310311

Igår blev det en annan random night! Jenny och jag gick och tittade på Laurens pjäs vid Barons Court. En pub theatre så det var väldigt gulligt. Hon var så bra! Riktgt duktig tjej. Sen hade vi drinks på the pub och då helt randomly sa Jenny "I really wanna go out drinking!" så vi hit central till O'Neil's som var skit. Bara en massa creeps. Jennys pojkvän mötte oss där och tillsammas drog vi till Freedom Bar i Soho. Sjukt najs! Efter mycket snack och bubbel tog vi bussen hem.

Annars nu har jag precis kommit hem från en liten walk med tjejerna i det underbara vädret! 17 grader och sol har vi! Lovely!

I'm Alive!

Jag lever, oroa er inte. Har bara haft fullt upp i helgen eftersom Emma har varit här! Åh vad kul vi har haft det. Hunnit med så mycket under så lite tid. Wine bar, Soho, Portobello Road Market, Flat party, Players, Bakfulla, Full English, Shopping, bestulen, Film, Pjäs, Chill, Another flat party...you name it and we did it! Har varit jättekul att ha henne här och vi ses om 2 veckor igen när jag åker till Sverige!

 


Little Women

Okej så pjäsen igår kanske inte var den bästa...men Katy var fantastisk! Drog till en pub efteråt och chillade lite innan vi stack till mitt kök och började laga mat runt midnatt! Fun times! Det blev pasta med köttbullar och The Model Agency. So good! Drama drama drama inför London Fashion Week.

Annars är jag super excited inför kvällen! EMMA KOMMER OCH HÄLSAR PÅ! AAH! Det blir en wine bar tonight med hela tjejgänget och gossip all over again. Love it!

In The Summertime

I tisdags mötte Lauren och jag up with Katy för Lunch och chillade. Sen när Katy var tvungen till att sticka till jobbet fick Lauren och jag en mission - att hitta stället där Katys pjär Little Women är, för det är nämnligen så att vi ska gå och se den ikväll. På vägen dit passerade vi The Imperial War Museum så när vi väl hittat teatern så gick vi tillbaka dit. Jag är ju inte den som gillar museums men denna var lite småcool.
Drog vidare till Southbank och satte oss vid vattnet och bara chillade inför kvällen då Jenny kom till mitt rum och vi hade värsta tjejkväll!



Igår kom Jenny igen till mig för en bacon sandwich breakfast innan hon gick till sitt jobb som Lauren är expert på. Det var en sån otroligt fin dag igår! Ingen jacka hade jag utan bara en långarmad tröja. Och det ser ut som om att idag kommer bli lika fint! Vi gick längst floden ner till the Tate och satte oss på gräset och solade. De höll på att filma nån engelsk serie där så vi är nog med rätt mycket i bakgrunden. Moviestars right? ;) Gick över Millenium Bridge till St. Pauls. Gick i lite affärer innan Lauren var tvungen till att gå till sin rehearsal. Hade tänkt att ta det vääldigt lungt den kvällen och lägga mig tidigt eftersom Heather berättade att vi skulle ha en 7am fire drill på morgonen (vilket vi hade imorse...fy faaaan!) Men jag var tvungen till att vara social och gå till Kirstys flat party och chilla i ett par timmar.



Sen imorse gick larmet och det har completely ruined my day. Not okay att ha det så tidigt. Men that's life I guess. Ikväll är det Little Women! Längtar till att se Katy på scen! Hon sa att jag kommer skratta ihjäl mig så det ser jag fram emot!


The Knot Of The Heart

Pjäsen som Jenny och jag såg i måndags at the Almeida var inte alls bra. Vi höll på att dra i pausen men vi tänkte vafaan det är gratis ju så vi stannar. Sen blev vi så hungriga så vi stack till en mysig restaurang och åt gott. Vi var tvugna till att ta en flaska rött efter att ha sett nått så dåligt. Steady the nerves lite. Sen kom Lauren farandes eftersom hon skulle sova hos mig. Tjejsnack är nått av det bästa som finns!


We Were A Beautiful Mistake


210311

14 grader, blå himmel och strålande sol men tror ni inte att jag inte får njuta av det? Sitter här och arbetar..blää... Måste ju förbereda för Emmas arrival på fredag! Ska bli så sjukt kul! Längtar som fasen!

Åååj tittade precis ut genom fönstret och blev helt deppig att jag inte kan gå ut (låter som om jag sitter i fängelse eller nått...)

