280410

Just nu är jag helt slut. Dagen har spenderats i Lund från morgon till kväll i princip. Mötte upp Emma och tillsammans fixade vi biljetter till Tegelbruket på fredag! Gonna be big!

Sen tog vi en räkmacka på stortorget (så otroligt gott, som alltid!) och chillade i den härliga solen. Just det, vi tog en glass med! ;) Hade synkontroll på eftermiddagen vilket gick bra. Synen är liiiite värre men inget att haka upp sig för. Skönt! Åkte hem till Fredrik och chilla lite innan vi åkte tillbaka in till stan för att äta innan bion! Iron Man 2. Helt okej film. Kanske inte en som är värd att se igen. Några få roliga stunder och action men inte mycket mer.

Nu är jag hemma och laddar inför morgondagen. Okej, inte så mycket händer imorn men ska på bio på kvällen. The Bounty Hunter! DEN ser jag fram emot att se! Har hört att den ska vara sjukt bra!

Elitserien Är Igång!

Då var det tisdag och elitserien i speedway har börjat! Canal+Sport 1 sänder nu LIVE från Gislaved. Lejonen - Indianerna. Nicki är på plats och jag får tillbaka blickar från i höstas när pappa och jag var där och såg exakt samma lag i semi. Spännande!!

Nicki och jag i höstas



UPDATE:
Lejonen vann! Nicki and Holder never dissapoint! Indianerna blev mosade, muahahaa!

260410

Hej bloggen!

Idag har det varit strålande sol och jag bara njuter. Har kommit hem från ett tränarmöte vilket var trevligt. Alla vi simtränare ska ha en avslutningskväll i början av juni i stadsparken med lekar och picknick vilket kommer bli skitskoj! Kubb står först på listan och jag kan säga redan nu att det laget som jag är på kommer definitivt att vinna ;)

Sen är det ju VALBORG på fredag!! Herregud vad tiden bara flyger fram. Min första valborg som 18-åring! (Lame, I know)

Svenska Hollywoodfruar sätter igång om c. 30 minuter, I like!


En härlig sommardag i Split, Kroatien förra sommaren


Crump Wins Opener!

Ja, igår satte det minsan igång igen! Men det var en katastrof med sändningen!! De visade inte de första 12 heaten!! Pappa och jag var så jääääkla arga. Man tappade nästan suget totalt men vi satt kvar och till slut blev det en het match. Svenskarna var inte alls på topp...lite synd. Men Emil, Crump och Hampel visade var skåpet ska stå!

1. Jason Crump
2. Jaroslaw Hampel
3. Emil Sayfutdinov

Imorn börjar det!

Imorgon kväll är inte en vanlig dag. Utan det är PREMIÄR för Speedway GP 2010!! GUD vad både pappa och jag har väntat att säsongen ska börja och imorn smäller det! Jag kommer bara få följa havla säsongen eftersom jag flyttar i september vilket är lite synd, men de visar säkert speedway i London. De måste de ju göra ;)
Jag ser fram emot att se grabbarna LIVE igen och träffa dem. Speciellt Nicki som jag avgudar. Hoppas jag kan få en till bild denna sommaren, hehe.

De tuffa grabbarna som kör GP är:

Jason Crump (AUS)
Tomasz Gollob (POL)
Emil Sayfutdinov (RUS)
Greg Hancock (USA)
Andreas Jonsson (SWE)
Nicki Pedersen (DEN)
Rune Holta (POL)
Kenneth Bjerre (DEN)
Fredrik Lindgren (SWE)
Hans Andersen (DEN)
Magnus Zetterström (SWE)
Chris Holder (AUS)
Jaroslaw Hampel (POL)
Chris Harries (GBR)
Tai Woffinden (GBR)





Can't wait!!

SNÖ!

AAAAAAAAAAARGH!!! NU BLIR JAG ARG!! DET SNÖAR!! VAD FAN HÄNDE MED SOLEN OCH VÅREN? GE MIG TILLBAKA VÄRMEN!!! DAMP DAMP DAMP!!

160410

Filmen igår var en av de roligaste filmerna i filmhistorien. Jag skrattade så jag grät. Tårar trillade ner, kramp i magen och till slut skrattade jag så mycket så jag fick inte ut ett ljud. Ni vet ett sånt skratt som kroppen inte hinner med att skratta till för det är så roligt. Så rolig var filmen. Steve Carell är helt underbar! Hela biosalongen fick skrattattacker. Sen fattade ju inte jag att det var förhandsvisningen som vi gick på. "Vip" biljetter som Fredrik sa. Filmen har permiär ikväll och den rekommenderas till hundra!

Ikväll blir det PARTAAAY!! Kajplats 15 öppnar 22.30, och vi slår klackarna i golvet!

Date Night

Ikväll ska brorsan och jag se filmen "Date Night". Den ser så otroligt rolig ut. Två av de bästa comedians är ju med så jag är beredd för mycket skratt ikväll. =D




Från Mobilen

Är det bara jag som skriver ner roliga kommentarer eller saker man ser som är roliga när man är ute på stan, på bussen, på dansgolvet, eller på flygplateser, etc...? Det är iaf riktigt kul att gå igenom dem när man har glömt att de finns skivna där i moblien. Vissa har man ingen aning om varför de är skrivna...måste ha varit roligt just då antar jag, för nu låter det ju lite knäppt. I min mobil läste jag:

"Man är väl flytande efter två öl!"

"När man vinkar ska inget vinka tillbaka"

"Kunskap bär man alltid med sig...skrivit på en väska, HAHA!"

"Lame ass punk ass dickheads - LAPD"

"Jag hade inte bangat grillad kyckling just nu. OCH EN LUSSEBULLE!"

Lite småkul tycker jag.

Shutter Island

Har precis kommit hem efter en lång dag i stan. Emma och jag har spenderat dagen tillsammans och vi såg den omtalande filmen "Shutter Island". En sån bra film!!! Man satt spänd hela tiden. Leo never lets you down. Denna twist i slutet som alla pratat om var väldigt häftig. Har aldrig kunnat tänka mig det som hände. Gud vad lurad man kan bli ibland. Sånna filmer gillar vi!


Black And White


GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK på er alla!

Ha en superdag!

Vårkänslor

Det är nu när solen skiner som man börjar få de där äkta vårkänslorna. Fortfarande lite för kallt för min smak men förhoppningsvis kommer värmen snart och allt blir grönt igen. Blommorna slår ut och klär ängarna i en massa olika färger.
Sen är det ju påsk för fasen! GLAD PÅSK! Imorn ska brorsan och jag leta påskägg, hehe. Det finns absolut ingen åldersgräns för det. Leta med stolthet! Fast att gå runt som en påskkärring tror jag inte att det blir.

Letade lite i arkivet om vad som hände April 2009 och hittade ett par bilder:

Långa bryggan med tjejerna

Fick min studentmössa!

Solen sken!

Och jag färgade tillbaka mitt hår till guld/blond

Jag hoppas på körkort denna månad!!

010410

April, April din dumma sill! Jag kan lura dig vart jag vill!
Fast jag är så dålig på att lura folk (kan aldrig hålla masken) så det blev inga aprilskämt idag för min del. Men det blev en god lunch i stan och sen jag jag till Grand och bokade ett bord för Viktoria och mig till onsdag. Man är en liten glidare trotts allt ;)

Nu har jag sökt boende i London så jag hoppas jag får det jag vill! En-suite all the way. Vill inte dela dusch och toa med andra. Det ska vara bekvämt om man bor långt från hemma =)


RSS 2.0