London!

Då är man hemma efter ännu ett äventyr. Jag fick en riktigt positiv första intryck av universitetet som jag ska gå på, sen får vi se vad som händer! =) Jag har shopped till I dropped, ätit gott och gått på Musical! Det blev The Phantom Of The Opera! GUUUD VA BRAA!! Mamma och jag fick rysningar konstant! Opera är inte riktigt min grej, men denna musikal är så speciell så man bryr sig inte. Nu laddar vi batterierna för på måndag åker vi till Norrköping! Ska hälsa på farmor och faster samt se Speedway! ;)

Här ska jag bo!

Jag bodde i princip där inne


Bilder!


260710

Idag fyller Fredrik 21! Det blit gottigottimat! Jag har köpt en sån jäkla fin present. Eller jag tycker det iaf! Sen ikväll är det Speedway! Lag VM kval. Pappa och jag kommer sitta framför tvn från halv 9, haha!

Imorn händer det saker! Jag sticker till LONDON! Med mamma och pappa då förstås ;) Vi ska kolla in Universitetet samt bara ha kul i den underbara staden, hehe.


I'm Back!

Då är jag äntligen tillbaka i Skåne efter många underbara dagar på västkusten. Vilka äventyr! Allt som hände under resan håller jag hemligt (hehe) men bilder kommer jag lägga upp när jag orkar!

110710

1. Det har varit så jääävla varmt idag så jag hoppade in i frysen. (rekommenderas!!)
2. Regnet och åskan är så underbart att det finns inga ord.
3. Winnie håller på att få en hjärtattack av åskan.
4. Första halv-lek av VM var riktigt intensiv! Hoppas Spanien vinner nu!!
5. Detta är det sista inlägget på över en vecka. Sticker till Dyrön imorn med tjejerna och är där en vecka. Sen åker jag in till Göteborg och spenderar några dagar med vänner, släkt och familj!

Ciao for now!


Speedway GP Cardiff

Pappa och jag har precis sett GP från Cardiff. Älskar Cardiff! Blir alltit bra speedway där. Lite fights här och där, en massa omkörningar och en grymt slut! Holder tog hem det. Det är hans första år i GP serien och vinner redan sitt första GP. Starkt! Han kommer lätt bli nr. 1 aussie när Crump slutar.

1a: Chris Holder (AUS)
2a: Jason Crump (AUS)
3a: Jaroslaw Hampel (PL)

100710

Denna hetta är rena döden! Har spenderat hela dagen på stranden med sötaste Emilie. Det blev årets första dopp och i denna värme behövs det verkligen! JAG DÖÖÖR! Svettas som en gris!!


Attitude is Everything


Långa Bryggan

Igår hade jag det riktigt trevligt med tjejerna. Vi körde till långa bryggan och åt en himlans god räkmacka! Det är ju tradition trots allt! Vi splittras totalt nu till hösten så vi är tillsammans så mycket som möjligt!


Dyrön på måndag! 7 tjejer boendes på en ö i en hel vecka. This has trouble written all over it ;) Can't Wait!

060710

The look of today!

Lång Skjorta H&M Leggings MQ

Eclipse!

Denna hetta är både hemsk och underbar på samma gång. Det kommer ju fan ånga från kroppen när man ligger i solen, haha!

Igår så va Emma, Viktoria och jag och såg Eclipse! Vilken underbar film! Ettan är fortfarande bäst, men sen kommer denna! Så otroligt rolig! "Well, I am hotter than you!" Jag är såå Team Jacob. Taylor var ju faktiskt riktigt het i denna filmen. Har tyckt att han har varit lite av en mes och saknade pondus men efter Eclipse så har jag ändrat tanken lite. Sen tycker jag det är synd att alla svenskar inte fattar skämten! Vi tre stack ut on several occasions med att skratta, fast det satt inte bra med de andra. Vi fick blickar från här och där. I mean come ooon! Inte vårt fel att de inte fattar humorn. Behövde bara dampa av mig lite.

Gårdagens outfit:

Harem: H&M Skor: Nelly.com Topp: GT Smycken: Glitter, cocco.se Väska: Prada

Nu börjar snart Wimbledon Finalen!! Go Nadal!!

010710

Wohoo! Då var det Juli! Rakabakaboom!

Fanny och jag går på stan, tittar fram och ser ingen annan än en viss Paradise Hotel Jackie...inte en sån vacker syn. Rätt tragisk rent ut sagt. Fast kul samtidigt.

Ville bara säga det.

RSS 2.0