300912

Sista dagen i September idag. Och jag har gjort absolutely nothing! Ha! Eller okej, gym och mängder med tvätt har det blivit. Hann inte göra det för ett par dagar sen men nu är det gjort! Stina kommer hit på besök lite senare och övernattar. Can't wait! Hann inte riktigt snacka förra gången på riktigt eftersom hennes buss gick rätt snabbt efter vi träffades men nu har vi en hel kväll!

Wicked Wall


Youtube Famous Diogo Sena

Måste bara berätta att jag witnessed en sensation igår! André, Vitor och jag var hemma hos Carolina och chillade. Hon berättade om sin lillebror som gillar att lägga upp roliga youtube videos och har fått rätt mycket fans efter han för två dagar sedan lagt upp en cover låt om nått fotbollslag. Vi tittade på videon och även om jag inte förstod vad han sa (portugisiska, men vännerna översatte snällt) så tyckte jag den var häftigt gjort. Hur som helst 15 minuter efter vi sett den ringer Carolinas mamma och bara "DIN LILLEBROR HAR BLIVIT EN MEGA HIT I PORTUGAL!!" Tydligen hade videon fått över 100,000 views på bara 1 dag! INSANE! Igårkväll blev han mentioned på deras national news och skriven om i tidningar/blogs/websites. Alla i Portugal pratar om honom och de vill ha intervjuver både hit och dit! Kan ni fatta?! We all flipped och runt 1 på natten satt vi alla och skypade med den nya kändisen! Haha han var så söt. My friend's little brother is famous!
 
Här har ni videon:
 

Gårdagens


Plumb Lips


290912

 
Börjar denna lördag med ett leende! Solen skiner och jag mår toppen! Dagens största projekt blir laundry! Har inte tvättat på sjukt länge så det är nog allt på tiden! Vill ju kunna använda alla mina essentials (dvs svarta toppar, haha!) igen!

NY HEADER

Jag var så trött på den förra och kände inte riktigt att det var "jag" mera. Bloggen ändras ju såklart med mig och vad jag känner för. Vet inte vad folk tycker om den nya, men jag tycker den passar bra just nu. Det ser "renare" ut. Vissa kanske tycker 'tråkigt' 'kallt' 'opersonligt'...blablabla - I don't care! Det blir detta nu tills den ändras igen. Kan hända att jag lägger till lite saker senare men nu får det räcka för idag!

280912

Idag är det freeeeeeeeeeedag! Och jag är äntligen tillbaka till Uni! Fick såna goda nyheter att jag nästan sprack! Att inte behöva oroa mig efter denna praktikplats mera är mer än skönt! Kul att se Banatvala igen. Han var sig lik. Kallar mig fortfarande för Mattsson så inte mycket har ändrats. Mitt scehma ser bra ut. Kan ej klaga. Det enda som jag kan klaga på är vädret! Regn förstör precis allt. Tog tyvärr inga bilder men jag hade på mig min snygga ponchokappa som jag för övrigt fick väldigt många komplimanger för! Tackar!
 
Okt, 2011

270912

 
Lunchade med Jenny idag i Brixton sen har vi bara chillat lite överallt. Hon kom och tittade på mitt nya hem (som jag lovar att visa bilder på när jag fått ordning på allt.) Sen chillade vi hos hennes kompis som bor i värsta penthouse! Lyxigt värre!

Somewhere Over The Rainbow


260912

What a day! Gymmade för fösta gången igen efter ett tag och det kändes så jäkla bra! Börjar lite lungt eftersom kroppen fortfarande är lite seg men snart ska jag nog allt vara återställd! Annars måste jag numera påminna mig själv att EJ GÅ IN I COS!! Oroa er inte ma och pa för jag har ej köpt nått men fatta vad det hade brännt i börsan om jag hade pengarna till det! Jag älskar COS och har alltid hittad stora fynd där men ibland är deras kläder lite...ja... weird....However, deras höst kollektion är MAGISK!! Jag vill ha precis ALLT! Jag skojar inte - ALLT! Denna kollektionen är "Caroline" från topp till tå! Mörka färjer, rent, rakt, bekvämt, etc...Får ej gå in där igen för då kommer jag bara gråta...

Two Moments in Time


250912

Idag var det min sista dag på the National vilket var lite depressing MEN something tells me it won't be my last time! Började bra med att skådisen Fiona Shaw (a.k.a. Petunia Dursley från Harry Potter filmern) a höll dörren för mig, haha. Hittar fortfarande inte runt i den enorma byggnaden. It's a labyrinth!
 
Vad mer? Jo! På fredag börjar jag uni igen...iiiiiih! Både spännande och tråkigt. Last year - hell to the YEAH! Ska prova på mitt nya gym imorn också. Har inte kunnat gå för jag varit både sjuk och totalt upptagen men imorn ska jag börja om lite lätt.
 

