Första Advent!

En liten sen första advent inlägg får det bli =) Har hunnit bli kväll nu ju...eller natt. Beror på hur man tolkar det ;) Har ni hittat på något kul idag? Det har inte jag. Latat. Skönt.
Första ljuset tändes så klart under middagen. Ramsan sa jag också =) Ska skryta nu med att jag kan alla fyra ramsor. HA! =P Är ju den ända i familjen som kan dem. Eller nej tror faktiskt att mamma kan dem också men jag tar all credit ;) Grabbarna är hopplösa. Humöret är iaf på topp! Julen har äntligen invigits. Julkalendern börjar imorn för er som vill se den =P Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte sett på julkalendern sen Greveholm. Den var helt fantastisk! Bästa julkalendern någonsin. Pelle Svanslös var också bra så den kommer på andra plats. Men som sagt Greveholm is numero uno. Vill köpa hela serien men kan inte hitta den någonstans =( har ni några aningar om var man kan köpa den? Brorsan tycker jag är pucko som vill ha den men vadååå??? Den är ju underhållande! ;) Back me up here people!


Julpynt

Idag har det minsann börjat hända saker i huset. JULPYNTNING!! Mamma och pappa (notera inte jag) har pyntat hela huset och trädgården! Ser jättefint ut. Mysigt som in i bomben är det nu. Hemmet bara lyser upp! Siken glädje =) och det ska det ju vara på julen ;) Gardiner och dukar är utbytta, julstakar och julstjärnor i fönstren, tomtar på borden, glitter och belysning. Julen är helt underbar! Bästa tiden på året. Det ända som saknas nu är ju snön. Den kom för nån vecka sen men stack efter bara några dagar. Jaja allt kan man väl inte få på en gång. Lite får man allt önska sig också ;)



(8)Julen är här...

24

Finns det fler 24 fans där ute? =D Det hoppas jag allt att det gör! Vem kan missa Jack Bauer? ;) Har suttit fastklistrad framför den serien. Det är en sån serie som man inte bara kan se ett avsnitt utan har du sett ett så måste du se alla. Har du sett en season så måste du se alla. Well, Jack Bauer is back! Nu har det äntligen gjorts en film! Lycka! Denna filmen ska sammankoppla season 6 med season 7. Detta kanske är  'old news' för vissa men för er som inte visste att det har gjorts en film så vet ni det nu ;) Jag rekommenderar dock att se de första 6 seasons innan filmen så att man hänger med. Kan bli lite förvirrande annars. Fast ni behöver inte, bara ett litet råd ;)
Brorsan har laddat ner filmen och såg den med mamma för några dagar sen. Jag hade ju så klart varit med om jag inte hade haft läxa. Skolarbete kommer ju först...Men nu idag som en kvällsfilm hade jag tänkt mig att titta på den efterlängtade filmen =)


Lördag

Igår så stack tjejerna och jag ut. Först blev det lite förfestande i Viktoria's lägenhet. Spelade "I have never"  ;) Mycket visste man redan om varandra men lite ny information kom allt upp =P Vi spelade ju spelet i Berlin också men...ja... av någon viss anledning så kom ingen av oss ihåg verken frågorna eller vad vi hade svarat innan =) No need to go into detail. Sen blev det ut i Lund. Varför är det 20 års gräns överallt????!! Så jävla kasst. Det gick sjukt mycket ungdomar på gatorna för de kom inte in någonstans. Spelar ingen roll om du var 18 eller 19. Man kom inte in! Efter att ha blivit "rejected" (vad fasen heter det på svenska?) två gånger och utkastad en gång så gav vi nästan upp. Som tur va så lyckades vi hitta en liten bar/café som tog emot oss. Tack o lov för det! Höll på att frysa ihjäl ute i kylan. Tog en drink där och njöt av värmen. =) Blev inte en sen kväll eftersom jag vägrade åka med vad jag kallar för "fyllobussen". Fyllobussen är den senaste bussen som går på natten. Alla fulla människor som har varit ute och festat tar den just för att det är den som går senast. Duh ;P. Så den vill man undvika.
Det var iaf en trevlig kväll men vänner. Blev inte riktigt som vi tänkt oss men nästa gång blir det andra tag! Eller vad säger ni tjejer? =D

Alla bilder från gårdagen blev rätt cp och jag har inte fått tillstånd att visa dem för er av de andra, tyvärr. Men en bild på mig bjuder jag på!


Btw

Ville bara säga att psykologi provet som vi hade för 8465734829 veckor sen har läraren äntligen rättat och gissa vad??!?!? =D JAG FICK (nästan) TOPP BETYG!!! YIPPI! Helt överlycklig. Ville ringa hem till föräldrarna och berätta det med detsamma men som sagt mobilen saknades...De blev ändå glada iaf =)
Ville bara säga det. Jag sitter faktiskt inte framför datorn hela tiden. Bara halva ;)

Godnatt!

Mobil

Mobil är en viktig 'pryl' i en människas liv. Det är en säkerhet. Om nått händer så är det bara att ringa. Det går alltid att nå en (om mobilen inte är av så klart eller batteriet är slut. Då hjälper den inte) Men tänk på det att en mobil är jävligt bra att ha. Kom och tänka på detta idag eftersom jag GLÖMDE min hemma! Fick panik. Kom på det på bussen in till skolan. Fan också! Hade satt den på laddning igår och sent glömt att den laddades. Trodde den låg i väskan som den brukar men det gjorde den icke. Hela dagen har jag känt mig naken på något vis. Brukar alltid ha mobilen med nu för tiden. Som Stina säger "Det är min sambo" Börjar hålla med.  Visste att Viktoria skulle ringa och fråga var vi hade svenska. Har blivit en vana. =P Och visst hade jag rätt! När hon kom (lite sen) till svenskan så sa hon "Why didn't you answer your phone?!?!" Hehe sorry girl men jag glömde den hemma ;) (när jag kom hem sen så var det några missade samtal från en viss Viktoria också =P)

Hur som helst hela poängen med detta är att mobilen är extremt viktig! ;)

Klurigt?

Familjen sitter vid middagsbordet

Pappa: Viken dag är den 6:e?
Carro: Den 6:e är en måndag. Jag har min TOK presentation då.
Fredrik: Nej det är en lördag.
Carro: Nej jag kommer ihåg att det är en måndag.
Fredrik: Ska vi skå vad? 20 spänn? Det finns en almenacka på bänken bakom dig.
Carro: Visst. (Skakar hand med Fredrik och går och tittar i almenackan. Den 6:e är en lördag) Okej, den 6:e är en lördag men jag menade den 8:e...
Fredrik: Oh sure. Du förlorade.
Pappa: Då är den 8:e en...
Fredrik: ...en söndag.
Carro: Nej det är ju en måndag.
Fredrik: Nej en söndag.
Carro: Ska vi slå vad? 20 spänn?
Fredrik: Okej (Går och tittar igen i almenackan och ser att den 8:e är en måndag) Oh fan! Det var en måndag det ja.

Kan man bli dummare?




En till

Idag har man fått ännu ett kusinbarn! =D Hur många är det uppe i nu? Hmm...8? 9? Nej fan 12!!! OMFG!! 12?!?!?! Hur har det hunnit bli så många?? =O Det bara ökar för varje år ser det ut som. Som tur är så funkar minnet rätt bra så man kommer ihåg alla namn ;) Själv är man den ÄNDA av kusinerna (tjejer) som inte har blivit mamma än. Aaaah! Pressure!! =P Nädå några barn blir det inte på några år till. Det är rätt konstigt att bara "tjejkusinerna" har fått barn men inga av "killkusinerna". Weird.
Det är rätt svårt att vara den yngsta av alla kusinerna. Jag menar nästan alla jag känner har kusiner som är i samma ålder och de pratar om hur goda vänner de är. Sånt vill jag också ha. Sucks. Här har man ju bara brorsan som är under 20. De andra är alla över 30, gifta, föräldrar, och bor låååångt borta. Förutom två som bara är långt borta. Någon släktträff händer ju aldrig. Visst träffar man några åt gången lite då och då men alla tillsammans har aldrig hänt. Nej aldrig. Det är ju hemskt! Pfft. Får se om det  händer nån gång i framtiden. *Hoppas*
Men grattis säger jag till Linda som har fått sin första flicka =)

Nu blev jag hungrig. Ska kila ner i köket och se vad det finns för gott ;)

CAS möte

Imorn är det CAS möte med Darrell. Kul...Har precis skrivit klart alla reflections och skickat in dem till honom så att vi kan 'diskutera' det imorn. höhö. Can't wait...
Vill bara medge att jag är nästan klar med alla mina timmar också! Whoppi! har bara en 15 kvar sen är det finito. Ännu en sak man kan kryssa över på listan som gjort. Det går framåt här! =D Hur går det för alla er andra IB victims? Har ni kvar CAS eller är de redan gjorda kanske? En sak som jag stör mig på är att mötet imorn är kl. 09:20 men ingen buss passar in med den tiden. Antingen får jag ta den som gör att jag kommer fram 20 minuter före mötet börjar eller den som gör mig 10 minuter sen. Hmmm. The dilemma!! Ska nog ta den som gör att jag kommer för tidigt. Gör föräldrarna glada då OCH Darrell kommer inte hugga huvet av mig för att vara sen. Det är ju positivt. Vill gärna behålla skallen att tag till.


