Topshop

Kläder är nog ett av de bästa som finns i denna värld. Har precis varit inne på Topshops hemsida och klickat in en massa av olika plagg som jag vill ha utan att tänka på kostnaden. Om man måste tänka på kostnaden så blir det inte lika roligt att shoppa för då känner man att man inte kan köpa vad som helst. Mycket roligare att bara välja plaggen man tycker är snygga och sedan kolla priset. Så denna morgon har då alltså spenderats på Topshops hemsida. Jag satt och klickade på "Add to my shopping bag" på en massa snygga outfits. Sen kollade jag vad priset blev och det var uppe i £775.26 som blir ungefär 10 000 kronor. Fan också! SÅ mycket pengar kan man inte köpa kläder för. Iaf inte jag. Där går gränsen. Får ta att åka in till Topshop imorn och kolla om vissa av de plaggen som jag vill ha finns att köpa där. Hoppas! Visst hade det varit snyggt att öka garderoben med kläder som de här:



Kanske borde slå vad om lite mer pengar nästa gång så man har råd?

100:- +

Ja då har man blivit 100kr rikare =) Hur gick detta till kanske ni undrar. Nej jag spelade inte på travet eller poker eller nått sånt. Medans mamma och jag tittade på Love Actually så sa hon:

Mamma: Den där killen som spelar Karl är inte det Olivier Martinez?
Carro: Nej det är det inte. De är lite lika men de är inte han.
Mamma: Jo men jag är säker på att det är han. Ska vi slå vad? 50kr?
Carro: 50kr? Tror du att jag slår vad om så lite när det handlar om kändisar? It's my zone!
Mamma: Jo men jag vill inte att du ska förlora mycket pengar. Du har ju knappt nått...
Carro: Trust me. I know my Hollywood. 100kr?
Mamma: Nej, du kommer bli så ledsen om du förlorar.
Carro: Seriöst mamma jag är bombsäker. Kom igen nu 100!
Mamma: Okej då. 100.

Så blev man 100kr rikare. Utmanar man mig när det kommer till kändisar så förlorar man. Det garanterar jag.

Love Actually

Bill Nighy, Colin Firth, Liam Neeson, Emma Thompson, Alan Rickman och Hugh Grant är bara några av de stora kändisarna som medverkar i denna fantastiska filmen. Varje jul sen den kom ut (2003) har man suttit och tittat på den. Nu sitter jag och mamma framför tvn (går på tv4) och ser på den. Det finns ingen film som är så mysig. The drama! Passar perfekt in vid den här tiden av året. Håller ni inte med? Den slutar så himla fint. Alla karaktärer förs tilsammans av samma känsla: Kärlek. En riktig saga.



Love Actually Is All Around Us.

I Believe in You

Ända sedan Nobelfestivalen i Oslo har man blivit helt besatt av Il Divo. De sjöng också på Idolfinalen i Globen men där fick jag inte en sån stor kick av dem som jag fick när de sjöng på Nobelfestivalen. Tror inte det finns något finare som man kan lyssna på än den gruppen. Deras röster är inte av denna värld! OCH när man sätter ihop dem med världens bästa sångerska så får man DENNA låten. Om man bara kunde sjunga! Jaja man får helt enkelt nöja sig med att göra det bästa av att sjunga med men då kan det se lite konstigt ut...




Speciellt i de höga tonerna...



Ska aldrig satsa på en sångkarriär. Håller mig till teater istället ;)

Barbie

Mamma, pappa, faster, farmor och jag sitter och fikar hemma i köket

Faster: (till Carro) Du liknar en barbie docka.
Carro: Umm..jaha...
Alla stirrar intensivt på Carro
Mamma: Jo lite kanske.
Carro: Är detta en komplimang?
Faster: Ja det är det. Alla barbie dockor är ju söta.

Jaha är det någon annan som tycker jag liknar en barbie?





Nu gäller det väl bara att hitta Ken...

Snark

ALLA i huset snarkar förutom jag. Man blir attakerad från alla håll och kanter av det fruktansvärt höga ljudet.

Save me!

Lov!!

