300411 - VALBORG!

Happy Valborg! Eller vad man nu säger. Tror inte jag ska fira det detta år faktiskt. Är ej i Sverige och har heaps of work to do. Tror vissa ska ut ikväll but I'm still deciding. Får se hur det blir under dagen =) Förhoppningsvis kommer Heather tbx ikväll så då kommer vi chilla. Stackarn har brutit foten och går nu på kryckor. Får ha en liten tjejkväll med film och snack istället.

The Royal Wedding

Okej, ska vara ärlig - såg ej på bröllopet alls igår. Otroligt dåligt, men jag har ju sett bilder såklart och DAMN! What a wedding! Kate såg helt magisk ut i sin vackra Alexander McQueen klänning.



Sen bytte hon till en annan klänning som var också helt underbar! Alexander McQueen igen!



Några av gästerna:


Joss Stone


Elton John


Guy Richie


Prins Albert


The Beckhams


Kronprinsessan Viktoria och Daniel


Will And Kate

Idag är det ju dagen före bröllopet! Gud vad tiden går fort. Helt ärligt bryr jag mig egenlitgen inte ett dugg om det men eftersom det är en "once in a lifetime" sak så kanske man borde bege sig in imorn för att kolla läget lite. Är ju i princip granne med Westminster så det tar inte så lång tid. Fast nääääää vet inte om jag orkar. Ingen annan här bryr sig riktigt. Man ser bättre på TV. Mamma, in case jag missar det vill jag att du spelar in lite! Vill ju se, precis som Emma sa - klänningen! När börjar det btw? När brukar bröllop börja? 1? 2? Har noll koll på sånt. Får se vad som händer imorn!


GO BANANAS

Bananerna jag köpte igår är så jäkla stora! Haha! T.o.m. han på tesco sa "These are very big bananas!"


Orange



Gud vad suddiga!

Back To Reality

Nu är jag tillbaka i L-town igen! Känns gött det! Men vilken resa! Vilken stress! Glömde såklart mobilen hemma så det blev panik på tågstationen. Mamma svara inte så det slutade med att jag fick ta brorsans gamla för att kunna hinna med nästa tåg. Jag hann med flyget i sista sekund thank god! Nu har jag både handlat mat och packat upp! Feeling produktiv. Ikväll blir det mys med André!

The Animal Comes Alive

Sista dagen i Sverige spenderades på Nova med mammi. Blev mycket shopping! Dessa godingar var ett måste! I'm in love!


There's A Spark In You


250411

Eftersom Winnie i princip har varit en walking stinkbomb rätt länge så var det tid för henne att få en dusch nu när det är så varmt. Denna uppgift är väldigt svår att utföra. No joke, it's a three man job. Hon blir som en katt när det kommer till vatten, men efter mycket kämpande (mest av mamma) gick det allt! Nu glänser hon äntligen och luktar gott. Eller ja, så gott som en hund kan lukta.


Before The Morning Light


GLAD PÅSK!



Vi har ätit och ätit här hemma så nu kan vi inte röra oss. Har suttit ute i princip hela dagen så jag har äntligen fått lite färg! I feel fresh!


Tjejkväll

Vi hade superkul igår. Fördrink på terassen med solnedgång. Sen blev det varmrätt, efterrätt och kaffe. Det är alltid speciellt när vi har dessa tjejkvällar eftersom vi ser varandra så sällan. Alla pluggar ju på olika ställen. Sen skrev jag naturligtvis fel. Det var ju långfredag igår, inte påskafton (för det är det ju idag...duh!).

Stina är such a little prankster. Hon hade tagigt en timer och satt den i mitt rum innan de åkte, så när jag såg på en film vid 2 på natten börjar det ringa! Jag bara WTF?! Blev lite smått rädd innan jag kom på att den såklart var Stina som spelat ett spratt. Payback's a bitch! That's all I'm saying!



Ska se om jag kan sno några av de andras bilder eftersom jag inte hade många på min kamera.


220411

Lunch och fika med Mathilde var hur mysigt som helst. Love that girl!

Nu håller jag på att göra mig redo inför kvällen! Ha en trevlig påskafton!


Don't Hold Your Breath



210411

Long time no see!

