Good Night, Sleep Tight

Imorgon åker jag till Bristol som jag är så taggad inför! Kommer inte bli något mer bloggande förens på tisdag (om ens då) men lite senare i veckan ska jag blogga om ett nytt superkul projekt som en kompis och jag ska starta! Spännande saker det!


301011



(tagna med blixt så man ser ej den härliga vinröda färjen på skjortan och den gröna på jackan)


Dagens Detalj


Sing Along To His Stereo




Colour Me Yellow


The Fur Coat

Något av det fulaste jag vet. Detta är en smaksak, absolut, men enligt min åsikt finns det inget hemskare.


291011

Hej hopp!

Igår hade vi en liten presentation inför Tara Arts om en idé som vi kommer jobba mer på under denna termin och förhoppningsvis nästa! Berättar mer om det en annan gång när vi vet the whole concept. Annars sepnderade jag kvällen i en pub i Gipsy Hill men Philly, hennes kille och hans kompis. Väldigt random men mycket trevligt! Har hänt mycket spontant denna vecka men det är då det blir som bäst. Här planeras inget.

Snart är det HALLOWEEN! Who's excited? Vet inte om jag är det riktigt...ännu en överskattad tradition som bara är kul om man är ett barn. Åker till min kusin i Bristol den 31a och stannar där en natt. Måste bort fran staden lite och få frisk luft.

Mitt hår har inte tvättats på 5 dagar. I know - GROSS! Så gissa vad jag ska göra nu!


Klockren


When You See Me Like This


If I Could Then I Would


Black As The Night


Dinner For Three

Det var dåligt med bloggandet igår men jag gjorde i princip ingenting. Skrev på mitt CV, arbetade och städade huset eftersom Heather och André kom på middag! Eller de köpte maten och André lagade den medans vi tjejer tittade på. Det blev en stor fet roast - MUMS! Vi hade hela huset för oss själva och det blev mycket snack om allt och inget. Vi kunde bara slappna av helt och ta det lungt. Efter maten var vi stuffed så vi satte oss i soffan och myste framför en film. Eller okej, vi somnade framför en film.


New Obsession



Charlene Soraia - Wherever You Will Go


I Don't Know How She Does It


Väldigt seg i början. Det tar en lång tid innan man kommer in i filmen vilket är lite synd. Annars är den rätt gullig. Inget speciellt med filmen så inget måste att se. It passes time helt enkelt. 


St. Paul's Protests


Gotta Love The Poncho


A Little Tip





Rouge Dior nr. 435


We Stick Together


231110


Dress To Impress


I Tell Them You're Too Close Now


221011


The Red Pants


Dagens Detaljer


Right Outside The Window


Need You Some Freedom

Igår kväll bestämde vi rumissar att gå ut ihop för första gången denna terminen! Vi gick först till en bar som hette The Wreck i Camberwell Green. Jenny's skolkompis är managern där och det var en student night, aka - billigt! Efteråt drog vi till Soho och Freedom Bar. Där var det show! Amazing! 3 bögar och två tjejer. En av tjejerna var ubersexig! Jag skojar inte. Det spelade ingen roll om man var straight och gay. Alla blev kära i henne. Helt crazy!


Autumn Times In The Park


You Got A Hard Shell


Dagens Detalj


201011

Vaknade imorse med världens värk i my upper back och kunde inte röra mig utan att det sprängde. Riktigt obehagligt faktiskt. Kunde inte gå och kissa - BAD. Lauren bara "Do you want me to come and pull you out of bed?" Det var nästan så att hon behövde det.
Tror jag har pulled a muscle. Fuck. Hur kan de hända i sömnen? Kommer ej ihåg att jag drömde nått. Blääää! Får se hur det blir under dagen!


That's Why I Smile


3 ÅR!

GRATTIS BLOGGEN! IDAG FYLLER DU 3 ÅR! WOHOOO!

Ska se till att det blir 3 till!


Girly With An Edge


Details Are Golden


171011

Nu sticker jag!



Har på mig jeans idag! :O Iiiiiihh!

Fix A Heart



Jag är absolut inget fan av henne, men en kompis tipsade mig om denn låter och nu är jag helt hooked. Otroligt fin.


Tinker Tailor Soldier Spy



Detta är en film där det verkligen gäller att hänga med. Väldigt kompliserad och tekniskt gjort. Det är också därför den är så jäkla bra! Kollar man bara på roll listan så förstår man att det är en hög standard på filmen. England's finest male actors in one movie.


161011

Sitter här i soffan med hår äckligare än äckligt - yuck. Yet somehow så har jag ej orken att tvätta det...hmm...

Det värsta med att vara förkyld är den där dumma, osmakliga och onödiga HOSTAN!! Hostade mig till sömn igår. Vaknade 7 imorse och hostade non stop (I kid you not!) i en timma! Dricker host medicin men det verkar inte funka?

Vad händer annars? Zero. Det börjar bli rikigt kallt nu ute men det är bara mysigt. Älskar lager med kläder. Varmt och skönt ska det vara.
Kan inte fatta att det har redan gått en hel månad sen jag lämnade Sverige. Helt sjukt vad tiden går fort. Snart är det ju JUL! Iiiiiiiih! Ska jag berätta nått patetiskt? De har redan börjat dekorera Oxford Street med julkreationer... det hänger masser med ljus över gatan. Jag förstår att man vill vara förberedd men är inte detta att överdriva? Har för mig att de gjorde så förra året med.

Nä, nu har jag skrivit allt för mycket. In i duschen I go!