"The Pedofile Smile"


puss o porr!

How will I know

Det finns vissa låtar som man antingen kan texten eller melodin på. Men sen finns det även de jäklarna där man känner igen låten (lägg märke till "känner igen") Låtar som man inte kan så bra men man har hört dem förut MEN man kommer inte på var man har hört den eller vem det är som sjunger den. SÅÅÅ STÖRIGT! Håller ni inte med? Det måste vara en av de värsta sakera att ha på skallen. Att man hör låten och man vill säga vem artisten är men man kommer inte ihåg det. Anledningen till att jag tar upp detta är just för att idag morse kom jag på vem artisten till en låt som jag är kär i hette. Eller okej jag kanske inte kom på det utan frågade brorsan. Hela vägen upp och ner till/från Göteborg lyssnade mamma och jag på en CD som brorsan hade "skapat". Mycket bra låtar var det men det fanns en som jag blev helt galen i. Låten hade man ju hört innan men just det här med vem artisten var kunde man inte för ett öre. Musikkunskapen räckte inte till. Hur som helst så gick det mig på nerverna och idag så frågade jag brorsan vem det var och det var naturligtvis "How will I know" med Jessica Folker. Mycket bra låt =) Helt besatt av den. Riktigt fin.

Take care!

Back in town!

Nu har jag kommit hem från en av de mest underbaraste helgerna någonsin. Snacka om vad roligt det har varit. Mamma och jag bilade ju upp till Göteborg igår (lördag) för att först hälsa på mormor och sen goda vänner som bor i centrala Göteborg. Kan det bli bättre? Don't think so! Vi var 5 tjejer. Malin, Mia, Ami, Mamma och jag. Hade hur trevligt som helst. Vi pratade om allt. Ja i princip allt. Åt mycket god mat. Så mycket skratt, värme och ödmjukhet finns inte någon annan stans än hos Ami och Malin. Vi är som familj. Älskar att åka dit! Jag kan babbla på om hur extremt kul vi hade och de tokiga saker som hände men det skulle ta en hel dag att skriva. Det får stanna mellan oss 5 kvinnor ;P Blir nog bäst så.
Just det, Malin jobbar i en Change affär. Ni vet underkläders affären? Hon jobbade idag så vi gick dit och kollade på lite bhs. Malin mätte oss alla och tydligen så hade jag inte den storleken som jag hela tiden trott! Det var helt sjukt! Runt om blev man mindre och brösten blev större! Jag klagar inte. Kan rekommendera att alla tjejer borde mäta sig. Gå till nån underkläders affär och be dem göra det. Ni kommer få helt andra measurements än vad ni trodde att ni hade. Om ni inte tror mig så gör det! No joke. Brösten blir större och runt om blir det mindre. Det känder helt underbart att få veta vad man hade för storlek egentligen. Här hela tiden har man trott att man haft en storlek och sen nu för några timmar sen fick jag reda på att det var helt fel. Konstigt. Fast glad blev man! =)
Det finns ju en film so heter "Hata Göteborg" fast nu döper jag om den till "ÄLSKA GÖTEBORG!"


       



<3

Robin Bengtsson

Jag tror jag är kär. Eller okej det är jag ju inte med herregud vad jag har fallit för Robin i Idol. Har inte ni? Hans röst är ju av guld. Sting låten som han körde precis var ju så bra att man nästan grät. Så känslomässigt. Han ser ju otroligt bra ut också eller hur? ;) Kommer  ihåg honnom från audition när han satt där med sin guitarr. Killar som kan spela guitarr asså, det är vägen till en flickas hjärts. I.a.f. till min =D Robins blick och intensitet i ögonen kan döda. Haha. Seriöst kolla in hans ögon så kommer ni att falla pladask! Först så var han ju väldigt töntig på scenen när han hoppade runt där som en liten förvirrad kyckling men nu ta me fan!! Han äger scencen!! Mamma fick precis reda på att man kan få en dejt med en av idolerna. Hon sa till mig att jag skulle skicka in en video för att få en dejt med Robin. Haha härligt mamma men jag tror inte riktigt att jag pallar =P Visst hade det varit super kul men nej tack. SÅ känd är han inte att jag vill göra det...än... ;P

Här har ni en bild på snyggingen, se och njut




Snö!

Äntligen har snö kommit till Skåne! Underbart. Blev så himla förvånad imorse. Hade precis börjat cykla till busstationen när jag helt plötsligt ser nått falla på marken. Fört såg det ut som regn (fan också) och sen såg det ut som hagel (ännu mer fan. Hagel gör ju ont!) men SEN kom det lite på min kappa och då såg jag att det var den efterlängtade snön! Vad förvånad man blev! Men det var jättemysigt upp till snöstormen kom...Hade ju fortfarande en bit kvar att cykla och det bara kom mer och mer. Såg knappt vägen. Farligt. Fram kom jag allt! Som en snögubbe.
Under dagen har det snöat lite då och då. Det kommer i perioder. Oj! Just nu ser jag att det har börjat snöa igen. Får hoppas att det har kommit för att stanna nu =)
Under den korta hålan idag så stack Stina, Emma, Viktoria och jag för att hitta en klänning till Stina. Hon ska på fest ikväll nämnligen. Attans att hon inte kunde få sin kompis till att bjuda oss andra också =P haha fast det hade varit konstigt eftersom vi inte känner tjejen. Hur som helst var vi inne på Pavement först. Jag blev Stinas stylist. Fick henne att prova en massa snyggt fast hon kände inte att det var hennes stil. Vi traskade vidare till H&M och Stina hittade en skitsnygg klänning! En blå liten cocktail dress med en rosett vid sidan. Otroligt söt! Stina såg gudomligt snygg ut i den. The boys better watch out tonight! ;P
Själv ska man inte göra så mycket ikväll. Orkar inte göra nått. Utmattad. Idol blir det nog =) med lite varm choklad. Mums! Sen är det ju Göteborg imorn!! Längtar!


                                 Utsikten från mitt rum =)

Dåligt Samvete

Det var Afro idag! Yippi! Lika roligt varje gång man går =) Om ni inte har provat afrikansk dans innan så kan jag rekommendera det stort! ;)
Okej to the point. Förra gången jag var där så var det en liten asiatisk tjej där. Hon fick min uppmärksamhet när jag först såg henne. Nej jag är inte lesbisk eller nått sånt. Jag var förvånad över att se att hon inte hade rakade ben eller armhålor. Hon hade linne och shorts och verkade inte alls bry sig att hon var orakad. Som sagt, jag tittade nog lite mycket på henne och hon märkte det. Jag gav henne inga elaka blickar eller så. Nejnej sån är jag inte. Utan det var bara allmänt några förvånande blickar. Blickar som jag nu ångar. Idag så var hon på afron igen och hon hade rakat sig...Fatta vad dåligt samvete jag fick! Det märktes att hon kände igen mig och hon gav inte några glada blickar kan man säga. Fy faaaan!! Mådde skit. Tyckte synd om henne. Tänk om hon bara rakade för att jag gav henne lite förvånade blickar? Nej herregud vad hemskt! Alla ni tjejer som inte rakar ben eller armhålor, det är absolut inget fel alls med det! Det är helt upp till en själv att bestämma vad man vill göra med sin kropp. Jag vill egentligen be henne om ursäkt för jag menade verkligen inget ont. Jag var bara förvånad. Har aldig sett en ung tjej förut som inte rakat benen. Får hoppas att hon inte mådde dåligt. Hon kanske hade skäl till att inte raka. Vem vet. I sure as hell don't. Så nu har jag dåligt samvete... :/

Biologi

På biologin så pratar vi om "Human Nutrition and Health". Mycket intressant faktiskt. Idag blev det en hel del snack om mat, vad en healthy diet ska inehålla och var i världen alla olika sorters mat kommer ifrån. Sen kom vi in på Atkins dieten och hur dålig den egentligen är. Visst man förlorar fett genom att bara äta fett men det är väldigt dåligt för kroppen.

