Nyår!

Sista dagen på 2009 året idag! Gud har det verkligen gått ett helt år nu igen? Tiden bara rullar iväg. Detta blir det sista inlägget för detta år men jag återkommer år 2010 ;)

I eftermiddag ska jag till Viktoria och fixa mig. Sen drar vi till hennes lägenhet i Lund och dricker lite skumpa innan vi drar vidare till Grand! Celebrate in style!


Handsmycke!

Efter att ha gått ut ur duschen säger pappa att det ligger nått till mig på byrån. Jag tittar förväntansfullt och ser att det är handsmycket som jag beställt! Jag vill tacka grymma Emelie för det fantastiska jobbet! Nu kan man fira Nyår med lite extra bling bling på handen.



Sen kan jag berätta att halka är nått av det roligaste jag gjort. Vi alla fyra fick göra en 360 och det svänger hit och dit, ascoolt! Come on ice! Bring it on cuz I'm ready for ya!

För exakt 1 år sen...

...åkte Fredrik och jag quadbikes i Sinai Desert! Vid den här tiden var vi nog på väg tillbaka till lägret men en riktigt häftig dag var det med sand sand sand och sand.

Detta var vår sista dag i Sharm. Bitter-sweet moment. Även om det var den sista var det nog den bästa av alla tror jag. Ett riktigt härligt ställe!

281209

Hejhopp! Hoppas ni hade en trevlig jul. Det hade jag med en massa god mat, familj och paket! Nu är det nyår kvar! Grand ftw! Bilder från julen finns men kameran har tyvärr gått upp i rök. Om jag hittar den så slänger jag in en bild eller två!

Idag hade jag körlektion. Körde motorväg och tvärbromsning! Gud vad kul det var! Jag älskar att tvärbromsa! Sög på det i början men nu har jag fått bromsen på plats! Halka imorn också...aaaaah! Sån tur att Evelina är med så att man inte är med bara främlingar. Sturup better watch out for us!

Nu kurrar magen.

GOD JUL!

Vill önska er alla en riktigt GOD JUL och hoppas att tomten kommer med en massa klappar till alla snälla barn!



Kramar!

Snö på Högsta Nivå!

Asså gud vad det har snöat under natten! Vaknade imorse med att det var så ljust ute. Gick upp och tittade ut genom fönstret och BAM, värsta Narnia ju! Det var snö överallt! Kunde inte låta bli att sätta på utekläder och hoppa och skutta i snön med Winnie. Julen är här som Tommy hade sagt. Bilder togs som bara den för detta är unikt för fasen! Har inte sett såhär mycket snö sen vi bodde i Turkiet.

 

Det snöar fortfarande! Mycket! Kommer vi bli insnöade? :S


After Dark

Showen igår var inte av denna värld! Den var så bra att jag inte finner några ord. Babbsan var med också! Underbara kostymer och otroliga danser. Jag föll pladask för en av dansarna men han var nog bög. Tsss...eller han kanske var straight? Han såg ut att vara det. Anywaysss...jag älskar Drag och denna showen kunde passa in i Las Vegas lätt så proffsig som den var. Christer Lindarv är så jäkla snygg som kvinna!! Synd att man inte fick ta bilder. Jag brukar smygfotta men denna gången gjorde jag inte det. Var helt inne i showen, och glömde bort kameran totalt. Kan inte säga mycket mer än att ni måste se showen!!

Idag har jag jobbat hela dagen och skulle in till Lund för att träffa Fanny (som kommit hem från Australien efter 5 veckor!) men bussen kom aldrig...Snön har tatt över vägarna. Jag fick åka hem igen vilket var kanske lika bra. Är sjukt trött och sen vill jag inte bli avis på hur brun Fanny är :P Jag hade säkert sett ut som et lik jämfört med henne.
Ska ta och skutta i säng nu.

Nighty night!

Last night...

