Nytt

Här om dagen när jag var i stan med Emma köpte jag en ny snygg bikini och ett armband. Har haft samma bikini i år nu så det var dags att investera i en ny. Den kommer från Vero Moda och armbandet är från Lindex.

                  

20

Nu var det ett tag sen. Förra veckan var det bara jobb jobb jobb sen blev det Göteborg med familj. Riktigt trevligt. Såg mina spanska kusinbarn för första gången. Herregud vad söta de är!! Killarna kommer bli riktiga heartbreakers kan jag säga och den lilla tjejen är för söt för ord.
Det blev även Liseberg med goda vänner och Häckner var på plats som vanligt. Blev inte riktigt lika imponerad av hans show detta året som jag blivit åren innan. Lite synd men han var ändå lika galen. En kort vistelse var det men guld värd. Kom hem i fredags och igår var det födelsedagsfirande i högt tempo för brorsan som blev 20 idag. Grattis.
Imorn är jag ledig så jag tänker SOVA! Har inte fått en riktig natt på länge.
Sen är jag skitglad att Fanny kommer flytta till Lund i höst!! Can't wait!



Natti!

Igår och Idag

Mycket segt med bloggandet nu för tiden. Jobbar varje dag långa timmar och när jag kommer hem är det sängen som kallar. Igår var det mycket trevligt. Efter jobbet hängde jag med Viktoria hem där vi pustade ut lite. Så otroligt varmt. Caféet är kokhett på dagarna. 45+ som värst. Jag tittade på tv medans Viktoria städade. Så hjälpsam jag är va. Fram mot 7 kom Emma farande med humöret på topp. Vi alla fastnade framför en rodeo kanal. Har aldrig gillat när cowboys sitter där på en tjur som hoppar vilt, men denna gången var det riktigt kul att titta på. Vissa trillade av medans vissa klarade sig till nästa runda. Sen kom Carro körandes. Vi alla snackade lite och åt en riktig god middag. Vi spelade lite spel sen och sjöng karaoke. Hade hur mysigt som helst. En tjejkväll helt enkelt. Sov över hos Viktoria och vaknade kvart i 8 när Emmas dumma alarm ringde. Grr. Behövde inte gå upp förens 9 så vi somnade om. Sen blev det jobb igen. Rätt dött må jag säga. Det kommer inte så mycket kunder när det är såhär varmt. Alla sitter ju på stranden och steker. I don't blame them! Sen när jag kom hem har inte mycket gjorts. Är grymt trött så jag ska gå och lägga mig snart men först blir det lite Harry Potter läsande!

Två bilder från Caféet:



Godnatt!

Skor

För runt 2 veckor sedan köpte jag ett par snygga skor som jag inte har visat innan men här kommer dem!



Kudde

Jag tycker om min kudde. Hela rummet är tvättat, städat och utrensat. Inge mer IBpapper på varken hyllan eller gålvet. Rummet ser så mycket ljusare och finare ut. Hoppas att det håller sig såhär ett bra tag nu.


I DID IT!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAA!!! JAG KLARADE DET!!! JAG FÅR MITT DIPLOMA!!! HALLELUJAH!! Har precis kommit hem från en underbar kväll med lite IB elever. Vi firade stort att vi alla hade klarat det! Hade inte sett vissa på en månad(!) så det var sjukt kul. Tack o lov att man inte behöver göra re-takes nästa år. Pinsamt! Nu är jag så trött att ögonen går i kors. Var bara tvungen till att berätta att jag har klarat det!

Godnatt!

Lite mer än två månader...

...TILLS JAG FYLLER 18! Längtar så att det brinner i baken! Vi ska åka till Turkiet och fira mig =) Lucky or what? Kommer bli kul att åka tillbaka dit efter alla dessa år. Se hur Istanbul har förändrats. Ska bli intressant och se vårt hus om det ser likadant ut. Basarerna, folket, restaurangerna, Migros, Skolan, byarna...listan fortsätter. Vill sitta på Sunset nu med en cocktail i handen och titta ut över The Bosphorus. Ååååh det är så vackert!! Speciellt på kvällen när broarna lyser. Detta är den ända anledningen till att jag vill att sommaren ska vara över. Eller kanske också för att Emma och jag ska till London i antingen Oktober eller November! Man kan planera en massa nu när man inte går i skolan längre. Livet är underbart.

Solen har kommit tillbaka så nu ska jag ut och sola. Hade en mardröm att jag bara fick 21 poäng i slutresultat!! Fail! Hoppas att det blir mer. Får reda på det om c. 4 timmar. Väntan tar dö på en!

Längtar!

Nervös

Imorn gäller det. IB resultaten. Har man klarat det eller inte. Väntan håller på att ta dö på en. Så himla nervös. Det är vid den här tiden man börjar tänka tillbaka till exams och får tankarna att man gjorde skit. Gah! Idag är det molnigt också men det spelar ingen roll, har redan fått en riktigt härlig brun färg! Folk tror att jag har varit utomlands men det är lilla sverige solens verk. Underskatta den inte.

Har börjat läsa alla Harry Potter böckerna också. De är riktigt bra. Har läst ut första boken och började på den andra i förrgår. Helt besatt! Det är nog för att den sjätte filmen kommer ut snart som verkar sjukt bra som har fått mig att vela läsa. Emma och jag har bokat biljetter redan. Can't wait!!

Jordin Sparks - Battlefield

Grymt bra låt!

Åska

De senaste dagarna har det åskat som in i! Med lite regnskurar lite då och då. Den ända jag vet som riktigt lider av detta är Winnie. Den lilla stackarn lägger sig i badrummet och darrar like there's no tomorrow! Man blir rädd bara av att titta på henne. Förstår inte hur hon kan ha blivit så rädd för åskan. Hur som helst, igår hittade hon ett till gömställe...nämnligen under mitt skrivbord. Jag satt vid datorn och helt plötsligt hörde jag tassar rusandes upp för trappan. Hon kom in i mitt rum och trängde sig förbi mina ben för att komma under skrivbordet och darrade. Finns inte så mycket man kan göra vid det stadiet än att ignorera henne och låtsas som om åskan är ingenting. Tror ni det hjälpte? Icke. Höjde musiken lite för att få bort hennes tankar av mullret men det gick inte det iheller. Fick helt enkelt låta henne darra tills hon slutade. Någon som vet hur man lugnar ner en vild turk/gathund som har en fobi för åska? let me know!




P.S. SE TRANSFORMERS 2!! GRYMT BRA FILM!

RSS 2.0