så kunde jag inte vara lyckligare att få andas in Londons avgaser istället!


Through The Looking Glass


Top Model Sverige

Jag har börjat titta på Top Model Sverige på tv3 play och det ser ut som om de har verkligen tatt efter the original Top Model vilket både är kul men lite lack of imagination, no? Anyways det är ett underhållande gäng de har med och jag har lite tankar om de 9 tävlande tjejer!

Alice - Älskar den tjejen! Hon ser ut som en modell och verkar vara väldigt gullig! Hoppas hon går långt!
Nina - Älskar henne med! Hon är riktigt svensk, inte bara utseendet men hela hennes personlighet. Hoppas också hon går långt!
Sibel - Holy cow! Kan någon slå ner henne? Sjukt jobbig människa och jag tål verkligen inte att lyssna och se på henne! UT UT UT UT!!
Jenny - En ung Adriana Lima? Mycket vacker men verkar rätt tråkig...
Rebecka - BABY! Hon ser ut som 13 år och verkar inte vara tillräckligt mogen för tävlingen. Annars är det inget fel på henne!
Sophie - Ghetto-svensk som tror att hon är snyggast och bäst men det är hon långt ifrån! Keep your mouth shut! Tål inte henne med! UT UT UT UT!!
Klara - Helt anonym så har ingen bedömning än...
Jamilla - Rihanna's long lost twin? Sjukt gullig och söt tjej! Hoppas också hon går långt i tävlingen!
Victoria - What a weirdo! Helt harmless men tror inte att hon skulle klara av ett liv som top modell!
Ivana - I'm scaaaaarrreeeed! Vill inte springa in i henne på gatan! UT!


250412


I Like Playing Tourist


From Dusk Till Dawn


230412


220412

Denna dag har jag spenderat den största tiden i tvättstugan! Vår tvättmaskin har varit sönder i 1 månad (IGEN!)och idag fick vi ÄNTLIGEN en ny! Jag har made use of it BIG time. Hela garderoben behövdes tvättas.

Annars har jag vilat ut mig och arbetat lite. Pjäsen är över vilket är lite smått synd, as always. När det gäller föreställningar är man ständigt trött och bakis men samtidigt är det himlans kul! Här är ett par bilder (jag har ej tatt dem!) från Frankenstein: The Creation of a Monster!

Written by Joe Plumb
Based on the novel by Mary Shelley
Directed by Tonje Wik Olaussen

Performed by William Postlethwaite & Lewis Wheeler

Don't Ask Me, I'll Never Tell


Made For Sweet Dreams


210412

Idag är jag riktigt trött och väldigt bakis - oops! Det blev en riktigt tung (men jäkla kul!) kväll igår efter pjäsen och det känns segt att jag måste åka in idag för den sista föreställningen. Men men vad gör man inte för vänner! Har en känsla av att det kommer bli en sen kväll igen med all firande...Får se helt enkelt hur jag mår senare!

Har precis duschat och ligger nu i sängen helt död! Kanske har lite tid för en snabb tupplur innan jag ska göra mig redo.


True Beauty Is Difficult To Disguise


Today Was A Windy Day


170412

Är helt slut just nu! Gymmet imorse, sen lek med Micky hela dagen och front of house på kvällen. Jag hjälper nämnligen en kompis som går tredje året på teater linjen med sin final show denna veckan. Jag gör box office och tar hand om publiken innan de går in i teatern. Riktigt kul! Pjäsen är en adaptaion of Frankenstein's Monster och det var riktigt bra! Deras set är mycket coolt! Vi håller tummarna för resten av veckan!


On The Street


From Coffee To Shisha


150412


Today We Hang


Exactly One Year Ago...




...gullade jag med min älskade baby girl!


120412

Idag har jag och Jimmy spenderat dagen ihop. Vi fikade på Joe & The Juice (världens snyggaste killar jobbar där inne) som erbjuder de bästa smoothies och juices i hela London. Drog en runda igenom många affärer på oxford/old bond/regent street. Fastnade rätt länge inne i Disney affären! Vilka Stora barn vi är, haha! Fortsatte med ett par drinkar på The Crown där jag stod bakom Jessica Brown Findlay (Lady Sybil Crawley i the popular engelska seriern Downton Abbey) vid baren - aaaaah! Sedan avrundare vi med kinamat vid Kingly Court!