Annars ikväll ska Jenny och jag se en pjäs at the Almeida Theatre. Phily är the duty manager där så hon har fixat gratis biljetter. Me like!

Sen ska Lauren sova här i ett par dagar så vi ska ha tjejmys med film och gossip. Finns ju alltid nått att svallra om, höhö.

Det är all uppdatering som jag delar med mig ;) resten förblir hemligt!

Love it!


Just A Dream


Blue

Fick värsta nostalgi när jag fick reda på att pojkbandet Blue ska sjunga för England i eurovision. ÄLSKAR Blue. Var så sjukt kär i både Duncan och Lee. Okej, efter att ha tittat på en massa musik videos over and over again har nog min kärlek för dem kommit tillbaka. Har ni hört låten? Den heter "I Can" och jag älskar den! Håller nog lite på England detta året. När är det eurovision btw? Måste ta och kolla upp det. Undra om jag är i sverige eller här då... Heather bara "We need to have a Eurovision night! We have to dress up and support our home countries!" Så söt. Jag klär mig stolt i de svenska färgerna medans André vägrar representera Portugal. Jag förstår, deras låt suger! Skrattade ihjäl mig när han spelade den för mig.


Grattis Viktoria!

Idag fyller bästaste Viktoria 20 år! Hoppas att hon får en toppendag uppe i Scotland och firar stort!



Miss you!


190311

God Morgon!

Fy vilken slödag igår var. André och jag lämnade inte ens halls. Vi bara chillade och såg på film. Vi såg (eller mest jag för André somnade) en ny film som sammanfattar alla Saw filmer. Den var rätt bra faktiskt för nu förstår man  hela storyn bättre från början till slut istället för att hoppa från present to the past hela tiden. It's good! Tror den hette The Jigsaw Files.

Nu har jag sovit i över 10 timmar så det är nog dags att gå upp och vara lite produktiv.

Punk

Igår var det ju St. Patrick's Day så det var mycket grönt som far run i stor staden. Sen var det även Heather's 21st birthdaaay! Det firades med dunder och brak! Efter pre-drinks drog vi till en klubb som hette Punk. Vi hade skitkul och danced the night away! Fötterna är helt döda idag...så tack och lov att lectures blev inställt.

Danielle har de flesta bilderna från igår för jag glömde att jag ens hade min med mig. Jaja, här är några av mina från klubben!


150311

Bloggen har fått lida rätt mycket de senaste dagarna. Har helt inte tid till att blogga. Spontana saker händer hela tiden. Igår var jag till exempel ute 14 timmar utan att komma tillbaka till halls. Helt spontant. Älskar sånna dagar! Fy vad Heather och jag har haft det kul!

Annars har jag tagigt det väldigt lungt idag och bara myst. Är helt död.

Nä, nu ska jag vara social!


Saade till Eurovision 2011!

Många säger att han är skit men inte jag. Tycker killen är asball och har catchy låtar, hoppas det går igenom nu i Europa eftersom de senaste bidragen vi skickat har inte alls blivit så omtyckta. Go Eric!


Rent Och Fint

Är riktigt stolt över mig själv. Har städat hela rummet och sorterat mina kläder och skor. Var väldigt shockad att allt fick plats i den lilla garderoben eftersom jag har en hel del kläder...


I Was Born This Way


MK

Idag mår jag toppen! Fick 10 timmars sömn i natt så jag vaknade gladare än någonsin. Åkte in till centrum och såg att Michael Kors butiken har ÄNTLIGEN öppnat! Har väntat på det sen i oktober. Var tvungen till att gå in och kolla in han collection som var SNYGGT! Sen sa en som jobbade där "I love your bag!" Jag bara "Thank you!" Then he added "You are truly a beautiful woman" Jag blev superglad! He made my day helt enkelt.


Keep On Dancing Till The World Ends


Trevlig Kväll!

Snart kommer Micky hit och chillar lite innan vi drar ut och tar några drinkar! Har inte sett killen på veckor nu så det är dags att catch up!


Summer vs. Winter


Camden Town

Camden är världens mest awesome place ever! Alla har snackat om det ända sen september men jag har aldrig varit där förens nu. Jag förstår precis vad de menar. Snacka om markets! ALLT finns där och inte alls så dyrt. Lauren, Danielle och jag gick runt där i flera timmar och vi hann inte med allt. Ett ställe jag lätt rekommenderar folk som åker till London att åka till!

 


Would You Kill To Prove You're Right



Camden Town idag med Lauren och Danielle!


