Inspiration



Hittade dessa två outfits från stockholmstreetstyle och blev helt tagen. Älskar båda looks!

Brave


Igårkväll åkte jag hem till Delfina och chillade med vin ett tag innan vi stack på bio i Wood Green. Vi såg den nya Pixar filmen Brave. Hade inga som helst förväntningar på den alls vilket gjorde den riktigt bra! Väldigt underhållande och spännande. Älskade musiken! Gaelic går rätt in i hjärtat på mig. Lite fjantigt kanske men I don't care! Inte en film som man kanske ska se på bio men absolut sevärd!
 

Wigs & Make Up Work- Shop





300812

Herregud vilken rolig dag det har varit på the National! Det var en Wigs and Make-up workshop denna gång och WOW! Det var Charlotte och jag igen på plats - denna gång som modeller. Instruktören Helen berättade om hur allt går till i deras department och de olika sakerna hon har varit med om. Sen visade hon (på mig!) hur man gör ett öppet sår att se äkta ut och frost bite på Lotty. Sjukt kul att vara med om. Det är en sak att se hur de gör på youtube clips och special features på DVDrna men en helt annan att få det på sig i verkligeheten! Det tog henne max 10 minuter att göra det och jag blev chockad när jag såg mig själv i spegeln! Oroa er inte, I took pictures såklart! När hon hade demonstrerat färdigt var det alla andras tur att leka med allt. Vi tog tid och snacka med Helen om allt hon varit med om. Den senaste filmen hon var med och gjorde make-up för var The Golden Compass (Nicole Kidman, Daniel Craig, Eva Green...) efter den har det bara varit teater för det gillade hon bättre. Tänk er bara vilkt fantastiskt jobb! Att få betalt för att sätta hår och smink på folk - galet!
 
Bilder kommer senare!

Film Freak


Bästa Film: Think like a Man
Sämsta Film: the Cabin in the Woods
 

See That Girl In Black And White




Victoria's Secret Bond Street Grand Opening

Rubriken beskriver nog rätt bra vad jag tänker skriva om i detta inlägg. Kollade nämnligen in den nyöppnade VS affären idag och kan säkert säga att dett ända jag gillar med VS är deras Fahion Show. Ytterligare en affär som stinker av parfym. Det fanns hundratals försäljare men inte alls många kunder. Visst, det såg väll lite glamoröst ut innanför med big screens och färgen rosa men inget som passade mig. 4 våningar med en massa overpriced och fula kläder/lingerie - usch! Hade betydligt högre förväntningar! Sen att det spöregnade och inga bussar gick p.g.a. jä**a paralympics fick en inte på toppenhumör direkt...nä, VS ska vi hålla oss bort från!
 
 

We Came - We Walked - We Left


Klockren


Two Days Ago



Details


Cork And Bottle


The Grass Is Always Greener On The Other Side


240812

Det har regnat här idag...jag vet att önskade för lite kallare väder men jag sa aldrig något om regn! Fast det har inte direkt stört min dag...har varit på gymmet under största delen även om min rygg is killing me. Jag lekte trädgårdsmästare igår och efter allt böjande (är det ett ord), rivande och bärning sa kroppen emot idag. Mitt pekfinger på högerhanden fick mest stryk så den är lite öm och mina naglar är smutsiga...yuck! Nä, kan nog lätt säga att jag inte har en karriär som trädgårdsmästare.
 
Ser riktigt fram tills morgondagen för mi familia kommer till London! Även brorsan hänger med denna gången! Vet inte varför man jag är riktigt taggad! Mer än vad jag brukar vara...hmmm...kanske för att alla tre kommer och att de stannar längre än vad de brukar? I donno! ELLER lite kanske har med DUCK TOURS att göra! Har tjatat på föräldrarna i över ett år om denna jäkla duck tour. Men come on! En tour både på land OCH vatten! Kan ju inte bli bättre! 2 for 1 i princip! Om vädret blir bra så hoppas jag vi kan sätta oss på en och bli riktiga turister!
 
 
 

I Live With No Regrets


230812

God morgon!
 
Idag är det torsdag och inget speciellt händer här. Ska inte åka in till stan för det pallar jag ej. Det får bli lite små house errands och gymmet.
Kan ni tänka er att snart är det fasen September? Vart gick sommaren? Fast måste medge att jag älskar hösten! Alla otroligt vackra färger naturen har att ge gör mig riktigt glad! Sen kommer julen (my favourite holiday) som jag också är sjukt taggad inför! Don't ask why, I just am! Men nu ska vi njuta av den värme vi har för den lär ju inte stanna så länge till!

