Reflection


290212

Snart är det mars! Och med snart menar jag ju så klart redan imorgon! Gud vad tiden går fort. Skriver det rätt ofta så det kanske är dags att bara acceptera det? Accepted.

Annars rullar det på som vanligt. Vädert är riktigt skönt nu. Precis lagom. Riktigt svenskt att snacka om vädret. Ingen annan verkar bry sig om det förutom oss swedes. På tal om swedes! Har glömt att berätta att jag mötte upp med en svensk tjej för ett par dagar sen. Hon går samma kurs som mig fast året under. Hon hade lite frågor om allt möjligt som hon undrade över. I was her little guide kan man väl säga. Iaf hon var jättetrevlig och vi hängde i nästan 3 timmar! Måste erkänna att jag var lite smått nervös eftersom jag hade inte den blekaste aning om hur hon skulle vara men allt gick bra.

Nu sitter jag och ser på The Phantom Of The Opera Live at the Royal Albert Hall. 25 års konsert. Helt magiskt! ÄLSKAR den musikalen. Kommer bli kul att se Jöback som fantomen i Mars!


Academy Awards 2012 Red Carpet


Up Close And Personal


Special Sunday

Trafalgar var helt packed med folk idag! Ingen aning om vad som höll på men major var det. Tom och jag höll oss borta. Mycket lugnare att sitta vid Soho Square och dricka kaffe.



Today's Look


260212

Strålande väder så jag sticker ut en sväng!


One Moment In Time


Greyhound Races

Jag vann tyvärr ingenting igår men kul var det! Hundarna var så jäkla snabba, som små blixtar som sprang runt banan efter kaninen. Inget för Winnie direkt. Man fick inte använda flash (for obvious reasons) så det var svårt att capture them in the moment - men jag försökte! 

 


Efteråt åkte Simona, Delfina och jag hem till Simona i Brixton och hade en tjejkväll med dricka! Kom inte hem förens 3 så idag har jag varit rätt död. Förkyld och magkramper - not good. Har varit en fantastiskt solig och varm dag igen så hoppas det blir det imorgon också!


Last Night We Were By The Tracks


American Reunion

Är så jäkla excited över denna film!! ÄLSKAR alla original 3 american pie filmerna (efterföljarna var bara löjliga!) och nu kommer en till ut! 10 years later i princip. ÅÅÅÅH! Vill ha april!



Studio 6

Idag efter lectures var det så himla fint väder (säkert 20 grader i solen) så Jimmy och jag gick och åt lunch på Studio 6 vid floden. Sjukt mysigt! Ska lätt dit igen. Efteråt gick på längst vattnet till London Bridge och chillade där ett tag med solnedgången. We parted ways och jag mötte upp Jenny lite snabbt innan jag drog hem. Är helt slut och kommer sova gött i natt! Imorgon är det greyhound races!


Sunny Day


Silence Speaks Louder


We Never Grow Up


210212


Faceless


The Best Cupcakes In The City


Holding On and Letting Go


In This Microphone


Did Somebody Order a Cappucino?

Igår mötte jag upp Micky på kvällen vid Liverpool Street. Vi åt en tre rätters middag på Las Iguanas som satt riktigt gött! Efteråt åkte vi hem till Micky och såg på The Bodyguard. Lite Whitney mourning kan man kanske kalla det, eller I don't know! Men in her memory så tittade vi på den och jag somnade - typiskt!



Ikväll ska vi på en charity event som Katy har organiserat. We offer our full support!

 


Film Freak



Bästa Film: Rampart

Sämsta Film: Stalker

WTF

That "wtf!" moment when you take of your trousers and find a mysterious bruise on your thigh...



Backstage


When The Night Falls


Young Adult

Helt okej film. Trailern fick den att se roligare ut än vad den var och wtf hände med slutet? Igen, inget riktigt slut. Börjar bli trött på dessa filmer! Charlize är så jäkla snygg. De försöker verkligen "fula" till henne men det funkar inte. Hon är naturligt sjukt vacker! Konceptet med filmen är rätt bra och komiskt men själva filmen blev inte så bra. Det saknades nått...



