I Have A New Crush

Nyss kommit hem från bion. New Moon var helt okej. Skrattade nog mer än jag dregglade denna gången. Twilight var definitivt mycket bättre. Lite synd att jag hade sånt höga förväntningar för det förstörde filmen lite. Oh well, nått bra hade filmen iaf och det var Jacob! Guuuud! Pictures don't give him justice! Tyckte inte alls att han var nått speciellt innan men nu! Pojken är så söt! Edward kan dra åt skogen, Jacob is the shit!


New Moon!

Ikväll blir det bio! Ska se New Moon med Emma. Kommer inte ihåg den senaste gången jag var på bio, men det var sjukt länge sen! Denna filmen är bara ett måste! Vissa säger den är bra, andra att den är dålig. To find out, I gotta watch it myself ;)

Watcha Say - Jason Derulo

Den låten är helt klart min favorit just nu. Låter lite som om det är Chris Brown...Jason ser lite ut som honom också. Twins? Nä, men den är grymt bra och den spelas på högtalarna om och om igen.

Lyssna här!

These Boots Are Made For Walking

I september beställde jag boots som inte har kommit förens nu. Bättre sent än aldrig. Hur som helst, när jag öppnade lådan och såg dem var det kärlek vid första ögonkastet. Så himla bekväma att gå i och snygga som fasen! Kostade en hel del men det var det absolut värt!


Harry Potter 6!

Idag har det varit fullt upp i stan. Shopping som bara den och en av sakerna som köptes var Harry Potter 6! Äntligen har den kommit ut på DVD! Jag skulle egentligen köpa julklappar men det blev mest till mig istället...så kan det gå!
Ska göra lite varm choklad och mysa framför den nya filmen!

1 Månad kvar...

...tills det är Julafton!!! Vilken härlig känsla det är. I feel it in ma fingeeeers, I feel it in ma tooooooeeess, christmas's all around us, so then the feeling groooows! Kommer bli så mysigt när alla gator lyser upp med ljus och kransar, julsånger spelas i affärerna, doften av lussekatter och förhoppningsvis snö.

Jag har också börjat räkna ner dagarna tills Viktoria kommer hem igen. 7e december!! Drygt 2 veckor tills dess. iiiiih! =D

Kontakten

Igår hade jag riktigt kul genom att skriva kommentarer på olika kontaktanonser i Sydsvenskan. Läser ni "Kontakten"? Gud vilka roliga personer det finns. Här är några som jag tyckte var härliga och skrev kommentarer på:

KVINNA SÖKER MAN

"Sällskap sökes till Sensation White, Köpenhamn 31 Oktober, av 32-årig skånetjej." - HAHA! Vi är för fasen i slutet på November...

"Jag är en polsk kvinna, 52 år...Jag tycker om att vara hemma och laga mat." - What a catch!

MAN SÖKER KVINNA

"Jag är en trevlig och reko kille, 32 år, som söker en mogen, trevlig tjej, 45-55 år." - He wants a COUGAR!!!

"Trevlig herre, 63/180...Jag har körkort." - HAHAHAHA! Behöver jag ens förklara? xD

"Jag vill träffa en kvinna som bor i Malmö" - LOL?!  Det var allt han skrev. Inget spelar roll, bara hon bor i Malmö...good luck!

"Hårt arbetare, omtänksam...normalt utseende..."
- Wtf? Hur ser ett "normalt utseende" ut?

"Jag är en kille, 24 år, från Gävle som söker kvinna, gärna äldre än mig. Du är smal. Annars spelar inte utseendet så stor roll." - Hmmm...wtf?

MAN SÖKER MAN

"Ungdomlig kille, 50 år, i Malmö, med trevligt yttre, söker transa." - HAHAHAHA!!!! (Jag menar inget ont med att skratta, utan tyckte bara det var otroligt roligt!)

"Jag söker en blyg, mullig, frisk kille, max 30 år...Jag är 60-årig biologilärare..." - Ooooh myyyy gooood!! HAHAHA! Han vill ha en pojkvän som skulle kunna vara hans barn! Creep! Pedofil!


Ja, så kul har jag det på morgonen.

Just nu lyssnar jag på M.J. CDn "BAD" som jag fick av mamma och pappa igår när de kom hem från London. Min favoritlåt kom precis på!! Diiiiiiiirty DIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANAAAAA NOOOOO!!!