 "I'd rather be fat with my carbs than go on the Atkins diet!"

                                                                                    - Läraren
Håller med.

 "All this fat talk makes me want one of those sugary things from mormors"

                                                                                                               - Viktoria

Tror inte riktigt att Viktoria fattade poängen med lektionen. Vi skulle som sagt INTE vela äta nått fett efteråt men tydligen så blev Viktoria bara mer sugen =P
Just det! Visste ni att ischoklad is made from urea? (a.k.a. piss!) Tänker aldrig mer äta ischoklad nu. Typiskt eller hur? Varför var läraren tvungen till att berätta det för oss nu precis innan jul när man vill äta det. Grrr. Fast jaja finns inte så mycket man kan göra förutom att acceptera att allt vi äter (ja i princip allt) är gjort utav något äckligt. Sen för att bara ge er lite kunskap som man inte behöver veta så finns det 90kg kött per person i Amerika. Det är inte lite kött det. Nu kan nu grubbla över detta lite medans jag gör läxan.

ciao!

Okeej

"Varför har vi inget vin? Här finns ju inget gott att dricka. Det ska vara vin eller vatten. Gillar inte allt detta sött!"
                                                                                           
                                                                                                                                 - Mamma

hahaha! xD

Jul!

Är det inte dags för jul snart? Vill ha JUL! Jul är den bästa tiden på året. Klappar, ljus, lucia, pepparkakor, lussebullar, julsång, kalle anka, julkalendern, TOMTEN (honom tror ni väl fortfarande på ;)), varm choklad, mys, snö (får hoppas att det blir det i år), julgran, pynt, och helt allmänt en härlig känsla. Håller ni inte med? Kom och tänka på detta med Jul när mamma och jag var i shoppade förra veckan. De spelade julsånger inne i affärerna och man hörde det ända in i ombytningsrummet. Blev lite dancemoves där inne kan jag medge ;) Men då tänkte man bara JUL!! DET ÄR JU NÄSTAN DECEMBER! (8) Rudolph the red nose raindeer... haha helt underbart!
De har börjat julpynta i Lund också. Det är mycket trevligare att åka in dit nu på morgonen med all belysning som hänger på gatorna och det finns t.o.m. julgranar lite överallt =) Mysigt. Då försvinner hela det där trötta som man känt sen man gick upp och blir superglad!

Life's good when it's christmas!

Are you from London?

Precis kommit hem från kickboxingen. Har inte gått på länge så det var dags att röra på sig igen. Det var faktiskt riktigt kul denna gången. Kan bero på att man inte har gått på så länge och då blir det på något sätt roligare. Eller äsch je ne sais pas! Men kul var det =) Kan medge att man har blivit bättre på push-ups! Innan gick det väldigt trögt speciellt när man ska göra dem med en jäkla klapp också! Helt omöjligt. Det är fortfarande omöjligt för min del men de normala push-ups känns lättare nu än innan =D Sen när vi skulle byta partner så blir det ju den om är närmast. Denna gången blev det en kille från England.

Carro: (går fram och skakar hand) Hej! Carro heter jag!
James: I'm James (eller okej det hette han inte. Kommer inte ihåg vad han sa men James är engelskt så jag döpte honom till det) I'm sorry but I don't speak a word in swedish.
Carro: Oh that's allright! I speak english! =)
James: (förvånad över min brittiska dialekt) Oh! Are you from London?
Carro: No, but I've gone to a british school.
James: Aha okay. Brilliant!

Pallade inte ta hela historian om hur jag har bott utomlands och blablabalbla...Men han var väldigt trevlig må jag säga. Såg att vara runt 30. Fast när de gäller 'the britts' så kan man aldrig vara riktigt säker. Vissa ser ju ut som 40 fast är bara runt 20.
Fredrik gav mig en hård höger idag som jag inte var berädd på så vi får hoppas att det inte blir nått blåmärke. Om det blir det så ligger han allt illa till. ;P

Nu är man hemma igen iaf. Shower here I come!

MSN Konversation

Sitter just nu och snackar med Viktoria på msn. Den tjejen är en av de roligast jag vet. Varje konversation med henne håller jag nästan på att dö av skratt. Hon har precis haft sin första kör-lektion idag.Yippi! Eftersom hon är på msn nu så antar jag att hon inte körde in i nått och skadade sig...(man vet ju aldrig=P)

på msn:

Carro says:
How did your driving go?
Viktoria says:
It went well =) at one point I was a bit close to a pole but...yeah

She's a natural driver.

Viktoria says:
Omg
Viktoria says:
You know what we should do if it's legal
Carro says:
What?
Viktoria says:
Rent some guns and go vildsvin hunting!
Viktoria says:
HAHAHA
Carro says:
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Viktoria says:
but it's probably not allowed
Viktoria says:
hahaha
Viktoria says:
or birds
Viktoria says:
I wanna try my hand at catching my own food
Carro says:
Oh my god!
Viktoria says:
maybe I'll slaughter a cow (6)
Carro says:
You tribal african warrior =P
Viktoria says:
muahahaha

Conclusion: Viktoria är en begåvad bilförare och vi ska ut i skogen och skjuta vildsvin och fåglar.

En mycket produktiv konversation tycker jag. Eller vad tycker ni?

Göteborg!

På lördag sticker mamma, pappa och jag till Göteborg! Ska träffa lite vänner och släkt (antar jag). Har inte varit där sen i sommras så det ska bli riktigt kul att träffa alla de trevliga människorna igen =) Man är ju trotts allt halvt göteborgare (om det är ett ord...) Snackade faktiskt precis om det med mamma och pappa. Vi kom fram till (mest jag) att jag är halvt göteborgare, en fjärde del norrköpingare (wow vad jag hittar på ord nu) och en fjärde del norsk. Det ni! Beat that! ;P
Nä men jag älskar Göteborg. Det är nog en av de bästa städerna jag har varit i. Folket är så trevliga, staden är hur stor som helst fast ändå jättemysig, dialekten är väldigt het ;) och det ligger nära/vid havet =P Skulle säga Liseberg också men det är inte så imponerande längre. När man var liten så tyckte man väl att det var jättekul att åka alla olika saker men nu när man är äldre vill man ju ha lite mer farliga rides! Blir tråkigt med samma skit hela tiden. Får ta och åka till Six Flags i Texas eller vad säger du Viktoria? ;) Oklahoma nästa sommar med gänget? Bila ner till Texas och gå på Six Flags? I think so! =D

Annars så har vi ingen skola imorn. Lycka. Då kan man vila ut och plugga matte, engelska, svenska, och CAS reflections...som tur är så är man klar med Extended Essay. Stolt. Var faktiskt den första i hela klassen att bli klar med den först och inskickad =) Nu är det bara att fokusera på allt annat skit.

Nu syr mössen ihop Askungens klännings till balen så ni får har det så bra.