I Don't Even Know Where To Start


We Found Love


151011


141011



Gissa vad jag gjorde idag? Köpte mig ett par svarta jeans! Hur freaking coolt är inte det? Jag änvänder aldrig jeans. Men nu har jag hittat ett par uber snygga som siter perfekt!


Pure Beauty



Åh vad jag vill ha den klänningen!


131011

Igår var en riktigt lång dag. Lectures från 9-5! Sen rusade jag hem och fixade mig inför kvällen. Det var nämnligen Danielles födelsedag och det skulle naturligtvis firas! Vi gick till Old Street till en Comdy Club som var grym! Skrattade så jag tjöt! All gjorde nästan det. Mycket humor! Efteråt visste vi inte riktigt vad vi skulle göra men på nått sätt hamnade vi inne på en klubb och dansade all night long. Kom hem halv 5 imorse och dog på sängen. Ídag har jag tappat rösten (IGEN!!!) och mår som man borde göra efter tung natt. Annars är det all good in the hood!

Chris Evans



Förstår ni min obsession?


Where Money Never Sleeps

Åt middag med Micky ikväll vid Liverpool Street. Hade inte varit där innan så det var kul att gå runt i ett nytt område. Det är där man ska ragga killar! Business men everywhere in suits! Det är där pengarna känas - me like! Otroliga byggnader fyllda med kontor. Sånt finns inte i lilla Sweden. Här är inget lagom och det älskar jag!


 


What's Your Number?

Vilken chick-flick! Helt underbar! Så rolig och gullig. Har blivit så kär i Chris Evans nu. Hatar det. Känner mig som en liten flicka. Mycket värdig att se!


Kickflipper!

Holy crap, HAHA! Detta tar mig tillbaka långt i tiden! Killen var asgrym ju! MGP Junior vinnaren 2002!


101011


In Memory Of...



... Steve Jobs, 1955-2011


NiLon

Igår blev det yttligare en show. Philly hade producerat en show på Theatre 503, så självklart var man tvungen till att stödja henne. Inte mig emot direkt. Det var 4 korta komedi sketches med två skådisar i varje sketch. Ska jag vara ärlig hade jag inte några förväntningar men jag var positivt överraskad för det blev mycket skratt. Sen efteråt var det gratis vin och potatismos (fråga inte för jag förstod det inte heller) som satt riktigt gött! Man kan väl säga att vi alla var rätt lulliga i slutet av kvällen. The show must go on! ;)

 


Working Class Heroes


From Tara To Lights

Idag hade vi våran 2-5 lecture i en teater - Tara Arts. Under denna och nästa termin ska vi arbeta med dem och producera vår egna pjäs - exciting!



Annars ikväll så har jag varit på press night för en pjäs som heter "The Lights". Jenny har producerat den så det var självklart att jag skulle gå och stödja henne. André och Vitor hängde på. Det var en mycket bra pjäs. Var både rolig och spännande. Den var gjord in a round och vi satt så nära så vi såg svetten från skådisarna! Efteråt var det champagne och mingel innan vi drog hem. En fullspäckad fredagskväll kan man säga!


Vitor och jag (ignorera mitt hår som står ut på sidan...)



Back In The City - Part II


061011

Urgh vilken jobbig dag. Lectures från 10-17!! Plus bara 5 timmars sömn - helt körd! Vi satt uppe till 2 igår natt och bara surfade på nätet. Had a lot of catching up to do kan man säga!

Kan knappast hålla ögonen öppna men det är för tidigt att sova. Vi börjar inte förens kl. 14 imorgon vilket är så skönt! Just nu är jag ensam hemma så vi får se vad jag kan hitta på för hyss!

Back In The City - Part I


Drive



AMAZING
film! Jenny, Lauren och jag såg den här om dagen. Not your typical Hollywood film men det var det som gjorde den så bra! Man dregglar över Ryan precis hela tiden. SE VÄRD! Haha Jenny tyckte den var så bra så hon såg den igen på bio igårkväll. Definitivt höstens film!


051011

VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!VI HAR INTERNET!

Nu har det börjat på riktigt!


Something Worth Fighting For


Out Of The Blue

Okej hur kanstigt ar inte detta! Gar pa Ox.St. - kaffesugen - starbucks och ser Oskar jobba dar!! Vi hade Swe.B ihop pa Katte. Gick i klassen over honom sa det var inte sa att vi pratade mycket men jag kommer ju ihag hur han ser ut. Vi var bada helt in shock och bra heeeej vad gar du har?! You know, the usual small talk. Jag fick min skinny latte (maste ha skinny, annars smakar mjolken ko!) och det var mycket busy sa vi far ta och horas via FB senare. Men seriost, what are the chances? Detta ar en av orsakerna till varfor jag alskar denna staden - man vet aldrig vem man springer in i!

Annars igar sa motte jag upp Andre, Vitor och Danny pa kvallen och chillade med kaffe. Aven om dagarna ar stekhetta sa ar kvallarna underbara! Svalt och skont, precis som pa sommaren.

011011

Detta är helt makalöst. Vi har 28 grader i skuggan och det är den 1a Oktober. Ni kan ju bara tänka er hur hett det är i den starka solen. Visst, jag älskar värmen men inte i Oktober ffs! Vi hade en djävulsk sommar med kyla och regn. Nu när det ska vara kyla och regn så är det högsommar! Kan någon förklara detta för mig. Jag vet att man borde inte klaga men nu tusan gör jag det! BORT MED DENNA VÄRME! Jag har ingen pool att bada i, ingen trädgård att sola i och inga sommar kläder att klä mig i. INTE KUL!

RSS 2.0