After Rain Comes Sunshine


Sneak Peak


Yesterday In Pictures


100412

Efter en lång och tuff work out är jag nu helt slut. Sitter och gör uni arbete medans jag bloggar lite - effective! Igår spenderade jag både eftermiddag och kväll med Stina! Hon var i London under dagen för att ta nattbussen till Stirling på kvällen. Både Stina och Emma hälsar på Viktoria denna vecka och jag har så hemskt gärna velat hänga med men har helt enkelt inte råd, tyvärr. Det får bli en annan gång istället! Jag hoppas att de iaf har superkul ihop och I can't wait to hear all about it i sommar!

På tal om sommar...vart är den? Det är för tusan APRIL! Visst vi har sol nu och 13 grader men innan var det regn och åska - inte okej! Kom igen nu värmen!! I'm waiting for you!


Unfocused


Jeffrey Campbell


Film Freak



Bästa Film: A Little bit Of Heaven

Sämsta Film: The Darkest Hour

Glad Påsk!

Hade totalt glömt att skriva lite om påsk erferson det är ju påskafton (?) idag! Eller var idag kanske är bättre att säga eftersom det är rätt sent nu. Iaf detta var första året ever som jag inte har spenderat påsken med familjen, vilket är lite sorgligt men jag är vuxen nog att inte gråta över det, hehe. Har faktiskt spenderati princip hela dagen på gymmet så nu är jag rätt beat! Ska krypa ner i sängen med en bra film och njuta!




It's A Mystery


Headhunters



Holy crap vad bra  denna film var! Gillar ju inte skandinaviska filmer för de är 99% of the time total shit! However, denna norska film var otrolig! Den hade precis allt! Comedy, drama, action, etc... Under flera tillfällen satt jag i tårar av så mycker skratt! Ev av de bästa och mest genomtänkta filmer jag har sett in a loooong time!  


Last Night

Igår mötte jag upp Delfina for dinner i Angel. Efter god mat och en MASSIVE strawberry & raspberry daiquiri drog vi till Old Street till en annan bar och såg en gig! 5 olika band spelade och vissa var rätt bra! Kanske inte direkt den sorts musiken jag brukar lyssna på men det gick hem!



Into The Abyss

                              

Into The Abyss
är en dokumentär som jag såg på bio här om dagen. Yes, jag gick på bio för att se en dokumentär...eller okej I confess - jag klickade på fel film när jag bokade online och märkte det inte förens jag kom till bion. Snacka om vad jag blev chockad när jag såg namnet på biljetten, haha! Menmen istället för att sura beslöt jag mig för att se den. Läste vad den handlade om tyckte det lät intressant! Så, nu till vad den handlade om:

             "Into the Abyss: A Tale of Death, A Tale of Life, is a documentary film written and directed by Werner Herzog about two men convicted of a triple homicide which occurred in Conroe, Texas. Michael Perry received a death sentence for the crime, and Jason Burkett received a life sentence. The film focuses on the two convicts and various people affected by the crime."

Den var faktiskt riktigt bra! Satt fastklistrad framför skärmen. Älskar allt som har med fängelse/crimes/police departments att göra.
Det verkade som om verkligen alla som bodde i Conroe har varit i finkan någon gång i sitt liv. Vissa som intervjuvades verkade så himla pompom att man trodde det var ett skämt! Vet inte om denna dokumentär kommer till sverige men om den gör det så måste ni se den!


Cellar Door


Yesterday's Volume


020412

Vi har kommit till April nu! Crazaaaay! Tiden går lite för fort tycker jag...

Igår hade vi en fantastisk kväll! Vi hade biljetter till en magic show på en bar som jag tror hette "The Cellar Door". Grymt goda cocktails och med biljetten fick vi a glass of bubbles each, endless amounts of popcorn (haha!) och SNUFF! Oroa er inte för det var ju såklart inte äkta! Coca cola smak! It could cure any blocked nose!

The magic show itself var inte så spectacular. Snubben gick runt till olika bord och gjorde lite magic card tricks som var impressive, visst, men it didn't blow my mind direkt. Sen gjorde han "hypnosis" på en tjej som såg ut av vara total bullshit! Jaja det var underhållande iaf! Visar lite bilder laaaterzzz!


RSS 2.0