301212

Herregud kan ni tänka er att en helt år har snart gått IGEN! Det går lite för fort nu tycker jag. Hinner knappt med. Så mycket att göra på så lite tid känns det som. Måste börja planera saker lite bättre...oh well. Igår var den en slapp dag för det var även en sorglig dag för mig. För exakt ett år sen igår var den sista gången jag fick krama och pussa på min älskade finaste Winnie. Trodde ju då att vi skulle ses igen till sommaren så jag sa bara ett vanlig "hejdå" utan någon aning om att det skulle bli mitt sista. Känns fortfarande riktigt tungt. Sorgen är djup och kommer nog alltid att förbli det. Men livet går vidare så det måste vi också. Pallar man göra ett års-resumé? Njaaa..eee..aa...ee...vet inte...maybe later för nu ska det bli glögg!
 
Min vackra ängel

all these small and beautiful things


Dagens


this is a hold up


a walk down memory lane

 
Igår bjöd Emma på middag i sen nya lägenhet som är MEGA STOR! Helt fantastisk! Vi åt gott och skrattade så mycket att jag nästan kissade på mig! Vi kollade igenom gamla bilder som Emma tagigt som man helt glömt bort och aldrig sett innan. Smygfotografen som tar random bilder man inte hade någon aning om fanns! Och guuuud vad vi hade kul! Så man såg ut förr i tiden asså! Haha! Times have changed for the better! Tack så mycket för en underhållande kväll tjejer!

true colours...


Dagens


the break of day


THE HOBBIT

 
Asså fatta vilken KUNG!! Filmen är fantastiskt bra!! Som jag har väntat på den! Var (fortfarande är...) helt besatt av Sagan Om Ringen filmerna och har i 10 år velat ha MEEER! Och nu har jag fått det. Började nästan gråta i salongen så glad jag var...tönt...behöver inte gå in på det men denna "sagan" har en sån stor betydelse för mig. The reason why I love film. Att vara tillbaka i den världen var mäktigt. Musiken, the scenery, känslan gaaaaaaah!!! Funderar på att se den igen...no judgement tack.

red lips


261212


chasing the sun


Jul x 4


Julafton Look


241212

 
 
 
 
Jag vill önska er alla en riktigt GOD JUL och hoppas att ni får de ni önskat i julklapp!!!

231212

Dagen innan Julafton har det varit rätt chill. Snöstorm ute så har ej lämnat huset, haha! Nu är det rimmstuga både där nere och här uppe! Vill komma på riktigt bra rimm detta år till presenterna! För att öka fantasin och min kreativitet har jag tagit hjälp av en väldigt god vän till mig som hetter Bailey. Hajjar ni? ;)

Ischoklad och Pepperkakor


Tjejmiddag

Åh vad trevligt vi hade det igår! Viktoria hade tjejmiddag hemma hos sig som var supergod! Laxfilé och fondue! Mitt i prick! Vi spelade presentleken som blev väldigt intensivt, haha! Ta vara på era vänner för de är guldvärda!! Tack så mycket tjejer för en supertrevlig kväll igår!

201212

Idag har vi hunnit med mycket! Hade frissan kl 8.30 imorse(!!!!) och färgade mig bloooooonde! Wohoo! Vi körde på en mjukare färg denna gång men jag ska nog bli isblond when the time is right. Iaf jag är skitnöjd! Malin är så jäkla bra! Var där tills 12 så rumpan vart helt numb! Det blev hem och fixa sig innan vi hade en familjedag inne i Malmö! Julmarknad var tanken men det existerade inte så vi fick nöja oss med god mat!
 
Imorn ska jag till Helsingborg för att hälsa på lilla fina Elise! Har inte sett henne på evigheter så det ska bli kul! Nu ska jag krypa ner i säng och mysa framför en film med lite glögg!!

Dagens


she's blonde again


191212

Sämst på uppdatering nu när jag är hemma. Men det finns inte så mycket att blogga om/visa bilder på. Det är kallt så jag kliver mes runt i tjocka sockar, hoodies och mjukisbyxor hehe. Sen är det mycket som ska ordnas inför julafton (syftar mest på presenter...) plus att jag är aldrig på datorn under dagarna för det finns mycket annat skoj att hitta på! Det är en slö bloggperiod just nu med jag njuter så mycket jag kan av hemmamiljön eftersom jag inte är här så ofta!

