Dagens Look


SAG Awards Red Carpet 2011

Även om jag inte har tillgång till att se galan finns det ju alltid bilder på nätet om det! Mycket fina klänningar på röda mattan igår, som vanligt här är mina favoriter:


We R Who We R


300111

Gud vad jag sov bra i natt! Med mycket sömn känner man sig som en ny människa!

Det var iaf inte så kul igår på festen. Även om jag kände mer än hälften av folket där så är jag inte så pass när dem att vi kan festa ihop...sen drack jag ju inget vilket gjorde det extra akward, haha. Katelyn fick väldigt interesting presents kan jag medge. Mer vågar jag inte breätta. Stack där ifrån vid 10 tiden. Gick ner till Richard, våran nattvakt som jag har lärt känna rätt bra nu efter alla mina complaints. Snackade med honom lite tills André kom tillbaka från en pjäs. Chillade i hans rum, eller rättare sagt han var på skype med sin mamma medans jag somnade på sängen. Sen lagade han pasta vid 1 - GOTT! Gillar inte att äta på nätterna men den pastan satt allt bra. Fick min beauty sleep i 9 timmar vilket är något av ett mirakel. Vaknade imorse och var sjukt pigg!

Nu väntar jag bara på att tvätten ska bli klar med att se på Charmed! Har blivit helt besatt av den serien.

Dagens Outfit


290111

Good Afternoon!

Idag får vi se vad som kan hittas på men ikväll ska jag till Katelyns flat för lite födelsedagsfirande! Kommer vara lite weird eftersom jag inte känner de personerna väldigt bra...menmen det blir säkert trevligt! I natt sov jag hur bra som helst! Min granne var inte där så det var tyst. Han är inte tillbaka nu heller...wonder where he is...men jag klagar inte!

Annars har det flyttat in en himla massa amerikaner! Våra exchange students från förra terminen har åkt, och nu har nya kommit. Så nu blir det amerikanare istället för tyskar. Kanske inte helt fel? Just kidding, vissa av tyskarna är faktiskt riktigt trevliga. Tydligen hade en amerikanska gått runt och bankat på alla fönster hon såg i hopp om att få vänner. Naw, stackare.

Tastes Like Candy Canes


Dagens Look



harem - h&m (fashion for aids) topp- urban outfitters

280111

Det har varit en väldigt seg dag idag. Hängde med André när han skulle klippa sig, sen gick vi och satte oss på en pub/café vid Waterloo Station. Nu hade jag tänkt mig läsa lite i mina kursböcker. Lite förberedd måste man allt vara innan lectures start på onsdag. Denna termin har jag fortfarande en 4-day weekend! Wohoo! Men nu har jag lectures på fredagar...buhuuu! Jaja att vara ledig måndagar och tisdagar är inte helt fel!


kolla in min enorma cappucino! MUMS!


The Wonderful World Of Dissocia

Okej så pjäsen igår var HILARIOUS! The most fucked up shit I have ever seen! Så himla entertaining, men gud vad det sög! Haha! Fy fasen vad vi skrattade. Raping goats, singing bears, and guitar playing hot dogs! I andra akten expectade jag flying pigs, no joke. Alla bara "I'm so confused, this is the weirdest thing I have ever seen in my life!"

Efteråt mötte vi André och gick tillbaka till D-block och chillade. Mysig kväll med underbara vänner.   


270111

Idag har jag varit väldigt produktiv. Köpt kursböcker, earpluggs, och food shopping! Very Nice om jag får säga så myself. Anything to get out of the room. Min nya granne är som sagt en riktig loser. Han spenderar varje dag med att sitta i sitt rum och se på tv eller spela tv-spel. Äter där inne också. Could you get any more sad? Asså helt seriöst, han har inte lämnat sitt rum på en vecka! No life at all. Gör mina nätter ett helvete men det blir bättre och bättre as the days go by. Min ultimate goal är att get him kicked out. I'm working on it!

Anyway, här är lite London bilder från dagen!




Ikväll blir det ännu en pjäs! Det är Universitetet's pjäs som the 2nd year Theatre och Drama students har jobbat på. Eftersom André har varit med och gjort the Set Design så kände jag att jag var tvungen till att se den. Ska möta Carolina och Heather snart och tillsammans ska vi gå och ge lite moral support!

