280909

Idag har det varit en rätt chill dag. Åkte in till Lund för att fika med Emma. Supermysigt. Latte och scones. Mumsigt! Jag fick en jättesnygg evening väska av Emma som födelsedagspresent, tack! Tusan också att jag glömde hennes present hemma. Blev helt stressad efter att ha hört syrener och sett rök komma några hundra meter bort från ett hus. Ja, nån har tänt på ett övergivet hus och stuckit. Vad är det med bränder egentligen? Verkar som om alla springer runt och tänder eld på saker. Konstig värld vi bor i. Brandmännen var fortfarande där när jag kom hem igen. Undra hur stor branden var... I alla fall gick jag och Emma på en liten shoppingrunda som vanligt. Går inte att vara i stan utan att shoppa ;P Det blev en supersöt svart blus från H&M till mig medans Emma gick på den snygga blåa festklänningen!

Imorn är det jobb och sen på kvällen är det första finalen av svenska elitserien i SPEEDWAY!! Missa inte det! Lejonen-Vargarna kör i Norrköping. Direktsändning på Canal plus ;)


Speedway x2!!

Hola!
Senast jag bloggade nämnde jag att jag och pappa skulle till Norrköping för att se ena Semi-finalen i Speedway! Jag tänkte berätta vad som har hänt denna vecka för den har varit väldigt hektisk och rolig på samma gång. Tisdag morgon vaknade jag rätt tidigt för att hinna med tåget till Norrrköping. Jag kom till centralen, köpte både frukost och korsordstidning som skulle göra resan lite kortare. När tåget kommer så vet jag inte riktigt vad som hände men jag GLÖMDE både frukost och tidning på bänken. Så klart kom jag inte på det förens tåget hade kört. Tusan också. Började inte bra alls. Den som hittade in påse med frukost och tidning måste ha blivit väldig glad. I alla fall gick resan väldigt fort. Såg en massa kor i alla varianter och färger. Småland är riktigt fint med sina gröna skogar och sjöer. När jag kom fram till Norrköping var både pappa och farmor där och hämtade mig. Vi körde och hämtade faster innan det blev chinamat! Så himla smarrigt! Efter lunch åkte vi till Motorbanan för att kolla in läget. Pappa frågade några funktionärer och vakter när de började släppa in folk och lite tipps om parkering. När det var klart åkte vi hem till farmor och tog det lungt och laddade inför kvällen. Det började redan pirra i magen. Fram mot kvällen körde vi hem faster och drog mot motorbanan. Tävlingen skulle börja 19:00 och vi var där runt 17:30 vilket behövdes, det hade redan börjat bli lite småfullt men vi fick bra platser. Tiden gick rätt fort och tävlingen började på tid och hemmalaget Vargarna körde som fasen. Lagkaptenen Tai körde som faen och Vargarna började skaffa fler och fler poäng. Elit Vetlanda sakande Crump som är skadad vilket smittade av sig på laget. Till slut vann Vargarna och skapade sig själva ett bra försprång från Vetlanda. Det var ett riktigt tryck från publiken. Vi var 4651 personer vilket var rekord! Wohoo!!






Kön ut var rätt lång men man satt ändå i värmen. Det märks att hösten har kommit för det blev satans kallt på läktarn. Vi körde tillbaka till farmor och då var det dags för fotboll. Jag blev rätt trött och fram mot 12 kallade sängen. Var tvungen att ladda inför onsdagen då vi skulle åka ner till Gislaved för att se de andra två lagen, Lejonen vs. Indianerna som tävlar om en plats i finalen. Planen var egentligen att bara se Vargarna vs. Elit Vetlanda eftersom jag skulle jobba på onsdag eftermiddag men den tiden lyckades jag byta så det var fritt fram att se en till tävling.

Onsdagen började lungt. Packade och sa farväl till farmor. Vi åkte neråt till Gislaved och jag kunde redan då känna lite pirr eftersom min Idol, världs ettan Nicki Pedersen är med i Lejonen. Honom såg jag och pappa i Parken när det var GP i sommras och vi är big fans. Speedway är riktigt stort i Småland och det märktes att alla byarna i Gislaved var taggade inför kvällen. När vi åkte ut till Motorbanan så såg vi att det fanns VIP platser som man kunde köpa fast när vi hörde priset tyckte vi att det var lite för mycket. Vi gick in "vanliga" ingånen och pappa gick för att få bra platser medans jag kilade bort mot depån för att titta på förarna och förhoppningsvis se Nicki. Jag kom fram till en grind och såg att det var folk med VIP brickor på sig som fick gå in till förarna. Fuck tänkte jag. This is it. Jag skulle in. Jag gick och frågade runt vart jag kunde köpa en VIP biljett och efter att ha gått fram och tillbaka fick jag det till slut! Jag gled in där bakom staketet med alla andra VIPare. Jag letade efter Nickis depå som låg längst bort.