Pepparkakshus

 
Nu har tomtestugan dragit igång på riktigt! Har nu klyddat med årets pepparkakshus. Den är mitt uppdrag varje år. Plus att klä Julgranen (som ska köpas senare i eftermiddag!) Vi måste köpa bommull innan jag visar slutresultatet av pepparkakshuset. Vi hade inget strösocker så det fick bli brunt istället, haha. The downside med det är att det stelnar så himla fort så det blev lite messy men det gick iaf! Brände t.o.m. tummen på köpet!

Dagens


en turist i Lund...


Whiteout


Tredje Advent

Ja då har man varit ute på en frisk promenad i byn. Kallt men skönt. Kände mig lite som Bambi på hal is då jag halkade rätt mycket men med mina nya snöboots hade man ju iaf gone down med stil! ;)  Nu värmer jag upp mig med en kopp kaffe innan det blir av in till Lund. Ska se om staden har förändrats sen i sommras, hehe.
 

Dagens


141212

HEJ!
 
Jag är i Sveeeeeriiigeeee!! Wohoo! Resan gick bra och när jag kom hem hade vi en trevlig familjemiddag. Men fy fasen vad SVINKALLT det var igårkväll! Höll på att dö. Anyways, nothing a good glas of wine couldn't fix!
 
Rätt intressant att igår var jag i 3 olika länder på 6 timmar! Inte dåligt det! UK-Danmark-Sverige. Lite smått konstigt/otroligt när man tänker på det i efterhand...jag tycker det iaf! Inget har hänt idag, enbart en liten trip till ICA. Saknar inte den galna folkmassan från London alls. I love the countryside and the cows in it!

älskar när det är vitt ute


121212

Sista dagen i London innan det bärs av till lilla Sverige! Ser så fram emot det! Ikväll är det premiär av The Hobbit, men jag har tänkt mycket på det och kommer ej gå dit. Visst hade varit fantastiskt att kunna se alla stora kändisar och framför allt Peter Jackson som är the reason for why I love film! Största regissören i mina ögon. LOTR var ju bara bäst!
 
Ska göra mina sista ärenden idag och sen på kvällen blir det Xmas drinks med vänner.
 
Trevlig onsdag!
 

Dagens


Teaser


lyrics on the wall


111212

Vilken fantastish vinterdag! Inte ett moln i sikte och solen skiner starkt! Temperaturen är på 0 men skitsamma. Det är December, så det ska vara kallt. Inget att klaga över. Om 2 dagar flyger jag till Sverige och ett äkta vinterland! Tills dess finns det mycket att hinna med men eftersom jag är uppe före 12 så lär det flesta saker hinnas göras idag!
 
Jag och Marina i lördags

Winter Wonderland


close up


Dagens Detalj


a continuation of memories

Igår var tusan en av de bästa dagarna på länge. För att fira Micky's födelsedag detta år så hade vi en mini St. John's Reunion! Daniel, Ivan, Marina, Micky och jag hade en hel dag ihop och babblade om allt möjligt. Jag kände inte Marina eftersom hon kom till Belgien året efter jag flyttade men hon var en jäkla go tjej måste jag säga och vi kom så bra överens så det kändes som att jag hade kännt henne precis lika länge som de andra. Det började med Lunch vid Baker Street followed by red wine och chill hemma hos Micky. Sen bar vi av mot Westminster där vi bevittnade något fruktansvärt. Var påväg till bron då helt plötsligt en man på en scooter blev påkörd av en bil vid korsningen brevid oss. Min kropp bara frös och det ända jag kunde tänka på var om han var vid liv. Som tur va så rörde på benet lite men det betyder ju inte att han var okej. Det var en riktigt hård smäll och själva ljudet av krashen var det hemskaste. Man ser sånt här hela tiden på film och reagerar inte på det eftersom man vet att ingen skadas men att se det i verkligheten är inget vidare kul. Vet ej vad som hände med mannen efteråt eftersom vi gick. Fanns inget vi kunde göra och det var så mycket folk som hjälpte till redan så det var bäst att gå vidare. Jag hörde fortfarande ljudet av krashen om och om igen i mitt huvud så jag hoppas verkligen att han är okej! Måste kolla upp det senare! Iaf väl över floden gick vi till ett Arcade och åkte radiobilar, spelade spel, drack och skrattade ihop! Daniel var tvungen att åka tillbaka hem på kvällen men de andra skulle stanna över natten. Vi åt en god middag på Pheonix Palace vid Baker Street innan vi gjorde oss redo för en hejdundrans utgång på Mahiki! Kom hem 5 imorse helt död men lätt värt det! Det är inte ofta man träffar gamla kompisar som man gick i middle school med. Vi hade så kul tillsammans och bestämde oss för att göra detta igen!
 

once upon a time we were young


Look Alikes?


delicious cupcake


Through The Tunnel


Dagens Frusna Ansikte


Dagens Snabbis


Blurred


061212

Morning!
 
