290612

 
Nu drar vi mot Fjällbacka! Ses på söndag!

Silence Speaks Louder Than Words

 

Connections

 
Connections som jag såg på the National i måndagskväll var som jag skrev tidigare helt fantastisk. Mötte André, Mónica och Migúel innan och bara chillade. Sen 7.30 öppnades porten till den första pjäsen; Prince of Denmark som var en modern tolkning av Hamlet. Helt okej och roande men den bästa kom efter. Alice of Hearts tror jag den hette. En rock musical skriven av samma snubbe som skrev den framgångsrika musikalen Spring Awakening. Den var otrolig! Tror faktiskt att det är snack om att göra den till en West End show men inget konkret ännu. Vi får helt enkelt vänta och se! Efteråt var det fest! Hade inte den blekaste aning om att the NT visste hur man festade! En massa ungt folk, DJ, photobooth, War horse...helt galet! Jamie, Yasmin (två andra volentärer) och jag bestämde oss för att gå till the photobooth. Jag bara "Let's see who can make the ugliest face!" Safe to say I shamefully won...
 
En perfekt sista kväll i London som kommer minnas!

We Are Truly Made To Be Gangsters...


280612

 
Vilket underbart väder vi har haft idag! Mamma och jag åkte och shoppade igen, hehe. Har hittat två sjukt snygga klänningar att ha till helgen! One for the wedding och one for the brunch! Wohoo! Can't wait to show pictures när vi kommer tillbaka på söndag!

270612

 
Shopping med mammi i Malmö idag. Jag körde igen för första gången på 6 månader! Vilken frihet! I'm made to drive! Det blev en sjukt fin kavaj till mig från Esprit! Visar den när jag använder den  någon gång under de närmsta dagarna! Mamma köpte mycket fint bl.a. sin klänning till the wedding på lördag!! Så excited!!!
 
På kvällen mötte jag upp älskade Emma. Tog en kaffe och gick runt i Lund innan vå åkte hem till mig och chillade resten av kvällen. Vi fottade mycket fina bilder som jag lägger upp imorgon för nu ska jag sova! Klockan är för tusan halv 2!

Shrimp Cocktail with Chardonnay

 
Guess what? Jag är hemma i mitt lilla rum i Sverige! Åh vad det är skönt! Frisk luft, familj, hemmalagad mat, grönt...you name it! Men det var quite a journey! Började strålande från London. Första klass på tåget, snabb incheckning, no delays, shrimp cocktail och chardonnay, snabb avfärd och resa. MEN så fort man kommer till Köpenhamn förstår jag varför jag flyttade från Scandinavia. Bagaget var 1 TIMME försenad. En massa charter svenskar/danskar från Spanien med noll intelligence pratar non stop och uppför sig som idioter. Jag kunde ha dödat nån - I kid you not! Tåget till Sverige var försenat och vädret var piss! Lämnade jag London för detta?! Svar: NEJ. However, så fort jag kom innanför dörren till huset och hem till familjen blev allt bättre. Vi hade vår första familjemiddag utan Winnie vilket var otroligt tungt. It's going to take some getting used to men med tid läker alla sår. But for now, I'm just glad to be home.

It's Getting Late

Jag har haft en väldigt trevlig sista dag och kväll här i London och jag lovar att berätta om det imorgorn när jag är hemma i Sverige. Allt är äntligen packat och klart inför avfärd. Ska försöka få lite sömn nu innan jag ska upp och ta mig to the airport! Godnatt London!