You know you love me,
XOXO Gossip Girl
(haha har alltid velat skriva det)

Lady Gaga

Är det bara jag som är helt hooked på Lady Gagas nya låt Poker Face? Älskar hennes stil och sätt att uttrycka sig. Lyssna på låten om ni inte redan har gjort det för den är bara så himla bra! =D


Öppet Hus

Precis kommit hem fån öppet hus och gud vad NÖJD man är! Alla IB-elever gjorde ett fantastiskt jobb. Många av niorna har blivit riktigt intresserade av IB. Skit kul! Om alla som vi snackat med idag väljer att gå IB, ja då blir det nog rekord i klass-storlek nästa år. Det fanns många som kom fram till en och undrade var man kunde hitta SP eller NV men då vände man på det och sa att IB är mycket bättre för där kan de ju läsa både natur och samhäll ämnen. Hehe lite manipulation där ;P funkar alltid.
Passade på att gå runt lite för att se hur SP och NV sålde sitt program och det var nästan tomt i deras klassrum!! Sen när man kom in i IB-klassrumen var det packat! Helt otroligt. Vi gjorde så mycket reklam. Fanns tre killar från IB1 som gick runt och gjorde reklam för CAS. De hade var sin bokstav (C, A, S)på sina tröjor och sen var de utklädda till något som skulle föreställa nått inom CAS. Ja det är svårt att förklara om man inte var där. Såg lite töntigt ut men väldigt effektfullt! De drog en massa till IB ;) Trodde aldrig att det fanns så många som var intresserade. Blev mycket frågor från föräldrarna och vi gladligen svarade på alla. Nä jag gillar IB. Har varit lite tveksam till det innen eftersom det är rätt så mycket arbete men efter att ha sett hur vi sålde det så lät det hur roligt som helst. Jag hade lätt valt IB efter att ha gått på vårt Öppet Hus. Bra jobbat säger jag till er som var med!
Får CAS för detta också YES! Är snart klar med alla mina timmar. Ska försöka bli klar med allt innan Jul så att man kan njuta av att ligga på stranden i Egypten på Julafton =P

Dags att ta en liten tupplur nu. Blev inte mycket sömn inatt. Mathilde var ju här och vi såg på Saw V. Dålig film. Rekommenderas inte. Handligen var dålig...eller...det fanns rättare sagt ingen handling och slutet var ju inget slut. Kass. Fast det kommer säkert att bli en till. Tveksam om jag kommer se den dock. Filmerna går ju bara neråt. Varför ska de alltid vara så att ettan är alltid bäst? Uppföljare brukar aldrig ha samma sting i sig. Eller vad tycker ni? Finns det nån film- serie där uppföljaren är bättre? Saw 1 är iaf grymt bra! Watch it, if you havn'r already. If you have then watch it again!

Kram

Ledig!

Yes! Idag var vi alla lediga från skolan. Behövdes verkligen. Mamma och jag åkte och shoppade och mycket snyggt blev det! =D I love my mommy! Hon är nog en av de härligast personerna jag vet. <3 Vi hade mycket trevligt. Fikade på Graffiti också. De har ju sånna otroligt goda bakade potatisar!! Mums. Väl kommit hem så blev det fashion show. Visade upp allt som köptes under dagen för pappa och som tur va gillade han vart enda plagg! =D Awsoooome duuuude. ;P Sen blev det TOK igen. Har nu äntligen skrivit klart den. Siken lättnad. Om den är bra eller inte är ju en annan historia men inskickad är den iaf ;)

Sitter och ser Idol just nu. Soul! Älskar soul. Johan Palm sjunger ju faktiskt rätt bra. Han är ju inte en av favoriterna men de sista gångerna har man blivit lite imponerad. Haha han ser lite småsöt ut i kläderna tycker jag också. Fast en av de där skrikande galna tjejerna kommer jag aldrig vara. Herreguud kan de inte hålla tyst! Skriker ju "JOHAAAAAN JOHAAAAAAN!" man blir galen!! aaaahh! SÅ bra är han inte.

Mathilde är på väg hit nu. Har inte spenderat så mycket tid med henne på sista tiden så det kommer bli kul =) Mamma och pappa är på konsert så vi kommer vara ensamma hemma. Hehe undra vad vi kommer hitta på för hyss...brukar ju bli lite galet när vi är tillsammans =P



Hur har eran fredag varit?

Kram

TOK

Urgh! Våran first draft av token ska inlämnas senast imorn midnatt. Jag började på den för några timmar sen och har kommit rätt långt. Får se till att skriva klar den imorn så att jag kan få mitt diploma ;) Man har ju inte hunnit skriva den nån annan dag för det har varit så mycket annan läxa som skulle göras. GAAAAH!! DAMP PÅ TOK!
Som jag har sagt innan...tok är en värdelös kurs som borde tas bort från IB programmet!

Godnatt.

Middag

Fredrik ska ju snart få sin studentlägenhet och flytta ut. Då tyckte jag att det var dags att renovera lite:

Carro: När han flyttar ut kan vi inte slå ner väggen så att jag får ett stort rum? =D
Fred: Åååååh nej du! Allt ska vara kvar precis som det är. Jag ska alltid ha det rummet. Jag kommer vara hemma många dagar i veckan.
Carro: Vi vet Fredrik. Vi vet...

Typiskt. Flyttar man ut så flyttar man ut! Småsyskonen tar över MUAHAHAHAA!


Rawr!

Eftersom de håller på att renovera en byggnad av skolan så har de en massa högljuda maskiner som ger ut en massa konstiga ljud. Idag under psyken så helt plötsligt börjar en maskin ryta som ett lejon. Det lät rätt läskigt med häftige på samma gång. RAAAAAWWWWWRRRRR sa det helt plötsligt och alla fick en shock. Kunde inte låta bli att öppna munnen och låtsas som om ljudet kom från mig. Tönt man är. Fast kul var det. Ljudet kom närmre och närmre där Viktoria och jag satt. Omöjligt att koncetrera sig på vad läraren säger när ett rytande lejon var under oss. Detta ljud höll på under hela lektionen och sen när jag hade bestämt mig för att spela in ljudet på mobilen för att senare kunna bevisa hur störigt det var så slutade det. Typiskt.
Lite senare fram mot dagen så skulle vi ha svenska. Nörd so man är sitter man utanför klassrummet 40 minuter innan lektionen ska börja. Eller okej Viktoria skulle prata med en lärare och jag blev uttråkad och bara kände för att sitta och inte göra något. MEN! Sen kommer några ettor och sätter sig inte så långt ifrån där jag satt. Tänkte att det var perfekta tillfälle för att tjuvlyssna på deras samtal som gick såhär (tänk på att det är grov skånska):

Kille1: (tar fram sin mobil och visar en bild på sin mamma till de andra) Min mamma har magrutor, det är så äckligt!
Kille2: (blir impad på kompisens mamma och tittar närmre på bilden) Fan! Skicka till mig!!
Kille1: Perversa jävel (tar undan mobilen) Min pappa är biff och min kusin som är 91:a är smal som fan! Ser ut som om han väger 30 kilo max.

Hmmmmm...okej....mycket intressant det där. Man fattar var deras intelligens ligger. Sen kom det mer:

Kille1 har lagt sig ner men handen innanför byxorna...
Tjej: Vad gör du?
Kille1: Jag runkar ju...!
Tjejen stack

Efter detta tålde inte huvudet mer och tack o lov kom läraren så man kunde sticka in i klassrummet. Sen visade det sig att schemat har ändrats så vi var i fel klassrum. Tydligen hade lektionen blivit flyttad till en annan byggnad. Vi gick till byggnaden och till rummet som vi skulle vara i. Rummet existerade inte alls. Fick helt enkelt hitta ett som fanns och var ledigt. Skolan får för fan hålla reda på saker lite bättre. Hur som helst så hamnade vi i samma klassrum där vi innan hade haft psykologi. Gissa vad som händer? RAAAAAAAAAAAAWR!! haha härligt! Fast det varade itne så länge denna gången =(

Under svenskan snackade vi lite om singular och plural. Hur vissa ord inte ändras i plural som Hotell och Bolag.
Man vet vilka som hänger med på lektionerna och vem som inte gör det:

Läraren: Det heter en video och flera...(pekar på en elev som ska avsluta meningen)
Elev: (helt förvirrad) Varför säger man muffins?

Var omöjligt att hålla sig för skratt. RAAAAAWR!