Herregud om bara en vecka är jag påväg till Sverige där ni numera har SNÖÖÖ!! Det kanske blir en vit Jul i år! Får hoppas på det!
 
Hur som helst ska jag betätta om igår. HOLY SH*T! Min största celebrity crush är såklart Eddie Redmayne (vet ej om jag berättat det innan) och när jag fick reda på att han skulle komma till premiären av Les Miserablés (han spelar ju Marius i filmen så rätt självklart egentligen att han skulle komma...) så kunde jag bara inte missa min chans att se honom i verkligheten! Det var SVINKALLT! Jag kom dit rätt tidigt också eftersom jag ville få en bra plats. Det fick jag också men problemet med dessa platser är att man blir "inlåst". För att security ska kunna hålla koll på alla så stänger de av vissa gator och med galler. Visst får man gå, men då kommer man inte tillbaka in igen. Jag tog mina chanser och stannade. Stort misstag. Jag vet ju från mina past experiences att man ska stå antingen vid pressen eller arrivals för att få det mesta utav det. Visst jag såg allihopa (som var helt amazing) men eftersom jag stod så nära ingången till Odeon så hade de redan gått igenom alla intervjuver/bilder mm...så de villa bara gå in i teatern eftersom det var så himla kallt. Förståndligt. Jag hade också velat gå in i värmen. Vilka var där då? Jo jag ska ge er en lista: Anne Hathaway, Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Russell Crowe, Eddie Redmayne, Samantha Barks, Helena Bonham Carter, Sasha Baron Cohen med frun Isla Fisher, Tom Hooper (regissören), Cameron Mackintosh och The current West End Cast of Les Miserablés. Sen kom även en massa andra kändisar bl.a. Matthew Morrison, Rosamund Pike, Ellie Goulding, Stephen Fry, mm. Lätt en av de största premiärerna jag varit på eftersom det kryllade med kända ansikten. Nästa onsdag är det premiär för The Hobbit (fatta hur galet det kommer att bli!!) Ryktas om att Drottningen, Chales&Camilla, Will&Kate och Harry ska visa sig...dundunduuun! Får se om jag går, men om jag gör det ska ska jag ej bli inlåst. Vill ha the freedom to move around!
 
 
Have a great thursday!
 
 

Les Misérables London Premiere


he is perfection

 

Can You Guess Where I've Been Tonight?


I walk through the shadows


041212

Vilken otroligt vacker vinterdag (utan snö dock...) det är idag! Jag är i princip nästan klar med allt mitt arbete som ska in så stressfaktorn har miskat något enormt! Kan faktiskt njuta lite mer utav dessa soliga dagar! Ska passa på och göra lite X-mas shopping idag! Blir tight med tid annars. Är superexcited inför lördag också! Mini St.Johns reunion på G!
 
Nu blir det duschen och sedan ut på äventyr!
 
 

Dagens


021212


Julkalendern

Tack som tusan för SVTplay! När föräldrarna berättade om att det skulle handla om Greveholm blev jag ÄNNU mer taggad inför Julen. Asså kan det bli bättre? Det är nått med denna Jul, allt känns bara rätt. Visst, kan inget toppa den originala serien från 96, men kul att de försöker eftersom den var den mest omtyckta någonsin. Var som besatt av den och trodde att spökena Staffan och Jean fanns på riktigt. Vi får se vad Mysteriet på Greveholm bjuder på denna Jul. Jag hoppas att några gamla ansikten från familjen Olsson kommer in lite senare. Då blir det tops!

Första Advent

Vill bara ta denna tid till att njuta av att det är FÖRSTA DECEMBER = FÖRSTA ADVENT!! Jäklar snart är det baske mig JUL och ett nytt år!! Skrämmande vad tiden går fort.

RSS 2.0