By The River


André 22

Nu har jag lite tid till att blogga om last night. Började med pre-drinks hemma hos André vid 8. Han hade vänner från Portugal som hälsade på och Miguel och jag klickade direkt! Resor, mode och cocktails höll oss upptagna i ett par timmar, haha! Underbart! Vi var totalt 7 personer - small but sweet. Vi drack mängder av Sangria och vi kom inte till Cable förens efter 2 på natten! Eftersom klubben inte stängdes förens kl.6 så var det lungt. London keeps it going all night! Cable är en av de största klubbarna här som bara är ett måste om man vill ha en fullspeckad natt! Vi alla vet att jag hatar clubbing men surprisingly hade jag riktigt kul! Kanske var spriten som höll mig på topp...who knows! André hade kul vilket var huvudsaken!  Vid 6 drog vi hem för då började "efterfesten" folk köa utanför för att komma in och dansa till god knows how long men vi hade dansat enough! Det var ljust ute (vilket jag hatar!) och spöregn! Kom i säng 7.30 imorse och vaknade vid 2. Chillade ett tag innan jag drog till gymmet för ett hangover pass! Nu är jag död (som vanligt) och ögonen går i kors. Imorn är det sista dagen här i staden så den ska jag spendera men André och på kvällen ska jag se Connections at The National Theatre. Jag fick en gratis biljett av dem for my hard work under Juni - whooop!!
 
 Bilder tog jag tyvärr ej men Mónica tog lite hemma hos André sen om jag inte minns helt fel så blev vi fottade av Cable's fotograf ett par gånger...får se när de kommer upp på nätet...not looking foward to seeing the state I was in!

All Night Long!

Yes, jag har precis kommit hem och är helt slut! Men fan vilken EPIC NIGHT DET HAR VARIT!!!!

230612

Bloggen ligger lite nere at the moment men det är fullt upp här så det är svårt att hitta tid till att blogga när man inte är hemma!
 
Ikväll blir det utgång! Min älskling (dvs André) fyller 22 så vi ska ut och dansa! The things I do for my friends...Vet ej vad jag kommer ha på mig än men inspiration kommer väl snart ;)  Det blir Cable night club vid London Bridge vilket är en av de största klubbarna här i London. Vet lite pers som jobbar där så förhoppningsvis blir det gratis drinkar!
 
Annars - Sverige på tisdag och fikadejt med käraste Emma är redan inbokad på onsdag! Can't wait!!

Glad Midsommar!

Vill önska alla en riktigt Glad Midsommar i lilla Sverige!
 
 
 
 
P.S. Wtf har hänt med blogg.se? Allt har förändrats (eller more high tech...) och jag är helt lost...iiiiih!
 

The Scoop



Idag har jag varit och sett en adaptaion av the Trojan War som Jimmy har co-produced som del av hans praktik. Den var performed utomhus och eftersom vi hade perfekt väder idag så var det riktigt mycket folk som tittade! 120 barn sprang runt som små soldater och berättade historien. Riktigt gulligt var det och det är klart att jag inte tackar nej till en gratis show!


190612


Katya Katya Shehurina

On me...


On the runway...


Här är den underbara klänningen från Katya Katya Shehurina som jag provade igår. Otroligt vacker och lätt klänning! Kände mig som en prinsessa i den och den fall perfekt på min kropp. Hade gärna burit den på bröllopet men liiiite för dyr...the search continues!


High School Musical

Denna kväll har jag varit hemma hos Tom och chillat. Vi såg på Alice in Wonderland och High School Musical (så länge sedan man såg den!) Vi både sjöng och dansade along! Skönt att bara ta det lungt denna söndag efter ett totalt fail med att hitta den perfekta klänningen till bröllopet om ett par veckor! Okej, jag provade en designer klänning som jag blev helt kär i men kostade också c. 700 GBP...maybe next time! Visar bilder på den imorgon! Ska nu ta och sova för jag är helt slut i kroppen!


Lita Spike


Sneak Peak


Film Freak



Bästa film: Project X (LEGENDARY!)

Sämsta film: Piranha 3DD

Happy Father's Day!

Eftersom jag skrev om mors dag så är det bara rättvist att skrvia om fars dag också! Vet inte vad annat jag kan skriva än att jag har inte bara världens bästa mamma, utan också världens bästa pappa. Är så otroligt lyckligt lottad och min pappa och jag har så mycket gemensamt och tycker likadant om nästan allt. He's my rock. Jag älskar honom och är stolt över att vara hans dotter. Jag är pappas lilla flicka och kommer alltid att vara det!


