Soul Surfer

Måste bara skriva om denna film som är baserad på en sann historia. Helt underbar! Badade nästan i tårar! Bethany Hamilton säger jag bara - vilken otroligt stark och driven tjej. Hon får en att verkligen förstå att om man har en vilja så är ingenting omöjligt.


When Life Comes Crashing Down

Jag är nu extremt upprörd. Har precis fårr veta att mitt favoritspel på Facebook ska läggas ner! SAY WHAT!? Vad ska jag göra nu? Detta är en addiction och nu kommer jag inte kunna spela det mer efter den 5e september. Katastrof. Ska jag skriva och klaga? Kommer kännas så tomt utan det spelet. Okej, det är kanske dags att växa upp? Fast nä! Detta är oacceptabelt! 


ATTENTION! After September 5, 2011, this game will be turned off.

Unfortunately, due to rising costs and waning interest, we can no longer support this application. This means that beginning on 9/6/11, you will no longer be able to access or play our game. Thanks to all the fans that played along the way and we hope you enjoyed the experience. So long and thanks for all the fish!



Annars har brorsan och jag spelat tv-spel hela dagen. Får man inte det ena så blir det det andra!


290811

Lite sent kanske att blogga nu men idag (eller igår om man ska vara petig) har mamma och jag varit i Maaaalmööööö! Vi shoppade lite på the triangle! Jag köpte två underbara kavajer! Gud, har ungefär 12 stycken nu...men vafannn! Måste ju ha en i alla färger ;)

Älskar btw min nya poncho jag köpte förra veckan från gina!


BEYONCE ÄR GRAVID!

Holy shit! Headlines asså! Har precis sett klart MTV Video Music Awards 2011 där efter Beyonce hade performed knäpper hon upp kavajen och visar sin lilla babymage! Jag bara OMG! Kanye West var helt paff, haha. Kameran captured his reaction totalt och Jay-Z log och klappade händerna. That's some crazy stuff! Denna baby kommer bli big!

Congratulations to the happy couple!


280811

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
Cause today I swear I'm not doing anything
Nothing at all.


Unfriend You

Jag är helt besatt av denna underbaras 13åringen som gjorde en sån underbar cover av Paparazzi. Nån som har lyssnat på denna låt? Jo, jag har!


A Little Word Of Advice...

...HYR ALDRIG HUS I LONDON! Detta har varit orsaken den senaste tiden till att bloggandet har legat nere i ett par veckor, eller inte nere men betydligt sämre. Har varit väldigt mycket med the estate agent och papper som ska skrivas på och skickas in så det har psykiskt förstört en. Det har varit mycket skrivande och hattefnatt hit och dit. Den goda nyheten är att vi har ett hus! Allt är snart klart så det ska bli skönt att slippa allt detta och flytta in. Flyg och hotell är bokat den 16 september! Kommer alltså att fira min 20års dag i Sweden! Får se vad som kommer hända då!

Here's The Situation

Dags för lite update av det som hänt under veckan. Jo, jag har nämnligen varit i Göteborg och hälsat på släkten. Lite speciell visit var det efter som både min moster från Barcelona och min kusin med sin dotter från Geneva skulle också hälsa på. Det var faktiskt riktigt trevligt denna gången. Mitt kusinbarn är så himla söt! Elsa! Hon var det sötaste jag någonsin sett. I want one! Haha! Nja det får nog vänta i 10 år till. Annars var det bara lungt.
 

Det går ju inte att åka upp utan att besöka detta ställe!

Åkte till Kungsmässan och shoppade/fikade med mammi


Elsita!


Until We Meet Again

Igår var den en sorglig kväll. Bästa Viktoria ska plugga i Amerika denna termin så vi kommer alltså inte se varann på 4 månader! Så länge har det aldrig gått. Iaf, vi gick ut och åt middag ihop och hade det "sista snacket" eller vad man säger. I wish her all the best in the US!


Denna dish var inte av denna värld! Mums!


Crazy, Stupid, Love

Ikväll gick brorsan och jag på förhandsvisningen Friends With Benefits. Eller det skulle vi ha gjort, men när vi sitter där i salongen kommer en jobbare fram och säger "Vi har tekniska problem med filmen så vi kommer visa Crazy, Stupid, Love istället!" YES tänkte jag! Ville mycket hellre se den filmen än den andra. Åh vad bra den var! Är helt nykär i Ryan igen. Kommer ihåg honom från The Notebook, som är en av mina favoritfilmer, och även om han har en helt annornlunda roll i denna film så är han precis lika bra! Den måste SES SES SES!!!!