The Children's Hour

Igår blev det också en show! Eller show och show...det var en ny pjäs. På The Comedy Theatre (där jag såg Birdsong förra terminen) har de gjort en ny uppsättning. Pjäsen heter The Children's Hour och i den spelar ingen anna än själva Kiera Knightly! Yes, you read it right. Jag har nu sett Kiera på scen i en actual pjäs. And guess what? Hon SUGER! Har tyckt att hon varit hyfsat bra innan, men efter att ha sett henne på scen öppnades mina ögon. Hon är bara en prettyface. Elizabeth Moss (från Mad Men) stole the show! Lauren och Jenny tyckte precis likadant. Vi var besvikna. Pjäsen alone var väldigt tråkig och deprimerande. Inget jag rekomenderar folk att se. Britter som försöker prata med en amerikans dialekt...not good! Kiera var värsta av alla. Hon ska hålla sig till brittiskan. Tror hon kommer få shit reviews på press night.



We Will Rock You!

Okej, så Micky och jag såg inte Dirty Dancing, utan jag övertalade honom att han måste se We Will Rock You. Jag brydde mig inte att jag hade sett den 2 gånger för den är så jäkla bra! Vi åt på Nando's innan showen och sen tog vi en cocktail på TGIF.
Jag blev väldigt chockad att de hade ändrat musikalen. Jag bara "Hold on! This song isn't in this act!" Haha! Jaja, lite besviken var jag på några characters. Nothing beats the original, men älskar man Queen så älskar man denna musikal!


Dagens Outfit



En ubersöt jumpsuit från New Look för 5 ynka pund + bolero från Lindex.

Can't You See That I'm Fading


250111

Morning!

Lite dåligt med uppdateringar just nu men det finns inte så mycket att skriva om när jag är lite småsjuk. Iaf har jag haft lite problem med min nya granne på andra sidan väggen i B-block. Förra natten sov jag 4 timmar. Den jäkeln hade volumen på max från 12 till 6 på morgonen, så igår var jag rasande. Om det hände en natt till skulle jag säga till i receptionen. Såklart satte han igång igen igår efter 11. Jag gick till receptionen och fick en av the wardens att säga till honom. Efter hennes visit blev det allt tyst. Vill nästan veta vad hon sa. Så det har varit en lugn och skönt natt och jag känner mig vilad, vilket är bra eftersom ikväll ska jag möta upp med Mikhel. Vi ska se på Dirty Dancing The Musical. I hope it's good!

Vi hörs senare!

Strepsils!

Yeeeaah! Nu bränner det inte till lika mycket i halsen! Jordgubb is the shit!



På Trafalgar gick det runt c. 7 personer som hade "Free Hugs" sigs på sig. Lite pinsamt när de kom mot mig och frågade om jag ville ha en kram och jag bara "Sorry, I'm sick and I don't want to infect you!" Och rusade där ifrån. Om jag hade velat ha en kram hade väl jag gått fram och frågat, inte tvärt om, eller?


From Peacock to Revolution

I fredags hade vi riktigt kul! Vi firade Laurens födelsedag på en bar som hette The Peacock Bar, fast det var inte alls som vi hade tänkt oss så vi gick till en annan bar vid 10 som hette Revolution. Där hände det saker! Vi hade riktigt trevligt och kvällen bjöds på dans, skratt, spel, limbo (haha), shots, pitchers och cocktails! När jag tittade på bilderna skämmdes jag lite. Min jäkla mun är öppen på princip varje bild! Ojojojojjjj...




Igår gjorde jag i princip ingenting. Vaknade med sjukt ont i halsen vilket idag har resulted i en cold! buuuuh! Så idag måste jag in och köpa strepsiler! Klarar inte en till natt med detta skit!

Exam!

Ja, jag är verkligen glad över att denna dag är över. Tentan gick bra. Eller man vet ju ej men jag svarade på frågorna så nu gäller det bara att jag har passed. Dun dun duuun!

Efteråt gick Jenny, Lauren och jag tilll Nando's för att fira. MAAT! Bästa belöningen. Sen åkte vi in till oxford street och gick runt lite. Efter Lauren hade gått letade vi efter en födelsedagspresent till henne för imorn ska vi ut och fira! Kommer inte ihåg om jag skrivit om detta innan men vi ska iaf till en burlesque bar som heter The Peacock Bar. Man kan tydligen själv gå upp på scen och put on a show! Totally awesome! Ser vi mycket fram emot!

Nu blir det bara chill. Måste vila upp mig inför morgondagen ju!

190111

Good evening!

