Lips


As The Sun Sets Part II


As The Sun Sets Part I


The Parents are Back in Town...

...så jag ska gå ut och leka med dem idag. Short but sweet visit. Sen om exakt 2 veckor sitter jag på ett plan på väg till Sverige!! Fatta vad taggad jag är!!

Stripped


Beautiful Sight


rude boy legs


this is my decision and you keep on messing up the words


Shuttered Glass

Bild från förra lördagen (jag måste lära mig att sluta fjanta mig med fula miner efter lite dricka i kroppen...)

Movida

 
Vilken galen natt det var igår! Carolina och jag hade sjukt kul på en av Londond mest prestige nattklubbar! Folk trodde vi var modeller (as if liksom...) så vi blev behandlade väldigt snällt. Hamnade i VIP sektionen där det blev champagne och enorma vodka flaskor (alvarligt talat, de var ENORMA!) Jay-Z's tour DJ spelade de bästa låtarna så att fötterna var konstant på dansgolvet! Väldigt intressant folk som man stöter på i dessa klubbar och tjejer är garanterat att ha kul! Jag kom i säng halv 6 imorse...now that's what I call a good night out!

Utgång!

Ikväll ska det dansas posh style på Movida nattklubb!

221112

Go'kväll!
 
Ännu en seg period för bloggen med Jul närmar sig och uppsatser måste skrivas och lämnas in! Blir snart galen av allt skrivande. Gud vad akademisk jag känner mig! Hur som helst, igår fikade jag med Jenny som jag inte sett på gööölänge och sen på kvällen hamnade jag på puben med Louie och Heather - som det kan bli! 
 
Vill tipsa om en bra serie - American Horror Story! Jag är helt hooked! Så himla bra gjord att det är riktigt svårt att inte sätta på avsnitt efter avsnitt. Använder den som min "treat" mellan skrivandet. Hjärnan kan ju inte konsentera sig i timmar straight så det är bra att unna sig lite då och då med en bra serie!

Breaking Dawn Part II

 
Hmm...inte alls lika bra som jag trodde den skulle vara. Jag gillade the twist i slutet men annars var den rätt tråkig tyvärr...vet inte ens om den är värd att se på bio. Man kan lätt vänta tills den kommer på TV. Det ända bra var de vackra landscapes som de fått med. Otroligt bra cinematogrophy måste jag allt medge.
Nu när man sett alla kan jag säga att den första filmen var den absolut bästa! Inga uppföljare har levt upp till samma standard. De skulle stannat som indie filmer och inte gått över till en Hollywood blockbuster.

Shine Ya Light


201112


a little by night


The Southbank Winter Festival

 
Har ju totalt glömt att berätta om den fantastiska festivalen som Southbank har varje år. Gick ju dit hela tiden förstå året här men inte alls mycket andra eftersom jag bodde så långt ifrån. Men NU bor jag nära igen så jag går där nästan varje dag nu bara för att det är så mysigt. En perfekt promenad längst floden med en massa olika Julbås (rätt ord?). Allt från tyska korvar, var choklad och godis till smycken, porslin och leksaker! Helt magiskt! Lätt den vackraste vyn i London just nu. Allt lyser på natten så man blir riktigt varm innombords att Julen är faktiskt på G! Så excited!

Dagens


The Set of Thor 2

 
Idag har jag varit vid Greenwich University för att träffa Yasmin. Jag ville dit för att se the set av Thor 2! Greenwich Uni är mycket vackert och flertals filmer har filmats där pga de vackra unika byggnaderna. So, vem är inte den första personen jag ser när jag går in på deras campus...Thor himself. Yup, Chris Hemsworth looking rather good i sin Thor outfit. Har aldrig varit på en äkta "movie set" innan så detta var rätt coolt. Hans stunt double var också på plats redo för att kick som ass. Har absolut ingen aning om vad för scener de filmar men de är där i 3 veckor så nån stor action scence blir det nog! De vill ju inte att man ska ta bilder så tyvärr tog jag inga av Chris men senare tog jag lite from a distance. Just another typical day in London!

en liten fundering

Även om det inte är mycket text i bloggen så är det ju ändå en "svensk" blogg. Bortsett från min svengelska lite då och då...hur som helst så vill mina kära engelsktalande vänner att jag ska börja skriva på engelska...! Har funderat på detta i ett bra tag och eftersom bloggen har levt i över 4 år nu (who knew right!) så är det kanske dags för en liten upgradering? Å andra sidan tar det bort själva meningen och det originala konceptet av vaför jag började blogga. En stor del var för att inte tappa min "starka skriftliga svenska". Min vardag bestod/består av mest engelska, vilket den har gjort sedan jag var 9, och kommer förhoppningsvis fortsätta att göra det hela livet ut. Hur som helst jag kan försöka  skriva iaf ett vettigt inlägg på engelska och se vad jag får för respons på det. Sen får vi se vad som passar bäst.
 
Anyhow, här är en bild som jag tyckte passade rätt bra till denna måndag!
 

191112


Cartier never dissapoints


Hoxton Square

 
What a saturday night! Mötte Delfina vid Liverpool St. Station och ihop gick vi till Brick Lane för lite drinks. Sen drog vi vidare till en bar i Hoxton Square (vääääldigt trendigt) där vi blev väldigt glada på cocktails! Sen blev det clubbing med hela bargänget och självklart avrundades natten med turkisk kebab. Min turkiska var lite rusty men efter lite "fotbolls snack" (pappas taktik!) så lyckades jag skaffa lite nya vänner, haha!