ÄÄÄNTLLIGEEEEENN!!! Nu är det LOV! Helt underbart. Har precis skickan in Bio Design Lab och känner mig helt fri och redo för Jul i Egypten. Kommer bli så otroligt skönt att slappa på stranden. Längtar till tisdag!
Imorn är det samling i aulan kl: 10:00. Antar att man borde gå på det. Kommer bli lite uppträdande säkert och sen måsta alla ställa sig upp i slutet och sjunga nån jullåt. Vilken kan det bli? Stilla natt? Tror det var den förra året. Brukar mima till orden varje gång jag ska sjunga. Vill inte förstöra alla andras hörsel så det blir nog att jag får mima imorn också. Inte mig emot. Tittar hellre på de andra som sjunger så fint utan några sura toner alls...hmmm...

Hur som helst är det ljuvligt att det äntligen har blivit Jul Lov =D kommer sova riktigt gott inatt. Nä nu blir det Rod Stewart konsert med mamma, pappa, farmor och faster!

Ha de gött!


My baby!

Rockin' around the Christmas Tree...

I år blir det första året någonsin som vi inte tänker skaffa julgran. Det blir inge julgranspynt, doft av barr, stjärna i topp, paket under eller nått stort som tar upp all plats på ovanvångingen! hehe=P Anledningen är ju just att vi inte kommer vara hemma till julen. Åker om 6 dagar så att skaffa gran hade bara blivit besvärligt.
Där och med förra året gav brorsan mig en liten plast julgran som man kopplar in i laptopen och så lyser den i härliga färger =) Det har blivit min julgran för i år. Kan sitta i evigheter och bara stirra rätt på den. Tycker den är så häftig (A) Eller vad tycker ni? Har ni en likadan kanske?


Städning

Mitt rum har länge sett ut som om en orkan hade orsakat all röra. Tyvärr går det inte att skylla på det. Eller det går nog om man säger att jag är orkanen. Hur som helt så har det sett ut som alla andra tonåringarsrum x 10. Eftersom farmor och faster kommer imorn så var det bäst att städa. Har tagit mig nu 2 timmar kan man väl säga. Och fint blev det! =) Mycket stolt. Ja jag är stolt över mig själv att jag har städat rummet eftersom det inte händer så ofta. MEN när sugaren kom fram så allt damm skulle sugas upp så råkade man inte titta vad som låg under sängen (bad idea) och bara puttade in sugarn. Vipps! sa det och  jag kunde se hur mina ipod hörlurar sögs in i röret. NEEEEJ! Får ta och be pappa att ta ut dem sen. Vågar inte öppna lådan själv. Då kommer troligen allt annat UTAN hörlurarna åka ut. Får använda reservhörlurarna så länge.

Sen skulle jag vilja berätta om Albin, min sambo. Abin är inte lik alla andra sambon. Han har varit för sig själv ända sen han flyttade in i sommras. Han är en säkerhet. Skrämmer bort/äter upp de små fienden som kommer in i rummet. Ja han är helt enkelt en riktigt snäll liten spindel.



Muckar du med Albin, muckar du med mig, och DET kommer du ångra!

El Flamingo!

Imorn kommer farmor och faster på besök. Yippi!
Farmor är mycket skicklig på att sy. Hon gör allt från tavlor till bordsdukar. Man borde tro att när man är så gammal så orkar man inte hålla på med något som kräver så mycket konsentration men tydligen så gör hon det. Hon kan sitta i timmar och bara sy. Riktigt fascinerande är det att kunna hålla sig fokuserad på att sy så länge. Själv hade man blivit galen och ögonen hade börjat sudda av trötthet efter bara någon timme. Konsentrationen finns bara inte. Men hon kan! Det bli jättefina och ser hur proffsiga ut som helst. Hon borde ha gjort en karriär av det. Hade kunnat känat massor med pengar men hon tyckte väl att det var mer som en hobby hon hade. Eller jag vet inte. Får ta och fråga henne imorn =) 
Vi har fått mycket fina dukar och tavlor av henne fast de var mest till mamma och pappa. Sen under julen 97' fick både jag och brorsan en stor tavla var som hon hade sytt. Till mig hade hon sytt en flamingo och till brorsan ugglor. Tavlorna ser levande ut! Otroligt hur med hjälpen av tråd man kan skapa nått så vackert.