Emmy Awards 2012 Red Carpet


Reunited at Last

 
Idag har jag chillat med Heather som äntligen har flyttat tillbaka till London! Fatta vad kul! Hade mycket att catch up on så det blev en rehjäl promenad med såklart en fika in between!

240912


I can't stop smiling


230912

 
Idag har det varit den första riktigta höstdagen; kallt, ruggigt och regnat precis hela tiden! Började dåligt med att bli vattensplashed av en jäkla vanförare på väg till tuben. Jag bara WHAT DAA FAAAACCCK! Torkade till men ändå svinkallt och äckligt. Sen blev det bara bättre thank god! Inne på Fortnum & Mason har de börjat med deras "christmas" section så jag var tvungen till att besöka! I love it! Fick äkta holiday feelings och gick runt och bara log. Jag är riktigt glad just nu. Allt har bara fallit på plats och jag kan inget annat än att gå runt med ett stort leende på läpparna! Har aldrigt i mitt liv gjort det innan, men nu händer det bara automatiskt...weiiiird!

Dagens Detalj


As Black as the Night


220912

 

a lost picture somwhere underground


210912

Pew vad jag är trött. Är verkligen inte van vid att gå upp tidigt på morgonen och gå till ett jobb! Haha ojoj...snacka om vad man är en student! Men nu är det helg! Ikväll händer inget. Ska bara mysa i sängen. Imorn is yet to be decided. Är bjuden till en house party i Camberwell men vet inte om jag pallar? Vi får se! 
 
Idag gick det snabbt på jobbet och eftersom jag var så duktig fick jag läman en timme tidigare! Man tackar! Always good to be ahead of schedule!
 
Nu ska jag sätta på en kopp te och titta på TV!

Two Random


200912

Första dagen på jobbet avklarat! Fatta var coolt det känns! I have my own desk IN AN OFFICE! Äter lunch i the staff cafeteria därDame Judi Dench hade varit just the other day - I mean OMG! Tänk om jag satte på samma stol som henne? Haha okej, så galen är jag inte! Men bara tänk vilka stora namn som har suttit och ätit där när de har acted on the National Stage! Can't wait to be back!
 
What else? Jo igår mötte jag André, Heather, Vitor och Danielle över en fika. Heather flyttar tillbaka till London på söndag så jag är verkligen peppad!! Höstkylan har kommit and I'm loving it! Livet är så gött just nu att jag tror jag spricker!

fashion against aids


180912

Hejhopp!
 
Det går lite segt här på bloggen nu men det ska det bli ändring på! Mötte Jimmy på söndagskvällen för vi hade inte setts på evigheter och tog ett par cocktails vid southbank. Kan lätt säga att den dagen var en av de värsta och stressigaste dagarna i mitt liv så jag behövde en drink. En check-out som skulle ha gått galant gick helt fel. Pallar inte skriva om det men när vi blir av med allt som har med det förra huset att göra kommer jag må mycket bättre.
 
Sen igår träffade jag Tom över en fika som jag inte heller hade sett på evigheter. Vi ska även träffas senare idag och bara chilla. Jag är verkligen helt slut och kroppen är totalt död. Sover så dåligt pga all stress och att vara smått sjuk hjälper inte direkt. Måste vila upp mig inför torsdag för då ska jag nämnligen hjälpa till att bygga en website för the NT's Connections Programme! Spännande! Så på tordag och fredag kommer jag att jobba, haha! And guess what? Jag får betalt!
 
Ska nu försöka sova lite innan jag ska göra mig redo!

Dagens




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cocktails

We drank to celebrate.

160912

Good Morning!
 
Idag är det söndag och vi är redan halva vägen igenom September?!?! Varför ska tiden gå så himla fort nu för tiden? Fast jag vill ju innerst inne ha Jul. My favourite holiday! Can't camplain! Och nu när vädret börjar bli lite svalare så kan man klä sig i mycket snyggare kläder. Höstmodet är ju en storfavorit ibland alla tjejer! Mitt favoritplagg förra hösten måste någ vara polotröjan. Kommer ihåg att jag använde den så ofta som möjligt. Både snyggt och bekvämt! Denna höst kommer jag nog fortsätta med det, bara för att jag vill och kan. Sen har ju vinrött blivit så himla inne! Tackar absolut inte nej till den färjen men eftersom svart är my middle name så kommer det bli mycket svart/leather också. Får se om jag kan ta lite bra bilder senare. Har inte haft tid innan och eftersom jag inte är 100% frisk så finner jag ingen ork, tyvärr.
 
Idag flyttar vi i alla fall officially ut ur huset! Nycklarna ska tillbaka och de ska gå igenom allt så att inget har gått sönder, etc...
 
