Värmen Stiger!

Det har varit så otroligt varmt dessa två senaste dagar. Helt underbart med riktig sommarvärme. Det börjar bli mer och mer grönt på växter och träd. Blommorna börjar komma upp nu också. Kan det bli bättre? Total kärlek till detta väder.
Fredag idag! Fast det är skitsamma nu egentligen. Exams om 1 vecka!!! Stress stress stress. Man ser på alla andra treor som går de andra programmen och de är helt klara med sitt. De kan njuta av värmen till max och har inga stora tenter kvar. Orättvist. Tycker att alla borde pinas som vi på IB. Nä, nu ska det inte bli några klagomål. Mitt eget fel att jag går IB.
 Köpte min balbiljett idag. Eller biljett och biljett...det är ett tråkigt papper med namn och klass på...kreativt eller hur?

TTFN!

Studentmössa!

Äntligen har vi fått våra studentmössor!! De är riktigt snygga. Det kostade dyrt men vafaan man tar ju bara studenten en gång i livet! Det får bränna hur mycket det vill i plånboken!


Nu gäller det bara att klara av exams(!) 12 dagar kvar!!! AAAAAAAAAAAAAAAAH!

Dagens Citat

" First we have to collect Caroline's muffin!"


Svenska Filmer...

...är nått av det löjligaste som finns i denna värld. Det är inte ofta som jag ser på en svensk film på grund av att jag skrattar hela tiden. Språket är så löjligt. Det finns varken pondus eller charm. Skådespelarna gör det inte bättre om man får säga så. Visst finns det vissa som är duktiga och man ser att de verkligen försöker göra sitt bästa av manuset och orden men oftast blir det bara pankaka. Inte deras fel utan språket. Vårt språk låter töntigt på film. Helt okej som talspråk men när det kommer till vita duken låter det bara fel. Tror inte det är många som håller riktigt med mig om detta, men det är så jag känner. Det låter lika löjligt som Våra Bästa År. Man vill bara skratta. Detta är en stor anledning till varför jag inte vill plugga teater här i Sverige. Jag tror helt enkelt inte på språket och att det kan leverera likadant som engelskan kan. Okej, kan erkänna att jag inte heller vill plugga här för att det är inte riktigt lika mycket betalt här som det är i USA ;P. Hur som helst är svensk teater och film nått som inte tilltalar mig. Svenskan är däremot mycket mer känslomässigt. Det är ett mycket mer vackrare språk som vi borde använda korrekt istället för att skämma ut genom dessa kassa filmer.
Ville bara skriva av mig det.

Grattis!

Ett stort GRATTIS till Viktoria som tog sitt körkort idag!! =D Körkorten bara hoppar fram nu till våren. Press nu att skaffa det själv...fast jag är ju fortfarande bara 17 så jag har lite tid kvar på mig ;)

Grattis underbaraste!! <3

Tisdag

Idag blev det stan med pappa och Fredrik. Åt en bakad potatis på Grafitti som vanligt. De är ju bara så himla goda. Tjejen som jobbar där är så himla söt och trevlig. Tror hon börjar komma ihåg vad vi brukar beställa. Sen bar det av till Nova med mamma. Gick i lite affärer och köpte blommor nu till påsk. Kommer nån annan måla egg till lördag? Förstår inte hur folk kan säga att det är barnsligt. Det är det inte! Det hör till till påsken. Spelar ingen roll om man är 7 eller 17.
Sen har det blivit plugg. Den där jäkla engelskaboken är en ren pina att läsa och skriva noteringar till. Urgh. Välj aldrig IB om du vill ha ett liv. EXAMS OM 1 MÅNAD!!!! AH!!! BIOLOGI, MATTE, HISTORIA, SVENSKA, ENGELSKA OCH PSYKOLOGI! =O Kill me now please. Kommer bli väldigt lite bloggande under April och Maj. Beklagar för det men skolan kommer först.
Men ikväll blir det kul. Ska till Elise om drygt en timme. Mathilda och Emma ska också komma så det kommer bli skitskoj! =) Vattenpipa! Hell yea!

Ha det gött!


Fast & Furious!

Igår blev det bio med Emma! Fast & Furious. Grymt bra film!! Älskar alla 'Fast and Furious' filmerna. Hot guys, fights, explosions, cars, money...what's not to love? ;) Fast trean, den där Tokyo Drift var lite av en besvikelse. Helt nya karaktärer och det gjorde att känslan inte blev detsamma. Men nu är fyran ute och den är absolut värd att se. Inget tar första filmen men denna kommer lätt på andra plats. Paul Walker är ju så himla snygg!! Och han är singel(!) hur i tusan kan en sån kille vara singel? Kanske väntar på mig? Man får drömma, okej?Solvärme

Solen skiner riktigt starkt denna dag. Det är helt underbart att värmen äntligen har kommit efter en lång och kall vinter som man aldrig trodde skulle ta slut...men det gjorde den för några dagar sen! Har legat ute och solat nu hela dagen och lite rosiga kinder har det blivit.  Det är upp mot 20 grader i solen och gud vad man njuter! Finns en massa småbarn som springer sunt kvarteret och leker. En liten pojke håller på att sjunga "I kissed a girl and I like it"  hela tiden hahaha det är så gulligt! Han är drygt 5 år och kan redan en engelsk text. Lite underhållning av den yngre generationen är alltid kul.
Nu blir det mat!

Hejdå.


Husdjur Som Springer Bort

Läste precis på Tyras blogg att hennes katt är borta. Tycker hemskt synd om henne för jag har nämnligen varit med om samma sak. Tror det var sommaren 05' då Winnie sprang bort. Vi hade gäster från England här och eftersom det var sommar så åkte vi till falsterbo och badade. Hunden lämnades i trädgården eftersom det var så fint väder medans vi var borta. Efter nån timme eller två började det bli molnigt och man såg att åskan var påväg. Ända sen första sommarn i Turkiet har Winnie varit livrädd för åska och vi visste att hon inte hade det lätt hemma i trädgården. När vi hade kommit hem märkte vi att hunden inte var där. Grannen kom fram till oss och sa att han sett henne hoppa över staketet (som är högt över 1 meter!) och sprungit iväg. Vi allihopa snabbt som tusan begav oss ut i regnet och letade i hela byn men ingen Winnie. Timmar gick och det började bli mörkt och Winnie var fortfarande borta. Vi hade berättat det för alla vi kände och annat folk i byn som ledde till att vi fick lite samtal från personer som hittat en brun hund. Mamma åkte för att se om nån av hundarna var vår men icke. Vi ringde in till radion och berättade om Winnie men eftersom det var en söndag sa det att det blir inga nyheter förens två dagar eller nått, men då skulle de annonsera det. Vet inte riktigt allt det med radion och hur det gick till för det var mamma som tog hand om det. Hela natten gick och det var omöjligt att sova. Alla hemska tankar gick genom skallen. Vi hade ingen aning om vart vår hund hade stuckit. Vi bodde inte i Sverige då så Winnie kände inte till området så bra. Hade inga lukter att följa som hundar har. Nästa dag hade hon fortfarande inte kommit tillbaka och vi åkte ut åter igen för att leta. Kan säga att det var mycket tårar i huset. Sen helt plötsligt ringer en vän som bor ute på åkern och säger att han hittat henne! Vi alla sticker direkt dit för att hämta vår lilla älskling. DET VAR HON!! Vilken lättnad det var att se att hon var vid liv. Hon är en riktig survivor! Är ju trotts allt en gatuhund från början.


RSS 2.0