IT'S OVER!

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! INGEN MER IB!! KLAR MED EXAMS! KLAR MED GYMNASIET! LIVET ÄR UNDERBART!!!

Eftersom jag pulled an all-nighter så har jag inte sovit på 29timmar och 5minuter.

Godnatt.

Åsikter

Älskar DENNA bloggen. Håller med henne (antar att det är en tjej) om nästan allt. Det är rätt smart att blogga anonymt. Man kan prata om precis allt och alla utan att nån vet vem man är. Man får dela med sig alla sina tankar, både positiva och negativa, gott som ont, om det som händer omkring en och vad folk gör. Det finns så mycket som man håller utanför sin blogg bara för att man vill inte att folk ska veta hur man egentligen tycker. Säger man nått taskigt får man skit för det och säger man bara positiva saker låter man falsk. Folk kan inte vara sig själva till 100% på en blogg och visst är det bra på ett sätt. Ingen vill ju dela med sig hela sitt liv på internet. Det finns så mycket konstiga typer där ute men det skulle bara kännas skönt att kunna blogga av sig sina känslor utan några gränser. Det ända sättet man kan göra det är genom att vara anonym. Nu är jag ju inte anonym så några riktiga (as in väldigt personliga) känslor eller åsikter kommer jag aldrig att blogga om...även om jag skulle vilja det. Det finns en sak dock som jag kan dela med mig. Jag tycker att Sverige är ett skitland samtidigt som jag älskar det. Sverige har inget att komma med. Folket är hemska och saknar personlighet. Inga är vänliga. Har aldrig varit med om så mycket falskhet eller besvikelse i hela mitt liv än det senaste två åren jag spenderat här i Sverige. Sverige fösöker att få stempeln "perfekt" men det blir bara skit. Detta är en anledning till varför jag absolut inte vill bo eller plugga i Sverige. Sen älskar jag också landet. Jag har fått de bästa kompisarna man kan få. Vet inte vad jag skulle göra utan dem. Jag är en sån person som hellre har få och nära vänner än många som man bara känner lite halvt. Förstår inte hur man kan vara lycklig med så mycket folk runt om en. Det blir aldrig nån riktig närhet då. Fast vi alla är olika. De som hellre vill ha många vänner får ha det, bara de mår bra av det.


Sen stör jag mig som in i när människor skriver nått "negativt" som t ex. "Jag kan inte förstå hur personer kan gå bakom ryggen på en och snacka skit"  och sen skriva "Detta syftar absolut inte på någon utan det är bara var jag tycker" Det låter så himla patetiskt! Klart som fan att de syftar på någon annars hade de ju inte skrivit det! DUH! Använd hjärnan lite ffs! Sånt är så ironiskt att läsa. Det är mest små 14-15åringar som skriver sånt men det kan ju hända att äldre gör det också bara för att de tror att ingen ska förstå. Well NEWS FLASH för er. Det är inte så svårt att lista ut. Nu var mitt exempel väldigt dåligt men jag tror och hoppas att ni fattar vad jag menar. Vi ska stå för vad vi säger. Man ska inte försöka slingra sig ur det bara så att man ska låta som en bättre person genom att säga "Detta syftar inte på någon". Patetiskt.


Hektiskt schema

Då var 11 av 14 exams klara. Bara psyken kvar nu. Har en vecka på mig så förhoppningsvis kommer det gå bra. Schemat nu till sommarent är hektiskt som bara den. Saker kommer hända hela tiden. Kommer inte bli mycket avslappning.
1. Psykologi Exams
2. Kroatien med klassen
3. Balen!
5. Belgien för att fira med min gamla klass som går ut. Wohoo!
6. Min student. ÄNTLIGEN!
7. Speedway GP i Köpenhamn med pappa!

Sen jobbar jag också. Kommer bli sjukt skoj! Mitt första (seriösa) jobb ever! Ni får alla komma till den nya Caféet i Bjärred i sommar. You'll find me there ;)

Malena till Final!

Malena gick vidare! Det hade jag aldrig trott. Men gud va kul! Fuck att Vitryssland inte gick klarade det men resultatet var helt okej. Gillade de flesta av låtarna faktiskt. Detta komer bli en spännande final. Finlands låt var ju bara BÄST! I DONT WANNA LOSE CONTROL BUT I'M FALLING! Sen gillade jag Bosnia Herzegovina. Man fick rysningar. Skrattade ihjäl mig under vissa låtar. Förstår inte hur vissa länder tänker ibland men jaja nu är första semifinal avklarad och Sverige gick vidare. Go Malena! Hon såg så vacker ut!

