Oscars After Party 2011

Blev väldigt excited när jag hittade flera bilder med snygga klänningar från gårdagen. Det är ju alltid olika efterfester på sånna stora events så här är lite bilder från både Vanity Fair Oscars Party och Elton Johns.


280211

Fy fasen vilket skitväder det har varit idag. Bara 4 grader och regn. Not cool. Har börjat få jätteont i halsen så jag hoppas att jag inte blir förkyld nu igen. Familjen kommer ju och hälsar på om en vecka så det måste jag vara frisk till! Ska bli så kul!

Annars vill jag bara att våren ska komma. Vill ha lite värme nu och en sol som skiner. Blommor på de gröna ängarna och fåglar som kvittrar. Nä, nu ska jag sluta drömma och börja diska!

Academy Awards Red Carpet 2011

När jag såg bilderna från ceremonin igår så blev jag riktigt besviken på många av de stora stjärnorna. Hur kan man gå klädd så som vissa gjorde. Blääää...

Huvudsaken är att Natalie vann!! Hon var så söt!


Oscars Tonight!

Det gick inte riktigt som vi tänkt igår. Kön in till Heaven var sjukligt lång. Ända upp till Charing Cross Station. Vi stod där som idioter i en och en  halv timme innan vakten kommer och säger "Vi släpper inte in fler nu förens Jesse J har performed..." Fuck tänkte vi. Försökte komma in på players men där var kön också lång och vakten där sa "En ut, en in..." ännu mer fuck. Vi pallade inte mer så vi tog bussen hem igen och hade en flatparty istället.

Men ikväll är det inte vilken kväll som helt...det är the ACADEMY AWARDS! Äntligen!! Mamma, pappa - SPELA IN! Den mest efterlängtade awards show är här! Är väldigt nyfiken på röda mattan och alla underbara klänningar.

Raise You Glass!



Denna lördagskväll sitter vi inte inne, förkrök nu hos Danny sen drar vi till Heaven! Jesse J ska perform! Vi ses på dansgolvet!


Gimmie!


No Strings Attached

En väldigt gullig film som bjuder på allt en chickflick ska göra. Ashton och Natalie är så söta ihop!


Friday Night Lights

Så, nu ska jag snart in till centrum med Jenny. Vi ska hitta nån bra pub och snacka lite innan vi går på bio.

Ha en trevlig fredagskväll!


I'm Still Loving It


250211

Strålande dag idag! Sol och 14 grader! Vad bjuder denna underbara dag på? Jo det blir lectures till 5(döda mig!) och sen in till centrum med tjejerna. Vi ska på bio och se No Strings Attached.

Okej jag vet att jag är vääääldigt sen in på det men jag bara ÄLSKAR Rihannas S&M låt! Rockin out to it right now!

Bloggar mer när jag har tid!


Ruby Wax : Losing it!

Showen igår var fantastisk! Vilken galen kvinna. Det var en stand up sketch om hennes liv som har varit helt chaotic. Sååå mycket kändisar. Tyvärr kände jag knappt igen någon eftersom de är bara kända i England. Katy sa "If you were brittish you would have been so starstruck tonight" MEN det fanns några få ansikten som jag kände igen. Ronnie Wood från The Rolling Stones var där! Och, utan att låta allt för big headed men he checked me out. Jag dog. När han gick förbi mig fick vi ögonkontakt och han log så sött. Hur ofta händer det liksom? André bara "He was totally checking you out!"

Sen kände jag igen en comedian som jag såg på Alan Carr i måndags. Jo Brand heter hon. Vem mer...jo! Hon från Harry Potter! Madame Hooch! Eller egentligen heter hon Zoe Wanamaker. Ni vet hon som är deras flying instructor i första filmen. Olivia Williams var också där. Satt 2 rader framför mig. You get the picture ;)

Efter showen var det free drinks och snacks i restaurangen brevid. GOTT! Champagne i all ära. Dit fick även pressen komma. De var galna över att se vissa personer och jag tror att min rumpa har kommit med på en massa bilder, haha! André, Katy, Jenny och jag stod i ett hörn och snackade och vi kunde se att många fotografer tittade på oss with the "Are they famous? Should I take their picture...?" look. Jag tog inga bilder för jag vågade helt enkelt inte. Jenny sa också att jag inte borde göra det just in case.