Det kädes riktigt coolt att vara så nära alla förare. Hjärtat bultade rehjält. Holta, Zorro, Michael Max, Chris Holder och David Ruud var där men jag såg ingen Nicki. Han var anledningen till att jag köpte VIP och sen hittar jag inte honom. Efter 15 minuter hade jag gett upp och var på väg ut. När jag går där bakom ena läktaren helt ensam ser jag en liten figur komma mot mig. Jag började känna igen snubben ju närmre han kom och så klart var det NICKI!!! AAAAAAAAAAAAAH! Hjärtat har nog aldrig bultat så hårt. Tänk er att vara ensam med eran Idol. Helt ensam. Jag blev starstruck. Han fick syn på mig och log varmt. Jag log tillbaka och sa Hej! Jag undrade om jag skulle få en bild med honom och han sa gladligt självklart! Vi fick tag på en ordningsvakt som tog bilden. Jag var i en trans. Helt stum. Inte ett ord kom ut ur munnen. Jag som vanligtvis bara babblar på blev helt stum. Hade velat snackat med honom om så himla mycket men fick inte ut ett ord förutom "Tack så mycket!" Jaja, jag träffar honom nästa år igen så jag får helt enkelt spara på frågorna ;P


Nicki är bäst och nummer ett!

När klockan blev 18:00 var det dags för alla VIPare att lämna depån. Förarna skulle ladda och ställa in sina cyklar. Jag gick tillbaka till pappa som hade skaffat suveräna platser. Vi satt mitt bland hejarklacken. Tyvärr kom en onödig skur som gjorde att tävlingen blev försenad 1 timme! Det började bli kallt som fasen och publiken fick mindre och mindre tålamod men runt 20:00 satte de igång och gud va killarna körde! Nicki körde in full pott (of course!) och Lejonen gick vidare till Final, så nu är det Vargarna vs. Lejonen på tisdag och onsdag. Om jag inte hade jobbat hade vi åkt upp och sett finalen i Gislaved igen men man kan inte få allt i livet. Man har ju TV där de sänder båda finalerna ;) Sen när det var slut körde vi mot Lund och kom inte hem förens 00:45. Två hektiska dagar men så himla värt det!! Speedway är den bästa sporten som finns!









Svenska Hollywoodfruar

Nu om 10 minuter börjar del 2 av Senska Hollywoodfruar. Anka is back! Undrar vem hon kommer skälla på denna gång. Från reklamen ser det ut som trädgårdsmästaren. Stackaren. Sen den där Maria är helt pompom. Verkar inte som om det finns nått vettigt i det huvudet. Gud vad mamma och jag skrattar åt henne.  Sen är det en tredje också men hon är rätt ointressant. Iaf är det riktigt roligt att de ställer upp på att göra en reality dokumentär där de skämmer ut sig själva inför hela svenska folket. Muahahahahaaa!

210909

Godmorgon! Då var det måndag igen och en ny vecka. Just nu håller jag på att packa, för imorn tar jag tåget upp till Norrköping där pappa hämtar mig (han åker redan idag). Pappa och jag ska nämnligen se Semi-final i Elitserien i Speedway. Vargarna vs. Elit Vetlanda. Wohoo!! Förhoppningsvis får man gå runt och prata med förarna på eftermiddagarna innan det börjar och kanske t.o.m. få lite autographer ;P The fan that I am. Sen blir det en tidig hemfärd på onsdagen eftersom jag jobbar på eftermiddagen. Ha det så gött!

Crown

Igår kom Mathilde, Fanny och Emma hem till mig på en liten fördrink innan vi stack ut i Malmö. Buddha var tanken från början men det visade sig att de inte släppte in 91or... Vadå mobbade? Det måsta ha varit den konstigaste regeln jag någonsin hört.

"Vad är åldersgränsen?"
"18"

Visar våra leg.
"Tyvärr, men vi släpper inte in 91or"
"Men jag är 18 ju..."
"Det är inte jag som sätter reglerna, tyvärr."


WTF?! Om det bara hade varit den lilla vakten hade jag lätt tagit honom (han var hälften så lång som jag) men de andra fem gjord det lite svårt. Vi stack vidare till Crown och kom in där. Dött som fasen var det i början men några intressanta dansande killar var väldigt roliga att titta på. Emma och jag skrattade nästan ihjäl oss. Snurrande armen var ena killens dance move och den andra tog sig på rumpan...
Mer folk kom tills det var packar på dansgolvet fast musiken sög fortfarande, bur who cares! Vi hade fortfarande kul!

Takc för en supertrevlig kväll tjejer! <3



Jag håller med Elise, nästa helg drar vi ut igen!

Lördags!

Nu kommer lite uppdatering från i lördags då jag fyllde 18!!! Hell yea! Det började med en fin middag på Grand Hotel med föräldrarna. Underbart som vanligt. Sen runt 10 gick jag för att träffa två av de abslout bästa tjejer ever! Emma och Fanny! Vi möttes vid Myntha och jag beställde min första legal drink! Frihet säger jag bara. Tiden gick superfort för vi hade det såå trevligt. Ord kan inte beskriva känslan. Tack så hemskt mycket tjejer! Ni är båda guldvärda! Vi ägde stan i lördags och ingen kan säga nått emot det!