Håll tummarna!
 

Ponytail


Recap

Så, nu är jag hemma igen! Ett hem som numera är ett annat hem än det huset jag bodde i innan. Jag bor numera på ett hotel. Yes, ni läste rätt - HOTEL! Ska ta det från början. Jag har ju bott det senaste året med 3 andra tjejer i ett hus som började bra men slutade kanske inte lika bra...Vi alla visste att vi inte ville bo kvar där, och jag kan säga att det inte bara var för att det låg så dåligt till...I alla fall så har jag varit på spanen (är det rätt ord...?) i ett bra tag nu och inte hittat nått ställe att bo, MEN till slut hittade jag detta "private halls" eller" hotel" som ligger perfekt till mellan Stockwell och Oval. Flytten hände igår och var både lång jobbig; har ju rätt mycket saker...eller dvs kläder...men med hjälv av underbaraste Micky, flyttbil och personalen på hotellet så löste det sig. Har också åkt på en rehjäl förkyldning så näsan bara rinner hela tiden. Annars har jag det super i mitt nya hem och är så glad att vara ute ur det gamla huset!
 
Now to the juicy bits! Jag fyllde ju som sagt 21 i onsags - wohoo! Hade inte alls tänkt göra nått speciellt av det just eftersom jag inte mådde toppen och jag hade en stor flytt att göra dagen efter. However, det var våran wrap party at the National med all personal och alla volentärer samma kväll som min födelsedag så det gick jag så klart. Det serverades gratis drinkar vilket var både bra och dåligt. Blev ju rätt packad på rödvinet, men vi hade alla så trevligt och jag beslöt mig för att berätta att det var min BDAY och då blev folk galna och bara KLART VI SKA DRA UT! Easily persuaded som jag är gick jag med på det och herrejäklans vilken hejdundrandes galen natt! Det var den billigaste utgången för mig ever då jag inte betalade för nått någonstans. Gillar ej att skryta men när en norbagge i kostym köper det finaste/dyraste flaska rödvin på listan till en som present blir manrätt glad! Gratis drinkar på klubbarna överallt ledde till en all nighter! Kom hem kl. 10 på morgonen igår utan att ha sovit en blund så ni kan ju gissa vilen state jag var i...och då var det dags att packa och göra sig redo för flytten. Mådde piss men ångrar absolut inget för jag kommer aldrig glömma den födelsedagen!! Efter flytten drog jag med Micky hem till honom för att varva ner. Vi ville också testa hur nära varann vi numera kommer vara. Runt 35min från dörr till dörr - not bad!
 
Så, enough skrivande för idag! Ska nu lägga mig framför tvn!

Still Alive!

HEJ BLOGGEN!
 
Har vilat i några dagar för det har varit precis fullt upp hela tiden! Fatta vad jag har mycket godis att berätta! Men, det får vänta ett tag till för jag ska nu åka och träffa lilla Stina som har lite time to kill innan hennes tåg till Kent avgår!
 
Hörs sen!
 

Arabian Nights


Delfina och jag hittade världens coolast Pub igår vid Brick Lane!

Sweeney Todd The Musical

 
Vitor, André och jag har precis sett Sweeney Todd på teater! Michael Ball och Imelda Staunton var så otroligt duktigta! Jag som inte ens gillar Staunton blev helt överraskad av hur fantastiskt rolig hon var på scen. Skrattade något enormt! Fick så mycket rysningar i kroppen när musiken spelades också - riktigt chilling! Vi satt på premium seats som normalt viss kostar 90 GBP men vi fick dem för 25...haha! VIP treatment så det stank om det! Escorted by the manager gick vi före i kön och seated efter alla andra...med kontakter så kan mycket fixas!
 
Ojdå, nu har det hunnit bli min födelsedag...Grattis till mig som nu är 21 år gammal!

Total Recall

 
 
Amazing film!! Farrell har varit off the charts rätt länge för mig men nu är jag nykär igen, haha! Beckinsale är badass som bara den och jag älskade the whole concept. Is it real or recall? Watch the movie and find out!

Up In The Air


090912


Sista Dagen För Paralympics



for in dreams we enter a world entirely our own


The Mayor's Thames Festival


The Lizardman

Stötte på denna heting idag efter min shift.

Model Box Work-Shop



Äkta model boxes som the NT staff har gjort. Alla små detaljer är helt otroliga! Vilket pillande!
 
Det har varit en lång och framför allt het dag idag. Värmen har verkligen slagit till igen. The weather is bi-polar and I ain't a fan. Bestäm dig för fasen! Bitter sweet moment att det var min sista shift men jag har fortfarande the party att se fram emot! På onsdag ska vi alla volentärer och anställda ha en avslutningsfest i the pop up work shop! Det är min födelsedag då också men funderar på att hålla det tyst. Eller? Vi får se!