Vid midnatt gick vi där ifrån. Jenny och jag drog in till Players medan de andra två gick hem. Mötte upp lite folk inne i baren och hade en mycket trevlig kväll. Förutom att Jennys mobil blev stulen så hon och hennes kille gick till polisen vid halv 4 inatt. Jag åkte hem och fick inte så mycket sömn igen eftersom det var lectures kl. 10 idag. The Walking Dead beskriver nog hur jag ser ut idag. Tummen upp!


Gala Night


Excitement Beyond Words

OMG! Idag kommer bli en bra dag! Guess what?! Jag ska till the opening night av en ny pjäs!! AAAH! Kändisar!! Älskar Jenny! Och hennes jobb! Hon jobbar på The Chocolate Factory och ikväll öppnar de en ny pjäs så en massa "speciella" personer har blivit bjudna. 8 av dem kunde inte komma så de behöver seat fillers och jag är en av dem! Wohoo! Free drinks, show, snacks och en massa mingel med folk innom intustrin! LOVE IT! Fancy klädsel är det också så nu har jag lite panik. Jaja, nått borde jag väl kunna komma skrapa fram från garderoben! Ååååh!
 
Mitt liv är underbart.

Only Girl In The World



220211

Hej bloggen!

I natt fick jag sömn! Yes! Mår mycket bättre och känner mig mycket piggare. Tummen upp! Fick en lång massage igår av Christina (Mandy, min kinesiska flatmates kompis) så kroppen slappnade av rehjält. Älskar de tjejerna! Även om de är grisar i köket så är de otroligt generösa och trevliga. Sen satt vi alla TV rummet till över midnatt och såg på bl.a. Glee och Alan Carr. Tom Hardy gästade! Jag dog!




Måste gå food shopping snart för jag har i princip zero i kylen. Bara några kötbullar och utgången mjölk. Classic.


210211

Inatt sov jag inte bra. Detta e dock inte pga min granne utan jag kunde bara inte sova! Somnade vid midnatt och vaknade vid halv 5 pa morgonen och var hur pigg som helst. My sleeping patterns are screwed up big time! Lag dar i sangen och vande mig i princip 4 timmar innan jag kunde somna om igen. Sen ringde klockan vid halv 11. Da var jag trott, men nu ar jag pigg igen. I don´t like it! Jag skriver pa Andrés dator sa det finns inga svenska bokstaver. Beklagar for detta.

Annars har jag varit i stan idag och fixat biljetter till The Woman In Black! Ska se den med mamma och brorsan nar de kommer hit i mars. So excited far det! Nu ar Heather har och chillar med mig medans André duschar. Sen far vi se vad som hander ikvall. Blir nog en lugn kvall. Farhoppningsvis far jag mycket somn ikvall.

Right Here, Right Now


Corsica Studios


190211

Skäms lite nu över att jag inte vaknat förens i princip nån halv timme sen. Men last night var fucking amazing! Klubben hette Corsica Studios (så nu kan du kolla upp den också pappa). Brorsan hade älskat den. Techno/House musik från 10-06. Heather, Alec och jag gick vid 4 medans de andra stannade tills det stängde. The walk back var inte kul. Ösregn och svinkallt. Sen när vi kommer till McLaren ser vi att polisen är där och snackar med några studenter. Vi blev väldigt nyfikna men Richard (vakten) sa att han berättar för oss imorn (idag) vad som hänt. Spännande. I'll keep you posted. Bilder visar jag senare för nu måste jag duscha!