Sofka

Igår såg jag ännu en pjäs; Sofka: The princess who became a communist. Riktigt bra! One woman show som pratade om sitt liv och allt hon hade gått igenom. The set var ett kök och hon lagade soppa och bakade bröd under pjäsens gång så att i slutet fick vi alla gratis mat! Sjukt mumsigt! Varm och god soppa med nybakat bröd! Efteråt gick Simona och jag för cocktails och det blev en rätt så lång natt där mycket hände. Gratis drinkar, salsa, poliser, marriage proposal...ja you name it! Vi hade sjukt kul och idag mår jag som jag förtjänar! Denna lördagskväll ska spenderas i sängen med en bra film!


Being Tommy Cooper

Igårkväll mötte jag Tom på The Old Red Lion och vi såg på den nya pjäsen de visar - Being Tommy Cooper. Den var faktiskt riktigt rolig och lyckades fick mig på helt andra tankar, vilket behövdes! Den handlar om en british magician/comedian som har en act i Las Vegas runt 1950-talet. Hur han kom dit han var, familjeproblem, hans agent och en gambler. Skådisen som spelade Tommy var helt fantastisk! Lätt den bästa skådisen jag sett på den scenen! Idag har de press night så hoppas att den får bra kritik!




My Heart Is Like A River


120612

Ännu en tung dag och jag har inte lämnat sängen...finner ingen ork. Ska försöka dra mig ner till gymmet i ett par timmar bara för att göra nått. Eftersom vädret är skit så missar man inte någon sol direkt. Har aldrig varit såhär blek innan när det är Juni. Men jag bryr mig inte. Bryr mig inte om nått just nu. Igår lyckades jag iaf ta mig hem till André som hade bakat för mig - otroligt gulligt! Vi bara tog det lungt och myste i soffan framför "Come Dine With Me". Precis vad jag behövde.


There Was Never Time Enough

Vet inte var jag ska börja men jag känner att jag måste skriva av mig för det finns så mycket att säga och så lite på samma gång. Denna dag har varit den absolut svåraste och hemska dagen i mitt liv. Jag har gråtit floder med tårar precis hela tiden för inget och ingen kan få mig på andra tankar. Det började igårkväll då jag började må riktigt illa med kramper i hela kroppen så jag hade jättesvårt att sova. Jag kände på mig att nått skulle hända -  som ett sixth sense. Låter galet men helt hundra procent sant. Vädret har varit hemskt ända sen igårkväll och imorse fick jag höra det. Inga ord kom ut, bara tårar. Vad ska man säga? Vad kan man säga? Det går inte att beskriva sorgen som tynger mitt hjärta. Även nu när jag skriver detta inlägg har jag svårt att hitta de rätta orden. Mitt liv började på riktigt när jag var nio år och vår familj flyttade till Istanbul. Inte långt efter flytten bestämde vi oss (alla förutom pappa som var bortrest och hade inget säg om saken...) att skaffa en hund! Ett par dagar senare befinner vi oss på en hundkennel och är på jakt efter den perfekta valpen till vår familj. Efter mycket letande bland hundratals valpar får vi syn på den vackraste ljusbruna valp med vit mage, svanstipp, och tassar. Hon var så söt och vi blev helt sålda. Hennes namn blev Winnie. I tolv år har denna fantastiska vildhund varit med oss på äventyr som de flesta människor inte ens har under desas livstid. Hon har spridit en otrolig glädje och kärlek till min familj så länge jag kan minnas. Vi växte upp tillsammans. Att helt plötsligt få veta att slutet är nära och att det finns inte en ända möjlighet att se henne igen innan hon går bort är den värsta känslan i världen. Tiden rann ut för fort och jag fick aldrig säga adjö. Det är nog det som gör mest ont. Att älska någon så mycket och att vara den ända som inte kunna vara i deras närhet de sista minuterna svider som in i bomben att jag har svårt att andas. Idag förlorade vi vår hund - en kär familjemedlem.