Den hänger fint ovanför mitt skrivbord


BTW!! Klar med matteprojektet nu =D

puss o porr

Utmattad

Stina har dampat om väldigt mycket skolarbeten vilket är förståndligt. Jättemycket som ska skrivas klart och lämnas in innan lovet nu. Det är anledningen till att det har blivit lite dåligt med uppdatering denna vecka. Hur so helst är Stina utmattad av allt. Jag föreslog att vi skulle sticka till Amerika och börjar jobba på strippklubb. Där känar man ju mycket mer pengar än vad man gör här. Som svar fick jag:

Stina:
Åt helvete heller att jag gör!

Nehe skit i det då.


I'll always carry you through the bad times

JORDBÄVNING!

FY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!! Vaknade för 30minuter sen  av at det SKAKADE i hela huset. Allt på hyllorna och bänkar rörde sig. Så himla obehagligt. Man hörde vinden utifrån och nått jäkla BRUUUUUUUUM (inte en bil eller nån som borrade utan jorden skakade! Riktigt muller!) Tänkte först "SLUTA DRÖMMA NUUUU CARRO!" och gömde min under täcket. Hjärtat har nog aldrig bultat så fort. Sen kom man på att det inte var en dröm. Hörde hur mamma och pappa där nere säger "Vad i hela friden var det?!?! VAD VAR DET!" Rusade ner och ut genom dörren där de stod och snackade med grannarna. Man har ju bott i Istanbul i 4 år!!! Det hände aldrig där (eller jo en gång men den var väldigt minimal) sen flyttar man till Sverige och HÄR HÄNDER DET SAKER! Wtf?? Kan någon förklara? Jag fattar ingenting! Skakar fortfarande gör och hjärtat bultar. Läs HÄR om det!

Denna dag kommer inte glömmas. Den 16e December 2008 kl. 06:20 blev det dunder och brak.

Jag som hade sovmorgon idag! Nu går det inte att somna om =(

Matte

Varför behöver man matte? Det är så onödigt om man redan vet att man inte vill bli något som kräver matte i utbildningen. Jag hatar matte. Jag suger på matte. Jag fattar inte vad matte går ut på. Fast ändå sitter man och måste skriva matteprojektet. Tror ärigt talat att matte kommer ta dö på mig. Satt i 5 timmar. 5 FUCKING TIMMAR för att kunna räkna ut the mean av min data. (Det bllir engelska ord eftersom jag vet inte vad det heter på svenska) The mean är ju sjukt lätt! Lär ju sig det i 2:an men ändå satt jag där som en dum apa och inte fattade något. Var tvungen till att kalla på pappa. Vi kom fram till att det går inte att räkna ut the mean så det fick bli percentage istället och det funkade! Tack och lov! Sen är det ju Excel som är så bra att veta hur den fungerar. Tror ni att jag vet? Ha aldrig. Gjorde lite graphs så bäst jag kunde sen blev det lite 'fuskande' på microsoft word som Emma lärt mig ;) Mycket praktiskt. Hur som helst så ska den in på onsdag och jag stressar. Har skrivit 8 sidor idag och förhoppningsvis hinner jag skriva 8 till imorn. 16 sidor! Det ni! Beat that! I matte!! Börja aldrig IB.
När man var liten så var ju matte skitkul. Allt var så lätt då. Plus, minus, dividera, multiplisera. Det var kul. Sen blev det algebra som också var kul. Fick tillräckligt bra betyg så att man kunde hoppa över en mattegrupp och lära sig ännu mer. BIG MISTAKE! Allt bev för svårt och det var inte kul längre. Det var 3 år sen nu. Hatar fortfarande det. Matte är inget för mig längre, bara jobbigt och onödigt. Kommer säkert börja få grått hår snart av all stress. Nej gud silket dampigt inlägg. Förlåt.

Tryck HÄR så får ni ett långt gott skratt ;)

Godnatt!

Missar

Pappa är beroende av fotboll. Eller beroende är nog inte det rätta ordet men han älskar det. Ser alla matcher som han kan men det finns ett problem. Varje gång nått lag gör mål så missar han det. Anledningar:
  1. Måste hjälpa mamma/mig med nått
  2. Hungrig/törstig
  3. Svara i telefonen
  4. Har inte blivit nått mål på länge och matchen börjar bli tråkig så att han byter kanal...men sen när han byter tillbaks så har nån gjort mål
  5. Släppa ut hunden
  6. Toa
Livet är hårt som pensionär.

Måste hinna!

GLAD LUCIA!!!

Rösta!

Rösta nu för FAEN PÅ KEVIN!