Idag har det varit en produktiv dag! Började med att luncha med Katy och Lauren på Spoons. Sen blev det tillbaks till rummet för att plugga. Efter ett tag blev det tråkigt så jag stack och handlade mat så nu behöver jag inte svälta. Eller okej André lagade middag till mig igår så svälter jag jag ej! Kom tillbaka och pluggade mer. Sen kom Paddy och knackade på. Den jäkeln ska åka skidor i en vecka i Frankrike innan uni börjar. Snacka om vad avis jag blev! Vill också åka skidor ju! Grr! Jaja iaf så kom sen Markus, Heather och André och höll mig sällskap, eller snarare tog mig bort från pluggandet. Men nu har jag fått grepp på det igen! Känns helt okej så far. Måst plugga 3 topics och jag har pluggat 2. Tentan är inte förens kl 14:00 imorn så det finns gott om tid till mer plugg imorn. Or that's what I keep telling myself anyway...höhö.

Nä nu blir det Strategic Planning!

Back in the City!

Wiho! Nu är jag äntligen tillbaka i härliga London! Resan gick galant. Inga förseningar alls och bagaget var i princip först ut. Det ända som är så himla jobbigt är tuben från flygplatsen. Blir så trångt i centrum och svetten bara lackar! Gillade inte den delen av resan men nu är det över! Kom till rummet och bankade på dörrarna. Felix var den ända som var hemma, sen får jag ett sms från André "Come to the reception!" Gick dit och blev attakerad av 4 personer! Haha! Föll pladask ner på golvet. Vi blev en stor pankaka! Gött det! Så jäkla kul att se vännerna igen!

Nu har jag packat upp och installerat laptopen så allt är tillbaka som vanligt. Känns som jag aldrig åkt. Skönt det. Imorn blir det plugg plugg plugg inför torsdagens tenta!


170111

Jaha då har detta lov kommit till ett slut. Har haft det underbart här i kalla Sverige men imorn är det back to the city som gäller! Gud vad jag längtar nu! Träffa alla goa människor och njuta av den tid jag har kvar tills andra terminen börjar.

Just det! Jag åt en god semla idag! Typiskt svenskt. Måste ju så klart ha gjort det innan jag åker och den slank ner rätt fort må jag säga.


Golden Globes 2011 Red Carpet

Asså OMFG! Detta året var jag verkligen surprised över hur många snygga klänningar det var på röda mattan! Nästan alla hade rätt på sig! Väldigt förvånande! Här är de som jag verkligen tyckte om!


FAVORITEN! Angelina Jolie i all ära!


Golden Globes 2011 Tonight!

Yes! Äntligen har the award shows satt igång! Börjar med Golden Globes som sänds i natt kl 02:00 på 9an för de som är intresserade. I'm so exciiited, and I just can't hiiide it!


150111



Fikat med söta Anna idag vilket var väldigt trevligt! Verkar som hon hon gillar studentlivet i Lund! Fast det vet jag ju själv att det är! ;) Hade mycket kul i Lund förra våren!
Nä, nu ska jag göra mig redo för jag ska bort på middag hos Alice!

White Light Moment



Det blev militärtoppen idag! I feel tough!


140111

Idag är jag en riktigt glad tjej. Mina underbara stövletter har kommit från Nelly!! Nu når man upp till högsta trädtopp! Långt är snyggt och det ska man vara stolt över!




FELA!

Idag åkte jag till gamla Katte och träffade Josse! Så himla skön tjej och jag är jätteglad att hon har blivit en sån god vän. Hon hade lite ledig tid så vi snackade på ett bra tag innan hon var tvungen att förbereda för parent/ teacher conference.  

Sen gick jag där på lunds gator när jag hör en röst som jag kände igen. Tittade upp och det var ingen annan än Ola Svensson som gick där med en polare. Först fattade jag inte det var han. Han stirrade på mig så då stirrade jag tillbaka. Sen när vi gått förbi varann klickade det i huvudet! Men jag har lite högre krav nu för tiden på "kändisarna" så jag brydde mig inte. Jobbar du inte i Hollywood...then I ain't interested! Vad hemsk man låter. London har fördärvat mig. Saknar London. Ska bli så himla kul att åka tillbaka på tisdag! Fast ser ej fram mot min exam den 20e...urgh!

Vad mer? Jo! Ikväll har mamma och jag varit med Evelina och familj på bio. Vi såg ingen vanlig film, utan det var den världsberömda musikalen FELA som sändes LIVE från the National Theatre i London. Pretty cool huh? Den var väldigt konstig och lite svår att ta till sig med vilken energi! En otrolig uppsättning var det. André kommer vara så avis. Vi bor ju bara c. 800 meter från the National och han har tjatat på mig att vi ska gå och se den ända sen i oktober fast det har varit utsållt. I hope he can forgive me, hehe.



Sen har det ju snöat igen så nu är det vitt vitt vitt på vägarna. Kramsnö! Me like!


People's Choice Awards 2011 Red Carpet

Mina favoriter!