                                                     Den sista bilden jag tog på min vackra ängel. 26-12-2011 


Winnie, may you rest in peace.


Three Years Ago



Den 10e Juni 2009 tog jag studenten! Det var en av de bästa dagarna i mitt liv!

Prop Banquet Drop In




Hade 15 minuter innan min shift började så jag tittade på the Theatre Square performance som var väldigt annornlunda. Tror de vara skolbarn som lekte lekar på skolgården eller nått liknande...annornlunda performance men ändå intressant att titta på!

När min shift började blev jag satt inna i själva work shoppen - where the action was! Det var en drop-in prop banquet work shop där man gick in och målade food sculptured latex models så att det såg ut som olika maträtter! Folk gjorde frukt, kött, kyckling, godis...ja allt möjligt som man kan hitta på et matbord! To my surprise var många barn otroligt duktiga och väldigt artistiska! Vi hade två members of the National's prop team (som btw var helt fantastiskt härliga!) där som berättade om hur man skulle göra och vi volentärer gick runt och hjälpte till med allt från städning till sculpturing! I loved it! Tre timmar gick allt för fort! Man var som ett barn igen med all målning och jag har tyvärr inga bilder att visa vilket suger! Kan inte beskriva hur riktiga dessa modeller såg ut! Och jag har lärt mig så himla mycket! Jag ska kanske satsa på att bli en prop maker? Who knows!


100612

Ååååååh! HELT UNDERBAR DAG!!!! AAAAH!! Berättar sen! Ska hoppa in the shower först!

You See Me As Your Pray


Casanova



Very fitting at the moment!

090612

Bloggen lider just nu lite men det är mycket som snurrar i huvudet kring livet och framtiden så jag har ingen ork till att blogga. Bilder har jag inte heller tatt för vädret har varit piss och bilder på gymmet är inte speciellt intressant!

Hur som helst igår hade jag en trevlig kväll med min nya vän Jo som äger the Spa centre på gymmet. Vi åkte till Crystal Palace och satt på en häftig cocktail bar i källaren av en pub! Snackade om allt möjligt och hon är verkligen one of a kind. 45 år men 25 at heart - underbart!

Ikväll har jag blivit erbjuden att hänga med André ut men får se om jag orkar...har dock lovat Danielle (som fyllde 21 igår) att go till hennes bday party på en klubb i centrala London. Kanske går dit för en drink och sen träffar André lite och sen hem? Vi får se! Ska iaf gymma först sen får vi se vad som lockar!


I'm Sexy And I Know It...




...not! Heather och jag hade en underbar dag idag! Det ända som kunde ha varit bättre var vädret - it's been PISSING DOWN ALL DAY! Vi rusade från affär till affär och försökte undvika bli påkörd av alla bussar och taxis som åkte förbi. Gick in i ett och annat paraply också för folk är så jäkla korta och ser inte när en lång kvinna går förbi...annars var det great!


070612



I'm off!

060612

Idag har jag haft min första shift på The National Theatre och det var sååååå kul! Vi fick tishor och regnjackor (även om det inte regnade för vi har haft 18 grader) för när det gäller London kan vädret ändras på sekunden! Iaf det var riktigt najs stämning på hela Southbank och det kryllade som vanligt med hemskt mycket folkl! Vi var tre stycken; Laurie, Sabrina och jag. Vårat pass varade bara i 3 timmar som verkade bara flyga förbi allt för fort och i slutet fick vi gå upp till våran pop-up workshop och se alla performances som var sjukt coola! Efteråt gick vi till the Propstore bar och chillade med en drink i ett par timmar. Schteeeek!




Är nu helt slut och ligger som vanligt i sängen efter ett långt pass på gymmet. Är taggad inför imorgon då jag ska spendera hela dagen med min älskade HEATHER!