I See You In The Club

Okej, så igår hämtade jag upp Mickey från Waterloo och vi gick till Jenny's flat för pre-drinks. Sen gick vi alla till Players och chillade lite, men det blev tråkigt efter ett tag så vi gick 2 meter över gatan till Heaven och slog klackarna i taket! Danced all night long. I slutet var det bara Jenny, Dale, Louis och jag kvar så vi gick till donken innan vi tog bussen hem. Fy vad fötterna gjorde ont. Kom till mitt rum och bara hoppade i säng. Men what a brilliant night yet again! Tog i princip inga bilder igår för jag glömde kameran i väskan som jag hängde in. Blev bara en otroligt suddig bild på mig...



Ikväll blir det ännu mer festande. Sen ska jag sluta. Jag lovar. Pre-drinks hos oss, sen drar vi till en klubb som jag inte kommer ihåg namnet på men ska tydligen vara the shit! Let's get it started!

170211

Har precis kommit tillbaka från lectures vilket var helt okej idag. Lekte med lights och colours. Very fun. Igår blev det välkomstfest för Andrés kompisar från Portugal. Sjukt kul. Sen helt plötsligt träffade jag på en australiensiska vars namn är Sunshine. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vem fan döper sin dotter till Sunshine? Jättetrevlig och söt tjej, det är inte det, utan namnet är helt patetiskt. Hur som helst hängde jag med till amerikanarnas flat och omg de är tråkiga beyond words. Okej, vissa var trevliga men de andra var så fake. Jaja, I don't care.

En av Andrés vänner som är här jobbar för nån modebranch i Portugal (amazing!) och hon älskade vad jag hade på mig. Hon tog bilder och ska sätta upp dem på hennes modeblogg. Jag var såå generad. Jag kan inte mode för ett öre. Eller vissa plagg kan jag, det kan väl alla? Jag har på mig det jag tycker om. Bekvämt framför allt. Men när en i modebranchen tycker att man klär sig snyggt kan man inget annat än uppskatta sig själv lite mer.

Ikväll ska vi till Players igen. Det blir förkrök hon Jenny innan vi drar oss ut i the City!


Red Wine!

André har kommit tillbaka nu från Portugal och med sig hade han vin som hans mamma köpt till mig! Så underbart gulligt! Kommer ihåg när jag först flyttade hit och träffade André. Vi klickade direkt så jag hängde med honom och hans mamma, syster och kusin överallt. Klickade med dem också och efter jag diskuterat rött vin med hans mamma sa hon att hon skulle ge mig en flaska rött vin från Portugal. Fattar inte att hon kom ihåg det. Men det gjorde hon tydligen, och nu har jag fått den! Yaaay!


Never Let Me Go

OMG! Vilken film! Hade absolut inga förväntningar alls på den, vilket nog var väldigt bra för den blew me away! Lämnade salongen helt deprimerad men även otroligt nöjd. SE DEN! Carey Mulligan är otrolig. What a natural! Och jag har blivit kär i killen, Andrew Garfield. WOW!


The Brits

Okej, det är inte så dramatiskt som det såg ut. Har bara klippt lugg igen! Var ett tag sen nu sen jag hade det. Alla säger att jag passar i det och det är skönt med en förändring som är gratis ;)

Ikväll är det The Brits! Börjar om 20 min så snart ska jag ta på mig jackan och gå bort till tv rummet med de andra. Take That och Rihanna ska uppträda så det blir nog bra!

Ha en trevlig kväll!


Uh oooooh...

...vad har Carro gjort nu...


150211

Vilken alla <3s dag det blev igår! Inga av oss firar det engentligen så vi bästämde oss för att festa istället. SU var skit. Spelade lite biljard men sen blev det tråkigt så vi gick tillbaka till Danielles flat och fortsatte med festandet. Kom i säng vid 3 så det var inte så farligt.

Nu ska jag göra mig redo för Lauren och Danielle kommer om nån timma. Ska plugga ihop i mitt kök igen. Vi har kommit riktigt långt med pjäsen. Feeling proud! 


140211



Kör på rött idag, även om jag inte firar alla <3s dag. Ska snart upp till Danielle för lite pre-drinks innan vi drar vidare till SU.