Btw pappa och jag åt KK (Kokta Korvar) idag när jag kom hem och de blev sega som tusan! Brödet med. Tror inte pappa vet hur man använder mikron. hehe. Hur som helst så var det svårt att äta de små sakerna. Ville inte ta blid på hur min tallrik såg ut efteråt men ojojooooooj. haha! Borde nog ta en kurs om hur man äter korv. Blev chockad själv. Ett sånt resultat ska man inte ha på tallriken...bordet...golvet...kläder....efter man har ätit korv med bröd. Såg ut som om en flock hungriga varjar hade kämpat efter att få korvarna. Not pretty. Fattar inte hur pappa lyckades äta dem normalt.Som tur är har man en hund som funkar som en damsugare. =)

Dags att städa?

Tycker det är lika kul varje dag att komma hem till ett mycket ostädat rum. Kläderhögen blir större och större samt golvet försvinner bland alla väskor, böcker, kuddar, ännu mer kläder osv... Just det ja! Sängen kan man inte glömma!! Den har nog aldrig varit så obäddad. Lakan, täcke överkast och filt ligger kors och tvärs. Är förvånad att madrassen inte hamnat på golvet än. Hmmm....äsch ge det några dagar till så har den väl det ;) Men vad är egentligen mening med att bädda? Man ska ju krypa ner i sängen om några timmar igen. Det är bara onödigt och slöseri av tid. Eller vad tycker ni? Är ni lika slarviga?


                             

Måndag

Sovmorgon! (eller okej kanske inte men för oss som skippade TOK var det sovmorgon. Lektionen är ju värdelös) Satte klockan på halv 11. Engelskan börjar halv ett om vi nu skulle ha det. Man vet ju aldrig nu för tiden med den nya läraren. Hon är inte fast anställd än så hon kommer inte till alla lektioner. I alla fall så antar jag att vi inte har engelska och fortsätter sova. Sen får jag ett sms av Stina där hon ville jag skulle ringa och att det var viktigt. Fösta tankarna var "Fuck! Vad har jag gjort nu?" Textar tillbaka och säger att hon får ringa (no money on the phone). Stina ringer och berättar att vi inte har matteprovet imorn! YIPPI!!! Hade ju inte pluggat för det ändå. Det har blivit uppskutet till nästa tisdag. Sen har vi tydligen ingen matte hela denna veckan. Kan det bli bättre??? Blev sjukt glad och tänkte att nu har jag en leding dag framför mig. Sen ringer Viktoria och berättar att vi HAR engelska!! All lycka gick bort och man var tvungen till att göra sig redo för skolan. Suck.
Kommer till skolan, går upp de hemska trapporna till klassrummet och ser att bara Viktoria och läraren sitter där inne. Hmmm...vart är de andra 4? Seraj åt tydligen, Ben gjorde någon lumpen sak,  och Molina och Kris hade gått upp i rök. Så ja det var bara Viktoria och jag själv. Sika duktiga elever vi är ;) Man kan ju säga att det var en väldigt långtråkig lektion. Började snacka om historia istället för litteratur. Eller okej läraren pratade, Viktoria lyssnade (tror jag iaf =P) och jag dagdrömde. Ovanligt? Man måste göra det lite smidigt för att få läraren att tro att man lyssnar så nån gång då och då kommer lite småljud ut från munnen som "Ahaaaa....oooooh.....reeeealllyyy....wooooow...mmmm..." Ja det låter töntigt men det funkar! Ni borde testa det. Efter lektionen hängde jag med Viktoria hem för lite fika och plugg. Visste redan då att det inte skulle bli nått pluggande. Hur som helst fikade vi och drack thé (stavas det så? :S) Alltid trevligt. Såg de sissta avsnitten av Summer Heights High också. Så bra det är!! Har ni inte sett den dokumentär/serien så borde ni. Klockan blev fem och det var först då som matteboken öppnades. Försökte lista ut ett tal men det sket sig. Palla matte? Sen var det så mörkt så det blev dags att ta bussen hem. Mycket trevligt var det iaf. Älskar den familjen! =)

Sen när jag kommer hem så ger Fredrik mig en present. Brorsan ger mig en present??? Vad har hänt?? Kan ni gissa vad det var?...Det var en adventskalender med High School Musical på. HAHA! Två flugor i en smäll där! HSM är faktiskt bra okej?! =P Han var väldigt tydlig med att jag inte fick öppna första luckan förens den 1:a December. Och jag fick heller inte äta alla på en gång. En lucka varje dag. Visst låter brorsan som en mamma? Men hur kul är det att äta enligt reglerna. Har ju aldrig följt regler innan. Varför börja nu? Tsss jaja får se hur det blir med kalendern hehe.


Dicaprio och Winslet

Leonardo Dicaprio och Kate Winslet har gjort en till film tillsammans! Underbart! Ni kommer väl ihåg dem i Titanic för nästan tio år sen? =) The couple is back! Revolutionary Road heter deras nya film som kommer ut i December( i USA, är inte säker när den kommer till Sverige). Trailern till filmen ser ni HÄR Inte riktigt min typ av film men vill nästan se den enbart för att Dicaprio och Winslet är med. De är ju sånna otroliga skåderspelare. Speciellt Kate. Hon är en otrolig inspiration. Har följt hennes karriär länge och hon blir bara bättre och bättre samt  vackrare. Tänk om man fick chansen att vara med i en film med henne! Skulle dö. *hoppas hoppas* (A)


Allmänt uttråkad

Vad heter du? Caroline
Kallas du något? Carro
Hur gammal är du? 17
Bor du mitt i stan? Nej
Om inte, vart bor du? En liten by
Bor du ensam eller med mor/far? Mamma, pappa, bror, hund
Vad har du för hårfärg just nu? Brunt
Vad har du för ögonfärg? Blå-grönt
Har du någon stereo? Yes
Äger du DVD, VHS eller både och? Båda
Läser du böcker ofta? Nej...
Tittar du på tv ofta? För ofta
Lyssnar du på musik ofta? Åh ja! Alltid.
Har du ordning på dina viktiga papper? öööh...
Hur mycket tjänar du i månaden? Studiebidrag (fast det blir bara 700. Är skyldig päronen rätt mycket så de tar 300kr varje månad =( )
Har testat/tagit droger? Nej!
Har du varit/ vill bli beroende av något? Är beroende av kaffe
Trivs du med dig själv? Absolut
Är du lycklig? Mycket

 SEX/KÄRLEK
Är du singel? Ja
Har du haft ett one-night-stand? Nej
Är du eller har du varit redigt kär? Nej. You gotta work for it ;)
Finns det någon du gillar extra mycket just nu? Nej
Har du haft ett förhållande som varat längre än ett år? Nej
Om inte, vill du ha ett förhållande som varar längre? Självklart
Tycker du att man kan älska någon som man inte träffat IRL? Nej
Vad är kärlek för dig? I'll let you know when I fall in love
Tycker du att sex är viktigt i ett förhållande? Ja. Det är ju ett fysiskt sätt att visa att man älskar en.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon och menat det? Jadå
Har du sagt "jag älskar dig" till någon du inte älskat? Tror inte det.
Har du verkligen älskat någon? Nej
Har du ljugit för någon du tyckt om? Ja
Har du gråtit pga kärlek? Nej

LIVET
Vad vill du bli när du är 30 eller mer? Ha ett stadigt jobb med bra inkomst (helst skådis), förhoppningsvis gift ch kanske nån liten unge =)
Har du planerat att skaffa familj innan 30? Jadå
Tror du att du kommer ha förändras innan 30? Både utseendemässigt och personlighetsmässigt (om det är ett ord)
Tror du att du kommer ha fast jobb, etc innan 30? Sure hope so!
Tror du att din framtid kommer bli som du vill ha den? Jag har inte direkt planerat min framtid. Det får bli som det blir helt enkelt =)
Vad är viktigast för dig i framtiden? Leva lyckligt
Vad är det sista du vill göra innan du dör? haha ojdå ingen aning. Nått livsfarligt antagligen =P 
Ser du fram emot att bli gammal? haha vill ju leva det unga livet först. Alla blir gamla, det är bara att acceptera ;)

redan slut? tsss nu är jag uttråkad igen. Eller oj nu vill mamma att jag ska ta hunden ut på en promenad so I guess att jag inte är uttråkad längre. Perfect timing!

puss o porr!

Fars Dag!