Njuter så mycket över att vara hemma och vädret är så fint så det finns inte tid till att blogga helt enkelt. Dagarna rullar på som vanligt. Fick idag reda på att min syn har blivit sneppet värre men jag kommer få mycket snyggare glasögon nu med rätt styrka så det är nått att se fram emot. Vill egentligen inte ha linser så ofta eftersom det är dåligt för ögonen så om ett par veckor kommer det bli ändring på det. Sen träffade jag Viktoria idag också!! Så kul att ses igen och tjejsnacka. Just like old times!

Imorn blir det lunch med Mathilde som ska bli riktigt kul! Har inte sett henne sen i sommras så vi har mycket att snacka om!

Sen på kvällen ska jag ha tjejmiddag här med det gamla gänget! Fullt upp med andra ord men det gillar vi! Det är så livet ska vara! Love it!

180411



Underbart solväder idag!


Lead Me Into The Light


Lights...Camera...Action!


160411

Ikväll åt jag middag med Anna på Romana som var så jäääkla gott! Den pizzan är inte av denna värld! Sen gick vi runt lite i Lund som var DÖTT! Det är en lördagskväll! Var är alla?! Det hade tydligen varit Idol auditions på AF så det var mycket trashigt. Frågade en vakt om vi fick gå in och kolla runt men vi blev nekade. Lite to be expected...men vi såg liiite av filmteamet som höll på att inrervjuva nån...kanske har vi stött på idolvinnaren 2011? Finns ju alltid en liten chans, no? Sen sa Anna världens bästa kommentar, "Det är så orättvisst att man ska bli straffad bara för att man inte har nån talang!" För söt! Avrundade med en kaffe innan vi parted ways. Hinner förhoppningsvis träffa henne innan jag åker tbx till London!

Teenage Dirtbag


Ett Paket Kommer Lastat Med...


150411


This Is How We Do It

Att blogga med ett några glas rött sitter alltid gött!


Black And White Does It Right


Back Home

Wohoo! Gud vad skönt det är att vara tillbaka hemma. Hela resan gick super. Blev inte tagen i security för första gången på år! Kom till huset där mamma hade lagat god mat. Sov så himla gott i min egna säng.

Det är dödstyst här compared to London. Älskat det!  

Nu ska jag gå och krama sönder winnie!

110411

Danielle och jag hade en liten day out in the sun idag. Gick till southbank och chillade med en glass! Gott i denna värme!



Ikväll ska alla oss tjejer ut på middag och några drinks to celebrate easter! Ha en trevlig måndagskväll!

Tangled

En sån söt disneyfilm! Okej, jag är snart 20 och älskar fortfarande de tecknade disneyfilmerna, so what? I'm a kid at heart.


100411

Här är det dött. Alla har åkt hem. André åkte i sista minuten tillbaka till Portugal imorse och lämnade mig helt ensam. Buhuuu. Men när jag vaknade idag hade jag världens gulligaste letter under min dörr från honom. Älskar den killen. Ja, vad mer kan man säga. Händer inte så mycket nu för tiden. Vi har sommarvärme varje dag så det suger liiiite att jag åker ifrån det på tisdag. Men jag har inget emot att komma ifrån storstaden och alla jäkla turister som alltid står i vägen! Grr!

Just det ja! Lite Conscious plagg har hamnat i min garderob nu, hehe ;) Suck on that!

Conscious Collection

Antar att många tjejer i Sverige längtar tills den 14e April då H&M släpper sin Conscious Collection. Well guess what suckers? Den har redan släppts i London. Blev lite shockad när jag såg att de hade the collection inne på H&M i Angel när jag var där under veckan. Hade tänkt ta en liten trip imorn in till cenrum och se om jag hittar de där underbara shortsen!

 


All Night Long

Det blev minsann en jäklans fest igår. Hade inte räknat med det. Väldigt tråkigt i början men efter några glas piggade man allt till! Vi fick noise complaints men vafaan...hela McLaren festade ju. Påsklov ffs! Danielle har de flesta bilderna men tills de kommer upp på FB få det räcka med de få från min kamera!


EASTER BREAK!

VILKEN LYCKA! 3 veckors lov framför mig så humöret är på topp! Vilket sommarväder vi har här. Varje dag är det över 20 grader. Igår såg Philly, Tom, Lauren och jag The Little Shop Of Horrors i Kennington. Ännu en pub theatre. Katy hade fixat biljetterna till oss gratis så off we went! SÅ OTROLIGT BRA MUSIKAL! OMG! Lämnade puben helt hyper. Vi ringde Jenny som satt på en Pub vid London Bridge med lite folk från hennes jobb. Lauren och jag drog dit och det blev en väldigt rolig kväll. Torsdagar är verkligen the best days to go out. Ända problemet var att jag använde nya skor så mina fötter blev helt förstörda med blåsor...ouch.