099 414-01

RING OCH RÖSTA! Vi har redan ringt tre gånger och funderar på fler ;P

Kevin är värd det! Han har varit suverän under hela Idol sesången och har inga svagheter! Han hör hemma på scenen och det syns!

Have a heart and vote ;)

Typiskt

Pappa sitter vid datorn och kollar upp vilka artister/shower som kommer till Sverige

Pappa: Oasis, AC/DC, Chris Brown...Pink Floyd
Carro: Han är ju känd. Skulle vara kul att se honom LIVE.
Pappa: Han är död...

Meh vafan!

Lussevaka

Det är vad det är inatt! Ska ni göra nått speciellt? Festa? Inte jag kan jag medge. Gjorde det förra året och då var det skola dagen efter...inte så kul. Lussevakan kommer bestå av mamma, papppa, winnie, jag, soffa, vin, godis och Idol! Ja jag följer Idol för er som tycker att det är töntigt. Det är underhållande. Vem tror ni vinner? Hoppas på Kevin. Om Alice vinner är det fusk i programmet (har ett svagt minne om att jag har skrivit det innan) men vill bara konstatera det igen, så det så. Kort sagt så kommer denna fredagskväll tillbringas med Idol. Kl 20:00 på TV4 ;P





Maltesen eller Kinesen? Vem kommer vinna titeln som Idol 2008? Dundunduuuuuun...

Jag är töntig.


Sista dagen...

...med Viktoria var det idag. Synd att hon inte kommer att vara här sista veckan innan lovet men hoppas att hon kommer få en riktigt bra jul i Oklahoma =) Inte är det bara sista gången jag såg henne denna termin, denna månad, denna vecka och denna dag, utan också DETTA ÅR! Helt sjukt ju! Nästa gång vi träffas kommer det ju vara år 2009! Galet. Tiden har gått så fort denna termin. Vissa dagar har gått fortare än de andra men i stort sett har tiden bara rusat fram. Tänk om nästa termin går lika fort? Vet inte riktigt vad som hade varit bäst. Man vill att den ska gå fort eftersom det ät sista terminen som man kommer spendera i skolan! Studenten till sommarn! Whoppi!! I 12 år har man släpat rumpan till skolan varje vecka och nu belönas det äntligen. Men å andra sidan vil man att skolan inte ska sluta. Skolan är en säkerhet. Man vaknar och går till skolan måndag-fredag och sen är det helg. Det har blivit en vana. Sen när man slutar skolan så slutar ju vanan. Man kommer in i det "riktiga" livet. Vad ska man göra om dagarna? Hur skaffar man jobb? Blir man accepterad till Universitetet? GAAAAAH!! Får ont i skallen bara av att tänka på det.
Nästa termin kommer bli en blandning av lycka och pina. Alla vi IB-elever har ju våra fruktade EXAMS I MAJ! 3 VECKOR AV REN PINA! Känner stressen redan nu. Men sen kommer det att vara ren lycka när man är klar med dem och har både balen(=D) och studenten att se fram emot. Den lyckan känns också i kroppen redan nu =) Så ja det kommer bli en termin med mycket blandade känslor.

                                                                 I'm gonna miss you! <3<3

The dresses are here!

Kläderna som beställdes får någon vecka sen har kommit! =D Nu finns alltså både julklänningen och nyårsklänningen på plats ;)
Jag rekommenderar verkligen kläderna från Ellos. Allt är ju inte snyggt men det finns mycket som är. De har en sån stor variation av kläder i alla storlekar. Små som stora. Det är bara att välja och beställa så kommer kläderna innom kort =)


Ballongklänning i mörkt silver med glitter och en söt rosett som ska användas på nyår. Riktigt söt.



En röd och lite längre klänning blir det på julafton. Simple but classic!


Jag kunde bara inte motstå.

Presenter!

Idag var det alltså dags att ge varandra presenterna. En liten tidig julafton hade vi på ett Ariman Café. Viktoria sticker till Amerika på måndag så idag var det sista gången som alla 4 kunde vara tilsammans detta året. Alla var lite nervösa över vad personen skulle tycka om sin present. Hade varit pinsamt om de inte gillade den. Som tur va hände inte det =D Vi alla fyra fick jättefina presenter.