Räksallad



Just nu har jag världens cravings efter en äkta svensk räksallad från långs bryggan - mums!

MTV Movie Awards 2012 Red Carpet


Infidel



Mamma berättade för mig ett tag sen om denna bok som lät väldigt intressant! En autobiograpgy av Ayaan Hirsi Ali där hon pratar om hennes barndom i Somalia, Saudi Arabien, Ethiopia, Kenya och om hennes flykt till Holland where she applied for political asylum, her university experience in Leiden, her work for the Labour Party, her transfer to the People's Party for Freedom and Democracy, her election to Parliament, and the murder of Theo van Gogh, with whom she made the film Submission.

Jag är inte den som gillar att läsa böcker alls men denna bok är helt fantastisk! LÄS DEN!


The Queen's Diamond Jubilee

Kommer ej ihåg om jag skrivit om det tidigare men denna långhelg (lör-tis) är det stort firande i London town! Drottningen firar 60 år på tronen!! Wohoo för henne! Fast okej det är fett mäktigt måste jag säga! Bara en annan kunglighet har gjort det innan och det var Queen Victoria. London har aldrig varit så patriotisk som den är nu med den brittiska flaggan precis överallt och drottningens ansikte på allting! Helt galet är det och chaotic i centrala London. TFL is fucked! I alla fall igår invigdes det med att drottningen attended the Epsom Derby! Idag har det varit The River Pageant där tusentals med båtar har åkt across the river Thames. Såg det på TV på gymmet och fy vad coolt! Det har öst ner regn precis hela dagen så det hade inte varit kul att stå vid floden och se det LIVE (när man kan hålla sig torr och se det på SkyNews) även om det är en historisk event. Imorn kväll är det en BBC Concert at Buckingham Palace där Shirley Bassey, Alfie Boe, Jools Holland, Jessie J, JLS, Elton John, Tom Jones, Lang Lang, Annie Lennox, Madness, Paul McCartney, Cliff Richard och Ed Sheeran, just to name a few, kommer perform! Gary Barlow är host och säger:

“The Diamond Jubilee concert will celebrate the 60 years of The Queen’s reign with an amazing line-up of world-class artists coming together to play at one of the biggest and most exciting live music shows in recent years. With Buckingham Palace as a backdrop, it's going to be a fantastic event which transcends multiple decades of music. It'll be a great, unique, experience for the thousands attending, watching on TV and listening on Radio. I can't wait!”
  

Vet inte om den sänds i Sverige men om den gör det så borde ni titta in!

På tisdag, alltså den sista dagen, är det celebrations i centrala London. En service at St Paul’s Cathedral followed by two receptions, a lunch at Westminster Hall, a Carriage Procession to Buckingham Palace and finally a Balcony appearance, Flypast, and Feu de Joie. God save the Queen säger jag bara. Vilken lirare hon är med all detta firande!


Transparent Maxi Skirt


010612

FÖRSTA JUNI!

Vad hände med det fina vädret? Okej, vi har 20 grader så jag ska ej klaga men solen har rest bort! There ain't no sunshine anymore...sad times! Får hoppas att den kommer tillbaka snart så att man kan få nån liten basfärg innan jag ska på kusinens wedding i slutet av månaden! Är så himla taggad! Det kommer bli helt magiskt och snacka om vad jag kommer ta bilder! Jag kan agera som deras wedding photographer om de nu inte redan har någon (vilket de säkert har!) Åh kan knappt vänta! Vad ska man ha på sig! HJÄLP! Smink o hår! Hur ska jag se ut? They say it's all about the bride men bruden vet alltid i förväg hur hon ska se ut på sin weddingday (I already know!) för detta planerar vi när vi är teenagers medans om man är gäst så kan man ha på sig nästan vad som helst! Too many options to handle! Såg en amazing deep emerald green long dress med lace inne på Whistles här om dagen som var TO DIE FOR!

Now I gotta get ready!


RSS 2.0