Annars har dagen spenderats med Danielle (från kursen) och Lauren. Vi har varit väldigt produktiva med skolarbete från kl 13-18. That's what I call dedication! Kör på samma sak imorn!

Ciao!

Grammys Red Carpet 2011

Det var inte bara BAFTAS igår, utan på andra sidan klotet var det också Grammys. Busy sunday!


BAFTAS Red Carpet 2011


Glad Alla Hjärtans Dag!


130211

Good evening bloggen!

Vilken slödag. Igår hade jag och Heather en lång girls night ihop. Kom inte i säng förens vid 6 imorse...sov till 12...är nu dödstrött! Tack och lov att jag inte har lectures imorgon. Får sova hela dagen! Eller okej, vi ska arbeta med en pjäs på eftermiddagen så det blir bara halva dagen. Iaf, ikväll är det BAFTAS! Bring on the Red Carpet dresses! Vi ska alla ha en BAFTAS night i the common room. De visar hela galan från kl. 21 på BBC1.

It's A Beautiful Day



Mamma gillar när jag har håret uppe så då kör vi på det idag ;)


110211

Lauren och jag vaknade idag och kände the aftermath från kvällen innan. Danielle kom och joinade oss i köket och drack kaffe ett tag innan vi mötte Jenny och drog till Spoons.



Nu har jag duschat och känner mig riktigt fräääsch! Gonna be an early night tonight.

All The Crazy Shit We Did Last Night

OMG! Tror att igår var den bästa kvällen i London so far. Går knapt att förklara hur kul vi hade på baren Players. Jag älskar London. En kändis kom in i barne också vilket var otippat. Eller kändis och kändis...hon hade varit med på X factor för några år sedan och kommit 4a. Men det går inte att beskriva med ord hur kul vi hade så här är lite bilder!



Same time, same place next thursday!

Utgång!



See ya'll later!

All Saints


100211

Lectures idag. Vi lärde oss hur man sätter på en lampa och att man inte ska titta rakt in i en. Hade absolut ingen aning om det...

Jaja ikväll ska det bli kul! Några, eller rätt många från kursen ska ut tillsammans. Jenny och jag ska göra oss redo ihop innan vi träffar de andra vid receptionen. Det blir en pub och sen en bar/club vid Embankment. Får se om jag hinner med Alecs flat party efteråt. Beror helt på när jag kommer tillbaka till McLaren. Ser riktigt fram emot detta!

 


Westfields

Efter lectures idag åkte Lauren, Danielle och jag in till Westfields. Hade aldrig varit där så vi tyckte det kunde bli kul. OMG vilket shopping center! ENORMT! Hade verkligen ALLT! Vi var där i 5 timmar och hann inte med att gå igenom hela shopping centret. Galet! För att komma dit tog vi bussen igenom Notting Hill och fy fasen vilka snygga hus/flats! DÄR ska jag bo när jag har råd! Så himla posh och rent. Älskade strukturerna på byggnaderna. Jag dör bara jag tänker på det.


Guns n Roses


Brighton Rock

Mycket trevlig dag har det varit med Lauren. Åkte till henne på förmiddagen för att hjälpa henne med en audition till en film! Galet! Sen åkte vi till Brixton (I know!) för att gå på eftermiddagsbio. Det blev den nya brittiska crime/draman Brighton Rock. Väldigt konstig och udda film men ändå bra. Allt med Helen Mirren har ju status. Hade gått på premiären om jag inte sett Back Swan den kvällen. Man kan inte få allt. Sen är Brixton inte så farligt, eller iaf inte centrum under dagen. På kvällarna är det nog lite annornlunda...


Gone With The Wind

Fy fasen vad det blåser idag! Varmt men blåsigt. Det är ju Februari så jag antar att det är normalt.