Favoriten! Selena Gomez valde helt rätt!


De Sexigaste Männen!



Brad Pitt   Jon Bon Jovi   Chace Crawford   Christian Bale   Colin Farrell   Hugh Jackman   Ian Somerhalder

Jake Gyllenhaal   Johnny Depp   Jude Law   Orlando Bloom   Paul Walker

Tjejmiddag

Ikväll hade Elise sin tjejmiddag där det bjöds på god mat och dryck. Mycket tjejsnack med härliga tjejer. Vissa badade i tunnan men jag vägrade. Även om det verkade roligt så vill jag inte riskera att bli sjuk. Tack Elise för en supertrevlig kväll!

Nu ligger jag här i min säng och ser på Sagan Om Ringen. Dork, I know. Har inte sett den på sjukt länge. Hur gammal var man när den kom ut? Tror jag var 10. Orlando Bloom säger jag bara. My first hollywood crush! Var för fasen helt besatt av honom! Mitt rum var täckt med Blooms ansikte på alla posters. Kom ihåg att jag ville bli Mrs. Bloom när jag blev äldre HAHA! Skrev det till och med i mina skolböcker tror jag. Drömde om honom hela tiden. Fast nu när jag tänker efter var det nog mer karaktären han spelade som jag gillade. He was HOT as Legolas. Sen kom ju både Troy och Pirates ett par år efter. Då föll man ju pladask för honom all over again. Han är speciell den där snubben.

Nu är det krig! Måste konsentrera mig! ;)

060111

Igår spenderade jag dagen med Elise! Åkte till Nova och handlade det sista hon behövde till hennes födelsedagsmiddag som är imorn! Belv även lite shopping såklart. Nu har vi båda outfits till middagen!

Annars har jag idag kicked my mom's ass på Yatzy! Jag är KUNG!

Nu ska vi iväg på middag! ciao!


Års Resumé 2010!

Okej tyvärr blir det inte i bilder eftersom de alla finns på min krashade dator, men håll ut! Nån snubbe is working on saving the hard drive så förhoppningsvis har jag alla gamla bilder nästa vecka!

2010 var ett stort steg för mig. Varför? Jo, jag började ju med universitets studier. Först på Lund där jag läste Göken. Var med i göteborgs nation och hade skitkul på klubbarna! Träffade härliga människor också genom att jobba på kålles. Sen var det 1a maj som var jobbigt som faaaeen men kul som in i helvete! Excuse my language ;)

Jag jobbade på badet för Poseidon som simtränare hela våren med Emilie och Linda. Vissa pass var roligare än andra men även om det var mycket strul så älskade jag barnen!

Vad mer? Detta är rätt svårt utan att se på bilder eftersom minnet på denna människa är inte det bästa. Hmmm...jag höll på med min UCAS Application till de engelska universiteterna. Ville verkligen göra den så bra som möjligt så mycket tid la jag ner på att få den att stå ut. 

Jag hälsade på Viktoria i Skottland som var så himla kul! Good times! Sen satt ju pappa och jag mycket framför tvn och tittade på Speedway! Blev också trips under sommaren till småland och köpenhamn för att se det Live. Alltid lika grymt! Målilla kicked ass!

Jag skaffade mitt älskade KÖRKORT! Detta var one of the highlights under året. Det andra var när jag kom in i London på det program jag ville. Åkte även till London för att kolla på universitetet och allt känndes helt rätt.

Sen var det Dyrön också ju! En väldigt relaxing vecka med tjejerna ute på ön. Älskar att åka dit!

Träffa Fredrik Reinfeldt hann jag också med. Såg Eric Saade (call me lame if you want men jag tycker han äger!) på MF innan jag tog resveskorna och flyttade till London! Hade 2 veckor av freshers som var ett helvete fast kul ändå såklart!

Gått på premiärer/röda mattan och sett en himla massa kändisar och även bild med den jag ville (A) Sett en massa shows och umgåtts med fantastiska vänner!

Ja 2011 har rätt mycket att leva upp till nu när man tänker efter. Hoppas nu på ett ännu bättre år med fler möjligheter. Gotta think big!


040111

Tänkte det var dags att blogga lite igen. Hoppas ni hade ett bra nyår. I did! Det känns lite konstigt att vi är inne i ett nytt år! 2010 gick väldigt fort tycker jag, nästan lite för fort. Jaja, men nu siktar vi in oss på att göra 2011 ännu bättre än 2010. Om det ens går? Ska göra ett litet års resumé senare i eftermiddag för nu hinner jag icke. Ska åka till Malmö med Emilie och shoppa!

TTFN!


RSS 2.0