Idag är det fars dag! Hoppas att ni alla är riktigt snälla mot er pappa och ger honom många kramar =)


Pappa med The Blues Brothers
(Universal Studios, LA)

Saknar

Jag saknar min bästis från Belgien. Sitter just nu och snackar med honom på msn medans jag tittar på den första Harry Potter filmen. Herregud va små och söta de är! Harry och Ron har ju inte kommit i målbrottet än. Helt underbart gulligt. Men i.a.f. så fick jag honom att skriva en dikt till mig som blev såhär:

I like you so much
You're super awesome
The funniest swede there is


Kreativt? haha kanske inte så mycket men han skrev den på 5 sekunder. Lite imponerad blev jag. Sen bara out of the blue så ville han att jag skulle skriva en dikt till honom. Holy shit går igenom huvudet. Jag kan ju inte skriva dikter. Speciellt halv 2 på natten...men jag kände att jag var tvungen till det så min dikt blev såhär:

Ivan you're so cool
I wish that you were here
I miss your little jokes
and the way you protect me from the blokes
!

AWSOME OR WHAT?? Blev ju rimm på slutet också! Stolt. Om man bara kunde skriva sånt i klassrummet också =P blir topp betyg på direkten då!
Måste ta och åka och hälsa på alla i Belgien snart. Saknar dem riktigt mycket. Vi får se vad som händer.

Nu ska Harry in i skogen och leta efter enhorningar med de andra. Spännande!

ciao!


Gymnasiemässa

Gymnasiemässan var idag. Stod där i 4 timmar och försökte få folk att bli intresserade av IB. Mycket mer än förväntat var intresserade och frågade mycket frågor så det var riktigt kul. Sen blev man totalt dissad av vissa. Man hoppar ut glatt med ett stort leende och säger "Hej! Är ni intresserade av att gå IB på Katedralskolan?" En del sa i.a.f. att de inte var det men vissa bara ignorerade en som om man inte fanns!! Hur dåligt är inte det?? Här tar vi tid bort från skolan för att hjälpa de små niorna om vad de ska söka till och så ignorerar dem en! Kasst. Vissa ville man inte ens fråga för man såg på stilen och attityden att de absolut inte ville gå på värken Katte eller IB. Men de som glatt lyssnade gjorde också att vi tyckte om att berätta om vårt program. o0o0oo0 sen var det en kille som verkligen dissade Stina och mig. Vi som sagt gick fram till honom glatt och berättade lite om IB. Det ända han säger är "Finns där snygga tjejer?" HALLÅÅ!!?!?! WTF?? Du har ju två stycken som står precis framför dig!! Men tydligen gick inte hans intelligens så långt. Tycker inte om att kalla folk för 'fula' men han var jäkligt ful! Så klart kunde man ju inte säga det till honom (även om jag verkligen ville) och sa istället "ööööh...det är väl bara du som kan avgöra det..." sen sket vi i honom. Dålig still asså.  Men mässan gick vidare och jag är rätt stolt över vad vi på Katte gjorde. Sålde skolan bra. Alla tre program. Speciellt IB ;) We were invincible! haha...Nä men vi var duktiga. Får 4 timmars CAS nu! YES!

Sen vill jag bara påpeka det här med fjortisar. Emma och jag diskuterade det och pekade ut dem bland alla nior (hehe jaja lite kul får man ha)
Hur man känner igen en fjortis(tjejer):

*Stor och tjock dunjacka (helst ska den vara röd)
*Håret är uppsprayat så att de ser stelt ut och väldigt slitet
*Stövlar (helst bruna eller svarta) med benvärmare - vita (okej det kanske inte är så farligt. Har ju själv det men med allt annat de har på sig så blir det fjortis)
*Så mycket puder/foundation så att ansiktet ser orange ut
*Maskara som klumpar ögonfransarna (över och under)
*Oversized örhängen
*Bär på en väska som är större än en själv
*Skrattar högt och tydligt när de går förbi killar
*Omogna
 
Voila!

Ja det var min fredag. Ska gå ner till Winnie nu. Sen är det ju Idol! Rock tema, det får man inte missa!

ciao!

EMA's!

Alla här som är lika Hollywood freaks som jag kan inte missa the EMA's i Liverpool! Ni kan se galan LIVE HÄR!!

(8) Singing sweet home alabama all summer looong...

Nobody Without You!

Helt besatt av DENNA låt av Sanna Nielsen!

Psy Class

Viktoria sjunger lite tyst för sig själv. Jag stör mig på det och ger henne en irriterad look.

Carro: Oh God...
Viktoria: Oh, shut up! You sing all the time!

Owned.

FRIENDS

Först och främst ett stort grattis till Obama som har blivit Amerikas nästa President. Wohoo!! Vann överlägset. Får hoppas nu att han kommer göra ett bra jobb. Eller vem bryr sig? Han är ju President i Amerika, inte i Sverige (även om vi inte har en President) Vi får nöja oss med Reinfeldt...

Kommer ni ihåg TV serien Friends?(även om den inte är så gammal) Det är den mest fantastiska och roliga serien som gjorts - enligt mig. Eller vad säger ni? Har sett alla avsnitt flera tusen gånger och blir aldrig trött på dem. Går det även? Tror inte det. Joey med sina "How you doin?" och fattar aldrig nått, Rachel som är så snygg och hennes "on and off" förhållande med Ross (som gifter sig hela tiden). Phoebe med sin gitarr, Monica som är hysterisk och Chandler som är så gullig. Ja de är ett härligt gäng det. Blir så glad över att se dem.
Vi har samlat ihop season 6-10 på dvd och just nu sitter jag och ser på season 7.
Några roliga dialoger från serien ;) :

Monica: Did you two...?
Rachel: Oh, Monica come on. You know I don't sleep with guys on a first date.
Monica: Matt Wire, Mark Lynn, Ben Wise--
Rachel: Anymore!



(Joey kommer ut från Monicas och Chandlers badrum med tidningen. Alla andra sitter vid bordet och stirrar förvånat)
Joey: Hey (går ut genom ytterdörren)
Rachel: Did you know he was in there?
Monica: No
Chandler: How long have we been home?
Monica: About a half an hour.
Chandler: Lovely...



Ross: What are you doing tonight?
Chandler: Why, do you have a lecture?
Ross: No
Chandler: Then free as a bird! What's up?



(telefonen ringer och Monica svarar)
Monica: (till Rachel) Rach, it's the Visa card people
Rachel: Oh god, ask them what they want.
Monica: (i telefon) Could you please tell me what this is in reference to?...Yes, hold on. (till Rachel) They say there's been some unusual activity on your account.
Rachel: But I havn't used my card in weeks.
Monica: That is the unusual activity...



Ross: Here I think this is us
Monica: Limited seating, my ass! Let's see who made the cut.
(Båda sätter sig vid bordet där två andra par sitter. Monica vänder sig till par ett)
Monica: Hi, I'm Monica Gellar. How do you know the bride and groom?
Kvinna: I used to work with Frannie.
Monica: Used to work with her. Used to. I'm her relative and I didn't get invited. A BLOOD relative. BLOOD.
(kvinnan ser rädd ut)
Ross: (till Monica) Stop saying "blood" to strangers.



(I sovrummet)
Chandler: Monica?
Monica: She's sleeping.
Chandler: I know. Just a quick question. Which one was 'Deep Impact' and which one was 'Armageddon'?
Monica: 'Deep Impact' was the one with Robert Duvall. 'Armageddon' is what's going to happen to you if you wake me up...



(Ross och Joey är utelåsta uppe på taket av byggnaden)
Ross: I can't believe this!
Joey: All right, well, I guess we know what we have to do to get down.
Ross: Yeah, I guess we don't have a choice. (skriker och viftar med armarna) HELP US! PLEASE, HELP US! We're stuck on the roof, and we can't get down!
Joey: Ross...I was thinking we'd just go down the fire escape...
Ross: (tittar generat på Joey) I know. I wasn't finished. (skriker) But don't worry! We're gonna go down the fire escape!



You gotta love them!

Godnatt sötnosar!