Life Is A Matter Of Moments


220812


Simple and Casual


Dagens Bild


Regent's Park


Too Cute For Words


Back To All Black


210812

Idag har jag spenderat dagen med Delfina som igår kom hem från Barcelona efter 3 månader!!! Ojojoj vad vi hade mycket att prata om! Känns skönt att ha min långa blonda fina vän tillbaka i staden! Det har varit ännu en fin dag här så vi gick till Regent's Park och bara chillade. I söndags var det äckligt varmt här (lätt över 40 grader) så jag höll mig inne. Kul med den värmen på stranden men inte i en storstad! Tack och lov att temperaturen har gårr ner lite nu så att man inte svettas bort! 
 
 

I Wanna Say I've Lived Everyday Till I Die


200812


A Day without Heels


Brighton


Postcard


170812


Office Ready In The Box


It Is Rare, But I Can Smile Too


Öppna Landskap

 
Det blev en liten bildbomb av den vackra naturen ute på landet där min kusin och hennes familj bor. Vädret var jättefint i tisdags så när jag kom fram så gick vi ut på en lång promenad på fälten. Vi gick in i en "deer park" och fick se en massa hjortar springa runt! Helt fantastiskt! Lite safari-känsla! På kvällen spelade vi fotboll och såg på Transformers 2, som är en av barnens favoritfilmer. På onsdagen fyllde Johan hela 9 år! Det blev Transformers 3 (som han fick i present) innan frukosten för sen hade vi tänkt åka och bowla på men när vi kom dit så var allt fullt tills på kvällen - suck. Vädret var ej på vår sida så man ville helst vara inne...vi åkte till Berkeley Castle men turen tog över en timme och de stänge 30min efter vi kom dit. Total faiiure. Klockan blev rätt mycket så det fanns inte mycket annat att göra än att åka tillbaka hem. Humöret var ändå på topp. Barnen och jag spelade massvis med spel och byggde LEGO medans vi lyssnade på Rihanna! Vi alla sjäng med och Johan t.o.m. ställde sig på stolen och började dansa - underbart! Vi skrattade så vi tjöt! Efter middagen blev det Matlesers Birthday Cake som var riktigt yummy! Maria bakade också en caramel shortbreak cake som var himmelsk! Kom i säng vid 11 och var helt slut!
Idag på morgonen hade vi tänkt gå ut på en till promenad med busiga Ronja, men det vräkte ner med regn så varken vi eller hunder ville gå ut. Det blev mera spel och bara avkoppling. Johan var så himla gullig och bara "Why can't you stay longer? Can you come back tomorrow? Next week?" så söt! Förhoppningsvis kommer jag dit igen till våren!
Resan hem gick förvånandsvärt snabbt! Helt plötsligt var jag i London igen...och det märktes. Stressen att ta sig igenom all folk runt omkring var tillbaka. Körde en lång work-out på gymmet efter att ha suttit på rumpan hela dagen. Nu är jag trötter och ska catch up på Pretty Little Liars innan jag slocknar!

Off To Bristol Tomorrow

Ja, imorn åker jag till kusinen i Bristol i ett par dagar. Ska bli skönt att komma bort från allt OS kaos och ut på landet där knappt finns en människa så långt ögat kan nå. Höns, kossor och skogar - watch out for the city girl!

The Bourne Legacy

 
Jag är en riktig fan av alla Bourne-filmer och även om Matt Damon inte är med i denna sequel så är den ändå helt okej! Renner är het - het - HET! Handligen i sig vet jag inte om jag diggade och slutet - wtf? Hatar filmer som inte har ett slut! Undrar om det blir en till...

Blow Me One Last Kiss


Film Freak

 
Bästa Film: The Help/American Reunion
 
Sämsta Film: Battleship

Jubilee Gardens


Portobello Road


110812

Idag är det lördag och något som händer på lördagar är såklart Portobello Road Market i Notting Hill. Jimmy och jag har spenderat dagen, med vad som verkade vara halva London på denna market. Tubresan dit var hemsk! Central line var helt packat! However, jag stod pressad mot en jäkla het fransk athlete halva vägen (tills han gick av). Så ja, resan could have been worse. Ska se om jag kan hitta honom på OS hemsidan där de har alla athletes och vilka grenar de tävlar i. I'll get back to you on that one ;)
 
Nu om en halvtimme ska vi fokusera på en annan het athlete - THORKILDSEN!

