Dackarna vs. Piraterna

Nu ska jag update the blog! Först vill jag bara säga att det var synd hur Söderling fick stryk av Nadal...Även om jag ville att Nadal skulle vinna så blev det inte riktigt den match man ville se. Söderling såg så oehört stark ut i första set men sen gick det neråt. Han kommer igen nästa år hoppas jag!

Nog med det, och över till speedway! Igår körde pappa och jag upp till Målilla för att se Elitserien i speedway. Denna match gick även på tv...fast vi kom aldrig i bild. Tycker de borde filma lite mer på publiken mellan alla heat, så att man har en chans att synas (haha!). Iaf, vi stannade på vägen upp och åt på ett fik som låg precis vid en sjö. Helt underbart vackert! Smålands natur is not to mess with!


När vi kom fram till Målilla "checkade vi in" på hotellet. Målilla Hotel var ett riktigt svenska småstads hotell. Väldigt gulligt fast sängarna var allt för hårda. Vi laddade batterierna innan vi körde ut till motorbanan som låg djupt inne i skogen. Det var otroligt mycket folk! Även om tävlingen i sig själv var rätt ointressant eftersom 3 av Piraternas bästa förare är skadade, så bjöds det på bra speedway. Var lite otäckt när vissa åkte omkull men ingen blev allvarligt skadad. Vi hade riktigt tur med vädret. Vi hade tydligen värmast i hela Sverige och det märktes. Man svettades något otroligt! Solen var så stark och den gick aldrig ner, haha! Holta imponerade mest som tog full pott och gjorde världens omkörning! Den norsken gone pollack går inte att stoppa! Som han själv sa, "Det kanske ser lätt ut, men det är det absolut inte." Riktigt kul tävling var det och pappa och jag lämnade helt taggade för nästa gång vi ska dit! Det blir GP i augusti och vi kommer vara på plats i Målilla, med mamma!

Bytte om inför kvällen

Jonson followed by Andersen


Lindgren

Live tv på Canalplus Sport ;) Diggar Björns röda brallor! Mats står där bakom honom. Lite för kort för att synas, hehe.



300610

Back to reality. Målillaturen var helt underbar och det var suverän speedway även om det var lite dackedominering. Berättar mer om resan sen, för nu är jag så insatt i tennisen. Söderling mot Nadal!! Världens match. Ser mörkt ut för Söderling men vet vet...

Reaching For The Sky

Idag har det varit svettevarmt! Har legat och riktigt stekt i värmen, helt underbart!


Imorn åker pappa och jag till Målilla för det är inget annat än speedway! Dackarna-Piraterna som vi ska sitta och titta på. Kommer bli skitkul! Har aldrig varit i Målilla innan så det ska bli spännande!

Own Designs

Titta vad snygga Nicky Hilton och Lauren Conrad är i sina egna designs!


270610

Solen skiner och sommarvärmen är här på riktigt! Hoppas det håller i sig nu för fasen! Man blir så glad!

Har sett mathcing Tyskland-England och tycker att det är en riktig katastrof! Visst, jag ville att Tyskland skulle vinna men jävla dommare som inte ser när Lampard sparkade in bollen i mål. Riktigt dåligt! He can kiss his career goodbye efter denna match. Det hade varit ett helt annat resultat om de hade fått 2-2 i första halvlek. Tycker synd att England skulle åka ut efter en sån orättvis match.

Äsch jag bryr mig igentligen inte ett dugg, mycket mer intressant att titta på Wimbledon!

Tycker om denna bild. Winnie vet att äppleträdet ger bra skugga! Haha!


250610

GLAD MIDSOMMAR!


Världens Längsta Tennismatch!

Asså detta är helt makalöst. Jag sappade runt lite på tvkanalerna och fastnade framför en av Wimbledon matcherna. Isner vs. Mahut. Jag tittar på tvrutan och ser att dessa killar har hållit på i nästan 7 FUCKING TIMMAR!! OMFG! Hur orkar man?! Killarna är otroliga och matchen tar inte slut. De är så trötta att de knapt kan gå men de ger allt! Hands down till dem. Denna match är nu världens längsta match. Historiskt!

210610

Imorse träffade jag söta Anna som jag inte sett på ett år! Hälsade ju på henne i Belgien förra året. Väldigt mysigt att catch up on the good things in life. Sen efter hon stack hämtade jag upp Emilie och vi åkte till Burlöw och shoppa loss. Alltid like trevligt att träffa henne. Vi ska åka söder i Augusti för att bara slappa! Kommer bli sköööönt!

När jag kom hem började der regna...fast det stoppade inte mig från att ta min runda i skogen. Lite kallare än vad det brukar va men det gick! Nu är jag sö trött så jag håller på att somna. It's gonna be an early night!

Don't Worry, Be Happy


Masquerade

Jag har blivit helt kär i Eric Saades album "Masquerade". Vart kom denna killen från? Han bara poppade upp i melodifestivalen och blev sjukt känd. Folk kan säga vad de vill om honom, men jag tycker han är skitbra! Tycker bara han ska bli av med the extra baggage a.k.a. - Molly.

