Dagens


somewhere in east london


300113

Vilken häftig dag det har varit! Först mötte jag Jenny och hade en liten catch up om våra liv, sen begav jag mig till LCC och träffade Carolina som håller på att göra en film. Jag var med i studion och hjälpte till med kameran - skitkul! Där spenderade jag totalt 6 timmar och nu är jag helt slut! Måste arbeta lite men sen blir det en tidig kväll för mig!

B/W


fifty shades of grey


patriotic taxi


Tips från Coachen


look under the surface, open your eyes


Heather


290113

Holy cow vi har haft 13 grader varmt idag! Jag har SVETTATS!! Kan man tänka sig! För bara några dagar sedan hade vi minus grader och idag är det vårväder...märkligt! Hoppas det håller i ett tag till iaf. På fredag börjar jag uni igen - whoop whoop! Ser faktiskt fram emot det. Jag har varit en sån jäkla bra student den senaste veckan och har fått gjort väldigt mycket! Feeling a little proud!

sneak peak


guess what I found today...

 
...den svenska ambassaden!

they say you're a freak when we're having fun

 
I fredags var det som sagt en flat party och jag var inte direkt uplädd som en "chav" men när jag kom dit fick jag en facial makeover av Danny och jag såg så hemsk ut att jag finner inga ord. Det sorgliga är att tjejer går faktiskt runt och ser ut så hemsk medvetet bara för det tycker det ser hett ut...weeeiiird! Hur som helst var festen riktigt rolig! Det började snällt med drinking games och vi var runt 15 personer. Sen helt plötsligt rullar det in folk en efter en tills huset var packat med festglada människor! Word travels antar jag, haha! Tog tyvärr inga bilder för jag är rädd om min kamera och ville ej tappa den så den fick vara kvar i väskan när festen drog igång på riktigt! Det belv en väldigt sen kväll, och kul hade jag!

SAG Awards 2013 Red Carpet

 
Jag avslutar med en solo bild på Nicole Kidman eftersom jag tycker att hennes klänning var fantastisk! Bäst dressed i min bok. Det är den kända brittiska Vivienne Westwood som står bakom denna kreation! Sen är jag överlycklig att Jennifer Lawrence tog hem best female IGEN! Åh vad kul! Hoppas hon tar hem BAFTA och Oscarn också! Time will tell!

2 for 1 cocktails - couldn't resist!


Last Night


lilla My trenden

Jag är ej en som skriver om trender för det är helt upp till var och en hur de vill klä sig och se ut. However, jag måste bara berätta om en väldigt populär street hårtrend många tjejer med kort hår går runt med på Londons gator. Jag kallar den för "lilla My" trenden. En liten hårknopp rätt uppe på skallen. Jag menar inte "the doughnut" bun,  utan en smalare och mindre variant precis som lilla My från Mumin. Tyärr kan jag ej hitta en bild som ett exempel (säkert bara för att det är just en "streetstyle" look som ej upptäckts ännu) men använd er imagination så behövs ingen bild ;)

saturday evening

friends are like diamonds; they can't be made, you have to find them

last night I got a makeover and it wasn't pretty...


250113

Idag har jag haft en trevlig eftermiddag med Simona vid Southbank och nu håller jag på att göra mig redo inför Danielle, Vitor och André's house party! Många gamla ansikten ska tydligen dit så det kommer bli superkul! Temat är "chavs" som jag inte kommer följa. I'll get jumped on the street! Så jag kör på gamla vanliga "carrostil" - svart!

a little bit of home away from home

if you fancy a traditional swedish fika this is the place to go to on Brick Lane!

inspiration

 
inspiration from Stockholm Streetstyle

I wanna feel the sun on my face

 
Åh, vad kallt det är!! Jag vill ha sommar och värme NU! Eller jag vill ha en sol rättare sagt. Det är så tråkigt när det är molnigt och mörkt. Snön smälter bort så det är bara blask kvar på gatorna..blöh! Denna sommar ska jag ta mig fasen bli riktigt brun. Jag är så vit och blek just nu att jag ser ut som en vampyr. Synd att Twilight filmerna är gjorda...de kunde ha sparat på både tid och pengar igenom att boka mig som en stand in! Haha! No make up needed here...