140212


Grammy Awards 2012 Red Carpet


All Black


BAFTA Red Carpet 2012


Shaggers: A Valentine's Special

Har ju totalt glömt bort att skriva om stand up comedy showen Jimmy och jag gick på i lördags! Den var ASBRA! 4 olika acts som pratade om "Valentine's saker" vilket bestod av sex, babies, dates, insecurities, embarassments, mm! Skrattade så mycket att jag nästan kissade på mig! Det satt ett roligt par in the fron row; Trevor och Allison som blev picked on  A LOT. Därför ska man aldrig sitta på första raden när det gäller stand up comedy, eller om man vill bli picked on så ska man inte sitta någon annan stans än första raden. Anyways, det var iaf en rolig show att se nu när det har varit så kallt! Speaking of cold. Det har blivit mycket varmare här nu. Med varmare menar jag att idag har vi haft 7 grader - yes! Snälla väder, kan det inte få hålla i! Jag är inte gjord för minusgrader!


Eyes


We Will Always Love You

Imorse när jag vaknade fick jag höra one of the most shocking/devastating news ever - Whitney Houston dead at 48. Känns lite som när MJ dog. Fast med honom visste vi ju att han inte mådde bra och att han inte gjort det på ett bra tag medans detta med Whitney kommer från ingenstans! Visst hon har haft stora problem men så vitt vi alla visste så var hon på bättringsvägen och på väg upp igen, eller? 

- Beverly Hills Police Department received a call at about 3:43pm pt Saturday afternoon.

- Police arrived on scene within minutes.

- Paramedics attempted to resuscitate Houston but failed.

- At 3:55pm pt this afternoon, Whitney Houston was pronounced dead.

- No obvious signs of foul play and no obvious signs of a cause of death.


Vem av oss tjejer och troligen killar har inte dansat loss till I Wanna Dance With Somebody? We've all done it! Så jäkla sorgligt att ännu en legend har dött. My heart goes out to all her family and friends.

Whitney hade en av de starkaste rösterna i världen och är sångerskan till en av mina favorit låtar - I Will Always Love You. 




R.I.P.


110212

Hejhopp!

Efter en lugn kväll igår är det dags att dra ut denna lördag. Det blir stand up comedy night med Jimmy! Billiga biljetter så why not? Har man möjligheten så ska man alltid roa sig! Måste gå på en seriös detox sen. Fast det får bli till Mars för nästa helg kommer Mathilde på besök! Kan tänka mig att det blir några late nights där. Sen helgen efter (om jag inta tatt fel på datumen) så blir det ut och dansa i Shoreditch där Paddy's kompis ska vara DJ. Sen såklart är det lite smått och gott in between också! ;)


Today I Wore My Glasses


Idag Är Det Freeeeeeedag!


The Shallow End

Det blev teater ikväll igen! "The Shallow End" at the Southwark Playhouse. SKIT! Det fanns humor i små doser men allmänt skit. Vill ej gå in på detalj men let's just say att they didn't hold back in any way or form when it came to language and sex. Ville sticka at intermission men alla ville jag skulle stanna so I did. Pure peer pressure. Vi kommer förmodligen intervjuva regissören senare så kanske var bra att jag stannade. Lite pinsamt och desrespectful annars. Iaf denna pjäs rekommenderas inte att se!



080212

Vilken dag! Våran lecture var faktiskt rätt kul idag. Tiden bara flög fram! Éfteråt ville Jimmy hit Oxford Street for a shopping round och ville ha med mig som hans stylist - gulligt! Självklart ställde jag upp! Tom hängde med och det slutade med att vi gick in i princip varje affär och hittade massor av saker till både Jimmy och Tom! Jag köpte INGET! Can you believe it!? INGET! Ja, jag förstår knappast själv. Riktigt nöjd med dagen. Eftersom jag precis kom hem behöver jag inte ens berätta att vi gick for drinks efteråt. 10am lecture imorgon - wohoo!


Film Freak



Sämsta Film: The Human Centipede 2

Bästa Film: The Iron Lady

Jag Vill Ha


I'm Like A Bird


Today's Face


I Have Cooked For The First Time In The House


060212

Idag har vi haft 4 grader här i staden. Inte lika kyligt som vi har haft innan. Snön gjorde det varmare. Just det, vår tvättmaskin har gått sönder IGEN! Idag kom en snubbe och kolla på den. Motorn IGEN! Han kommer tillbaka imorn med en ny och då måste den jäkeln fungera. I'm running out of underwear here!