...hade vi riktigt trevligt. Chinamat och Julkonsert. Kl. 20:00 prick började konserten. Alla sjöng otroligt bra men jag var mest imponerad av Sanna. Vilken tjej! Vilken röst! Hon såg så vacker ut i sina outfits. Måns var rätt rolig men vad liten han var! Eller han kanske inte var så liten men när han stod mellan Sanna och Sonja i höga klackar blev han en liten pojk. Otroligt snygg också. Då kan man stolt stryka över "Flörta med Måns Zelmerlöw" från listan av saker jag ska göra innan jag blir 30 ;) En annan som jag fick upp ögonen för var guitarristen (stavning?) Han var riktigt snygg. Tyckte Sanna med. Det ända som var dåligt var att det inte var några Juldekorationer(!) på scenen. Ett fjuttigt ljus men that was it. Julstämningen saknades lite men show bjöd alla på och i slutet drog de till med en av sina egna låtar förutom Måns som körde medley av Hope and Glory och Cara Mia. Han sjöng en låt på franska också. Imponerande. Hans fans var galna. En riktigt mysig kväll hade vi.


Shirley - " Mina damer och herrar, jag ger er Måns Lucia Zelmerlöw!"

Damerna flörtade med pojken

En vacker Sanna.

En snygg Måns

Där har vi guitarristen till vänster ;)


Idag har vi laddat för imorn blir det konsert igen! After Dark. Drag all the way! Gonna be awesome!!

Julkonsert!

Ikväll kommer det bli en riktig höjdarkväll. Vi ska nämnligen gå på Julkonsert i Malmö! Sanna, Shirley, och Sonja ska sjunga julsånger. Och gissa vad? Gissa vem som efter biljetterna hade sålts ut skulle bli gästartist? Ingen annan än Måns Zelmerlöw!! Fatta vad glad jag blev när jag fick höra det. Riktiga bra platser har vi så vem vet vad som kommer att hända ;) Marie kan gå tillbaka till sin Ateens grupp, för här kommer jag!

Man får väl la drömma ibland.

Let it Snow Let it Snow Let it Snow

Nu SNÖAR det verkligen! Fullt ös på snöflingorna. Vad tror ni? Kommer vi få en vit jul i skåne? Jag hoppas verkligen på det. Annars blir det ingen riktigt julstämning. Så vi håller tummarna hårt att det fortsätter snöa. Man vill ju åka pulkabacke, bygga en eller flera snögubbar, snölyktor och ha snöbollskrig! Förra julen var jag ju inte i sverige utan i härliga Egypten så jag vet inte hur vädret var här men det var väl ingen snö, eller? Det kom väl bara innan julen och efter? Jaja skitsamma, det ska bli en vit jul så tomten kommer fram med sitt släde ;)

Jul 08'

Nytt Jobb!!

Har precis kommit hem från ett möte på mitt nya jobb! Jag är nu simlärare! Yippi!! Kommer bli en grym vårtermin med både plugg och jobb. Ser verkligen fram emot nästa år. Gonna be awesome!

Körningen är fortfarande igång. Är inbokad på halka och risk1an! Här går det framåt som bara den! Nä, 2010 kommer bli ett hejdundrande år!!

ERIIIK!!!

ASSÅ GUUUUD!!! ERIK ÄR HELT KLART BÄST!!! HANS RÖST ÄR GUDOMLIG!!! AAAAAAH!!! Jag känner mig som en värsta fjortis men AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! ERIK!!! MARRY MEE!!!

Ville bara säga det.

Lunds Universitet Nästa!

Whoppi!!! Igår fick jag bekräftelse på att jag har kommit in på Lunds Universitet!! Galet! Ska läsa en Juridisk Översiktskurs vilket kommer bli skitkul! Då är det bara att skaffa studentleg och sen skaka liv på nationerna! Denna vecka har verkligen flyt! Allt går galant!

För jag är lyyycklig, för jag är lyyyycklig...!

RSS 2.0