The Last Day of May


Recap

Nu har jag äntligen tid till att uppdatera bloggen lite. Vi kan ta det dag för dag.

Torsdag- PERFORMANCE DAY!

Lämnade först in min marketing report. Så skönt att det var klart innan pjäsen. På kvällen var det dags. To my surprise var det faktiskt roligare än vad jag trodde det skulle bli. It was a success!


Bilder från rehearsals

Efteråt var det mingel och drinks i the Green Room innan vi alla drog till puben och fortsatte firandet. Helt plötsligt fick vi för oss at dra ut i centrum (alkoholen tog nog över). Drog ut men det var skit. Verkligen skit.

Fredag - Mådde skit. Kommer ej ihåg vad jag gjorde under dagen men på kvällen gick vi och såg de tre andra pjäserna. Vi drack upp all alkohol kvällen innan så det blev att vi stack direkt till puben och firade. Hade en betydligt trevligare kväll där än vad jag hade haft om jag hade följt med mina McLaren-vänner till en nattklubb i Shoreditch. 

Lördag - Åkte in till centrum och shoppade lite med Mandy. Sen blev det stressig på kvällen. Tom fyllde år denna dag och det skulle vi absolut fira. Lauren, Jenny och Phily kom till mig och vi beställde kinesmat innan de andra kom. Blev pre-drinks i min flat, vilket jag fortfarande inte förstår hur, men kul var det! Sen drog vi till Players där Sean spelade. Vissa drog till Heaven men jag pallade verkligen inte dansa i mina klackar. Kvällen i sig var inget speciellt. Tom hade kul, vilket var huvudsaken.


B-Day boy!


Söndag - Bakfyllan slog in rehjält. Var riktigt lat under dagen men var tvungen till att piggna till på kvällen. Mikhel hade en showcase i ett Café vid Soutbank som jag lovade att gå till. Tog med mig André, Danny, Felix och Danielle. Gud vad bra Micky var! Har inte hört honom sjunga på ett bra tag but he killed it! I'm proud. Blev en tidig kväll för sömn behövdes.



Måndag - Vaknade på strålande humör! Produktiv dag som fasen har det varit. Rensat rummet och slängt en massa onödigt. Tvättat, städat, diskat och handlat mat!  


Go On And Close The Curtains, Cause All We Need Is Candlelight


280511

Otroligt dålig med uppdateringen här i bloggen. Hinner inte skriva mycket nu helller. Tom fyller år idag och det ska firas med dunder och brak! Philly, Lauren, Jenny och jag ska äta middag nu sen blir det pre drinks innan vi drar ut i det galna! Champions League final ikväll så det är galet i London! Hooligans everywhere som skriker och gapar! Lite läskigt så vi ska vara försiktiga när vi drar ut.

Skriver om pjäsen och lite annat sen när jag har tid! Puss!


Big Ben


Last Essay Done

Nu känns det riktigt gött! Min Marketing Report är skriven och klar! Underbart att veta att det blir inga mer essays för denna terminen. Imorn har vi pjäsen sen är vi i princip klara tills vår exam den 9e! Galet vad denna termin gått fort. Me like! Snart är det sommar!

Run The World


Gammla Bilder

Okej, jag har verkligen inget liv just nu. Borde göra min marketing report men saknar motivation - big time! Så, vad kan man göra to pass the time? Kolla igenom gamla bilder på FB! Yes, ni läste rätt. SÅ uttråkad är jag...


HAHAHA! 14 år och serial killer?


14 och ser väldigt deppig ut? Notera POTC postern på min dörr och de rosa tofflorna!


15 och sur? I blame the braces!


Fortfarande 15 och sur...


16 och blev världens poser...


Sen uppfann jag hårspray och blev riktigt blond...


Vid 17 blev det en förändring...


...men det varade inte så länge...


18 och började le på bilderna!


 Listade ut hur man gjorde bilder i svart o vitt!


19 och badass i London...


...med tummarna upp...


...och ett leende på läpparna!


Two Pictures...

...från igårkväll. Paddy, André och jag drog in till Covent Garden och tog några drinkar. Det var ju en lördagskväll after all. Vi har bott tillsammans sen september och det har aldrig varit bara oss tre som gått ut... vilket vi tyckte var konstigt så vi har bestämt oss för att göra det en gång till innan vi alla flyttar ut!



Sen drog vi tbx hem och mötte de andra i the common room. Satt där i ett par timmar till och chillade. Kom inte i säng förens vid 5...fy vad dåligt! Kan ej fortsätta såhär. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt! Yea right...


Kvällens Look


Jesse J

Definitivt min favo. artist just nu! Tjejen är otrolig! Vet inte om hon är känd i Sverige men här är hon enorm! Är så glad att jag sett henne LIVE!