Du vet att du är från Skåne när...‏

du är bara svensk i ditt pass och under Hockey VM

 flaggan är gul och RÖD, inte blå.

du kallar pommes frittes för stolpa-päror.

du vet att ålarens och kålahue ska ses som förolämpning och inte alls handlar om mat!

du får hageskag när något är sorgligt.

en kraftigt berusad människa är "dyng rag" och denna person tilltalar dig med orden "Va fan glor du på, ska du ha po flabben" du har skallebank och inte huvudvärk.

du är bugasprängd och inte mätt.

du beställer en "cocka" i stället för en "cola"

allt norr om hallandsåsen e Norrland !

du kallar choklad drycken pucko för 08:a

du har inte en huskatt utan en bonnakatt

du vet att päror inte betyder päron.

du säger inte groggvirke, du säger blannevann.

du vet att lättmjölk är röd, mellanmjölk blå och standardmjölk orange.

du grinar när stockholmare vill gräva loss Skåne, de gräver ju bara bort Sverige.

du grinar = du flabbar.

grinar och flabbar = skrattar.

du äter rabbemos till din falukorv.

du vet våren har kommit när rapsen blommar.

Zoegas - helst Skånerost, är det enda kaffe du dricker.

 du fattar inte varför folk åker till fjällen, alperna ligger liika nära och backarna är dubbelt så långa.

du hoppas att Skånes alla grävmaskinister skulle vilja alliera sig för att vi en gång för alla ska frigöra oss från de självgoda stockholmarna.

Hipp Hipp, är det roligaste du någonsin sett på TV.

någon säger "det var bättre förr" och du tänker "ja, innan 1658 någon gång".

 du vet att pantofflor inte är ett par skor.

 "tollor" är däremot funktionsdugliga skor du stukade fötterna i som liten.

du hade kommit på minst ett "bombsäkert" sätt att smuggla in alkohol från Danmark innan din fjortonårsdag.

någon av dina tre första fyllor grundade sig i för mycket rebenshopen/aperetif(den med fågeln på "den söte, söte, goe, goe)/pepiño.

vokalerna var det svåraste med att lära sig läsa och skriva i skolan - speciellt om du är från Lomma.

du köper Ramlösa och inte Raaaaamlösa.

du behöver inte fråga vad en "rullebör" är.

en flaska Skåne akvavit alltid står på bordet vid högtider.

du inte börjar gråta för att systemet är stängt, för på andra sidan Öresund är det alltid öppet.

det bara finns ett berg - Kullaberg.

Tomelilla, Skurup, Höör och Klippan är lika självklara i din värld som London och Paris.

röv inte alls är något vulgärt.

 "räligt" bara är din synonym för något som är fult, otäckt eller äckligt.

 "balle" är en del av rumpan .

någon säger något som du inte tror på och du utbrister "ah, du snackar".

du känner dig hemma var som helst i världen bara någon pratar skånska.

du blir förbannad av att läsa om befrielsen av Skåne, när det i själva verket borde stå ockupation.

sillamjölke är förolämpning som du antagligen aldrig använder, men om du ser någon som är riktigt klen så vet du att du skulle kunna kalla honom det.

du blir förvånad att mölla faktiskt kallas för väderkvarn på rikssvenska.


Jaha där ser man. Jag är INTE skåning.

Hmmm...

Idag läste pappa och mamma igenom bloggen och det första man hör är:

"Caroline så här stavar man inte till detta ordet. Det ska stavas...Detta är inget ord...Tycker inte om att su svär...Varför har du bilder på dig själv? Du vet att vem som heslt kan gå in på bloggen och sen söka upp var du bor och komma hit...Men annars är den bra!"

Tack pappa.

I mitt försvar kan jag säga att jag vet att jag stavar fel ibland och hittar på ega ord. Stava på svenska är inte lätt. Vadå svära? Ibland måste man för att kunna uttrycka sina känslor. Bilder har alla. Inte bara jag. Ja vem som helst kan gå in och läsa men jag tror inte att det är nån som har verken tid eller intresse av att komma till huset och råna/mörda oss =P

Men va bra att de gillade den =) Pappa har t.o.m. tänkt på att starta sin egen blogg "Pensionärsbloggen" HAHA!
Good luck med det daddy...




Vem blir det?

Inatt händer det! The Presidential Election! Vem kommer bli Amerikas President?? Obama hade varit bäst. *hoppas* McCain är så gammal och han är på samma sida som Bush!! Aldrig!! Usch bort med honom och ge USA nu sin första svarta President. Eller vad tycker ni? Obama eller McCain?


haha!

Stinas frustration om pluggandet:

"kastar stolar och vrålar som en mesopotamisk prostituerad som blir påsatt bakifrån av åtta grottgubbaaaaaar"


Underbaring!

Hjälp!!

Vad fan gör jag här på datorn?!?! Jag måste plugga. Har ju ett stort prov imorn!! =S Kan säga nu att det kommer gå åt pipan (gör ju inte saken bättre av att sitta här och blogga) Har pluggat halva delen av det vi ska veta men herregud det Biologiska Perspektivet fattar jag noll av!! GAH!! BLIR GALEN!! Biologi över huvud taget SUGER jag på! Nu ska man ju länka det till psykolgi som jag nästan suger lika mycket på!! NEEEJ!! KOMMER FAILA FETT!! =( Går det inte att stanna tiden??? Tidsmaskin?? Kan man inte hoppa över hela tisdagen? Ingen tisdag! Vill INTE ha TISDAG!!
Föräldrarna gör ju inte saken bättre genom att sitta och titta på en Bond film som jag bara ÄLSKAR!! Vill också kolla på Bond! Hela koncentrationen är borta. Kan inte fokusera på att studera när man hör "My name is Bond, James Bond." i bakgrunden!

Hjälp mig!!!

Skola igen

Jaha nu var lovet slut. Suck. Men det har varit riktigt kul. Många minnen för livet.

Var väldigt segt att ta sig upp från sängen imorse. Ville bara krypa ner under det varma täcket igen. Konstigt nog så var det inte så kallt ute. Blev förvånad faktiskt. Kommer till skolan. Har TOK. Tråk. Gick igenom all information om vår TOK Presentation som vi ska ha den 8 December. Vissa failade ju den första vi hade förr året...så nu har vi en till chans att göra ett bra jobb. Yippi! Är faktiskt rätt pepp på det. Hade tänkt prata om The Exorcism of Emily Rose. Visste ni att filmen är baserad på en riktig händelse? Tydligen så var det en tysk tjej som gick igenom nästa samma saker som tjejen i filmen gör. Rätt läskigt när man tänker på det. Så det ska bli kul =) Sen blev vi utsläppta 30 minuter tidigare så då kunde man sticka hem. Har ju en fet håla på 3 timmar!! Fan ta IB. Iaf, kommer hem och dricker varm choklad. Mums. Lägger mig i den varma sängen (mycket farligt när man vet att man ska tillbaka till skolan om 2 timmar igen) och tittar på 'The Day After Tomorrow'. Haha om man direkt översätter det till svenska blir det ju " Övermorgon". Knepigt. Tror inte att folk hade tagigt filmen på allvar om den hette det. Hur som helst somnar jag...fast sen ringer Viktoria och vill ha nummret till vår psychologilärare. Ni kanske undrar varför jag har det men nu är det så att jag har en bra kontakt med henne så vi har bytt nummer...nä jag skojar bara. Dåligt skämt. Har hennes nummer så att hon kan skriva ett sms om hon är sjuk eller nått så att jag kan skicka vidare till alla i klassen. Mycket praktiskt. Vilket ansvar jag har =)  Sen berättar Viktoria också att vi inte har nån engelska idag. Lycka! Alltså betyder det att jag är ledig resten av dagen. Kan behövas, har ju psychologi prov imorn. Fast på ett sätt är det dåligt att vi inte har engelskan. Vi skulle få en ny lärare eftersom vår gamla stack till England. Byebye med henne. Hade velat träffa den nya men hon är tydligen inte i skolan idag. DET är dåligt. Vilket första intryck hon ger oss. Kommer inte ens till vår första lektion. Ska man klaga? Nej, pallar inte klaga mer på lärarna. Inget kommer göras åt det ändå. Nä nu ska jag inte sitta här längre och blogga. Måste plugga.
Ha en fortsatt bra måndag!

ciao

Lördag

Kvällen började med att pappa och jag åkte in till Malmö för att se The Rat Pack. Kärlek. Musiken är så jävlans bra!! Stolt kan jag säga att jag inte var den yngsta där. Fanns 2 andra tjejer som var mycket yngre. Men man kan ju säga att medelåldern var runt 60...Iaf så hade vi jättebra platser. Personerna som skulle sitta framför oss kom aldrig. Hallelujah! Man såg scenen perfekt! Lite besviken på att Mark Adams inte spelade Dean Martin. Hade sett fram emot att se honom uppföra. Han är bara så fantastiskt bra. Fast den mannen som spelade Dean nu var jätteduktig. Tur det. Alla tre var underbara. Skrattade nästan hela tiden =D Läst i tidningen imorse att de fått mycket positiv kritik. Det var dem värda. Riktig entertainment var det och jag bangar inte på att se dem igen ;)

Sen var det hem som gällde. Hade en halloweenfest att åka till. Kom hem och bytte om, sminka mig, sprayade upp håret som fan och sen på med masken. Blev faktisk väldigt nöjd med resultatet eller vad tycker ni?




