all hallow's eve

Jag måste lära mig att EJ gå ut när jag inte är frisk...saker blir ju inte bättre då - duh! Ska berätta imorgon om allt crazy stuff för nu även om jag har blocked ears (hör inget!), snuvig, bakfull, trött, och hostar non-stop så ska jag ändå göra mig i ordning för Andrés houseparty! Sen kanske det blir utgång men vet inte om jag ska med på det...ångest! Jag kör på svarta ögon, röda läppar och kattöron! Vi ses i dimman!

pre-halloween madness at the rocket


311012


because i'm a gypsy


281012

hejhopp!
 
Blir segt med bloggandet nu för tiden men det är fullt upp på schemat so bare with me! Vad har hänt? Jo, i fredags var jag hemma hos André och lite annat folk för drinkar (det med "på torken" funkar bara inte i London, tyvärr!) innan vi gick till Hootananny i Brixton. Det är en grym pub/bar/klubb med en massa coolt folk. Ska definitivt tillbaka! Igår hände inte så mycket och idag har jag träffat Mathilde över en fika som kom kort till London. Jättekul att ses igen!
 
By the way, SVINKALLT har det blivit nu...suck! Halloween på onsdag också ju. Vad ska jag göra då? Inte den blekaste aning. Vissa ville till ett ställe, andra till ett annat - where to go? Eller pallar jag ens "fira"? Det jag vill ha är en fet hemmafest där "costume" is a must. Bara en massa vänner så man har garanterat kul. Tapas, lekar, drinkar, dans, och mingel - DET vill jag ha på Halloween. Ska ha den festen när jag är rik och har mitt egna hus som jag kommer transform into "the haunted mansion" för full effekt! Låter inte det bra? Så om cirka 5-10år? haha! Nä, men helt seriöst jag saknar de åren då man var liten och klädde ut sig till en häxa, gick trick or treating och mådde illa efter allt godis man stoppade i sig. Älskade Halloween som liten för man gjorde roliga saker. De senaste åren ahr det abra varit skit. Ska kanske boycotta hela skitet och mysa framför TVn med en kopp varm choklad? Vi får se!

It's Christmas Time in Liberty


wise words


Anna Dello Russo Earings


Bunnies

Så vi såg alltså "Bunnies" at the New Diorama Theatre som ligger vid Warren Street. Ja, vad ska man säga? Finner inga ord om hur kass den var. Om jag hade betalat för den så hade jag bett om pengarna tillbaka. Den är fortfarande i previews så hoppas att de kommer ändra den or it will get slayed by the press.

241012

Hellu!!
 
Så det med "på torken" fick uppehåll igår. Ej mitt fel vill jag säga. Hamnade på en trevlig pub i Euston med Heather, Felix och några av hans gamla skolkamrater. Peer pressure. What else can I say? Fotbollsmatch på storbild, packat med studenter och sent helt plötsligt blev det disco! Lamporna släcktes, musiken höjdes och drinkarna blev billigare! I mean wtf?! Haha! 1.50 pund för en pint...1.75 för mixers och 2 pund för vin. Vi stannade ett tag kan jag medge. Jaja är tillbaka på torken idag! Ikväll ska Tom och jag se en pjäs som jag varken vet namnet på eller var teatern ligger. Interesting stuff!

221012

 
Det har varit en väldigt grå dag idag. Fast rätt varmt ändå! Jaja antar att man inte kan få båda såhär sent i Oktober. Sen spenderades eftermiddagen/kvällen på puben med Heather och några av hennes course mates. Och guess what? Jag drack nada! Hade enbart kaffe vilket jag är mycket stolt över, speciellet när alla andra drack mängder av cider och öl, haha!

Dagens Detalj


Elin Kling for Marciano

 
Vi alla älskan Klingan och hennes collection för Marciano is to die for! Vill ha alla plagg!!

201012


Dagens Detalj


you're free to do what you want to do


Brunch

 
Igår åt Jenny, Philiy och jag brunch på Joe's Kitchen innan lectures. De gör så himla goda cappucinos där så det blev två för att börja dagen! Det höll mig vaken under lectures som vi igentligen inte hade behövt vara där för...onödigt! Jaja, sprang på Louie senare och på nått sätt hamnade vi, Jason, Jimmy, Jason, och Felix på en pub till rätt sent...ojojoj. Okej, från och med idag är jag på torken!

Shelter

 
Till och med fåglarna är trötta på regnet!

Johnny Hallyday Live at the Royal Albert Hall

 
Det var ett himla tryck i the RAH igår kväll! Vi och halva Paris rockade loss till Johnny Hallyday i över 2 timmar! Jag kan lätt säga att det var en av de bästa showerna jag varit på!