200511

hej hopp!

Okej Pirates var amazing! Vi såg den i 3D för att få den fulla effect. Förstår inte hur Johnny kan vara lika fantastisk i varje film. Cruz däremot är inte riktigt bra...tyvärr. Tål bara inte hennes dialekt. Passade ej in i filmen. Men helt sevärd! Action och nya äventyr som det ska vara. Hoppas de gör en till!

Idag händer inte så mycket. Jenny och jag var inne i centrum lite och gjorde ärenden. Nu ska jag bara ta det lungt. Behöver sova badly. Förstår inte hur kroppen fortfarande fungerar med så lite sömn. Movie night I'm sensing...

Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides

Ikväll blir det allt bio! Jenny och jag ska se den nya Pirates! Captain Jack Sparrow is back!


I Have Something On My Mind

Det känns verkligen som om livet i London är mycket mer moget än livet i Sverige. Svenskar är så barnsliga och patetiska. Låter hemskt men när jag tänker efter är det faktiskt sant. Här finns det inga problem, inget bråk, ingen avundsjuka, inget krångel, inga svårigheter - alla är lyckliga! Alla har kul ihop, respekterar och älskar varandra. Är nästan som om staden lever på "Don't worry, be happy!" Nu menar jag inte att detta inte finns i Sverige för det finns det ju absolut. Jag har ju alla mina underbara vänner och min familj i hemlandet, men detta är något annornlunda. Vet inte riktigt vad det är (eller det vet jag nog men kommer få allt för mycket skit om jag skriver det.) Bara satt och funderade lite på mitt double life. Ångrar ingeting jag gjort eller sagt i livet. Om jag inte hade gjort vissa saker eller sagt andra saker hade jag inte suttit här nu med ett stort leende på läpparna. Everything happens for a reason - tror starkt på det! Kan inget annat än att älska mitt liv och alla jag valt att ha i det!

Much love!


Don't Say Victim


Turn Off The Lights


Fast Five

Strålande dag med Mikhel. Mat på TGIF, spel inne på Trocadero och slutligen bio! Fast Five valde vi och OMG vad bra! Kan knappt vänta tills nästa! Sååå excited! Den kommer bli så himla bra har jag en känsla av. Vill inte avslöja något men extra scenen i slutet bjöd på en riktig twist!


My sexy face


Eurovision Night!

Vilken dag det var igår. Den började med att Mandy och jag drog in till Westfield och spenderade dagen där. Mycket trevligt! Vi har bestämt oss för att gå och shoppa igen om nån vecka. Sen mötte jag upp med det gamle gänget och vi handlade indisk mat som vi tog med oss till the common room. Vi började med 4 personer och vid slutet av kvällen, eller snarare natten, var vi 10! Jag satt och skrek och hejade på Eric som fasen. De andra trodde jag var galen! Under hela röstningen satt jag spänd men det slutade med en tredje plats - helt okej! UK då, de kom ju inte alls bra till. Precis top 10 om jag minns rätt? ÄLSKADE deras framträdande! Vi grät. Efter programmet slutat satt vi kvar och firade. Kom inte i säng förens vid 4 inatt igen. Not good.

Nu idag ska jag träffa Mikhel och hitta på hyss!

So You Think You Can Dance

Lauren hade vunnit två gratisbiljetter till inspelningen av So You Think You Can Dance UK så på förmiddagen drog vi till BBC vid White City. De skule pre-film the performances med JESSE J och THE BLACK EYED PEAS! AAAAH! De jäklarna tog våra mobiler och kameror för vi fick inte ta några bilder alls inne i studion. Sucked ass. Vi satt längst upp i den väldigt lilla studion så vi såg allt perfekt. Rätt coolt faktiskt att se hur dessa program filmas. Både Jesse J och BEP sjöng sin låt två gånger. JJ är amazing! Hennes röst ör helt underbar och en sån sjukt härlig person. LOVED hennes outfit! Hennes uppträdande kommer att visas redan i morgondagen program medans BEP visas om 2 veckor. De var också väldigt bra. Så proffsiga och roliga. Men det såg verkligen ut som om Fergie var gravid. Inte för att vara elak på något vis men hon har varit betydligt smalare innan. Annars kanske hon bara hade ätit en stor lunch som ej gick att dölja i den mycket korta och tajta klänningen. She was hot.


Evacuate The Dancefloor

Det blev en väldigt random kväll. Pre drinks hos Jenny i flera timmar. Hade så trevligt så vi ville inte sticka. Runt halv 12 tog vi bussen till Soho. Ended up inne på en DÖD klubb som hette Moonlight. Vi var i princip de ända som var där. Hade hela klubben för oss själva. Vi dansade klackarna av oss. Sen på nått sätt hamnade vi på Freedom Bar och sen tillbaka till McLaren vid 4.