The Sweet Escape


Rise Of The Planet Of The Apes

It's official - jag vill ha en apa! Inte den bästa film jag sett men inte den värsta heller. Sevärd helt klart. Visual effects var helt otroliga! Aporna är mycket trovärdiga och Franco är så het! Sen hette Pintos karaktär Caroline så man är nog lite biased ;)



Played It To The Beat

Okej, nu har jag äntligen funnit lite tid till att blogga. Igår mötte jag upp Viktoria i Malmö för lite drinkar. Vi hade inte setts sen Dyrön så det var kul att träffas igen och snacka en massa skit. Det spelade nått afrikanskt band men en härlig beat. De dansade och hoppade runt på scen för fullt! Blev utmattad och svettig bara av att titta på dem!



Idag var jag bjuden till Carro på brunch! Gud som man har ätit upp sig! Det bjöds på allt möjligt! Nybakat bröd, pressad juice, exotisk frukt, pankakor, smoothies, tea, champagne, scrambled eggs, bacon, kladdkaka, baklava...you name it! Vi alla åt tills vi sprack!

Ikväll skulle jag igen in till Malmöfestivalen men efter att ha varit borta hela dagen och ätit i princip hela tiden fann jag ingen ork. Det är den hemska Veronika Maggio som uppträder och jag är inte direkt nått fan...låtarna låter precis likadana och hon kan bara sjunga i ett tråkigt tonläge. Nä, jag spenderar hellre denna söndagskväll i soffan än att stå där i regnet och fryser. 


Halsring


You Can Put The Blame On Me

Fan, har ju inte bloggat på så länge nu att jag håller på att glömma lösenordet! Haha! Det går utåt fort när man blir gammal! Nä, men det händer väääldigt mycket just nu och eftersom bloggandet inte är en prioritering i mitt liv så får den ligga på hyllan tills allt blivit uträtt. Inget farligt, I promise. För er information har jag varken hammnat i finkan eller mördat någon. Är inte gravid eller plannerar nått bröllop. Eller...? Nejdå, just kidding! Återkommer med all information när det är klart!

140811

Har varit lite anonym denna helg...oops...men jag har inte pallat blogga. Inget har hänt i princip men denna vecka blir det nya tag!

Nån som såg Malmö vs. Milan? Det är inte ofta jag ser på vanliga fotbollsmatcher (bara EM och VM) men denna var lite speciell. Brorsan var på matchen med sin bästa kompis vars lillebror är med i Malmö FF OCH gjorde det andra målet för Malmö i andra halvlek. Galet! Mamma skrek nerifrån "CARRO DET ÄR TOBBE!!" Lite småkul faktiskt. Sen förlorade de pga straffar men skitsamma. Tyckte det unga Malmölaget spelade toppen mot alla dessa stjärnspelare från Italien.

Klockan är bara 9 och jag är dödstrött. Varför kan man allt fråga sig? Heck if I know men jag tror jag ska avsluta denna söndagskväll med en bra film!

120811

Kan knapt tro att om EXAKT EN MÅNAD fyller jag 20!

Eftersom det är fredag tyckte jag att denna låt passade! No judging, please.


Ring Of Fire

Igår var det sånt jäkla pissväder igen. Regn absolut hela dagen, kvällen och natten...urgh! Vi skulle ut i Malmö men det blev ändrade planer, tänkte ju på att Sverige är DÖTT på en vardag så det fanns inte så mycket att göra. Träffade några riktigt goa tjejer dock! Man kan väl säga att det var fest hos Emma och sen donken för att släcka hungern! Vi ska ta en rehjäl utgång senare när det är lite mera liv i staden!


Gapade som värsta fjant så det ansiktet bjuder jag för en gång skull inte på! I think ya'll survive ;)


Gone With The Wind

Fy vad det blåste igår! Så fort man gick utanför dörren blåste man ju bort. Även om det inte blåser idag så är det rent ut sagt pissväder. Sommaren är borta och hösten har kommit. Precis så känns det. Ska ut i Malmö ikväll med några tjejer som jag inte känner - kommer bli intressant!


090811

Fikat med Emma idag. Tjejen är urgullig, hon hade med sig två presenter från USA! Snacka om vad jag blev glad. Jelly Beans ffs! Och en tvål som luktar så gott så jag vill äta den. Tack så jättemycket Emma!


London Riots

Jag blir äcklad över det som händer i England just nu. Fy faan! Det började i London och har nu spridits till Liverpool, Birmingham, Bristol, Nottinhamn och Leeds. Hur kan man bara vela förstöra på det sättet?! Som tur är är alla mina vänner oskadade, men de säger att de knappt vågar gå utanför dörren - speciellt på natten. Detta är förskräckligt! Först Norge och nu detta! When does it end?!