Stina---->Emma
Emma---->Viktoria
Viktoria------>Mig
Jag---->Stina

Jag fick världens snyggaste handväska av Viktoria! Tack så jättemycket! Älskar den.


<3<3<3<3

Undra vad som kommer hända nästa jul. Då har vi alla gått ut skolan och kommer skiljas åt. Viktoria och Stina ska troligen still Skottland, Emma ska stanna i Lund och jag sticker förmodligen till England. Gänget splittras! =( Kommer bli sjukt tråkigt men vi kommer alltid att ha varandra<3




Lund idag


Marknad på Stortorget. Luktade så himlans gott. Sprang runt till de olika stånden som en galning.




Stina köpte gottgott!


Mums!


Tyckte den blev ball. Det är Emma som andas.




Tycker att det är fint


Otroligt vackert

Rehab

Rihanna är allt en talangfull tjej. Ung, vacker och har en helt unik röst. Finns inte många som kan härma henne inte. Hennes nya låt 'Rehab' är allt värd några minuter av eran tid. Har lyssnat på den om och om igen sen jag kom hem. No joke. Den har spelats som tusan i högtalarna och jag får inte nog av den! Definitivt värd att lyssna på ;)


Egypten

Ni kanske kommer ihåg att jag bloggade innan om att föräldrarna var i Egypten och firade sin 20 års Jubileum. Till Jul så ska nämnligen hela familjen åka dit. Längtar! Har aldrig varit där så det ska bli riktigt spännande. Vill bort från Sverige. Vädret här är ju så tråkigt att det är på gränsen till självmord. Sol, bad, strand och cocktails! Vad mer kan man önska sig? Bara slappa och ta det lungt! Åh gud vad härligt det kommer bli! =) Sen kommer jag att träffa Amina också. Ska ta och skryta lite nu med att hon är Egyptens Ambassadörs dotter ;) Eller ja det finns ju många ambassadörer men hon är dotter till en av dem ;P Han inte träffat henne på 1½ år nu! Shiit vad tiden rinner iväg fort. Kommer bli skit kul!


Vill ha en San Fransisco!
(Bilden togs i sommras när Elise och jag var på Kreta)

Svedala

Jag tycker inte om Svedala. Idag efter skolan så träffade jag Elise och tilsammans skulle vi åka till Svedala för att shoppa. Först tänkte jag shopping i Svedala wtf? Vi kan ju shoppa i Lund... men tydligen så finns där en affär där de säljer märkeskläder för mindre än halva priset. DAMN! Men att komma till affären måste man ju så klart åka den långa vägen till Svedala. However, det var inte lätt att komma dit. Bussen går bara EN GÅNG I TIMMEN! Det visar ju hur viktigt Svedala egentligen är...Fick vänta en hel timme på skräpet att komma och när den kom så var den sen. Vid den tiden hade jag aldrig varit i Svedala men började redan att känna att detta ställe kommer jag inte gilla. På bussen så ville maskinhelsiket inte acceptera mitt busskort. Crap. Fast jag fick ändå åka med (A) Väl kommen till Svedala så fanns där nästan inget alls. Helt ute i ingenstans. Klädaffären var en stor besvikelse. Fanns ju knappt nått snyggt där. Det ända som var något bra med Svedala var att McDonalds fanns nära busshållsplaten. Käkade där innan vi skulle ta bussen tbx till Lund. Guess what? Det var samma buss som hade kört dit oss och maskinhelvetet funkade inte igen.

JAG HATAR SVEDALA!

Oh hot damn!

Kom hem från bion för några timar sen och OMFG!! Twilight är den bästa filmen jag någonsin sett. Vem visste att vampyrer kunde vara så snygga som Edward? Om de finns på riktigt GE MIG! Som jag sa till mamma när jag kom hem "Mamma jag vill ha en vampyr, de är så heta!"  Robert Pattinson=sex! Asså helt seriöst det finns inget hetare än en vampyr! Och kemin mellan de två karaktärerna. De rörde knappt varandra men ändå så såg man hur mycket de bara ville... =P Mycket bra skådespeleri måste jag säga. Kan inte sluta tänka på filmen och ROBERT! Asså fy faaaaan!! I HP så var han lite töntig men efter att ha sett Twiligt så är han ALLT annat än töntig. Han är riktigt HET!

Om vampyrer finns så vill jag ha en precis som Edward.