Lite sköna vinterbilder!
(jag har ej tagigt dem!)


Martha Marcy May Marlene

Idag har jag gått runt lite i stan och kollat läget. Helt dött. Visst det är söndag men det brukar ändå krylla med folk. Har nog med kylan att göra. Sen mötte jag upp Jenny inne på The Ritzy och vi såg på Martha Marcy May Marlene. SJUKT BRA FILM! Elizabeth Olsen, lillasystern till Mary-Kate och Ashely Olsen är helt fantastisk. Så jäkla vacker och naturell! Filmen är lite screwed up men man sitter fastklistrad på screenen i 2 timmar. Hade gärna velat ha ett riktigt slut för den sög. De kanske vill att man själv ska lista ut vad som hände efter? Vad vet jag! Mycket bra var det iaf!



Yellow Sunshine


Dagens Detail


Our Terrace


A Bouquet Of Pink Roses II


FREEEZING

Okej, det är svinkallt! SNÖ har hamnat här på gatorna också. NEEEEJ! Har ej lämnat huset idag. Correction - har ej lämnat sängen idag! Gud vad slött men det är så kallt att jag vägrar gå ut och frysa häcken av mig. Urgh. Annars så ver det Simonas födelsedag igår så några av oss åkte till Brixton och firade på en pub till the am. Träffade massvis med nya trevliga människor. En polsk tjej som älskade sverige. Jag bara WHAT?! Det tråkiga landet! Hon älskade modet och följer de svenska modebloggarna. No argument there. Är det nått som Sverige kan så är det mode. Annars är allt tråkigt. Hon bara "That's what all the swedes I've met have said and I don't understand why!" haha! Kanske inte är nått man förstår till man har lived i landet? Vad vet jag. Hur som helst blev det ännu en sen kväll, därför har jag inget dåligt samvete för att jag ej lämnat sängen denna lördag.


SAG Awards 2012 Red Carpet


Chinese New Years Performance

Igår efter lectures bjöds det på ännu mer entertaiment. Universitetets chinese society hade preparerat en show in celebration av deras new years. The year of the dragon. Daisy som går i min klass spelade a big part in it. Hon var både a presenter och del av en sketch. De delade ut priser och jag vann!! Svarade rätt på en gåta smart som man är. Nä nu ljuger jag. Jag fick gåtar. Fick Daisy att lösa den åt mig och så fick jag priset. Låter inte det hemskt? Det kanske det gör men hon ville hjälpa till och hon skrev gåtan så det var rätt självklart. Anyway, det var en mycket intressant show. Mycket kinesiska så vi fattade noll men the kung fu och the traditional chinese dances och musiken var kul att se! De bjöd oss på godis, chips och frukt - random!


Daisy i mitten


Söta Daisy igen


A Bouquet Of Pink Roses


Poetry Evening

För en av våra modules denna termin ska vi skriva/analysera/kommentera olika performances vi har sett. Ikväll blev vi tipsade om en poetry night på en pub så vi gick dit vid 7 och trodde att det skulle sitta en person på en stol med en microphone och pour their heart and soul out till de som vill lyssna...how wrong was I! Det fungerade lite som en comedy night. Flera hypade audience members satt runt olika bord och beställde drinkar, jublade och skrek, spelade trummor på bordet och sjöng högt! This was the warm up. Sen kom the "host" och hade en liten introduktion innan han presenterade "the poet readers". Detta är inte min grej. Fick världens huvudvärk av allt skrikande och det var kallt som in i bomben, så njöt gjorde jag ej. Vi gick at half-time för det var skit. Vissa var halvt roliga, andra var pinsamt dåliga...efter 1 timme stod vi inte ut mera. Far hem i kylan som åt sig igenom jackorna...urgh! HATAR DENNA KYLA!







Absent Friends

Randomly hamnade Lauren, Sarah och jag på ännu en pjäs ikväll! What will tomorrow bring? Vi fick biljetter för 2.50 GBP - done deal! Sjukt bra komedi med bara kändisar. Visas på The Harold Pinter Theatre, somm innan hette The Comedy Theatre där jag har sett både Birdsong och The Children's Hour. Men som sagt vi såg Absent Friends som handlar om couples at a typical british tea party där all secrets come out! Helt underbar pjäs som hela publiken njöt av med skratt!


 


Opening Night


RSS 2.0