Tandläkare

Varit hos tandläkaren idag och allt såg ut som det ska. Har aldrig haft problem med mina tänder *knock on wood* thank god!

Denna låten är min nya party favorit som man ska lyssna på med en cocktail i handen!

 


Feeling Like A Princess



Älskar denna fina långklänning som jag köpte för ett par veckor sen. Den är från H&Ms CC och var på rea - 150kr! Som hittat! Förhoppningsvis kommer den till bra användning nu i slutet av sommaren, får bara hoppas på bra väder!


Gooood Moooooorning


OMG!

Asså dett är nog ett av det största "OMG!" moments jag har haft. Borde sova men är ej trött, vad gör man då? Jo, facebook så klart! Har tittat runt nu på en massa olika profiler av folk jag gått i skolan med under alla åren utomlands. Sjukt kul! Gud vad alla har förändrats! Geek boy har blivit vrålsnygg och hetingen är inget att ha längre and so on...men to the point! Jag kollade upp (genom gemensamma vänner för jag har ej honom som vän) min första high school crush. Vilka minnen man får när man ser ansiktet igen. Now to the schocking part - HAN ÄR GIFT! Aaaah! För ett år sen hände det tydligen och han kan inte vara mer än 23 år. Galet! Så jäkla ung. I guess we weren't meant to be...;) Nädå jag överlever nog men fy vilken schock!

Sen vet jag även att en gammal klasskamrat från 8an är också gift sedan 1 år tillbaka...ännu mer galet! Tjejen var inte mer än 19!

Jag finner inga ord.

060811

Skypade med André och Heather innan ikväll och guuud vad jag saknar dem! Heather är lika bubbly och go som vanligt och André får en att må så bra med sitt stora leende och fina ord. "Hi beautiful!" sägar han hela tiden - älskar det!

Såg lite på The Runaways innan som var en helt okej film. Nu ligger jag i sängen och ser på en annan, haha! Åskar dundrar på och regnet faller så det blir nog en mysig natt!

Puppy Face

Winnie var så söt igår när jag sa till henne att mamma och pappa skulle komma hem. Hon blev överlycklig och hoppade runt som en galning. Underbar vovva!


The Sun Is Shining On Me


Lunch


Mums!


Pardon Me If I'm A Cocky S**t


Put Your Lighters Up

Emilie och jag hade det jättetrevligt igår. Vi kunde inte bestämma oss vad vi skulla laga för mat så då tog vi den enkla vägen ut - KINAMAT! Åkte in till Lund och åt tills vi sprack, kom hem och såg på film och bara slappa. Nu kommer vi inte ses förens troligen till JUL! Galet!! Kommer sakna Emilie så otroligt mycket!


Winnie fick syn på en katt


Jag Blir Galen!



WINNIE!!!


Question

Vad skriver du inte om i bloggen?

Det finns mycket som hålls utanför bloggen. Vet knappt var jag ska börja. Om man kollar på min blogg ser det ut som om mitt liv i princip är en dans på rosor - vilket det faktiskt är så det är inte så konstigt, men självklart har jag precis som alla andra skitdagar då jag inte vill göra någonting (inte bara för att jag är lat...) men det skriver jag aldrig om, i alla fall inte i detalj eller orsaken. Alla går och grubblar på olika saker i livet, spelar ingen roll vad du är för en person. Man är ju mänsklig trotts allt!
Internet är mycket farligt så man kan inte skriva om känslor eller personliga tankar runt vissa ämnen. Folk tolkar det fel och blir antingen sura eller ledsna. Det kan också påvärka ens framtid. Arbetsgivare t. ex. kan tro att man har allvarliga problem om man jämt skriver om personliga saker och inte är tillräckligt mogen för ett seriöst jobb. Kissie och Paulina är två bra exempel. Bless säger jag bara...
Nä, i min blogg är det lite text och mycket bilder för det är det som intresserar mig. Kommer vara kul om 10 år (hoppas jag inte bloggar då för that's just depressing!) att gå in på bloggen och se vad jag gjorde som ung.

020811

Härlig dag i solen har det varit. Föräldrarna är borta på semester så jag och Winnie har hela huset för oss själva, muahahaa! Emilie kommer hit imorn på tjejkväll med film. Tjejen åker tillbaka till Ungern om en vecka redan så vi passar på att ses så mycket vi kan.

Nu ska jag ut med vovve och sen hade jag tänkt mysa i soffad med lite tea och en bra action/skräckfilm! (kanske inte är det bästa att titta på när man är ensam hemma...)

Första Augusti


RSS 2.0