Twiligt

Snart ska jag dra in till Lund för idag ska nämnligen brorsan och jag se den nya filmen Twilight =) Alla som har sett den tycker att den är grymt bra. Det finns t.o.m. vissa i klassen som sitter under lektionerna och läser boken. Undra om filmen kommer vara så bra att jag också vill läsa den. Haha ja då måste den vara extremt fantastiskt bra för att få mig att vela läsa.  Brorsan ska laga mat också innan vi ska se filmen. Ojoj undra hur det kommer gå. Om jag inte bloggar igen innom 24 timmar så ligger jag troligen inne på akuten med matförgiftning...





So long suckaaaaaassss

TOK Presentation

Idag gällde det. All or nothing. Diploma or not. Det är TOK presentationen jag snackar om så klart om ;P Om ni vill veta hur den gick så gick det mycket bra =) Hade spenderat hela gårdagen med att skriva och lära in den. Konstigt nog var vi bara två personer som gjorde presentationerna...hmmm...var va de andra? Läraren sa att vissa var sjuka, vissa hade ändrat det till en anna dag och de andra kom helt enkelt inte. Så där satt Linus och jag med de två lärarna. Lärarna sa att om vi ville så fick vi vänta tills nästa grupp skulle göra sina presentationer man fan iheller! Har man gått upp så tidigt och åkt ända in till skolan så ska man baske mig göra sin presentation! Min det kändes bra. Sen hänger det ju på om det jag sa var bra och om det hade något med TOK att göra. Förhoppningsvis får jag bättre poäng denna gången. *Hoppas hoppas*


Lite bilder på min outfit som jag hade under min presentation. Tänkte se ut lite som en business woman ;) Halsbandet fick jag av brorsan i födelsedagspresent i höstas. Har tyvärr inte använt det så mycket (trodde jag hade tappat bort det :S) men som tur va hittade jag den igår! =D


Nu ska jag lyssna på julsånger och dansa lite galet

ciao!

Sorry

Dålig uppdatering I know. Har varit väldigt busy och har helt enkelt glömt att blogga. Smisk.
I fredags så hade jag väldigt trevligt. Blev bjuden till en tjejkväll i Borgeby. Först spelade vi innebandy (stavas det så?) Det var 2 lag. Svarta och vita. Jag var vit. Har aldrig spelat innebandy förut med GUD VA KUL DET VAR! Vi alla var grymt bra och kan lätt ta F16. Hehe vi kanske borde bilda ett lag som vissa sa. Vi i det vita laget vann också ;) Bra jobbat tjejer! Låg under först men sen kom vi igång och det slutade med 7-6 till oss =)  Sen blev det hem till Carro (inte jag då utan en annan) för käk. Hade hur kul som helst och lärt känna lite nytt folk. Kom inte i säng sen förens runt 2.

Tack så jättemycket Caroline för en trevlig kväll!


Lördagen spenderades i stort sätt hela dagen i Malmö. Skulle kolla in tattuerings stället som Emma rekommenderade. Tyvärr så var man tvungen till att vara 18 även om man hade mamma med sig som sa arr var okej. På ett sätt är det ju bra att de har den regeln. Betyder att de är försiktiga och gör det säkert. Men å andra sidan vill jag ju ha min tattuering som jag fick i födelsedagspresent. Grrr. Jaja jag får helt enkelt vänta 9 månader eller söka upp ett ställe som gör det om man har föräldrars tillåtelse. Nått ställe som ni kan rekommendera där man inte måste vara 18?
Kom hem runt halv 6 och satte på Idol som pappa hade spelat in. Gud vad dåligt!!! Kevin ska ju vinna. Om Alice vinner så är det fusk i programmet. Tjejen har ingen utstrålning. Och vad är det med hennes röst? Tjejen kan ju inte prata, ännu mindre sjunga. Den ända låten hon har gjort bra har varit "Ironic". Sen dess har hon bara fallit. Sen en sista sak som jag stör mig på med henne är att hon hela tiden säger "Jag ska visa att vi tjejer också kan! Vi kan! Ja det är inte bara killar utan tjejer kan också!" Är det bara jag som börjar bli trött på det? Visst va feminist om du vill inget fel med det men HALLÅÅÅ tona ner det! Hon har sagt så i nästan varje intervjuv och det är så tråkigt att lyssna på. Slår vad om att hon kommer säga så nästa fredag också. Alice är säkert en jättesnäll person och blablablablabla men hon är absolut ingen Idol. Kevin är!! ;) Han har DET. Utstrålning, vilja, talang, rösten, the moves, personligheten, the look. Ja han har allt. Så se till att rösta på honom (om ni ens tittar på Idol =P)

Resten av söndagen kommer jag spendera med TOK. Final Presentation imorn. Kommer förhoppningsvis gå bra men man vet aldrig. Håll tummarna för mig!