Kvällens citat, "Har ni studentrabatt?"


<3<3<3<3

Bloggar

Jag är inte den personen som läser andra bloggar (förutom vänners), speciellt de så kallat "kändisbloggarna", eftersom de inte är så roliga. However! Den ända som jag går in på lite då och då är Kissie. Tjejen är så himla rolig. Hon försöker inte vara smart utan accepterar att hon är helt bombad - och visar det. Härligt! Hon är den ända som är sig själv vilket hon ska få credit för. Sen fick jag en rehjäl shock när jag gick in på Blondinbellas och såg att där var det inte någon blondin utan en brunette! Wtf? Heter man blondinbella ska man väl vara en blondin, eller? Och sen när blev stinalee gravid?! Hon är så ung! 21?22? Livet är förstört. Har hon ens ett jobb? Visst får hon en stor summa från bloggen men kom igen! Skaffa dig ett riktigt jobb! Sen sisst men inte minst har vi Kenza. Hmm...vad kan man säga om henne. Hon har ett jobb hos MTV som hon fått pga bloggen. Något som man ska hylla henne för? Njae tror inte det men lätt avis är man! Den bästa bloggen som finns är ändå PerezHiltons blogg. Älskar kändisar och även mer älskar jag skvaller om dem!

Keeping it real!

True Blood

Jag har börjat se på serien True Blood. Det verkar som om att vara vampyr är värsta mode nu. Lite konstigt men förståndligt. Om de håller på att ge vampyr rollerna till sånna snygga killar så är det givet att it's gonna be big! Jag har alltså fastnat för denna serien. Det är kanske inte den bästa som gjorts men nått med kemin mellan en människa och en vampyr får en bara till att se mer. Helt löjligt men sant. Så nu sitter jag här och ser alla avsnitt på internet (vem pallar vänta en hel vecka för att bara få se ett avsnitt på tv? höhö) och kan bara inte sluta. Håller nån med? Sen att läsa att Anna Paquin och Stephen Moyer är förlovade i riktigt livet ger serien ännu mer spänning. Det kan inte bli gulligare.


NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

Har precis kommit hem från jobbet och är jättetaggad inför morgon dagen. ISTANBUL!! Detta har jag väntat månader på. MEN, har någon läst nyheterna? Istanbul har över 2 meter vatten och 38 personer har drunknat. Vi kan inte åka. FY FAAAAAAAAAAAAAAN!!! Jag är så himla arg på vädret! HATAR REGN! Det blir ingen födelsedagsmiddag på Sunset. Varför ska detta hända just denna veckan? Kunde det inte ha hänt nästa vecka istället? MIN FÖDELSEDAG! FUCK!
Resan kommer att bli av men den kommer inte hända imorn som vi alla trodde. Suck.

Idol 2009

Wohoo!! Nu har Idol 2009 börjat på 4an. Jag och mamma sitter och ser på det just nu och det är en liten 16 årig kille med guitarr som sjunger så himla bra! o0o0o han gick vidare!!

Watch it! 4an nu!

Helgen

Igår träffade jag Fanny och vi hade skitkul! Vi gick på Afro och shakeade loss som fasen och efteråt åkte vi hem till mig. Det blev mycket gossip och catching up som vi tjejer bara älskar ;) Hon hade inte sett Twilight(!) så naturligtvis satte jag på den. Tycker det är så himla kul att hon har flyttat hit! Eftersom Viktoria sticker till Skottland och Stina är och tågluffar hade det blivit väldigt ensamt utan Fanny. Men sen kan jag inte glömma bort Emma som fortfarande är kvar. Mina vänner är de bästa som finns!

Idag ska jag igen in till stan och träffa Fanny. Vi ska gå på Funk! Gonna be awesome!


Från Frisören Till Körskolan

Idag var det frisören kl. 11:00. Flyllde i utväxten och klippte lugg! Håret har växt som satan och längre ska det bli! Jag blev riktigt nöjd med resultatet eller vad tycker ni?



Det känns så konstigt att ha lugg igen. Var ett år sen sist!

Sen har det äntligen blivit dags för mig att börja på körskolan! Riktigt taggad. Det var den långa (3 timmar) förläsningskursen med handledarna (mamma och pappa) ikväll. Det var faktiskt väldigt roligt och behövdes verkligen för inte bara oss som ska börja utan även för alla föräldrarna. Killen som höll i kursen var väldigt bra och jag lärde mig mer på dessa tre timmar om körning än vad jag gjorde på 1 månad under psykologilektionerna. Höhö. En positiv inställning till körning har jag fått iaf och förhoppningsvis kommer körkortet innom några månader ;P


RSS 2.0