Tisdag

Första dagen utan exams. Vissa i klassen är helt klara med sina. Not fair! Jäkla psykologi. Borde ha valt ekonomi istället. Iaf så har mamma och jag varit och shoppat idag. Köpt the "finishing touches" till balen. Smycken, väska och lite smink. Är så himla nöjd! Har börjat förstå att jag är rätt dyr att ha som dotter men vafaaan! Man har bara bal en gång i livet! Det är alla döttrars rättighet att vara dyra. Hur som helst har jag blivit helt kär i mitt halsband. Dyrt men lätt värt det. Tjejerna i affären var så avundsjuka MUAHAHAHAAa. Kändes riktigt jäkla bra! Kan inte vänta tills balen då jag får visa allt! Kommer bli så himla kul!! Partaayy all night long!

Det som finns innuti får ni se på balen ;)

Eurovision Deltävling ikväll. Ärligt talat så tror jag inte att Malena kommer ta sig till final. Låten är bra men kommer inte att funka i europa. Tyvärr. Borde ha skickat E.M.Ds Baby Goodbye eller Alcazar's Stay The Night. Hade kommit mycket bättre till men nån av de låtarna. Vitryssland sjunger ikväll. Älskar den låten. Hans röst är helt otrolig. Får se hur det går för Malena helt enkelt. Nu blir det speedway!

Ciao!

Don't Fuck With Me. I Fuck Back.

Dagens Citat


"Grisar luktar grisigt"

Måndag

Jaha då har man skrivit en till exam. English paper 2. Kändes bra men man vet ju aldrig vad IB kan hitta på för fuffens. Nu i eftermiddag blir det Malmö. Ska ta och sy in min balklänning lite här och där samt sy upp den så att jag (eller nån annan) inte trampar på den. Det skulle inte vara så bra.
Känns lite chill nu eftersom min nästa exam är inte förens på Torsdag. Det är Swedish B och lätt som en plätt! Sen är det bara Psykologi kvar. Fast det är inte förens om 9 dagar som den börjar. Tillräckligt men tid för att kunna plugga och försöka få MINST en 6a i ämnet.

Have a good one!

Hmmm...?

Fredrik hade med sig en present till mig idag. En t-shirt. Ja, ni får helt enkelt läsa själva.


FREDAG!

HELL WEEK IS OVER!!! Guud vilken hemsk vecka det har varit. Exams varje dag.

Måndag - English Paper 1
Tisdag - History Paper 1&2
Onsdag - Biology Paper 1&2
Torsdag - Biology Paper 3, Math Paper 1
Fredag - Math Paper 2

Går inte att räkna hur många gånger huvudet har sprängt av trötthet och utmattning. Vissa exams gick bättre än andra men förhoppningsvis har jag inte failat nått. Nu har helgen kommit och då är det bara att ladda inför nästa vecka. Efter matten idag stack Viktoria och jag och åt en kebab. Så himla gått! Mmm! Sen kom Stina farande. Efter lite snack stack de hem och jag sprang vidare för lite shoe shopping! Tyckte att jag förtjänade det efter en hård vecka. Det blev två skitsnygga skor iaf!

Gladiatorsandaler kan man inte få nog av. Mitt tredje par (A)

Otroligt söta! Kunde inte låta bli. Perfekt till midsommar!

Ikväll blir det lungt. Orkar inte göra nått. Får se om mamma kan göra en Irish ;) Allt brukar bli så mycket bättre då.
Ha en bra fredagskväll!

Gimmie!

Har blivit kär i dessa skor! Vill ha! Topshop har det bästa av allt!


030509

Usel uppdatering jag vet. Är väl medveten om det men nu är det så att mina exams(!) börjar imorn som varar i 3 fucking veckor. Har pluggat biologi som in i och framåt har det gått men inte 100 än. Ska ta och göra en kort uppdatering om vad som har hänt den senast veckan.
1. Har legat ute i solen varje dag och pluggat. Kan medge att jag har fått en riktigt härlig bränna ;)
2. Jag har sett filmen Wolverine med brorsan. Riktigt bra film! Hugh Jackman may be over 40 but he's still got it!
3. Valborg var en upplevelse som inte glömmas. Spenderade den med Emma och vi lyckade inte se ett ända majbål. Dåligt. Kom försent vart vi än gick. Började hemma hos mig sen bar det av till Lund där vi gick på Tivoli. Det tog hårt på Emma kan jag bara säga =P
4. Jag har gått tillbaka till min guldblonda hårfärg som jag bara älskar. Passar perfekt till sommaren.

That's it! Ska plugga historia nu. Stalin and Hitler here I come!


RSS 2.0