Riverfront Millenium Bridge


Vintage Fringe Vest


Stage Combat

Fy satan vilken dag det har varit på the National! Det var en Stage Combat workshop där vi jobbade med the fight choreographer från den populära One Man, Two Govenors (som just nu visas på Royal Theatre Haymarket!) och två (HETA!) skådisar från pjäsen! Helt fantastiskt kul! Jag kan nu slap, punch, strangle and kick people! På ett fejkat sätt då! En riktig 2 timmars work out var det och allihopa hade superkul! Efteråt gick Lotty (den andra volentären), en av hennes kompisar och jag för en drink i detta underbara sommarväder - well deserved! Nu ska jag faktiskt ta att fortsätta vara aktiv med ett gympass! LAterzzz...

She's A Maneater


Miles Away From You


090812

Har precis sett Bolt ta 200m Guld. Han är en lightning bolt på riktigt! Väldigt passande namn! Det blev TRIPPELT Jamaikanst - helt crazy! Bolt - Blake - Weir. Alltid lika kul att se sprinterna!
 
Annars, fy vad varmt det har varit idag. Höll på att dö så mycket jag svettades - usch! Var på en room viewing men inget att ha...rummet var fint och läget var perfekt men mycket stämmde inte och det var rätt skitigt. Oh well! Vi fortsätter!
 
Imorn har jag The National hela dagen. Hoppas verkligen inte att det blir lika varmt för då kommer jag troligten att dö. Att vara kokhet, svettandes och trevlig går inte för mig. Just saying ;)
 

North Greenwich


Three Pictures


Checkered Shirt


050812

Idag har jag kört lite av en städ dag! Gjort lite "små" projekt och sett på Tennisen!!! Murray beat Federer 3-0!! Galet! Men riktigt kul för den brittiska publiken och för Murray som fick sin revenge efter Wimbledon! Synd sen att han torskade i mixed doubles men kan tro att han ändå är rätt nöjd som Olympisk mästare. Nu är det fridrotten som är mest intressant! 100m finalen!! Kommer Bolt att ta det? Hoppas det! På onsdag börjar herrarnas spjut så det ser jag fram emot! Ska sitta och dreggla över en viss norrman.

As Long As You Love Me

 
 
Älskar Biebers nya låt!

One Night In Soho

Vi hade det verkligen supertrevligt igår Philiy och jag! Mötte upp henne i Soho och vi gick till en saladbar och tog nått snabbt för hon ahde fixat in oss gratis till en av showerna at the Soho Theatre! Soho Cinders hette denna nya musikal. OTROLIG! Gay Cinderella i all ära!
 
"When impoverished student Robbie becomes romantically involved with engaged Mayoral candidate James Prince, his lap-dancing step-sisters become the least of his problems! James and Robbie’s worlds collide forcing them to fight for their own fairy-tale ending in this hilarious, satirical twist on the classic Cinderella story."
 
Musiken var fantastisk och mina favoritkaraktärer var lätt "the evil sisters". Hela publiken svängde med och jag skrattade så jag höll på att dö! Om man är ute efter en svängig, raw, comedic och upbeat musikal så är denna perfekt! Efteråt gick vi till ett underbart litet tapas ställe precis runt hörnet för dessert och cocktails. Tror det hette Pix om jag minns rätt. Kan verkligen rekommendera detta ställe!
 

040812

Morning lördag!
 
Jag har blivit lite besatt av OS. Simningen har varit otroligt spännande att se! Och nu har ju the athletics börjat så det känns verkligen att det är på G med de "riktiga" grenarna.
 
Idag ska jag ta det lungt och bara gymma för ikväll ska jag äta middag med Philiy och ha en tjejkväll! Vi har inte setts sen i början av Juni så det är allt på tiden att ha en catch up night!
 
 

A Cup Of Coffee


Random


Turn Up The Love

Som jag skrev inna ska jag berätta mer om vad som hända i lördags! Efter the National så gick vi mot Soho för att dansa men vi stannade vid Trafalgar för vi tyckte det var lite coolt busking going on. När vi kom var vi kanske bara 10 stycken som tittade och svängde med till musiken men efter ett tag märkte man hur fantastiskt duktiga musikerna var! En spelade gitarr och den andra spelade trummor på en massa buckets! Helt otroligt! De var så sköna också så mer och mer folk kom fram. Även polisen kom och joinade! Vi skapade värsta dansgolv och sjöng med till Bob Marley! Detta var ett sånt moment som man ser hända i filmerna men aldrig i verklighet! Man snackade med allihopa och musiken brought us together. Låter kanske töntigt men you had to be there to understand! Vi stannade i lätt en timma och roade oss innan vi drog till en klubb i Soho och fortsatte festandet!

RSS 2.0