Fy var taskig jag är.


Sara Montazami bloggar!

YES! Äntligen har den äldsta dottern till Maria Montazami börjat blogga. Ni hittar henne här! Jag tror att hon kommer bli poppis bland alla teens här i sverige, precis som hennes mamma.

Speedway GP Torun

Det har varit rätt mycket bröllopsnack denna dag, men vi kan ju inte glömma att det var speedway GP också! Vilken tävling! Tycker det är rätt synd att inga av mina kompisar tycker om speedway för det är en fantastisk sport. Lite av en tomboy är man allt. Men det var hemskt med alla crashes...Såg riktigt illa ut för Nicki, Holder, Zorro och Artur...men de klarade sig. Till slut blev det polackerna som dominerade. De tog ta mig fan alla platser på prispallen. Tror inte att det har hänt innan faktiskt...Next up-CARDIFF!


1a: Tomasz Gollob (PL)
2a: Rune Holta (PL)
3a: Jaroslaw Hampel (PL)

Bröllopsbilder!






bilder från aftonbladet.se

MAGI!

Asså OMG!!!! VICTORIA ÄR MAGISK!!! VILKEN UNDERBAR KLÄNNING, KRONA, SLÖJA!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!! I want it! Har aldrig sett nått liknande förut. Man är lite stolt över att vara svensk nu...hehe. Nä, vi har en fantastisk kronprinsessa och hon kommer bli en bra drottning. GO VICTORIA!

Bröllop!

Asså gud det är inte sant att idag är den dagen Kronprinsessan ska gifta sig! DAMN! Såg henne på tvn igår och man kan ju säga att både hon o Madde får sverige att se riktigt bra ut! Vilka fina prinsessor vi har. Deras klänningar är inte av denna värld! Helt underbara! Ska bli så himla kul och se på the wedding!


170610

Morgonpromenader med Winnie är rätt trevligt faktiskt, och skogen är så himla vacker nu när det är grönt överallt. Tog lite bilder från när vi var ute imorse.


Dagens Citat

"Jag gillar killar med knut!"

Bio

Ikväll ska brorsan och jag på bio och se The A-Team. Hoppas att den är bra för den har ju inte direkt fått så bra kritik i amerika...men det ser ut som en film Fredrik och jag skulle gilla!


Shopping's Not a Hobby, it's a Lifestyle


Nature at its Best


Take me Back to Last Year

Idag är det Kattes studentdag och det tar en tillbaka till förra året när jag tog studenten! Jag var sjuk med ingen röst, fast det struntade jag totalt i! Tack o lov för min visselpipa!

HAHAHAHA! Denna bjuder jag på!


En dag att minnas!

Studentkväll

Igår var det ju Polhem som tog studenten så det blev studentfest hos min barndomsvän (har känt varann sen vi var typ 0) Evelina på kvällen. Mycket trevligt och maten var så himla god!

GRATTIS EVELINA!

MUMS!

Bilder A La Speedway GP, Parken!

Det var en sån jä**a bra tävling i lördags!! Sjukt kul att Hampel tog hem vinsten! Ingen dansk på pallen alls muahahaaa! Den danska publiken var mycket bättre förra året...man uppför sig inte som vissa gjorde i år. Man kastar inte 2 liter öl på folk som sitter under en. Grisigt! Inte ens roligt. Jaja, det var en underbar dag och det var skitkul att se killarna LIVE igen!



Lindgren krasha

Två väldigt galna och roliga danskar!



1a: Jaroslaw Hampel (PL)
2a: Tomasz Gollob (PL)
3a: Chris Harries (UK)

Speedway GP Parken

Wihoo!! Dagen har äntligen kommit!! Ikväll blir det Danmark GP! Och gissa vem som ska dit? ;) Efter förra året kände pappa och jag att vi ville dit igen. Danskarna är galna! Undrar vem som vinner ikväll...Emil är ju skadad så han kan inte köra. Jag hoppas att Jonsson eller Nicki tar hem segern! Brum bruuum!

Speedway GP, Parken, 13 Juni, 2009

040610

Igår var det riktigt kul! Harald, Greg, Viktoria och jag gick till Kålles på kvällen. Sista kålles för denna terminen. Vilket drag! Tack o lov att jag sa nej till att jobba där, för det sån pinande ut för de som gjorde det...
Det ända jag inte gillar är att det blir så jääävla varmt! De borde investera i airconditioning eller ha det utomhus istället så att man inte svettas som en gris. Speciellt nu när det är så varmt ute! Älskar denna värme!
Idag har jag jobb dock, vilket både suger och är kul. Vill ju vara ute och sola, men Emilie och jag har kul med våra simbarn ändå!

020610

Morning!

Denna vecka är balveckan här i Lund, vilket tar mig tillbaka till förra året då jag hade min bal. Så himla kul! Fast vill ej göra om det. Jag har haft min, nu är det andras tur! ;)

Balen 3e juni, 2009


RSS 2.0