Doctors

Tv-showen Doctors är sjukt bra. De tar upp precis alla ämnen och diskuterar det med lite humor. Tror det var för några dagar sen så pratade de om vissa saker är en myt eller om det är sant. Jag hade alltid trott att hundar hade renade munnar än vad vi människor har men det var fel. Människor har renare munnar eftersom hundarna använder sin mun till mer än bara äta... However, hundarna har nått extra i deras mun som gör att den "rengörs" mycket snabbare än våran och det är det som får folk att tro att deras munnar är renare men det är alltså inte sant. Våran är renare. Vilken lättnad det var att höra det. Våran hund stinker skit i munnen nästan konstant och innan trodde man "Jaha hon stinker värre än jag men ändå är hon renare...?" Nu har vi alltså svaret. Thank god!
Sen för dem som är eller vill bli gravida så finns det inga speciella positioner som gör att fostret blir en pojke eller en flicka. Ren myt. Man har hela tiden en 50/50 procent chans. No matter what. Och till sist så är cigarrer precis lika farliga som cigaretter. Så ni som röker cigarrer och tror att det inte är lika farligt får ta och tänka om lite. Cigarrer är lika farliga.
De pratade om en massa mer och det är sjukt intressant. TV4 sänder programmet. Vardagar. Tiden vet jag inte riktigt men titta på det nån gång! (Doktorn som håller programmet är grymt snygg ;) och singel)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0