070912

Blir väldigt lite text numera men bilder är ju så mycket roligare att titta på! Plus att jag slipper smsn från pappa som pekar ut alla mina svenska stavfel, hehe.
 
Hade det väldigt mysigt med Micky och Blaise för ett par dagar sen. St. John's Wood är ett riktigt vackert ställe. Skulle lätt kunna bo där. Har precis allt som behövs och det är lungt med trevligt folk. Blaise såg en känd brittisk TV presenter när vi passerade en restaurant men jag kommer ej ihåg vad hennes namn var, tyvärr. Ingen Kate Moss dock. Maybe next time? Vi köpte vin och beställde hem indisk mat och chillade framför skräckfilmer. Somnade inte förens vid 4! Sen blev det frukost/lunch på Starbucks i det fina vädret innan jag drog hem sent på eftermiddagen. Vi bestämde att detta ska bli en monthly sak eftersom vi hade så trevligt!
 
Idag har jag inte lämnat huset. Sängbunden med mensvärk och vilar upp mig inför imorgon då jag jobbar min sista dag på the National! Har haft det så himla kul där under denna sommaren och det är tråkigt att det har nått sitt slut. However, det är inte slut än, lyckades skaffa mig en liten mini praktikplats där in the weeks to come så de blir inte av med mig än!  

MTV Video Music Awards 2012 Red Carpet



Good Times







Vinröda Byxor





War Horse

War Horse som Micky och jag såg igår var helt fantastisk! Jag t.o.m. grät under 2 tillfällen! Helt sjukt! Hästarna på scenen är puppets styrda av 3 skådisar som verkligen får liv i den. Man tror ärligt talat att de är riktiga. Låter kanske overkligt men man måste se det för att förstå.
Detta var den bästa pjäsen jag någonsin sett. Brukar alltid zona ut hela tiden för de flesta scener brukar pågå i evigheter och jag blir så uttråkad, MEN inte under War Horse inte! Full konsentration från start till finish! Riktigt kul att ha sett den och rekommenderas stort!

Heading Towards The Future


The Expendables 2

Haha, ja vad ska man säga? Inte direkt en Oscar-vinnare men absolut en vinnare i min bok! Alla actionhjältar i en och samma film där det handlar bara om just - action! Kan inget annat än att älska det. Man ser den ju inte för handlingen, uten enbart för alla kick-as scenes och explosions!

040912

Yohoooo!
 
Blir ett sent inlägg idag. Är helt slut efter mitt gympass! Ska sova gött inatt för imorn ska Micky och jag gå och se den kända pjäsen War Horse! Har fått gratis biljetter eftersom jag jobbar på the National så det ska bli riktigt kul! Sen ska vi ha sleepover hos Micky med horror movies och gossip! Han bor i St.John's Wood, ett av de finaste och rikaste ställerna i London (var tvungen till att skriva det ;P) så det var rätt självklart att vi har det hos honom...Kate Moss bor i området så om jag stöter på henne (it could happen!) så kommer jag go a little nutty, haha! Eller Lily Allen hade också varit helt okej...fast om man ska satsa riktigt högt hoppas vi på Sir Paul McCartney! Time will tell!
 
 

Big Ben


Pull Me Close To The Line


030912




Regent Street Festival



Music Makes Me High



Los Locos





010912

FÖRSTA SEPTEMBER! Hösten är här! Det märks kan jag säga. Temperaturen har gått ner något enormt på bara ett par dagar. Var tvungen till ha ha en JACKA på mig igår - crazy! Men jag älskar mina jackor så I'm glad I can put them to use!
 
Igår mötte jag upp Simona på kvällen för vi har inte träffats sen i Juni!! Tanken var bara att sitta på en trevlig pub och snacka skit men ni vet hur det blir efter en drink...det blir en till...och en till...sen får man för sig en massa saker så att sticka och dansa lät otroligt kul under ett tillfälle. Så vi stapplade till Roadhouse men när de sa 10 pund enrty (fredagskväll ju!) så sa vi hell no. Då helt plötsligt ser vi Stacy från drama kursen som arbetade som en club promoter. Hon convinced us att gå till hennes club (duh!) men vi fick en bra deal så vi stack till "Los Locos" och hade faktiskt en himla kul på dansgolvet. Jag som hatar(!) att dansa kunde knappt dra mig från dansgolvet. ALLA låtar var sjukt bra och när The Final Countdown spelades ojojojoooooj - shit went down!! Haha! Man vet att det är dags att dra hem när bartendern kommer ihåg vad man vill ha att dricka utan att ens be om det...tur att jag slapp betala iaf!

I Was Like Wat Da F**K!


RSS 2.0