070211

Igår hade vi verkligen kul! Eftersom det är Chinese New Year så var det full rulle på Trafalgar och framför allt Chinatown. Vi gick till Trafalgar på förmiddagen och det var massvis med folk över hela stan. Vi såg på lite av the performances på scenen men det blev tråkigt efter några minuter. Gick vidare upp mot Chinatown. Louis och jag ville så gärna se en drake!Det var allt vi snackade om och guess what? Den första gatan vi gick in på i Chinatown hade en drake! It was fate. Såg på den showen ett tag som var också rätt tråkig. Köpte lite kinesmat vilket var höjdpunkten av dagen. Otroligt gott! Gick till en bar och tog några drinkar innan vi tog bussen tillbaka till McLaren. Tydligen visade de The Superbowl i våran common room så efter lite chillande i vårt kök drog vi dit. Men herregud vad tråkigt! Amerikansk fotboll är nått av det värsta jag sett. De springer för två sekunder sen är det reklam i 10 minuter. Fuuuuun...NOT. I halv-tid performade The Black Eyed Peas som var katastrofalt! Själva uppträdandet var häftigt och väldigt BEP men vocally...fy vad de sög! We were chocked! De kan sjunga men nerver kanske kicked in, who knows. Usher hörde man inte..playback kanske? Men Slash did his thing! Sen pallade vi inte mer. Gick och la oss vid 2 och nu är jag redo för en ny dag! Bring it on säger jag bara!


Let Your Spirit Fly


Dagens Look


Ghost

Alla har alltid snackat om hur fantastisk denna film är och är chockade över att jag inte sett den. Well guess what? Nu har jag det! Fick låna den av Danielle för ett par dagar sen och så fort jag satte på den kunde jag inte stänga av.

Tror att de flesta har sett denna film, men om inte, så borde ni!


Lace Around My Face


040211

Usch dåligt med bloggandet nu igen. Har helt enkelt inte tid! I förrgår började föreläsningarna igen vilket jag riktigt sett fram emot. Efter onsdagens introduktion gick Lauren, Danielle och jag på en lååång hike igenom Londons gator för att hitta en bok. Vi gick och gick...stannade på starbucks...gick och gick...shoppade lite...gick och gick...vi kunde inte hitta denna bokaffären! Men efter 3 timmar dök den upp runt hörnet. Vet inte riktigt var vi hamnade och hur vi hamnade där men trevligt var det!

Sen igår på föreläsningen lärde vi oss hur man går upp en stege...trodde jag skulle dö MEN själva kursen verkar intressant. Theatre Technology. Vi lär oss allt från the lighting to the sound. I princip hur allt tekniskt fungerar på en teater. Efterår gick ett stort gäng av oss till Spoons och åt. Asså vi satt där i 5 timmar och hade så kul! Tror inte jag har skrattat så mycket på månader. Good times. Lärde känna lite folk i klassen som jag inte rikgtigt snackat med innan så ett stort plus där! Jag tror att efter att ha varit ifrån varandra hela julen så har man kommit närmare folk nu i andra terminen. Weird men sant.

Nu ska jag äta lite frukost och göra mig redo innan det kommer folk hit.

Ciao!

020211

God morgon!

Nu är jag extremt trött. Har inte behövt gå upp såhär tidigt på över 1 månad. Nu börjar det all over igen. Semester 2. Lectures, assignments, waking up early, boring teachers...can't wait!...blääää...back to reality.

The Black Swan

OMG! Vilken fiiilm! Totally fucked up! In a good way though. Natalie Portman är helt otrolig. Förstår att hon vann en Golden Globe för hon var amaazing! Denna film rekommenderar jag starkt folk att se!


You Got Spunk!


010211

Herregud vad tiden går fort! Det är ju redan Februari! Bloody hell! Och jag har inte ens börjat Uni än...eller okej jag börjar imorn vilket jag verkligen ser fram emot. Börjar bli lite smågalen nu. Känner mig faktiskt redo för att få assignments och arbeta. Glömmer ju bort att man är här för att studera och inte roa sig...

Idag ska Heather och jag ha en girls day! Sen ikväll hade vi tänkt se på The Black Swan! Iiiiih! Hoppas den är bra, har hört mixed reviews om den.

 


RSS 2.0