Dagens Bild


there's a fox chilling in my courtyard


today's colour vs. black&white

 

Dagens

 

one deadly sin


a couple of days ago


it's a friday night...


snow has finally arrived in London


sneak peak


just practicing some archery


180112

Vaknade imorse och märkte att vi har fått snö här i staden!! Öser ner för fullt. Hur ska man klara sig ute nu? TFL kommer bli totalt fucked...Bir riktigt varma och tjocka kläder idag kan jag medje. Ska möta Jimmy vid Waterloo om ett par timmar, då får vi hitta nått varmt ställe att sätta oss på!

170113


Dagens


yes, I have an addiction and I'm not going to do anything about it


these will be the years

 
Min oral exam gick bra idag! Visst tänker man alltid i efterhand på saker man kunde sagt men jag är ändå nöjd! Vad mer? Jo, Stina hade en sväng inom London idag så vi åt en mysig middag på en italiensk restaurang vid Carnaby Street. Fy vad kallt det är nu på kvällarna! Var en fantastisk solig dag idag men så fort solen gått ner så sjunker temperaturen kraftigt! Det är vinter trotts allt så man måste väl tillåta det...

Dagens Bild


160113

 
Idag har jag en oral exam, dun dun duuun!! Men först ska jag ut i det underbara vinter vädret!

today's simple hair


en glömd dagens från förra veckan


Golden Globes Red Carpet 2013

Gud vad imponerad jag var med nästan alla kändisar på röda mattan! De blir bättre på att klä sig för varje år tycker jag. Så himla glad att Jennifer Lawrence vann best female!! Tjejen är helt fantastisk! Värdig vinnare.

Award Season Has Begun

Ikväll är det Golden Globes galan. Det är nått jag verkligen ser fram emot varje år - AWARD SEASON! Alla stora galor för film & tv och den fantastiska röda mattan! Undar om man kan se det live på nätet inatt? I alla fall röda mattan så att man får se alla underbara (och mindre underbara...) klänningar!

130113


behind closed bars


110113

Idag har jag spendarat hela eftermiddagen catching up med Tom! Vi har varit överallt och njutit till max! Det känndes riktigt härligt måste jag erkänna att gå på Londons gator igen och känna trycket. Det är ju fredag så folk är extra glada och alla pubar/barer/restauranger kryllar med folk! Detta är nått som jag hatar men samtidigt älskar. The city comes to life at night!

it's not every day you get to ride a harley davidson


honey, I'm home

Ja, efter en snabb men ändå rätt jobbig resa så är jag nu tillbaka i London! Sista terminen här, herregud vad tiden går fort! 2013 kommer bli bra och jag är mega excited inför sommaren då en massa smarrigt händer!! Berättar mer om det när det är lämpligt, hehe. Nu ska jag se på ett avsnitt av Homeland innan jag somnar!
 

100113

Gud vad jag är dålig med uppdatering nu för tiden! En vecka utan internet gav mig ett break, men saker som händer i Sverige är inte lika spännande som det som pågår i London så det blir inga roligt bilder direkt. Menmen mitt plan tillbaka till London går ikväll så jag ska tillbringa de sista timmarna med familjen! Vi hörs senare ikväll on the other side!!
 

a few days ago I found myself sitting on a train


nightwatch


it was about time


New Years Eve Look


070113

Hallåå bloggen!
 
Det var ett tag sen senast! Vårt internet dog på morgonen på nyårsafton så jag har levt i medeltiden i en vecka!! Not good! Men nu är jag online igen och har mycket att berätta! Dock får det bli under flera inlägg för just nu har jag ej tid att skriva om allt som inträffat detta nya år! 2013!! HELT GALET! Nytt år, nya takter, ny framtid, etc...!
 
lite nyårs raketer!

RSS 2.0