Ikväll är det flat party hos Danielle. Är inte taggade alls. Vill bara sitta ute i solen och chilla igentligen. Men detta är sista dagen jag kommer träffa alla innan de åker hem så jag borde nog make an effort. Vilka problem man har...not.


Fine, Fresh, Fierce!



Hey Soul Sisters

Vi tjejer hade en underbar dag i solen igår. Så himla varmt! Det blev 25 grader under eftermiddagen! Vi drog till Angel och tog en drink på en mysig pub och gick runt lite i affärer. Sen blev det Covent Garden och chill i solen medans en street musician sjöng härliga sommarlåtar. There is no place like London.


050411

Solen skiner och himmlen är blå, innomhus kan man inte sitta då!

Lectures are done så nu drar Lauren, Jenny och jag ut i det varma 22 graders vädret!

050411

Shopping idag med Lauren och jag har för första gången INTE shoppat! Det var svårt eftersom man hittar alltid några plagg i denna stad som skulle passa så fint men nu räcker det allt. Väntar tills jag kommer till sverige där det är mycket billigare.

Just är är jag bara så himlans trött, men kan dock inte gå och lägga mig än eftersom Lauren kommer sen och ska sova här. Tjejkväll! Fast blir inte sent pga lectures imorgon.

Såhär såg man ut idag:


One More Week...

...tills jag åker till swedenlandet! Är riktigt taggad inför påsk. Kan köra igen, wohoo! Låter helt patetiskt eftersom jag har haft körkort i ett år nästa månad men eftersom jag inte kör varje dag (vore lite svårt) så blir jag lika glad varje gång jag sätter mig framför ratten! Sen får jag ju träffa mina lovely parents igen. Hemlagad mat! Mums! TV! Min sköna säng och TYSTHETEN! Kommer sova bort det mesta av påsken. Snön är borta nu i söder, tack och lov! Vill inte komma hem till detta igen:


December 10'


Blackout Auditions

Vilken dag! Var uppe med tuppen så att jag skulle hinna till The National Theatre Studio för att hjälpa till André, Shanae och Tonje med deras auditions inför pjäsen "Blackout" som de ska put on. Vi var där hela dagen och träffade en massa unga actors som kom för att provspela för huvudrollerna. Tog baske mig 6 timmar! Vissa var hur bra som helst och riktigt söta medans några andra var läskiga och skit. Slutresultatet blev jättebra och I can't wait for the callbacks! Finns vissa som jag definitivt vill se igen!


About A Girl


Ladies Night

Det blev bara Heather och jag som drog ut igår i slutet. De andra ville ha en flat party istället men det sket vi i. Drog ut i centrum och hittade på hyss. That's how we do it!


Saturday Night



ha en trevlig lördagskväll!


020411

Jag kokar! Dess små korridårrum är inte gjorda för att duscha. Hela rummet är typ 40 grader nu och jag svettas som en gris! Ge mig en vindpust, bara en liten, liten ynka en så blir jag glad...aaaah! Okej, nu ska jag försöka fokusera. Det är lördag idag! Whoppi! Igår kväll hade Heather och jag fredagsmys. Vi satt och tittade på Pride And Prejudice. Ävan om jag sett den ett X antal gånger så gråter jag nästan varje gång i slutet. Mr. Darcy är så läcker! En riktig man. Vaknade inte förens vid 12 idag vilket var väldigt skönt. Är det nån annan som inte gillar dehär med sommartid? Vi har ju förlorat en timme! Man hinner inte med nått. Det går för fort. Det ända positiva är att vi har 17 grader idag. Vi har det i princip varje dag nu och det är riktigt skönt. Åker till sverige om 10 dagar! Galet! Ser fram emot att komma hem men ser inte fram emot kylan. Sverige ligger nästan en månad behind när det gäller väder. Buhu...Nä, nu ska gnällandet sluta. Ikväll ska vi alla ut och ta några drinkar i centrum. Ser fram emot det! Ser alltid fram emot drinkar, how can you not? ;)


RSS 2.0