Borough Market


Dagens


Pink Fusion


feeling the holiday spirit


CHEMISTRY


Covent Garden Xmas Tree


I think I need a new dance move...


Dagens


Bow Tie


MMM for H&M


Still Alive

HEJ IGEN! Gud vad det har varit mycket på G den senaste veckan. Men nu är jag åter igen flyttad och denna gången blir den sista! Orkar verkligen inte dra runt på fler saker något mera. Känns som om jag flyttar hela tiden! Hur som helst detta blir mitt boende tills Juni, dvs tills jag blir klart med studierna! Galet kul! Så, var bor jag? Jo, jag är tillbaka i Zone 1 (fantastiskt!) i Universitetets Halls. Kör i princip på samma som första året här, fast nu är det en annan halls (mycket bättre också!) Bor med 7 andra supertrevliga nursing students. Kunde inte bli bättre. Det är lungt och fridfullt så jag kan konsentrera (stavning?) mig på studierna.  

131112

Jag lever! Bara fullt upp på schemat. Flyttning på G åter igen och en massa uni work. Har knappt tid till att andas! Heather kommer som bärhjälp om en halvtimme för jag orkade inte köra solo en dag till. Tar dö på kroppen! Återkommer när jag är inflyttad i mitt nya hem!

MTV EMA 2012 Red Carpet


PAGE

 
Har under ett tag funderat på att förända håret. Känns så tråkigt med samma ombre i snart 3 år...så det är nog på tiden att göra nått nytt! The "page" look är nått som jag har varit inne på. Tycker det är sjukt snyggt, men vågar jag verkligen klippa av allt hår? Sen vill jag färga det isbont, lite som Blick har haft det innan. SÅ SNYGGT! Men det är en stor förändring och jag vet inte om jag är redo. Alla här tycker jag borde göra det så det kommer hända, frågan är bara när...

Connections Director's Weekend

Hejhopp!
 
Mycket på G nu så bloggen får ligga på hyllan under helgen. Det är Director's Weekend för NT's Connections som jag ska hjälpa till med och no joke, I'm in ALL day every day. Från 11.00-20.00 imorn, 8-MIDNATT på lördag, och 8.30-14.00 på söndag. Phew. Kommer bli en lång helg men jäkla kul! Ska mingla som in i bomben, haha! En otroligt upplevelse är det att få arbeta för the Royal National Theatre, och inte bara för att det är en fantastisk teater, men alla där är så sjukt snälla och trevliga samt tar väl hand om en. Ska se till att få en bra natts sömn så att jag är fit for fight imorgon!

071112


Sneak Peak


Just Sending Some Love


Ida Sjöstedt för Nelly

 
Dessa tre klänningarna är mina favoriter från Ida's Nellykollektion. Helt undebara!! Älskar alla hennes kreationer. Någon som vill låna mig några tusenlappar?

Gårdagens


She's Got a Black Heart


SHOTS

Good morning upper east siders, Gossip Girl here.
 
Haha har alltid velat skriva det men det funkar inte här i London. Blir kanske sånna blogginlägg när jag äger mitt penthouse i NYC! (om jag ens bloggar då...!) Kommer nog ta en tid tills dess! Anyways, igår vart det fest på Pacha! Skulle igentligen inte dit...menmen jag blir svag när alla andra tvingar en. Hade faktiskt väldigt kul med nytt folk. DJn spelade för fasen sönder SHM, haha. I princip varje låt var dem! Helt crazy!
 

Cause This is How We Do


The British Museum


021112

Det är freeeeeeedag! Ska snart iväg till The British Museum och hjälpa till med en Costume Design Workshop. Whoop whoop! Det är en special event där ikväll as a tribute to Shakespeare. Jag berättar mer sen för nu måste jag draaaa!! Är ju inte 100% frisk men detta KAN jag bara inte missa!

creatures of the night

 
Ojojooooj vad det var galet igår! Mådde ju som sagt rätt piss och hade inte riktigt någon röst heller (varför måste JAG alltid tappa rösten!) men det stoppade mig inte att ha kul! Det var ju mingel hos André en tills midnatt sen stack Tonje, hennes kille, Carolina och jag iväg till the Egg som ligger vid King's Cross och festade vidare. Vilken otrolig klubb! 5 olika dansgolv och en enorm bar med sittplattser. Helt sjukt vad mycket folk som fick plats! Totalt packat med en massa olika varelser (med det menar jag utklädnader ;) ) som var helt dyngsura (stavas det så?) pga de stått i kön i ösregn i flera timmar! Kul hade vi och nu ska jag verkligen inte festa mera för kroppen måste återhämta sig nu.

Catwoman

 

Gårdagens

 
 
Blev inte så bra bilder igår eftersom det blir mörkt så himla tidigt! Hinner knappt gå ut innan solen gått ner igen. Sen är det så kallt och ruggigt så man vill inte ens vara utomhus. Jaja, detta fick duga.

man vet att man är trött...

...när man inte bara sätter på sig trosorna bak och fram, utan också ut och in...
 
 

RSS 2.0