Robinson Karibien

Ikväll börjar den nya säsongen av Robinson! Hoppas nu att den är bättre än den förra! Den var sååå kass och helt fel person vann...Kommer inte ens ihåg hennes namn men en värdig vinnare var hon verkligen inte. Ikväll är det nya tag, nya deltagare, nya tävlingar, ny Ö och tack och lov en ny programledare.
20:00 Tv4, Missa inte!


POWERCUT

Det har stormat och regnat hela dagen och det blir bara värre. För några minuter sen fick vi här i Skåne strömavbrott! Gud vad läskigt det var! Sitter här i mitt rum med stängt dörr och POOF! Allt slocknas. Kolsvart. Kunde inte se ett piss men lyckades ta mig till dörren som inte ligger så speciellt långt bort. Pappa hade redan tänt lite levande ljus här uppe. Jag hämtade tändstickor och ficklampa. Nu är det rätt mysig här i mitt lilla rum. Pappa råkade trampa på Winnie som låg på mattan där nere. Lilla stackare. Men är man så tyst i mörkret så ber man ju bara av att ble trampad på.
Nu ska jag fortsätta att se på The Vampire Diaries (så himla bra show!)



Cliff Richards

I lördags var det som sagt konsert i Malmö Arena. Cliff Richards körde som bara den! Hade inga förväntningar eftersom jag aldrig lyssnat på honom tidigare med vilken överraskning! Gubben både dansade och sjöng. The Shadows spelade fasansfullt bra också. Diggar de grabbarna. Lite roligt att se män i 70års åldern i kostym lira el-guitarr. haha! De har fått mycket positiv kritik från tidningarna vilket de förtjänar. En riktigt show var det!


Bad Romance

Finns det nån som inte är besatt av den låten? Gaga blir bara bättre och bättre. Håller till sin stil och bara kör!
Snart är det helg iaf och på lördag ska vi se Cliff Richards i Malmö Arena! Jag gissar på att medelåldern kommer vara 60. Haha men skit samma! Gamlingar är härliga. De är mycket trevligare att vara med än dagens ungdom. No offence till alla oss unga, det är bara en sanning. We suck!

Svensson Svensson

Idag ska jag med familj se Svensson Svensson i Malmö. Kommer bli skitkul! Har följt den serien sen den började och nu har de satt upp en pjäs med samma skådisar på Nöjesteatern. Wohoo!

Fredag var mycket roligt. Träffade nytt folk och festade loss. Madde har redan konstaterat att kvällens citat blev "ALLA SOM HETER GLEN ÄR FRÅN GÖÖÖÖÖTEBOOOORG". Haha! Kvällens låt var lätt I Gotta Feeling. Riktigt trevligt även fast det var för mycket folk i en för liten lokal. Grymt många tyskar också. Så for man hörde någon prata svenska blev man överlycklig hehe.
Nu ska jag göra mig i ordning innan vi åker och äter Lunch.

Ciao!


UPDATE: Pjäsen var sjukt bra! Riktig härlig humor. Svensson som bäst helt enkelt. Kändes så konstigt att se dem på scen när man är van vid att se den framför tvn hemma. Helt otroligt. De är riktigt duktiga på scen.  Proffs! Slutet fick de inte ihop riktigt vilket var lite surt men vafan skitsamma, det var underhållning!


EMA!

Ni har väl inte missat EMA'S hoppas jag! Jag spelade in det och såg det imorse. Gud vilket ös det var! Green Day var awesome! Tokio Hotel var också bra. Har inte gillat deras musik så mycket innan men deras låt "Automatic" is to die for!! Låten de körde på EMA'S var faktiskt också ganska bra. Sjunger klockrent Live. Impad. Beyoncé fick ju flest priser men hennes framträdande var inget som fastnade efteråt. Totally plain. Sen när man trodde hon skulle börja på riktigt slutade hon bara...and that was it! Publiken blev också shockade. De fattade inte heller att det var slut. Hon byggde upp framträdandet och sen slutade det (lite som filmen vi såg igår). Hmmm...just det! Hasselhoff var ju hur packad som helst! Kunde knappt prata alls. Orden bara gick ihop. Haha. Detta är varför EMA'S är bättre än VMA's. I Amerika visar de inte när artisterna dricker och tillåter dem inte gå ut på scen om det är fulla. Medans i Europa är allt tillåtet ;P (kanske inte är så enentligen men ser ut som det iaf)

Ikväll är det fest på Delphi. Hoppas det blir mycket folk nu så att det blir roligt!

Peace!

RSS 2.0