171012

               

Dagens Detalj


151012

Good Morning!
 
Idag blir det inte mycket bloggande för mina kära föräldrar kommer hit och hälsar på! Ska bli superkul att se dem igen (efter bara en månad, haha!) och ikväll ska vi se den nya musikalen 'Let it Be' En musikal med alla Beatles låtar! Har fått mixed reviews men vafan? Bara musiken är bra så bryr jag mig inte!
 
Ciao!
 

Pink - Try

 
Denna låt är min nya addiction. Videon är helt fantastisk och Pink är som vanligt outstanding!! Hon är absolut en av mina favoritartister bara för att hon är så jäkla BRA! Original så det bara stinker om det! Kolla bara in videon så fattar ni!

just keep walking and don't look back


Waking up in a Room With a View


Art Exhibition

Igår efter lectures åkte Delfina och jag till South Kensington där en av hennes vänner hade en exhibition i en kyrka. Först när vi gick in så hade vi ingen aning om var det var i kyrkan eftersom det var rätt tomt och vi såg inga tavlor eller nått, bara konstiga saker lite här och där. Efter lite snokande visade det sig att det vi trodde var konstiga saker var en del av the exhibition. Sen kom hennes vän och berättade om the exhibition för oss eftersom vi var lite vilsna. Kan knappt komma ihåg när jag var i en kyrka senast men den var rätt vacker och inte så läskig, haha!
 

The Wind Kept Blowing


Sneak Peak på Gårdagens


True Beauty


In There it's Always Friday


101012

Det blir ett ynka litet sent inlägg idag men jag har ej varit hemma så har ej kunnat blogga. Jag har varit hemma hos Jimmy och chillat hela dagen. Vi gjorde Chocolate Truffles som blev riktigt goda! Blandade mörk, ljus och vit choklad med lite stuffing - amazing! Kan lätt säga att jag inte vill ha mer choklad på ett bra tag nu!

Close up


I See Trees of Green


081012

Idag har det varit dissertation som stått högst på listan. Denna mega essay på 8,000-10,000 ord!! Måste ha min fråga klar tills på torsdag så jag har brainstomed hela dagen och kommit upp med massvis av olika ideas. Sen mötte jag up Heather för en fika och sen har vi bara chillat hos mig hela kvällen. Nu ska jag sova för imorn är det en ny dag!

Film Freak

 
Bästa Film: The Watch
 
Sämsta Film: Airborne

Memorial


stupid cupid stop picking on me


051012

REEEEGN! USCH FY VAD DET REGNAR! Idag har det varit en pissdag (vädervis då) och inte gjorde trafikolyckan utanför vårat uni det något bättre. Trafiken blev helt fucked och en massa sura människor sprang runt helt galna. Ibland blir jag tokig på denna stad!! AAAH! Sorry, mycket damp men det behövs ibland. Får hoppas att det blir bättre väder imorgon!
 
Btw REVENGE season 2 har börjat!! Fatta vad glad jag är! Såg första avsnittet igår och är riktigt sugen på den andra! Sen vill jag tipsa om en ny show som heter "Revolution". Ett nytt och ganska coolt concept om hur världen blir utan electricity. Ja, lite svårt att förklara men keep a look out!

041012


Celebrate Good Times

 
Micky och jag bestämde oss för att fira med bubbel efter vi snackat om framtidens planer. Mer information kommer delas med när nått är decided!

031012


Dagens Detalj


Dagens Bild


Gårdagens Bilder

      
   

A Little Tip

 
Ett måste i London är Spitalfields Market som ligger gångavstånd från Liverpool St. Station. Man hittar precis allt man kan önska sig. En massa coola shops bl.a Traffic People och Mischa Barton (hennes enda shop!) och ett bra café där är "crêpe affaire". Smoothies, shakes, crepes, waffles, wraps, etc...och väldigt trevlig personal!

Charley's Aunt

God morgon!
 
Underbart höstväder ute nu! Igår regnade och var piss men today makes up for it! Ska strax sticka och träffa Yasmin för en fika och ikväll ska Heather komma över och vi ska ha tjejkväll! Skulle haft det igår men jag spenderade hela dagen med Delfina på Brick Lane och sen på kvällen bjöd Jenny in oss till Press Night på the Chocolate Factory som vi bara inte kunde tacka nej till! Älskar press nights! Pjäsen hette "Charley's Aunt" och var hur bra som helst! 3 acts - each better than the one before. Jag skrattade så att jag grät! Riktigt bra skådisar och alla deras kläder!! Helt amazing! Efterår bjöds det såklart på tapas, bubbel och mingel! Gotta love the theatre!

Skyfall


Rob Roy Collins

        
        

RSS 2.0