Kärlek


Perfekta till sommaren med en vit klänning


080311

Idag har det ju varit den Internationella Kvinnodagen! Amen! Heather och jag gick in till centrum med stannade först för att lyssna på feministerna som stod vid South Bank och hade nått tal. Sen blev vi lite rädda och stack där ifrån så fort som möjligt. Det har varit en otroligt fin dag. Varmt och solen sken starkt! Gick runt i 4 timmar tror jag. Helt galet. Sen hittar jag en liten affär vid Covent Garden com hette Script. Den är nu min favoritaffär. Har så mycket söta kläder. De hade även en massa skor i MIN storlek! Jag blev lite galen och kunde inte motstå. Visar bild på dem senare.
Gick runt lite till innan vi drog hem igen. Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar så att jag har lite sena kläder. Heather vill dra till Minisktry ikväll men jag tror inte jag orkar. TYGA ska uppträda vilket är rätt häftigt men jag känner helt enkelt inte för det. Ska ut på torsdag så jag vilar upp mig till det!


Family Time

Så, nu har jag äntligen lite tid till att blogga igen. Har varit ett väldigt hektiskt schema de senaste dagarna med familjen här och allt =) Det har varit en mycket trevlig vistelse och vi har bara njutit av att vara ihop igen allesammans. God mat, shopping, drinkar, prat, kortspel, The Woman in Black och en massa skratt. Can't complain. Nu är det bara 1 månad sen har vi påsklov och då ses vi igen! Gud vad tiden går fort!


Nån rysk festival


 


The Family Is Coming To The City!

Nu är det stress på G. Jag trodde att familjen skulle komme vid 6 ikväll. Har därför chillat hela morgonen och inte ätit frukost förens...ja nu...sen måste jag städa rummet, tvätta, duscha och göra mig redo. Om de hade kommit vid 6 hade det varit no problem. However, kollade min mail och där har pappa skrivit att de landar kl.13:00 dvs för 10 minuter sedan...fuck. Så nu är jag liiiite stressad. Borde nog lyfta på rumpan och göra nått vettigt istället för att sitta här och blogga...




Feathers

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna "feather" trend. Kan se skitsnyggt ut men också väldigt billigt. Oh well. Jag investerade i ett par örhängen inne på River Island idag som jag tyckte var fräcka. Har ingen aning om vad jag kan ha till dem eller när jag kan använda dem. Kanske blir invigda imorn? We will see.


050311

Varit på stan idag med Heather, André och hans lillasyster Rita som är och hälsar på. Jag blev attakerad av en pigeon som flög rätt mot ansiktet. Lite läskigt and not the first time.


Heather tog en massa bilder på tuben och hon lyckades fånga alla stunder då jag inte log...

Yes, det är en McFlurry jag håller i ;)

The girls!

Ser fram emot imorn när familjen kommer och hälsar på!! IIIIIH! Ska försöka få en god natts sömn så at jag är pigg som en mört imorn!


A Home Away From Home

Det finns nog inget mysigare är att gå längst Westminster Bridge ner till South Bank och följa floden ner till Waterloo. Mycket folk och London bara lyser upp. Det är så vackert! Sen fanns det en market vid the National som hade en massa gott. Allt från riktig mat till vin till desserts! Mums!



Do It Like A Brother, Do It Like A Dude



Ge mig sommar nu!!

Det är FREEEEEDAAAAG!


I Am Number 4

Tyckte det var en helt okej film faktiskt. Alex är ju så himla snygg! Många cheesy lines men helt klart sevärd!


030311

Fick idag reda på att vår theatre technician lecturer har jobbat (och fortfarande gör vissa kvällar) för We Will Rock You, Love Never Dies och The Rat Pack!! Yes, pappa du läser rätt - THE RAT PACK! Galet! Han har nu officially blivit the most awesome teacher at the uni.

On another note, fy tusan vad kallt det har blivit nu för tiden. Är bara 3(!) grader plus idag. Dock inget regn än *knock on wood* 

Sen, did I mention att det har öppnat en ny Tescos 100 meter från vårt Halls? Så nu behöver man inte gå 300 meter längre - tack och lov! De extra 200 meterna är otroligt jobbiga...sarcasm anyone?

I'm bored.

What The Hell

Fan också att jag har blivit förkyld. Är inte lika dåligt som förra gången men ändå. Man blir helt bläää i skallen.



btw, 1a mars idag ju! Wohoo!

RSS 2.0