We're Only Human


Jenny & Carro


300312

Vet inte hur vädret är i Sverige men här har vi det stekhett! Riktig högsommar har det blivit med en klarblå himmel! Wunderful! Nu sitter jag på vår terass och internettar (nytt ord?) innan det är dags att dra till Tara Arts för vår lecture!


Random From March


Legally Blonde
Igår blev det ännu en spontan kväll. Jimmy och jag gick till Southbank och åt en god middag och drack cocktails innan det var dags för en musikal! Vi såg (för ett väldigt bra pris) den fantastiska Legally Blonde! OMIGOD! PINK AND GIRLY! En musikal som alla tjejer kommer älska! Synd bara att den slutar nu i början av April...men jag har iaf sett den och det är jag mycket glad över!


The Hunger GamesMåste säga att detta var en riktigt bra äventyrs film! Hade aldrig trott att en film med "kids" kunde vara så spännande men denna movie visade var skåpet ska stå! Ville inte att den skulle sluta även om det var över 2 timmar lång. Funderar starkt på att läsa böckerna nu!


270312

Har varit lite inaktiv på bloggen under helgen..oops..

Jaja men idag kör vi igen som vanligt! Igår hade jag det supertrevligt med Micky och Blaise. Väldigt spontan kväll där vi gick wine bars, cocktail bars, jazz bars och slutligen ett 24/7 café i Soho! Kvällen innan gick jag ut for drinks med Delfina som också var trevligt. Gör bara trevliga saker ser det ut som! Men om man bor i London ÄR ALLT trevligt med det rätta folket på de rätta ställerna!

Idag har det vari uni arbete och kommer fortsättas vara det tills det är klart!


Puma DanceGlömde skriva att i fredags var det en dance show på Caraby Street utanför Puma affären. De har nämnligen re-opened efter ett par månaders renovering.


230312


Efter lectures drog Lauren, Jenny, Philliy och jag in till the heart of Soho och grabbed some food på Balans Café. Efteråt gick Lauren och jag till The Hummingbird bakery som säljer the best cupcakes/pastries i London och gottade oss lite! 


I'm Exactly Where I'm Supposed To Be


Yout Gotta Strut Like You Mean It


Simon CowellSåg denna man idag. Promoting Britain's Got Talent!

220312En mysig dag i solen med Jimmy vid Southbank.


Aqua Trench


The Perfect Snack


The Mystery Of The Night


200312


190312


The Perfect Day For A Walk


Snapshots


180312


Stella Knows What I Want


150312

Idag har det varit mysigt! Först in till Joe's Kitchen för en production meeting med hela gruppen. Sen eftersom det var underbart väder stack Lauren och jag central och gick runt och bara njöt av solen ihop med hela London!


Rock It With Rokit


Strike A Pose


Trafalgar Square


140312


Just So You Know


On Top Of The World


It's Been A While

Dålig uppdatering - jag vet! Men har varit busy med föräldrarna som kom på en kort visit! Mötte upp dem igår vid Oxford Circus och drog till en pub. Jag fick en ny kamera i present!! Tusen tusen tusen TACK! Efter lite liquid tog vi bussen till St. Pauls där jag hade bokat bord på Madison. Vi åt en underbar middag med utsikt över hela London! Helt amazing!


Jag Vill Ha!


Jimmy 21 - Studio 6 - Gordon's - SOHOEn supergalen kväll där allt från folk, drinkar, och barer mixades! Jag råkade tappa min nya kamera i golvet så den är nu sönder. Är så jäkla arg på mig själv menmed skit händer. Har gråtit över det men förhoppningsvis kan den lagas!

Melodifestivalen 2012

Jag har inte sett ett dugg på melodifestivalen i år och har ingen aning om vilka som varit med förutom de som var i finalen (har kollat på bidragen på svt). Gud vad bra med Loreen! Värdig vinnare. Kanske har vi en chans att ta hem vinsten i Eurovision i år? En annan favorit var David Lindgren! En söt och energetic kille med en catchy låt!                                                           (bild tagen från svt.se)


Lycka till i Baku Loreen!The Make Up


Teaser From Last Night


Film FreakBästa Film: The Woman In Black

Sämsta Film: Limitless

I Only Miss You When I'm Breathing


Corona I Taket

Mötte upp Heather för lunch/middag idag i the City. Vi gick till Leadenhall Market och kollade läget. Det blev Mexican mat på en gullig liten restaurang som hade massvis av Corona flaskor hängandes i taket!


060312


050312


Make-Up Store

Idag har jag varit och bokat två saker. Sminkning för Jenny och mig på torsadg på make-up store och Madison Restaurant för när mamma och pappa kommer och hälsar på! Wihoo! På torsdag ska nämnligen Jenny på press night och jag ska ut och fira min fina vän Jimmy's 21st birthday! Kommer bli galet!


040312


Happy New

Har glömt bort att skriva om pjäsen Happy New som jag såg i fredags at the Old Red Lion. Alfie Enoch (Dean Thomas i Harry Potter filmerna) hade en av huvudrollerna i denna konstiga pjäs. Eller konstig beskriver den inte. Helt fucked up var den! Handlar om två bröder som blev abandoned av sin mor när de var 10 och 12 år. Hon lämnade dem i en chicken coop där de levde med kycklingarna i 3 månader innan någon hittade dem.Sen om deras uppväxt och lite annat skit. Fattade inte poängen med pjäsen. They acted like chickens och de åt ckicken like animals - disgusting! The acting var bra men jag kunde inte hjälpa skrattandet igenom helt pjäsen för det var helt knäppt. Ett riktigt stort step ner för Alfie. Att gå från HP till kyckling måste svida...Party Rocker In The House

Okej så min lördagskväll har varit lungt. Eller lite halvt lungt. Var lite bored så jag bestämde mig för att lära mig dansen till LAMFAO's Party Rock Anthem. Gick sådär kan jag säga. Dansade loss i köket i  c. 3 timmar - snacka om vilken work-out! Sen runt halv 12 kom Jenny hem och såg nått hon aldrig in a million years hade tänkt sig se innanför dörren. Carro half naked, sweating like a pig bustin the moves. Lite smått pinsamt. Fast jäkligt roligt. Vi båda låg nästan på golvet och tjöt av skratt. Detta stoppade inte mig. Jag fortsatte medans hon började laga mat. Hon bara "Don't mind me, please do continue!" Dansade lite mera och visade upp vad jag hade lärt mig. Sen bjöd jag på lite extra entertainment.
Nu är jag helt slut och "utdansad" så det är dags att sova!

p.s. om någon vill lära sig dansen så är detta en bra tutorial:


Underground


RSS 2.0