Nina Conti

Igårkväll bestämde Jenny och jag för att gå och se den nya showen på the Choc. Fac. Nina Conti heter tjejen. Hon är en ventriloquist. Så jäkla bra show! Apan var lätt bäst. Höll på att kissa på mig. Ni vet när man skrattar så mycket så att inget ljud kommer ut? Precis så var det. Flera gånger om och om igen. Classic!



On another note, har jag precis finished my practical exam! I passed! Wohoo! Var inte alls så farligt som jag trodde. We hung up lights helt enkelt. Ikväll ska vi ut! Det blir inte Brick Lane utan Old Street istället. Här ska det minsann firas!


Blackout

Vi var 7 stycken som gick och såg Blackout igår och gud vad bra den var! Så intense! Nästan så att man vill se om den (men det kommer jag inte göra.) Pjäsen innan, Titus Reported, var SKIT! Så himla dålig och så mycket som gick fel med den. Vi skrattade åt personerna. Inte bra. Efteråt firade vi premiären på en jättefin bar vid Southwark som hette Jack's. Apple Martini ftw! 



Mycket varm dag idag som ajg inte kommer njuta av. The speech needs to be finished!

Ciao


091511

Ny dag och ny vecka. Här rullar det på fort! Mycket arbete som ska skrivas och lämnas in de kommande veckorna vilket tar all energi. Ikväll ska vi iaf gå och se Andrés pjäs BLACKOUT. Hoppas den är bra nu så man slipper ljuga. Vilken snäll kompis jag är va muahahaaa! Nu ska jag klä mig, köpa kaffe och hit the library!

Water For Elephants

Underbar film! Höll på att gråta under vissa scener. Mamma, du måste se den! Christoph och Robert är amazing! Jag vill ha en elefant.


You're The Inspiration



Hett dag idag. Fullt med folk också i stan vilket är väldigt annoying. Blir förmodligen bio ikväll med Jenny. Water for Elephants hade vi tänkt! Hoppas den är bra!


Push It To The Limit


Presentation

Idag hade vi vår marketing plan presentation och det gick jättebra! Läraren sa det iaf så vi blev glada. Speciellt eftersom vi hade mindre än en dag på oss att göra den...hehe. Last minute or what? Hur som helst så kändes det bra. Drog till Spoons och firade efteråt med drinkar. Sen gick vi till en annan pub och tog lite käk och bara njöt av den varma solen. Vi hade 25 grader idag - NICE! Hoppas det blir lika fint imorn. Kom hem för ett par timmar sen och är helt slut. Early night for me tonight. Ögonen går bara i kors.

Royal Albert Hall

För första gången sen jag flyttade hit har jag nu äntligen varit på the Royal Albert Hall. Vi såg en tribute concert där ikväll med en massa sångare (inga som jag kände till förutom Boy George!) Det var det väl inte det bästa jag sett och medelåldern var runt 60...haha men jag svängde med till låtarna! Another mysig visit av föräldrarna. Vi ses igen nästa månad då det blir the moving out phase!


060511

Dessa föreläsningarna är verkligen boring. Don't hold your pen too tight...skratta eller gråta? Jaja, nu ska jag göra mig redo för att sen åka in till centrum och träffa de gamle!


Dirty Dancing!

Idag kom mammi och pappi! Vi käkade gott och såg musikal. Dirty Dancing blev det för oss kvinnor! Vilken underbar show! Vilka danser! Fattar inte hur de orkar göra 8 shower per vecka...galet!


Don't Blame It On The Sunshine


Blue

Hej bloggen!

Vilken underbar dag det var igår. Efter jag hade gjort lite arbete blev jag så uttråkad att jag var tvungen till att hitta på nått annat. Det slutade med att Danny och jag hade en dag ihop. Vi åkte in till centrum och gick runt överallt och chillade. Helt plötsligt hade klockan redan blivit 6 på kvällen. Vi bestämde oss för att ta Nandos till middag innan vi drog tbx hem. Sen sa Danny att Blue (BLUE!) skulle spela på Heaven på kvällen. Jag bara WE'RE GOING! Så vi och André drog till Heaven. Dansade så himla mycket att mina fötter är helt döda idag. Blue kom på halv 2 och DAMN! Att ha sett Duncan och Lee på så nära håll är an out of body experience. All the memories till deras gamla låtar! Kände mig som en galen 13åring igen! Sen hände det. Fick ögonkontakt med Lee, mitt hjärta höll på att stanna, han gav mig en slängkyss och en wink. Behöver jag ens skriva att jag dog. Så sjukt patetiskt men det skiter jag fullständigt i. We had a bloody good night! Så firar man Valborg i London!

RSS 2.0