Pappa var riktigt snäll och körde mig till festen. Hade lite svårt att hitta dit först men efter 15 minuter hittade vi lokalen. Eftersom jag kom runt midnatt var de flesta rätt så packade. Festen hade varit igång ett tag. Men jag blev varmt välkommen av alla roliga figurer =) Snacka om en sexig fest! Tjejerna hade ju knappt nått på sig. Bröst och rumpor syntes. Only on Halloween... haha nej men det var jättetrevligt. Träffade alla härliga människor som jag redan kände plus många nya. Efter ungefär två timmar så började festen slockna mer och mer och det var då som det var dags att åka hem. Igen kom pappa (my hero) och hämtade mig.


   
Hanna, Elise och Emma                                     Folk på dansgolvet


   
Matilda  var på danshumör!                             Ännu mer folk

   
Tanja och Rebecka                                        Jag och Matilda

     
Jag, Hanna och Dennis                                   Tyckte att den var jävligt cool!


Tack för en mycket trevlig fest Elise och Tanja!

(Tycker synd om alla dem som var tvugna att städa upp efteråt. Kan säga att det fanns mycker på toaletterna som man heslt ville undvika att se...)

1a November

Ikväll kommer det bli rätt stressigt. Ska först på konsert med pappa i Malmö. Ska se The Rat Pack. Det är originalet från the West End. Så jävla pepp!! För er som inte vet är The Rat Pack ett band. Frank Sinatra, Sammy Davis Jr och Dean Martin bildade det för lääänge sedan. Tror runt 50-60 talet. Hur som helst gillar pappa deras musik och har fått mig till att älska det! Tror inte att många ungdomar nu för tiden uppskattar musiken som fanns långt innan vi föddes men ge den en chans! Ni kommer kanske gilla det ;) I did. Så ja det blir konsert och sen Halloweenfest. Kommer vara helt slut imorn. Igen så ska man vara utklädd...tror ni att jag har en kostym? Nopp. Tror inte att jag har fattat vad Halloween går ut på. En söt mask har jag iaf. Får ta och sminka nått kreativt och sen har jag en outfit...dock ingen riktig kostym. Mer fest kläder men som sagt jag kommer inte vara på festen så länge p.g.a. konserten. Det är enbart därför jag inte köpte nån kostym. ;)

Lyssnar just nu på nån fransk låt...ingen aning om vad han sjunger. Efter att ha läst franska i 6 år borde man ju kunna lite franska men denna hjärna har svårt för språk (tror denna hjärna har svårt för det mästa...) Räcker med svenska och engelska än så länge. Kan ju alltid plugga språk efter gymnasiet. Tar studenten snart ju!! Gonna be awsome! Men vad fan händer med livet efter gymnasiet?? :S Har ni några planer? Vill ut och resa men bristen på pengar stoppar en. Plugga? Nej usch. Vill inte tillbaks till pluggandet direkt efter sommaren. Jobba? Hur skaffar man jobb? Har ju aldrig jobbat innan. Och då menar jag verkligen aldrig. Inget sommarjobb eller extrajobb ever. Så rädd är jag. Men det oroar jag mig för senare.

Mamma vill ha tvätten, måste sticka. Old habbits are back to normal. Har inte saknat dem alls men nu när föräldrarna är tillbaka är det andra puckar! Snart måste jag nog städa mitt rum också... kan jag slå vad om.

Ha de gött!

Falsk

Du är så jävla falsk. Skaffa dig ett liv?

Halloween!

Hoppas att ni alla har haft en riktigt bra Halloween! Blev det nått bus eller godis? fest? ;)
Jag spenderade Halloween hos Stina. Man sulle vara utklädd (duh det är ju halloween!) men en viss person hade ingen kostym hemma eller pengar till att köpa en (blev ju bestulen för två dagar sen) så man fick helt enkelt ta det man hittade. En fotbollströja...Ja det blev det. Kreativt? Fuck no. Sorry tjejer att jag inte hade en riktig kostym. Alla ni såg härliga ut i era kostymer! Jennifer, Emma och Carro var häxor. Viktoria var en Sheriff, Stina var en gris (som jag först trodde var en kanin...) Alice var Mimmi och sen så kom ju jag där i en fotbollströja. Mobbad. Hur som helst så hade vi mycket kul tillsammans. =)
Eftersom det var halloween så kommer ju småbarn och knackar på. Vi öppnar. Eller okej Stina öppnar. Vi andra smög ut genom bakdörren för att srämma de små monstren. Gick totalt åt pipan. De såg oss och började svära!!! De gillade tydligen inte godiset som de fick och började kalla oss för "Jävla råttor!" Blev helt paff!! Sen när lär sig barn i 10års åldern att säga sånt?!? Är det det språket deras föräldrar vill de ska lära sig. Usch låter ju helt förskräckligt. Mina barn ska aldrig lära sig svära. Eller vad tycker ni? Är det okej när sånna små svär till äldre? Don't think so! Iaf en av dessa småttingarna gick mig på nerverna som satan!! Han sa "Jag har lagt bajs i brevlådan" Först fick han dödsblickar från oss sen sa fotbollshooliganet (jag för er som inte fattar) "Jag hoppas du skojar nu annars kommer du inte leva längre till" Okej hur jävla dåligt som helst sagt men det funkade. Han blev livrädd och sprang iväg med sina andra små monster...och svor yttligare ett par gånger. Dåligt. Det är i sånna situationer man verkligen inte gillar barn.
Kvällen fortsatt dock. Kan ju inte låta sånna småttingar förstöra en hel kväll. Det kom ett till gäng som knackade på. Tre söta häxor. De var mycket trevligare än förra gänget. Gissa vem som kommer tillbaka till huset en timme senare? Pojkarna så klart. Tydligen hade de inte fårr nog än. Först ignorerade vi dem. Sen gav Stina dem ett äpple och Carro gav dem skämt-tuggumi (bränner riktigt i halsen på en) och sa till dem att sticka. Efter de hade smakat på tuggumit blev de inte glada. Äpplet kastades på dörren och de blev galna. Då hade vi fått nog. Öppnade dörren och skulle fråga vad deras problem var men de blev rädda och kutade iväg. Jävla mesar!
Sen bar det hemmåt. Tack Emma för att du körde hem mig =) Really appreciate it. Körningen går ju riktigt bra! ;)





Idol var ju på TV sen! Ni ser väl på det? Vem är eran favorit? Alice, Anna ocg Kevin är ju otroliga. UT MED JOHAN PALM!!! Han var gullig i början men det har blivit för mycket med honom. Håller ni med? Sen är ju Robin B. såå jävla snygg! Hans sång vet jag inte om det är nått att ha men herregud så snygg! Riktig goding där. Jag hade inte bangat en dejt med honom. Helt okej att Sepideh åkte ut. Visst har hon en bra röst och söt men mycket mer än så var det nog inte med henne.

Ska ta och sova nu. Ska hämta mamma och pappa på sturup imorn kl.10:00. Yay! Äntligen kommer de hem. Har saknat dem mycket. Blir rätt tomt i huset utan de gamlingarna här. Fast all "Carro ner med tvätten!" "Städa ditt rum!" har jag absolut inte sakna.

Kram!


RSS 2.0