Two Different Moments


Another Day Without Internet

Det är ej kul att inte ha internet hemma. Vi måste tyvärr vänta tills den 5e Oktober innan vi får det. Grr! Just nu sitter jag på ett uni café och surfar lite. Har varit här och skaffat lite confirmation letters som jag behöver för att kunna starta upp ett british bank account. Torsdag is the day - yay! Annars händerinte så mycket. Börjar uni igen på onsdag så det ser jag fram emot. Eller gör jag verkligen det? Jo, men det gör jag!

Har massvis med bilder att ladda upp men jag orkar inte göra det nu. Det får bli när jag ligger hemma i sängen och har inget att göra!


I'm Still Alive

HEEEEEEEEEEEEJ! Oroa er ej, jag lever fortfarande! Saaaa mycket har hant de senaste dagarna med flyttningen och allt men det har gatt galant!
Just nu sitter jag vid universitetets datorer for vi har ej internet an...sucks! Forhoppningsvis far vi det nasta vecka. Vi bor i ett otroligt mysigt hus soder om floden. Snacka om att vi kommer ha fester! That's all I have time for! Na nu blev jag hungrig! Dags fo maaaat och latte!!

I'm Ready For A New Beginning

Detta blir det sista inlägget som skrivs på denna blogg på ett tag. Imorn flyger jag tillbaka London för att börja mitt andra år på Uni. Har packat hela kvällen så nu är jag helt slut! Vet inte hur länge det kommer ta innan vi får internet där nere men så fort vi får så ska jag blogga om allt som hänt! Med det sagt så kommer de närmsta veckorna kommer bli riktigt hektiskta. Jag säger - BRING IT ON!

Peace out!


150911

Idag har Emma och jag varit i stan och hängt. Cubus öppnade idag i Lund så det var 40% REA på ALLT! Vi var tvugna till att gå dit! Jag köpte en skinnjacka (så klart fejk, men snygg!) Min gamla från Topshop är ju sönder och allt för stor och klumpig. Denna är mycket lättare. 300kr! Så värt det!

Annars visste ni att bussarna fyller 100 år idag? Det är en sån löjlig kunskap som man inte behöver veta, men det stod en massa reklam för det på Mårtenstorget så det var svårt att undvika. En stor jäkla Hybrid buss hade de kört dit. Lunds framtid? Who knows! Den har tydligen gjort stor succé i Paris i alla fall. Fast det går inte att compare Lund till Paris...kanske nått för Sthlm? Ju större stad, desto mer effektiv är bussen.D&G


Dagens Detalj


Birthday Girl

Vilken mysig födelsedag jag hade! Och äntligen fick jag den där väskan som jag haft ett öga på i så många år efter mamma köpte den! Vad det är för väska visar jag senare ;) Annars fick jag ju pengar till att köpa vad jag ville och sen har jag faktiskt fått väldigt mycket(!) kläder denna sommaren som räknades som presenter. Tack alla nära och kära från hela världen för era fina gratulationer. Ni är guldvärda! 


BUDAPEST!


20! 20! 20! 20! 20!

Ja, då har man blivit gammal. Nu är jag 20! Ser likadan ut. Känner mig likadant. Ännu är jag ett år äldre. Märkligt. Nu lämnar vi alla teenage years bakom oss och siktar framåt! Nya siffror, nya tag!

Don't Stop Thinking About Tomorrow


Up In The AirFinns ej mycket fint i Lund, men Domkyrkan sätter sina spår.

Nine Eleven

Ja, idag är det inte en vanlig dag. För 10 år sen hände nått som förändrade världen. En riktigt djävulsk händelse. Kommer faktiskt ihåg den dagen även om jag inte fattade vad som hände. Vi bodde i Istanbul och jag satt och såg på TV som vanligt på kvällen. PJ på och allt. Var 9 år och skulle fylla 10 nästa dag så jag var mest taggad över att få presenter! Väntade på att pappa skulle komma hem från jobbet för han jobbade extra länge den kvällen tyckte jag. Helt plötsligt kommer nyheterna på och visar två stora torn som brinner/exploderar. Jag bara WTF?! Trodde nog det var nån dålig film. Hade inte den blekaste aning om vad the Twin Towers var för något. Allt var på turkiska så jag förstod inte ett ord vad de sa. Mamma blev sjukt orolig och jag visste inte varför. Sen några minuter senare öppnas entrédörren och MORMOR stiger in med pappa! Allt om det jag sett på nyheterna gick ut från skallen och det var bara fokus på mormor. Blev skitglad och hoppade runt. En tidig födelsedagspresent! Sov gott den natten och när jag vaknade upp var jag 10 år!

Det var min 9/11-01.


You Don't Know Anything About Me


Just Like A Ghost From The Past


Double Trouble


090911

Idag har jag varit hos doktorn. Måste fasen ta reda på vad det är för fel på mig! Efter ett X antal försök att hitta en ådra så blev det ett blodprov till slut. Känner mig som en stucken gris!

 Ikväll blir det drinks!

All My Life I've Lived By A Code


En Tuff Brud I Lyxförpackning


070911

 

Idag har mammi, pappi och jag varit på Entré! Andra gången jag varit där och var som vanligt helt lost. Men det blev iaf några snygga nya plagg! Vi åt också en god lunch på Wok som kan vara orsaken till att jag mådde fruktansvärt illa när vi kom hem...Looks innocent but who knows what lurks underneath...


Dagens Tabbe

Har köpt kaffe och står vid parkeringsautomaten för att betala. Ställer kaffet på aparaten och betalar med kort. Går upp för alla trapper i parkeringshuset till bilen. De tre sista stegen känns det som att nått saknas. Jo - kaffet!  Springer ner igen och en sån tur att det stod kvar på automaten! Den sista klunken var guldvärd!

Dagens Citat

"Vi lyfter igen!"


Cowboys And Aliens

Var på bio med brorsan och såg kokillarna och utomjoringarna. Helt okej western/action/äventyrs film! Älskar ju Harrison Ford! Och Olivia Wilde är så vacker! It was entertaining!


Black Beauty


I'm Never Sure Just What To Feel When You're Around


RSS 2.0