Scotland Next!

Då var det snart dags! Imorn drar jag till Skottland och hälsar på Viktoria. Kommer bli sjukt kul! Hon har gjort upp en lista på vad vi ska göra över helgen och it's some juicy shit, I'll tell you that ;) Kameran kommer med så det blir många bilder. Packa kommer bli ett helvete. Det finns ju så mycket man vill ha med sig!
Kommer hem på måndag igen, så vi hörs nästa vecka!!

The Girl With Four Legs And Four Arms

Har precis sett en dokumentär om en liten indisk tjej som heter Lakshmi Tatma. Hon föddes år 2005 med fyra armar och fyra ben. Läkarna lyckades skära bort hälften så nu ser hon i princip helt normal ut. Helt otroligt!

Innan operationen:



Efter operationen:



AMAZING! Flickan fick operera föttera efteråt eftersom de växte innåt. Sen fick hon problem med ryggraden men det sa läkarna att de kan fixa. Hon har börjat skolan och lever nu ett relativt normalt liv.

Novishfest!

Dagen har äntligen kommit! Den dagen som många av oss novisher har väntat på, nämnligen den stora novishfesten! Jag har missat lite roliga lekar nu på eftermiddagen eftersom jag tyvärr fortfarande är sjuk. Har dock fått alla sms från min fadder som alla andra och gud vad roligt det låter! En apa var inblandad. Ikväll blir det bara sittning för mig. Orkar och vågar inte festa :( Är livrädd att jag ska bli riktigt sjuk igen. Det har jag inte råd till för nästa fredag sticker jag ju till Skotland och hälsar på älskade Viktoria!!! Måste vara frisk till det!
Men ikväll blir det iaf en god middag och en massa mingel! Gotta go get ready!
Peace out!

Shaun White Defends His Gold!

Han gjorde det igen!! Shaun White, den fantastiska snowboardåkaren tog guldet igen inatt på Halfpipe. Som han kan trixa på brädan! Fy faaasen! Fick nästan full pott av domarna! Härligt att se en sån duktig kille åka. Man njuter verkligen!


Sen får vi inte glömma bort svenskarna! 2 Guld än så länge! Kalla och Ferry. Otroligt duktigt! Sen var det jäkligt synd med Anja Persson som trillade. Såg inte bra ut men tydligen ska hon tävla idag igen...får se hur det går!

Min Nya Favorit

Att vara sjuk har sina fördelar. Man kan ligga i soffan och titta på OS t ex. Se hur de kämpar, trillar, vinner, förlorar, bråkar...väldigt underhållande! Snowboard Cross är min nya favorit så här långt. Har blivit galet kär i Tony Ramoin. 21 åringen som tog brons igår. Damn! Så söööt!! Det var en riktigt spännande final och killarna körde stenhårt!

1:a - Seth Wescott (USA)
2:a - Mike Robertson (CAN)
3:a - Tony Ramoin (FRA)

Såååå söt!!!

140210

HAPPY VALENTINE'S DAY!




Hoppas alla får en trevlig dag med sina nära och kära. Själv är jag sjuk så kommer spendera dagen liggandes i soffan och titta på Vinter OS. Såg nån invigningen? GUD vad fantastisk! Kostade nog en hel del cash också! Heja Sverige!

Äntligen!

Finally har de släppt Jason Derulo's nya musik video till "In My Head"! Har lyssnat på den låten i månader nu (kom ju ut i typ november?) och äntligen har de gjort en musik video. Såg den precis på Mtv. Jag kan dock inte hitta den på youtube men håll ett öga uppe, för den kommer säker upp snart!

110210

Igår åkte Viktoria och jag till Köpenhamn för att hälsa på Carro som har fått en lägenhet där! Viktoria är inte bra på vägvisningar så vi gick vilse först men sen ringde vi Carro som förklarade vart vi skulle gå. Det var en stor och fräsch lägenhet. Det var god mat och efterrätt! Riktigt spicy men sånt gillar vi. Vi sov över hos henne och åkte hem idag. Vi tog en stor vam choklad innan vi satte oss på tåget och åkte tillbaka till lilla skåne. Så gott! Det var kul att se hur fint Carro bodde och vi kommer lätt åka tillbaka och spendera en hel dag i härliga Köpenhamn. Den staden är det verkligen liv i! Till skillnad från Lund och Malmö...
Ikväll skulle jag till Kålles men känner att jag inte orkar. Är rätt trött och det blir jobb imorn så jag sparar energin till imorn kväll istället! Måste ju partaya innan Fanny sticker på skidresa i en vecka!

Nu blire maaaaaaaaaaat!

Svartklubben

Det var betydligt bättre musik denna gången än förra, tack o lov! Djn spelade ju låtar som man kände igen och kunde sjunga med till. Sånt gillar vi. Det blev aspackat inne på ssk. Ett gäng killar var galna. De dansade vilt och tog av sig tröjorna och svänge de i luften. Not cool. En killes knä poppade ur. Stackare. Hoppas han kom hem ok.

Denna veckan kommer det bli fullt upp med plugg, körlektioner, jobb, köpenhamn (!) och så klart nation!


Kajplats 15

Gårdagens kväll började med lite förkrök hos Ivar innan vi gick till Kajplats 15. Har hört att kön brukar vara 2 timmar lång men vi kom i perfekt tid när det inte var nån kö alls. Det var lite trögt i början eftersom det inte var så mycket folk. Men efter en timme rullade det in folk och dansgolvet blev fullt. Viktoria och jag gjorde tequila shots. Så gott!! När Tik Tok spelades blev Viktoria galen och när Poker Face spelades blev jag galen. Haha!
Ikväll blir det Svartklubben. Ses på dansgolvet!

Novishpub!

Ikväll har det varigt riktigt trevligt. Det var novishpub på götes. Emma och jag har spelat guitar hero och wii (I kicked her ass all the time muahahaaa!) samt pratat med sjukt coola personer. Måste bara säga att götes har de snyggast killarna. I think I'm in love, haha! Nej men alla var trevliga och fick alla novisher att känna sig välkomna. Emma och jag snacka med Radio brudarna. Förhoppningsvis kommer vi vara LIVE på radio nån gång. Det ser vi alla fram emot! Vi spelade "Vem kan slå Filip och Fredrik" men Emma kunde inte slå Filip och jag kunde inte slå Fredrik. Måste öva! Sprang på Ben också. Honom har man inte sett på ett halvår! Blir ju så efter gymnasiet och alla går olika vägar. Crap att jag inte van några priser. Fick bara 1 rätt av 10 på quizzet. Borde de inte ha ett pris för den som kom sisst? I think so!
Nu blir det sängen. Ska jobba imorn. Hoppas söta Johannes är där! Yoda! Sen bli det utgång med härligt folk! Kajp. 15! Häng me vettja!

Grammys 2010 Red Carpet

Måste säga att jag var väldigt besviken när jag såg många kändisar som hade skräp på sig. Men några fick till det riktigt bra tycker jag!



Sen tycker jag det är hemskt att den där Taylor Swift vann så jäla mycket PLUS Album of the year. Den ända låten hon gjort som är bra är Love Story. Tjejen är supertråkig. Så barnslig och hade en gräslig klänning på sig som inte ens passade. Urgh! Gillar inte Miley Cyrus heller men hon klädde sig bra på galan. Lady Gaga skulle fått mycket mer än vad hon fick. Hennes framträdande var asbra och Pink var fantastisk! Skulle aldrig våga hänga som hon utan en säkerhetslina. Go Pink!!

RSS 2.0