Secret Santa

Denna jul hade Viktoria, Stina, Emma och jag tänkt att göra en liten secret santa. Det blir mycket lättare så eftersom man sparar på pengar och man kan lägga ner mer tid på presenten. Idag så skulle vi då bestämma vem som skulle ha vem och detta gjordes utanför Grand Hotel i Lund med 4 papperslappar där våra namn stod i Stinas mössa. Vi skulle en och en ta upp en lapp ur mössan. Emma hade sagt tidigare "Det kommer ta högst två minuter" haha my ass! Det tog 15!!! =O Viktoria fick hela tiden sig själv...Sen när hon verkligen fick en annan så sa hon "I don't want this person"  Hmmm...tack Viktoria vi alla vet att det var mig som du fick =P Ja sen hände lite annat men till slut fick alla en. Den som jag fick kan jag ju inte avslöja. Förstör jag ju hela allt. ;P

puss o porr!

Snö Promenad

Igår kväll blev det en liten promenad med lilla Winnie ute i snöstormen =D I början så var det inte så farligt. Det var bara lite snöflinger men efter 10 minuter! Då fan blev det andra takter! Snön kom fallande som om det var krig där uppe och alla små snöflingor ville fly. Händerna frös, fötterna blev våta, kroppen skakade och tänderna darrade. Fast allt detta hindrade inte mig från att ta bilder ;) Det var svårt eftersom hunden var inte så bra att jobba med. Sa man "Titta hit!" så tittade hon bort. Sa man "Din lilla skit" så tittade hon förvånat på en. Konstig turk den där.



                     



The snow is back in town!

Hallelujah! Nu var den tillbaka igen. Snön kom ju för nån vecka sen och stannade inte så länge men NU SÅ! Riktig snöstorm har det varit. Kom till skolan som en snögubbe och kom hem som en snögubbe. Fast under dagen var det uppehåll. Väder är konstigt. Men klagar gör jag inte =)
Bussen var försenad idag...är det så svårt att hålla tiderna? Allt de gör är ju åka fram och tillbaks hela tiden. Fast just idag var det bra eftersom det var segt att ta sig sig ur sängen. Hade missat bussen om den hade varit på 'tid' så det kanske finns ett plus med att de kommer sent. Äsch je ne sais pas.

Stina undra igår vad jag ville ha i julklapp och jag sa att jag inte ville ha nått. Jag behöver ju inget. Är hur lycklig som helst! Har allt som jag behöver just nu i livet. Fast, nu sitter jag och tittar på en inspelad julkonsert med Sanna, Shirley och Sonja och kom på att det finns nått som jag vill ha. En Julskiva! =D Med en massa härliga låtar. =) Där har du det Stina. Jag vill ha en julskiva ;)
Fast vill ha och behöver är två olika saker. Det finns mycket man vill ha i livet men behöver det inte. Jag t ex är en shopping missbrukare. Behöver jag kläderna? Absolut inte, men jag VILL ha dem. Grrr. Måste bättra mig på det men det finns ju så mycket snygga kläder!! =D Går ju i stan varje dag och man blir helt bewitched! Ja...det är inte mitt fel helt och hållet. Jag är under a spell! HA! Det är min förklaring ;P Nä men allvarligt så är det viktigt att förstå att vad man behöver är annornlunda från det man vill ha. Detta vet ni förhoppningsvis redan men det skadar inte att läsa det igen.





(8) Let it snow, let it snow, let it snow


90210

Ikväll är det dags för tredje avnittet av den nya serien 90210. Missa inte den!
TV400 Kl. 20:00. ;)


X-Mas at casa a la Carro

Tänke visa lite bilder av huset och trädgården efter julpyntningen var klar =) Bilderna blev rätt mörka men de är helt okej tycker jag.






Fick bli en liten bild på gullet också som trivs med all julstämning =)

RSS 2.0